persze (én is)Realista24 írta:Remelem sokan szidtatok az elso helyzetnek
a régi énje nem tudott volna továbblépni, de a mostani..nagy pacsi neki, és Zidane-nak is
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. március 23., vasárnap 21:27
persze (én is)Realista24 írta:Remelem sokan szidtatok az elso helyzetnek
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. március 23., vasárnap 21:25
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. március 23., vasárnap 12:31
oké, de attól még kikapunkGéci írta:Tedd hozzá, hogy Bale 2 assisthehe írta:benzema dupla.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. március 23., vasárnap 12:27
Tényleg peches szegény ember, pedig nagyon kellene ma egy jó Benzema. Amilyen szellemben tolta az őszi meccsen, na az ma sok gondot okozna a Barca védőknek.Acewill írta:Amúgy hihetetlen milyen peches, mikor végre a "hullámvasút" csúcsán volt, és úgy nézett ki végre, hogy ott is tud maradni, akkor jön egy ilyen peches sérülés, és pont a Barcelona előtt... Remélem azért ma mutat valamit önmagából.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. március 23., vasárnap 12:26
Tedd hozzá, hogy Bale 2 assisthehe írta:benzema dupla.
HozzászólásSzerző: Acewill » 2014. március 23., vasárnap 11:50
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. március 18., kedd 18:03
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. március 17., hétfő 8:20
Biztos, hogy nem fogja betenni a barca ellen Moratát. Szerintem kedden Isco kezd, hogy fejbe kicsit felhùzza magát. Amennyiben ezzel nem él, akkor tudom elképzelni, hogy Jesé kezd... Egyszerre DM, Bale, CR, Jesé a pályán, viszont gyorsnak tűnik ...tubatibi írta:Remélem akkor Jesé/Isco veszi át a helyét és nem Morata szerencsétlenkedését kell nézzük.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. március 17., hétfő 6:15
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. március 16., vasárnap 19:54
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. március 16., vasárnap 14:29
HozzászólásSzerző: Buitre » 2014. március 16., vasárnap 10:30
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. március 15., szombat 22:15
HozzászólásSzerző: revolver » 2014. március 6., csütörtök 13:27
HozzászólásSzerző: adamzz » 2014. március 6., csütörtök 7:48
HozzászólásSzerző: Buitre » 2014. március 5., szerda 22:01
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. március 5., szerda 18:22
Szerintem ez egy több tényezős dolog; egyrészt végre folyamat 80-90 perceket tölthet a pályán (ha jobban megy neki, ha nem --> főleg a szezon elején volt ez számára fontos, hogy túllendüljön a holtponton), aztán saját bevallása szerint is sokat dolgozik idén edzés után is Zidane-nal, akivel együtt fejlesztik a játékának bizonyos elemeit (amivel gázok voltak és amiben fejlődnie kellett) és aki sokat segít neki a pszichés felkészítésben is! Továbbá egyre jobb a kondija és az önbizalma is fokozatosan kezd visszatérni (Deschamps is folyamat mellette áll és ha kell nyilvánosan védi meg a válogatottban is) + nem mellékesen rendeződni látszik a pályán kívüli élete is a kislánya születése óta!De egyébként tényleg kíváncsi vagyok rá ,hogy Zizu mivel tud hatni ennyire a játékosokra, benzema esete is tök reménytelennek tűnt még ősszel...azért ahhoz a mélységhez nem elég annyi ,hogy "hello, Zinedine Zidane vagyok és én bízok benned".
"I know he is keen for me to do really well with Real Madrid and the national team. I can't take him to Brazil with me but we can talk on the phone." he pointed out.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. március 5., szerda 0:17
elég kisültem Természetesen a "tökei" kifejezést az önbizalmára értettem.h3x0r írta:dzsi91, szerencse hogy 91-es szuletesu vagy. kulonben Karim miattad is jarhatna a birosagra
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. március 5., szerda 0:00
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem