Értékeld a legutóbbi meccset
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Világosan látszik, hogy ZZ nem tud mit kezdeni ezzel a csapattal, kevés ide, elég ideje volt, OUT!
-
Ez küzdés volt... Látszott a csapaton már az első félidő végén, hogy fáradtak, ennek ellenére mindenki hajtott tovább. Szép volt!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Jajj, visszaengedem.sonic írta: Izgalmas lett a vege de megerdemelt gyozelem.
Azert Remy elintezte hogy Casemiro ne legyen a kovetkezo meccsen. Koszonjuk, Remy!
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Mindkét csapat döntetlent érdemelt volna, de jó hogy behúztuk...Matracék tehetnének egy szívességet.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Faradtsag,eso,pontatlansag. Piros lap (koszi remy)
Es behuztuk.
Le a kalappal a fiuk elott.
A kontrakon dolgozni kell de van ebben a jatekban fantazia.
Es behuztuk.
Le a kalappal a fiuk elott.
A kontrakon dolgozni kell de van ebben a jatekban fantazia.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Ez mekkora meccs volt!
Igazi férfias csata.Színvonalas háború.
Amúgy iszonyatosan szintet lépett a csapat és az életunt bamba sétáládok helyett csapatként foci van.
Igazi férfias csata.Színvonalas háború.
Amúgy iszonyatosan szintet lépett a csapat és az életunt bamba sétáládok helyett csapatként foci van.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Izgalmas lett a vege de megerdemelt gyozelem.
Azert Remy elintezte hogy Casemiro ne legyen a kovetkezo meccsen. Koszonjuk, Remy!
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Szeretem imádom Marcelot de emberhátrányban ,hogy a facomban szalad kapura a 90ik percben center pozícióban. Amúgy meg királyak vagyunk csak karadjon kakao a pool elleni visszavágóra
Barszáék meg sírjanak mert mendy megfogta a kezét annak a bolondnak
Barszáék meg sírjanak mert mendy megfogta a kezét annak a bolondnak
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dzsi91 2021. április 10., szombat 22:56-kor.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Megint meg lettek nyomva, imádom
Nagyon szerencsétlen meccs volt nekünk, sima meccs lehetett volna, de legalább a 3 pont nem lett oda.
Nagyon szerencsétlen meccs volt nekünk, sima meccs lehetett volna, de legalább a 3 pont nem lett oda.
-
Mikor a meccs vegen pigue odament a birohoz sirni...te jo isten mennyire egy budos proli az az ember.
Hát ez a második félidő kuka volt. Lehet tényleg a fáradtság miatt. Sok helyzet, sok kapufa, de jó hogy hoztuk.
- portillo
- Kedvenc játékosaid: Javier Portillo, Robinho, Varane, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
- Kapcsolat:
Reméljük elég lesz. Azért Kroos kisebb sérülésből jött, Modricot meg alapból fásultnak éreztem. Na meg reméljük az elődöntőre is kell majd készülni.Realista24 írta: Szombat szerda a meccs nem? Annak elégnek kell lennie.
Szégyen a kukás, de hasznos.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Szombat szerda a meccs nem? Annak elégnek kell lennie.portillo írta:Hát én azt láttam, hogy majdnem mindenki készen volt, de főleg a középpálya.realbeckham írta: A végén az a kritikus 10 perc, szvsz tudatos dolog volt. Igy visszaálltunk. Az is igaz, hogy a seggunkon vettük a levegőt, de birtuk volna még, ha zz azt kéri.
Modricot csak a szíve vitte, Kroos meg kokrétan lépegetett jobbra balra. Szerencsére így is jól tömörültünk, a Pool meg teljesen ötlettelen volt, de ez szerintem nem mindig fog bejönni, főleg ha hétvégén Barca is elfáradnak, nem lesz kit pihentetni a visszavágóig.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- portillo
- Kedvenc játékosaid: Javier Portillo, Robinho, Varane, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
- Kapcsolat:
Hát én azt láttam, hogy majdnem mindenki készen volt, de főleg a középpálya.realbeckham írta: A végén az a kritikus 10 perc, szvsz tudatos dolog volt. Igy visszaálltunk. Az is igaz, hogy a seggunkon vettük a levegőt, de birtuk volna még, ha zz azt kéri.
Modricot csak a szíve vitte, Kroos meg kokrétan lépegetett jobbra balra. Szerencsére így is jól tömörültünk, a Pool meg teljesen ötlettelen volt, de ez szerintem nem mindig fog bejönni, főleg ha hétvégén Barca is elfáradnak, nem lesz kit pihentetni a visszavágóig.
Szégyen a kukás, de hasznos.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Ezt annyira adom..ziro4vr írta: CKM alap, én nem tudom már ki volt aki anno azt írta hogy szerinte egál a pool kp-ja velük, de hát na..dehogy egál, ez a hármas történelmi, max összerakni tudsz különböző korból embereket akik ezt tudják. Lehet itt sírni Kovacic, Ceballos, Ödegaard, Llorrentéért, de ki a tököm bontaná meg ezt a hármast? A rotálás más tészta, de nem mindenki akar és tud várni a sorára, azzal sincs baj.
Még mielőtt vmi nagyokos beírná a Busi-Xavi-Iniesta triót a másikaktól. Előre szólok, hogy nem.
Case >>> Busi, "játékilag" is, meg Case egy férfi, nem egy olyan picsahangú nemzetszínésze, mint amaz. A másik két zsenit elismerem, de a CMK mint egység, felfoghatatlanul jó EGYÜTT.
Egyben tartják a csapatot, pontosak, Kroos-Modric technikája tényleg félelmetes. Főnök írta a BL topikba, hogy Klopp is benézte ezt, mert nem a CMK-ra koncentrált. Jogos, ill. szerintem megpróbálta, de amikor ők hárman formában vannak, foghatatlanok.
Clasicó is izgi lesz így.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
Én szerencsének hívom.Realista24 írta:Ahogy én láttam, ez most Vini napja volt. Majdnem minden mozdulata, labdaátvétele jó volt és ami meglepő, tudatos Befejezés könyörtelen.wZoLee7 írta: Ebben van valami hogy a tobbiek mar talan nem is birtak. Valverde ilyenkor jo lenne kozepre, de akkor meg megint hianyozna a szelso vedekezesbol egy gyors ember. Rendben voltunk taktikailag tegnap ez a lenyeg. Nem igazan tudtak mit kezdeni velunk. Nem tudtam egyebkent eldonteni, hogy Vini jatszott ennyire jol vagy a pool vedelme volt nagyon rossz, de nem igazan tudtak tartani
Ezt úgy hívom, hogy szintlépés. Kérdés, hogy egyszeri vagy tartós.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
A végén az a kritikus 10 perc, szvsz tudatos dolog volt. Igy visszaálltunk. Az is igaz, hogy a seggunkon vettük a levegőt, de birtuk volna még, ha zz azt kéri. En úgy láttam, hogy alljunk vissza és kontra. A beton CBjük Philips( gecc ezt honnan szalajtottak) is a 16osunknál gurigatott. Jo lett volna ez. 2x be is jöhetett volna a végén, csak Rodrygo tulzasba vitte a rizscsirkemellet úgy látom. Nulla sebesség volt benne. Illetve balszerencse is volt. Talan Karim csuszott el egy passznál.
Pozitív csalódás volt. Szoros, Xre számítottam. Közben pedig akár 4-5 is lehetett volna közte. De szar volt a pálya. A pool nem ehhez van szokva. Majd az Anfielden jobbak lesznek. Az öreg Balnc is megmondta anno a zte ellen, hogy a pálya egy libalegelő
Pozitív csalódás volt. Szoros, Xre számítottam. Közben pedig akár 4-5 is lehetett volna közte. De szar volt a pálya. A pool nem ehhez van szokva. Majd az Anfielden jobbak lesznek. Az öreg Balnc is megmondta anno a zte ellen, hogy a pálya egy libalegelő
- Süti
Ez egyébként a legjobb, tavaly is volt egy hasonló, talán Barca ellen, Kroos mutatta előre, hogy mi lesz a játék, aztán oda is bökte a bogyót. Óriási a pali.Mickey írta: Na igen, Modric passza...igen.
De Kroos mit tett oda Viniciusnak...fejbiccentés, aztán ment a bogyó, Vini meg csodával határos módon intézte magának a többit.
Rajzolni sem lehetett volna szebbet, zseniális akárhányszor nézem újra.
Nagy meccs volt !
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
A meccs onnan indult hogy Klopp elcseszte Thiago padraültetésével, megalázóan még be is látta a hibáját a 41. percben. Közben ZZ limitálta Mendyt, Vinit felrakta kicsitrentre, és tudatos játékelemként lődöztük be mögéjük a labdákat. A cseréket is jól csinálta, a végén időthúzni beküldhetett volna még valakit, de annyi baj legyen, mutatta a fakkot.
A védelem szerintem patika volt, 1 hiba benne van, 3 alapember nélkül nincs még egy csapat amely ilyen védelemmel tud felállni. Megmondom őszintén annyira Ramos nem hiányzik nekem, örülök ha marad, de nem áll meg az élet ha elmegy, akkor is van 3 klasszisunk, szerintem Militao is az, ha megkapja a bizalmat, nagy ász lehet. LV nem hátvéd, ahhoz képest megoldja, Mendy pedig full backként talán a legjobb a világon a baloson, ha Vini mindig így kenné előtte senkit nem érdekelne a támadójátéka, de sajnos ez ritka azért.
CKM alap, én nem tudom már ki volt aki anno azt írta hogy szerinte egál a pool kp-ja velük, de hát na..dehogy egál, ez a hármas történelmi, max összerakni tudsz különböző korból embereket akik ezt tudják. Lehet itt sírni Kovacic, Ceballos, Ödegaard, Llorrentéért, de ki a tököm bontaná meg ezt a hármast? A rotálás más tészta, de nem mindenki akar és tud várni a sorára, azzal sincs baj.
Vini ma ász volt, ha tud építkezni a mostaniból meg kicsi önbizlamat szerezni a kapu előtt még lehet belőle ember, a mentalitása patika továbbra is. Asensio a gólját szépen csinálta, aztán kb 3 gól ment el rajta. Benzema a pályán volt?
Azért örülök hogy páran optimisták voltunk a párharc előtt, ez a pool gyenge lenyomata a pár évvel ezelőttinek, szerintem hamarosan nyomnak egy rebootot Gerrarddal. Mi meg összekapjuk magunkat a fontos meccsekre, a védelmünk európa egyik legjobbja, a kp A legjobbja, ha elöl dob a gép valakinek, megbaszunk akárkit.
A védelem szerintem patika volt, 1 hiba benne van, 3 alapember nélkül nincs még egy csapat amely ilyen védelemmel tud felállni. Megmondom őszintén annyira Ramos nem hiányzik nekem, örülök ha marad, de nem áll meg az élet ha elmegy, akkor is van 3 klasszisunk, szerintem Militao is az, ha megkapja a bizalmat, nagy ász lehet. LV nem hátvéd, ahhoz képest megoldja, Mendy pedig full backként talán a legjobb a világon a baloson, ha Vini mindig így kenné előtte senkit nem érdekelne a támadójátéka, de sajnos ez ritka azért.
CKM alap, én nem tudom már ki volt aki anno azt írta hogy szerinte egál a pool kp-ja velük, de hát na..dehogy egál, ez a hármas történelmi, max összerakni tudsz különböző korból embereket akik ezt tudják. Lehet itt sírni Kovacic, Ceballos, Ödegaard, Llorrentéért, de ki a tököm bontaná meg ezt a hármast? A rotálás más tészta, de nem mindenki akar és tud várni a sorára, azzal sincs baj.
Vini ma ász volt, ha tud építkezni a mostaniból meg kicsi önbizlamat szerezni a kapu előtt még lehet belőle ember, a mentalitása patika továbbra is. Asensio a gólját szépen csinálta, aztán kb 3 gól ment el rajta. Benzema a pályán volt?
Azért örülök hogy páran optimisták voltunk a párharc előtt, ez a pool gyenge lenyomata a pár évvel ezelőttinek, szerintem hamarosan nyomnak egy rebootot Gerrarddal. Mi meg összekapjuk magunkat a fontos meccsekre, a védelmünk európa egyik legjobbja, a kp A legjobbja, ha elöl dob a gép valakinek, megbaszunk akárkit.
Nem illik.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Na igen, Modric passza...igen.
De Kroos mit tett oda Viniciusnak...fejbiccentés, aztán ment a bogyó, Vini meg csodával határos módon intézte magának a többit.
Nagy meccs volt !
Nagy meccs volt !
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."