HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. június 24., hétfő 23:09
Most tegyük fel, hogy rámennénk Thiagora. Jönne is. Hova rakjátok be?
Amikor láttam játszani, akkor Ő is feljebb játszott azért. Ha itt sokan Modricot támadó középpályásnak írják (szerintem nem az), akkor Thiago főleg az. És most jött Isco, hasonló stílus. Egyikük tuti nem kapna elég lehetőséget.
Elképzelhető, hogy jó lenne a brazil-spanyol visszább vonva is, viszont mivel Alonso kezdő marad, a Thiago - Alonso - Modric sor szerintem vérszegény lenne védekezésben. Minap a Gündogan - Alonso - Modric elképzelésemre is azt írták, hogy nem lenne elég, pedig a török azért egész biztosan hasznosabb védekezésben, mint Thiago.
Ja, amúgy szerintem sem jönne, mert nincs oka szembe köpni a nevelőklubját. Figo esete más volt, ott elvárt bizonyos dolgokat, amikre elvileg ígéretet is kapott, aztán semmi nem lett belőlük. És nem is volt a klub nevelése.
Na mindegy, nem fog jönni.
Viszont a Barca lenne az utolsó szempont ebben. A média, meg a sok kretén ígyis-úgyis fröcsög,ha meghallja a Real Madrid nevet, ez érdekelne a legkevésbé már, több, mint 10 év madridista lét immunissá tett.
Náluk meg nem csak a szerény értelmi képességű, eltévedt játékosok nyilatkoznak úton-útfélen a Realról (nem érdekel, hogy kérdezik őket, lehet diplomatikus választ is adni), de a vezetőség is, korábbi nagy alakok, mindenki. Ahol lehet próbálnak keresztbe tenni. Abszolút hidegen hagyna a nyomoruk, sőt kirakatba is raknám a gyereket, hadd egye őket a penész.
Amúgy ehhez még annyit, hogy valamelyik nagyfejű a Neymar biznisz kapcsán is nyilatkozta, hogy azért volt drágább a brazil, mert a Real beleokoskodott. Hát elnézést, hogy le akartuk igazolni. Így nem sikerült újfent hamis, ferde árat feltüntetni, illetve lehet, de még így is érdekesen illik a nevelünknemveszünk szemléletbe, főleg, hogy nincs egy értelmes középső védőjük.
Na, nagyon messzire mentem. Thiago nem fog érkezni. Maga miatt.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)