Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-ig van érvényben.

Carlo Ancelotti
19
19%
Xabi Alonso
76
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 100

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. június 23., vasárnap 14:53

Amúgy ez a záradék mi, amit emleget?
1) A 63 millás kivásárlási ár!
2) Állítólag/pletyka szinten a nyár folyamán egy bizonyos időpontig valamivel kisebb összegért (50-56 milla) is mehet! De ha engem kérdezel, inkább az előbbi; ami nagyon remélem, hogy Perezéket is elrettenti a biznisztől! :roll: :coffee: De Laurentiis és a Nápoly egyébként határozott álláspontot képvisel, ők meg akarják mindenképp tartani a csatárt és ebben elégé optimisták,bíznak is; amennyiben azonban Cavani mégis távozni szeretne, úgy a bulit még július 20-ig le kell zárni a Nápoly elnöke szerint, különben állítása szerint levágja a csatár fejét! :lol: :lol: :lol:
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. június 23., vasárnap 14:52

Jesé: “Mourinho soha nem adta meg nekem a lehetőséget”
Jogos vélemény kinyilvánítás, de szerencsére az a korszak lezárult. A legfontosabb, hogy az U20-as VB-n jól szerepeljen, és az új edző számoljon vele, és biztos vagyok benne, hogy meghálálja a bizalmat. B-)

egy ide illő videó
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Remy 2013. június 23., vasárnap 14:54-kor.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 23., vasárnap 14:46

A felmerült hírek közül a Cavanis 63 millát érzem egyedül hatalmas baklövésnek, bár a Bale féle 90 is hatalmas túlzás, viszont 60-ért kevésbé.
Suarez még jön 40-ért + Kondogbia, Gündogan duót megszerezzük, akkor jók vagyunk. Nagyon jók.

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2013. június 23., vasárnap 14:36

Remy írta:
Los Blancos írta:
Jó bisznisz. 3ból 2 megy oda aki ide nem is nagyon kell. A legértékesebb meg nálunk köt ki.
Úgy érzem, hogy idén nagyon profi munka folyik Perezéknél. Régen éreztem ezt a csapatnál, hogy tudatosan, nem fejetlenül rohangálunk a piacon. Végre talán tényleg csapat leszünk, és megmutathatjuk, hogy mi vagyunk a legjobbak.

Kíváncsian várom mi sül ki ebből, de eddig nekem tetszik.
Ha nem Khedira-Xabi páros lesz az alap középen, akkor már is csak jó sülhet ki belőle. Bár Casemirot nem feltétlen érzem erősítésnek eddig, Gündogan nagyon kéne meg esetleg Kondogbia, de nem hiszem, hogy a kettő együtt jönne.

Los Blancos
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. június 23., vasárnap 14:35

Úgy érzem, hogy idén nagyon profi munka folyik Perezéknél. Régen éreztem ezt a csapatnál, hogy tudatosan, nem fejetlenül rohangálunk a piacon. Végre talán tényleg csapat leszünk, és megmutathatjuk, hogy mi vagyunk a legjobbak.

Nem kalsszisokat veszünk össze-vissza, hanem posztra, jópénzért, tehetséges arcokat. Plussz a saját értékeinket sem szórjuk el.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. június 23., vasárnap 14:31

Los Blancos írta:
Jó bisznisz. 3ból 2 megy oda aki ide nem is nagyon kell. A legértékesebb meg nálunk köt ki.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Los Blancos
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. június 23., vasárnap 14:27

ha ez a citys hír igaz kurva jók vagyunk.
átengedtük nekik navast vagyis kiszálltunk a buliból hála istennek.
hozzuk iscot ráadásul a kivásárlási ára alatt ismét hála istennek.
és kiszállunk a cavaniért folytatott versenyből azaz majd ők leperkálnak érte úgy hatvanmilliót és igen ismét csak hála istennek.
full egylábas a csávó, nagy meccseken rendre besül
Melyiken? :) Egyedül a Dortmund elleni meccs volt. Barca ellen rendre az egyik legjobb. München, City ellen is jól tolta.
Pont, hogy a kiscsapatok ellen nem annyira töri magát mint Benz

pheco

HozzászólásSzerző: pheco » 2013. június 23., vasárnap 14:25

tubatibi írta:most komolyan, özil legjobb a posztján???? :lol: :lol: :lol:

hol???melyik univerzumban?

full egylábas a csávó, nagy meccseken rendre besül és kihagyja a helyzeteit, azt az alpári stílust és nagyképűséget amit most képvisel, az meg szánalom....csapnám le...húzzon a padra,isco legalább nem kap gyomorgörcsöt amikor a rosszabbik lábán van a labda...na mindegy,úgy,hogy ő se a kedvencem.

nem tudom,hogy mit láttok özilben.
Egy lábas ez tény, engem is zavar. Viszont ez a nagy meccseken besül dolgot nem értem. Barca ellen folyamatosan adja a gólpasszokat, 1 gólja is van ellenük. A Dortmund ellen a csoport meccsen 2 gólpassz+gól, az elődöntőben gólpassz, igaz, hogy kb semmit nem értek ezek, de nem ő tehet erről. Tavaly a Bayern ellen gól+gólpassz. Kihagyott ziccert az Atletico és a Dortmund ellen is, de nehogy már ő legyen csak hibáztatva az egészért. Ja és a döntőben is ő adta a gólpasszt. Szóval én ezt látom benne, hogy ha nem feltétlen játszik jól akkor is benne van 1-2 gólpassz, amivel pont, hogy meccseket lehet eldönteni. De én is örülnék, ha jövőre a mezőnyben többet vállalna.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 23., vasárnap 14:22

ha ez a citys hír igaz kurva jók vagyunk. :mrgreen:
átengedtük nekik navast vagyis kiszálltunk a buliból hála istennek.
hozzuk iscot ráadásul a kivásárlási ára alatt ismét hála istennek.
és kiszállunk a cavaniért folytatott versenyből azaz majd ők leperkálnak érte úgy hatvanmilliót és igen ismét csak hála istennek.

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. június 23., vasárnap 14:14

most komolyan, özil legjobb a posztján???? :lol: :lol: :lol:

hol???melyik univerzumban?

full egylábas a csávó, nagy meccseken rendre besül és kihagyja a helyzeteit, azt az alpári stílust és nagyképűséget amit most képvisel, az meg szánalom....csapnám le...húzzon a padra,isco legalább nem kap gyomorgörcsöt amikor a rosszabbik lábán van a labda...na mindegy,úgy,hogy ő se a kedvencem.

nem tudom,hogy mit láttok özilben.

alonso?kezd kiöregedni....egy évet még nehezen,de elbír a csapat vele...de utána kell Verratti,vagy valaki...azért Alonso,nem egy Pirlo...na

khedira,meg khedira...a padra jólesz
"If you don't like your destiny, don't accept it."

Toky
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco

HozzászólásSzerző: Toky » 2013. június 23., vasárnap 13:42

flori írta:kicsit le kéne szállni a földre,és megbecsülni ezeket a játékosokat.
mindenkit lehet basztatni,és teljese jogos is a dolog.alonso és özil nem azok a menthetetlen emberek,akiket el kell üldözni mindenáron.vannak hibáik ,de kinek nincs?
Az, hogy valaki sérülten játszik, az nem az Ő hibája, ahogy az sem, hogy teljesen kifacsarják, mert nem gondoskodnak a megfelelő pótlásáról. Arról sem igen tehet, hogy idősebb lett egy évvel.
Az azonban már a játékos hibája, ha hajtás helyett csak hőbörög, és fetreng a pályán. (Persze, van benne kis túlzás.) Arról nem is beszélve, hogy az első éve után, amikor rendre jó ütemben tette a bogyót a játékos elé vagy a lábára, most szinte mindig a sarkát találja telibe a csapattársnak. Talán ha egy picit jobban koncentrálna... Arról nem is beszélve, hogy mennyire kevés védekezésben.
flori írta:azt hiszitek ,hogy pl a bayernél minden cukorból van?
hányszor küldeték el a faxba robbent vagy gomezt?biztak bennük és meg is van az eredménye.
Ha a Bayernnel akarjuk összehasonlítani, akkor ott Martinez = Alonso, Schweinsteiger = Khedira, Özil = Kroos (vagy Müller a végén). Ezek a posztok, nem a szerepkörök szerint! Schweinsteiger feljebb játszik mint Alonso, és Ő diktálja a tempót a támadásoknál. Kroos és Müller meg lehet, hogy nincs olyan passzokkal megáldva, mint Özil, de a védekezésnél, a labdák visszaszerzésénél messze kompenzálják azt a meccsenkénti 1-2 Özil passzt, ami mivel még Ronaldo sem 100%-os helyzetkihasználású, korántsem biztos, hogy legalább 1 gólt érni fog.
Továbbá Robben - Ronaldo párhuzamban annyit, hogy én láttam már Ronaldot rendesen visszazárni Barcelona meccseken, de Robbent már láttam kúszni mászni a csapatért. Mivel idén nem követtem figyelemmel a Bayernt, így nem tudom megmondani, hogy kisebb csapatok ellen is odatette-e magát védekezésben.
flori írta:özil akár tetszik ,akár nem kb a legjobb a posztján.
Ez eléggé szubjektív. :roll:
flori írta:a felállásokhoz meg annyit fűznék hozzá,hogy semmilyen 4-3-3 nem lesz itt,mert egyszerűen nem kell a spanyol csapatok ellen.
Azért nem egy spanyol csapat ellen jól jött volna. És ha csak a BL-ben/Barca ellen állunk fel így, akkor nem igen lesz meg a játékosok és a taktika között az az összhang, ami kéne.
flori írta:xabi szerintem is alapkedző lesz,mellette modric,akivel szintén nem lesz baj,mert jobban osztja el a labdákat és többet is szerez mint khedira.
előttük özil és a "nagy" hármas legelől.
Hiába szerez több labdát Modric, még csapat védekezéssel sem tudnánk így betömni azt a lukat, amit maga mögött hagy. Most a Barca szerint posztokba (nem szerepkörre) szedve: Busquets = Alonso, Xavi = Khedira, Iniesta = Özil/Modric (aki a 4-2 előtt játszik középen). Gondolom nem kell megemlítenem, hogy Iniesta és Özil között mekkora különbség van védekezés terén. És ha még innen kivennéd Khedirát, akit én sem szívesen látok a csapatban, nem hogy a kezdőben, akkor az még a spanyol csapatok ellen is harmatos lesz. Mondhatni az lesz a 2003 utáni "zidanes y pavones mese". Bocs, hogy ezt így most lenyúltam Tőled, de erről a Makelele utáni korszak sejlik fel nekem.

Amúgy nem láttam, hogy bárki is írta volna, ezért gondoltam kiemelem. Korábban többen szidták az FFP-t, hogy így szar, meg úgy használhatatlan. De úgy tűnik végre kezd hatása lenni:
A City nem fog 63 milliót adni Cavaniért... Mindenki számára nagyon nehéz az FFP mellett 63 milliót kifizetni.... – nyilatkozta a Napoli elnöke.
Talán tényleg visszaszorulnak egy picit a sejk klubok.

Amúgy ez a záradék mi, amit emleget? Nekünk külön záradék jár, hogy hozzánk más összegért jöhet?

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 23., vasárnap 13:18

Özil,akár tetszik,akár nem,kb a legjobb a posztján....
Hát az lenne,ha nem lenne annyira m]gelégedve magával,ha segbberugdosná magát,ha elkezdene végre futballozni.De megmondtam,egy év még jár neki.Ha Benzemanak jár,neki is...de ha most is olyan hányavetien áll hozzá,akkor nem fognak érdekelni a kifogások meg a nyafogások...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2013. június 23., vasárnap 13:11

Alonsot nem értem, hová akarjátok 4-3-3-ban. Védekező feladatokat ellátni lassú már, a Modric Gündogan párost meg fölösleges lenne arra használni, hogy helyette melózzanak, nem az az erősségük. Három ilyen szervező ember egyszerűen fölösleges, pláne ha még ott lenne Isco is mondjuk...

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2013. június 23., vasárnap 13:09

flori írta:az hát..
kicsit le kéne szállni a földre,és megbecsülni ezeket a játékosokat.
mindenkit lehet basztatni,és teljese jogos is a dolog.alonso és özil nem azok a menthetetlen emberek,akiket el kell üldözni mindenáron.vannak hibáik ,de kinek nincs?azt hiszitek ,hogy pl a bayernél minden cukorból van?
hányszor küldeték el a faxba robbent vagy gomezt?biztak bennük és meg is van az eredménye.
nekem is elgurult a gyógyszer a dortmund ellen v az atletico ellen..de özil akár tetszik ,akár nem kb a legjobb a posztján.
:salute: :salute: :salute:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2013. június 23., vasárnap 13:07

de minek három ember? khedria alonsoval lehoztunk 3 idényt simán!.
plusz özil szerintem nem fog kimaradni.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. június 23., vasárnap 13:03

alonso simán maradhat a kezdőben, ha van mellette egy modric meg gündogan, vagy hasonló ember. a védelem ugye adott, elől meg cé-isco-suarez (lenne jó) de ha nem akkor benzema

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2013. június 23., vasárnap 12:56

Egyébként szerintem Alonso és Özil is alapember lesz jövőre.
az hát..
kicsit le kéne szállni a földre,és megbecsülni ezeket a játékosokat.
mindenkit lehet basztatni,és teljese jogos is a dolog.alonso és özil nem azok a menthetetlen emberek,akiket el kell üldözni mindenáron.vannak hibáik ,de kinek nincs?azt hiszitek ,hogy pl a bayernél minden cukorból van?
nekem is elgurult a gyógyszer a dortmund ellen v az atletico ellen..de özil akár tetszik ,akár nem kb a legjobb a posztján.

a felállásokhoz meg annyit fűznék hozzá,hogy semmilyen 4-3-3 nem lesz itt,mert egyszerűen nem kell a spanyol csapatok ellen.
xabi szerintem is alapkedző lesz,mellette modric,akivel szintén nem lesz baj,mert jobban osztja el a labdákat és többet is szerez mint khedira.
előttük özil és a "nagy" hármas legelől.

szerintem örüljünk ennek a koncepciónak ami most van,végre kezd megvalósulni a "zidanes y pavones" mese.
lehet jobb lenne egy vidallal,de talán ez még jobb lesz. egységes spanyol csapatunk lesz.talán.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 23., vasárnap 12:48

márcsak cavani kell meg medel és jöhet a szezon. :ike: 
Nemtom Cavani milyen hőstettet hajtott végre hogy megérjen 63 milliót... :roll:
Akkor 100X inkább Suarez...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

pheco

HozzászólásSzerző: pheco » 2013. június 23., vasárnap 12:46

tubatibi írta:addig ugyanúgy "semmitérőek" ezek az igazolások,ameddig khedira,xabi alonso,özil a kezdőben van.....
eddig a középpályán a 3 emberből van 1....Modric
Özil a nagy gond tényleg :lol: A moderátorokat kérdezném, hogy nem lehetne betiltani az Özil témát, tudjuk, hogy vannak akik utálják és eladnák 2 Ft-ért és vannak akik szeretik, de nagyon unalmas már ez az állandó vita. Egyébként szerintem Alonso és Özil is alapember lesz jövőre.

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. június 23., vasárnap 12:41

isco,juhé. :coffee: :coffee:

márcsak cavani kell meg medel és jöhet a szezon. :ike:

addig ugyanúgy "semmitérőek" ezek az igazolások,ameddig khedira,xabi alonso,özil a kezdőben van.....
eddig a középpályán a 3 emberből van 1....Modric
"If you don't like your destiny, don't accept it."

Vissza: