emberség? mikor a stilusa egy bunkóé? Aki nem képes moderálni egy forumot? egyéni vélemény alapján tiltogatni? Sértegetni mást? Megérdemli.Nzedge írta:Emberiség out Csak sajnálni lehet az életét az ilyennek.realguti írta:moderálva: d.gergo
Edző és vezetőség
Re: Edző és vezetőség
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Emberiség out Csak sajnálni lehet az életét az ilyennek.realguti írta:moderálva: d.gergo
Vagy nem...És akkor mivan? Majd nagyobb lendületet vesz a generációváltás jövőre és megyünk tovább.füst írta:Ez egy ilyen időszak, sok hiányzóval, formánkívüliséggel. Lábon kihordjuk.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nekem az maradt meg hogy tavaly is volt sorozatban 4 pontvesztésünk és akkor is a károgás ment. Ősszel CR is mindenki mumusa volt, aztán mégis mindenkinek állt a dákó a szezon végére.
Ez egy ilyen időszak, sok hiányzóval, formánkívüliséggel. Lábon kihordjuk.
Ez egy ilyen időszak, sok hiányzóval, formánkívüliséggel. Lábon kihordjuk.
Valami itt nagyon el lett kúrva a nyáron.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
van két fasza balbekkünk 2 meccs alatt lesérül mind a kettő. ilyen nincs komolyan.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Tegnap (az első félidőben) is azt láttam, hogy csomó alkalommal Marcelo, Carvajal, Modric, Bale(ről ne is beszéljünk) el voltak késve egy ütemmel, meg belementek olyan kontaktokba, amibe nem kellett volna, hacsak nincsenek titánból én nem is csodálkozom ezeken a sérüléseken..
Mi ez a sok sérült? Visszasírjuk Olmot.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Nem tudom, ez így elég halovány, a 2 döntő után visszatértünk az előszezonbeli formánkhoz.
A csapat jóllakott, 2 BL, bajnokság, láthatóan a kis csapatok ellen nem tudnak felpörögni, + eléggé formán kívül van pár ember.
Én is azt gondolom, hogy itt Zidane az, akit elő lehet venni, úgy néz ki nem tud kellően motiválni, másrészt a keret kialakítása is kivételesen nem Perez, hanem az ő szaván múlik, legalábbis úgy tűnik.
Én nem mondom előre, hogy úgy lesz, de ha nem nyerünk semmit akkor csalódott leszek ugyan, de az utóbbi 2 szezon miatt el tudom fogadni.
Lehet kell egy kis seggreesés, hogy végre Perez kényszerítve legyen arra, hogy eladja Balet és Benzemát, és szerezzen valami jó csatárt.
Amúgy a Barca ki kell fulladjon tavaszig, nekik kevesebb variációs lehetőségük van, de ez így azért nem bíztató 5 forduló alatt leadni 7 pontot.
A csapat jóllakott, 2 BL, bajnokság, láthatóan a kis csapatok ellen nem tudnak felpörögni, + eléggé formán kívül van pár ember.
Én is azt gondolom, hogy itt Zidane az, akit elő lehet venni, úgy néz ki nem tud kellően motiválni, másrészt a keret kialakítása is kivételesen nem Perez, hanem az ő szaván múlik, legalábbis úgy tűnik.
Én nem mondom előre, hogy úgy lesz, de ha nem nyerünk semmit akkor csalódott leszek ugyan, de az utóbbi 2 szezon miatt el tudom fogadni.
Lehet kell egy kis seggreesés, hogy végre Perez kényszerítve legyen arra, hogy eladja Balet és Benzemát, és szerezzen valami jó csatárt.
Amúgy a Barca ki kell fulladjon tavaszig, nekik kevesebb variációs lehetőségük van, de ez így azért nem bíztató 5 forduló alatt leadni 7 pontot.
- nzooli93
Tavaly se volt jobb a jatekunk a szezon nagy reszeben. Csak a siker meg az ido megszepitette a dolgokat. Ugyanigy ivelgettunk a galakezdonkkel. Akkor jott a foci mikor bale nem volt mar. Akkor az A es B csapat is hirtelen feljavult. Tegnap mondjuk bale pont a jobbak koze tartozott, de zz az ivelesekre ment ra. Asensio bejott isco helyere mikor inkabb mindkettonek egyutt kene a palyan lennie. De amig bale itt van addig marad ez a foci. Eleg megnezni a szuperkupa visszavagot. Nem volt palyan mennyivel jobb focink is lett 3 nap alatt. De ott az egesz tavalyi szezon is.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Mi a rákért sírtok még ezen? Beszarok tőletek. Ha el akart menni, akkor majd ti mondjátok neki: "figyelj már, Benzema szar lesz, majd játszani fogsz"? Ez van, ezt kell szeretni. Én már megelégedtem a Barca kiverésével, meg a történelmi címvédéssel, meg a bajnokival. Ezt az évet sztem be kellett volna áldozni hogy az új arcokat beépítsük (mármint előre is kellett volna friss arc), hogy meglegyen az átmenet.Navamiro írta:Hagyjad, ahogy irtak nekem is, biztos csak trollok vagyunk. A realnal minden rendben.G. V.tinho írta:eddig 2-esre értékeltem a vezetőség nyári munkáját, de ez inkább minuszos.
egyszerűen legalább a motiváció fenntartása miatt igazolni kellett volna, de nem, sőt, mi azt az embert engedtük el, aki tavaly az ilyen meccseket hozta, mint ez a három hazai szopó
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Ezt most sajnos nagyrészt ZZ qrta el. Nyiván véleményes meg nem adott tizikről, élete formáját hozó volt akadémista kapusról, sorozatos -2 pontos kapufákról nem ő tehet, de most van sara rendesen.
Ha 28 beadásból 28at fejelnek ki, akkor nem kellene mást csinálni ? Erre mit lép ? Becseréli a beívelőgép Lucast, akivel egyébként nincs gond, de most felesleges volt. Volt egy minősíthetetlenül gyenge első félidős Isco, fent maradt, a második félidőre feljavult (sokszor volt vele így), kezdte végre összeszedni, osztani a labdákat, erre lecseréli. Modric csere véleményes, jobbak között volt, de már a fülén vette a levegőt, eltűnt a másodikra. Szerintem össze kellett volna hozni a Ceba-Asensio-Isco triót, és megpróbálni szétzilálni őket a földön, Cr-Bale párból meg valakit beáldozni, most inkább előzőt. (Azért ha Mayoral olyan meccset hozna egyszer, mint most CR, bottal zavarnák le a pályáról.) A végén mindenáron gólt akartunk szerezni, gyakorlatilag Ramos és Case volt a hátvédsor, itt már viszont ezt kellett tenni, most rosszul sült el. Case a bal oldalt megoldotta, Ramos az övét nem.
Távoli lövések. Hogy a francba lehet 10ből tízet az égbe rúgni a 16oson kívülről ? Edzésen mit csinálnak ? Minél több időt tölt el itt valaki, ez a skillje egyre jobban megkopik.
Nem baj. A bárszá szerencsére gyenge . Karimmal is sikerült szerződést hosszabbítani, Istennek legyen hála, így már biztosan nem akar senki majd ide jönni a kispadra. A tavalyi meg az idei teljesítménye alapján meg is érdemelte . Az 1Md kivásárlási is jogos, sorban állnak érte a 222 milliós ajánlatokkal a klubok. Vagy nem.
Ha 28 beadásból 28at fejelnek ki, akkor nem kellene mást csinálni ? Erre mit lép ? Becseréli a beívelőgép Lucast, akivel egyébként nincs gond, de most felesleges volt. Volt egy minősíthetetlenül gyenge első félidős Isco, fent maradt, a második félidőre feljavult (sokszor volt vele így), kezdte végre összeszedni, osztani a labdákat, erre lecseréli. Modric csere véleményes, jobbak között volt, de már a fülén vette a levegőt, eltűnt a másodikra. Szerintem össze kellett volna hozni a Ceba-Asensio-Isco triót, és megpróbálni szétzilálni őket a földön, Cr-Bale párból meg valakit beáldozni, most inkább előzőt. (Azért ha Mayoral olyan meccset hozna egyszer, mint most CR, bottal zavarnák le a pályáról.) A végén mindenáron gólt akartunk szerezni, gyakorlatilag Ramos és Case volt a hátvédsor, itt már viszont ezt kellett tenni, most rosszul sült el. Case a bal oldalt megoldotta, Ramos az övét nem.
Távoli lövések. Hogy a francba lehet 10ből tízet az égbe rúgni a 16oson kívülről ? Edzésen mit csinálnak ? Minél több időt tölt el itt valaki, ez a skillje egyre jobban megkopik.
Nem baj. A bárszá szerencsére gyenge . Karimmal is sikerült szerződést hosszabbítani, Istennek legyen hála, így már biztosan nem akar senki majd ide jönni a kispadra. A tavalyi meg az idei teljesítménye alapján meg is érdemelte . Az 1Md kivásárlási is jogos, sorban állnak érte a 222 milliós ajánlatokkal a klubok. Vagy nem.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
Hagyjad, ahogy irtak nekem is, biztos csak trollok vagyunk. A realnal minden rendben.G. V.tinho írta:eddig 2-esre értékeltem a vezetőség nyári munkáját, de ez inkább minuszos.
egyszerűen legalább a motiváció fenntartása miatt igazolni kellett volna, de nem, sőt, mi azt az embert engedtük el, aki tavaly az ilyen meccseket hozta, mint ez a három hazai szopó
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre
eddig 2-esre értékeltem a vezetőség nyári munkáját, de ez inkább minuszos.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Hatalmas hiba volt Balet itt tartani és nem igazolni támadót.
-7pont. Hihetetlen...
-7pont. Hihetetlen...
- BlancoMark
Ez van ha Ronaldonak nem megy. Nincs gollovo. Ez a nyar hatalmas nagy tevedes volt atigazolasi szempontbol.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre
mert bélnek jáccani köll....
annyira idegesítő a vánszorgása, meg a sétálása...
nekünk nem kell csatár. minek. megoldja a nagy BBC..
aztán láthatjuk, ha Cének nem megy...
és ezek a cserék ZZ....
lejön Modric, meg Isco. a két kreatív. az együtemű Kroos persze marad azon a meccsen, ahol láthatóan ritmust kellett volna váltani..
értem.
annyira idegesítő a vánszorgása, meg a sétálása...
nekünk nem kell csatár. minek. megoldja a nagy BBC..
aztán láthatjuk, ha Cének nem megy...
és ezek a cserék ZZ....
lejön Modric, meg Isco. a két kreatív. az együtemű Kroos persze marad azon a meccsen, ahol láthatóan ritmust kellett volna váltani..
értem.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Zidane: "A hosszabbításom már alá van írva, de ez nem jelent semmit. Napról napra haladok, nem tekintek előrébb, bonyolult lenne."
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Perez hányszor fog még beleesni abba a hibába, hogy szóbeli egyességekben, kapzsi apukák szavában bízik? Egy játékos akkor van zsebben, mikor már alaáírta a papírokat.Realista24 írta:Sztem úgy gondoltak hogy zsebben van a francia.
Merci Zizou!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
dannen írta:az a baj, hogy sokan leakadnak morata nevén. azért írjuk őt, mert tavaly ő volt az a személy aki idén is (talán jobban is) kéne. ő csak egy szimbólum, annak a szimbóluma, hogy mennyit ér egy csatár aki képes belőni a helyzeteket ha szarban vagyunk. szerintem a fórumnak is tök mindegy ki lett volna idén ez a játékos, morata, mariano, vagy bárki akit hoztunk volna, csak lője be, ha ott a helyzet. idén ezen már most elment 4 pont, mert nincs a padunkon ilyen, ez a baj. ezért is volt felelőtlenség mindkettejüket elengedni amíg nem jött csatár, utána is ráért volna, így megy bőven maradhatott volna az egyik. na ez a vezetőség hibája.
Perezek sem igy terveztek. Sztem úgy gondoltak hogy zsebben van a francia. Elcsesztek, de legalabb nem vettek 100-150 millióért egy Zs kategóriát. Ha mr a jót kell keresni a rosszban.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema