Galacticos írta:nem értelek titeket.
egyre biztosabb hogy isco már zsákban erre itt semmi ünneplés?
tegnap kb arra keltem hogy iniesta és xavi egy szint zidanenal, ma meg hogy pogbát hozzuk 60millióért? kár hogy nem választunk nap hsz-ét.mi az hogy kaká ismét nem nyújt semmit? soha az életben itt nem nyújtott két jó meccsnél többet pedig volt rá négy nyomorult éve. nem érdekel a sérülése, nem érdekel hogy alig játszott mert nem ok nélkül volt az utóbbi. neki már vége, már akkor vége volt mikor sérülten aláírta a szerződését velünk 4 éve.rellat írta:Persze ha Kaká ismét nem nyújt semmit Isco fel menne a helyére.
hála istennek a napoly meg a spurs is ugyanazt csinálja, minél többet akar érthetően kicsikarni a legnagyobb ászukból, ami mindkettőért irreálisan sok. remélem nem adják lejjebb az igényeiket később se, mert akkor biztosra veszem hogy egyiket se hozzuk. így meg hogy isco jön, kaká meg dm meg még mindig a nyakunkon van -főleg előbbire igaz- addig ne is hozzuk balet. meg itt vannak a hírek hogy jesét felhoztuk a nagycsapathoz, arról voltak hírek hogy belevonjuk az isco bizniszbe de nem vontuk bele azaz maradni fog. akkor meg minek hozzuk balet? nincs már így hogy jön isco hova.
te vagy az én emberem, mint mondtam, felesleges bale, ebben a szezonban végképp, azt nem is értem, hogy valaki még számol Kakával, mert az parádé.
Ismétlem önmagam, nem adnék én se annyit Pogbáért, csak annyi lenne az ára, amennyiért már a Juve hajlandó lehetne eladni.