Megy a meccs!
- Puding
- Kedvenc játékosaid: Raúl, CR7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, New England Patriots, LA. Lakers
Re: Megy a meccs!
Eddig bírtam, ez kész, takarodjon már a pi...ba.....
"No matter what situation we are in, we have to make the plays at critical moments to win the games." - Tom Brady
ez elfelejtett focizni???
a futás végre már ment, de ez megint....
a futás végre már ment, de ez megint....
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Sírok
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Bale
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Majd ha mindenki egészséges lesz, akkor ráérünk ezzel foglalkozni. Addig meg bőven van helye Balenek, akárhogy is játszik. Ez van sajnos.mathers írta:De most kajak Pereznek ennyit számít egy igazolás? Ő nem azt akarja hogy jobbak legyünk és Bale nélkül egyértelműen jobbak vagyunk. Mondhatná ancelottinak, hogy tegye a padra és Hámesz majd mehet a helyére.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
De most kajak Pereznek ennyit számít egy igazolás? Ő nem azt akarja hogy jobbak legyünk és Bale nélkül egyértelműen jobbak vagyunk. Mondhatná ancelottinak, hogy tegye a padra és Hámesz majd mehet a helyére.
Egyértelműen rosszabbul játszunk mióta megint Bale van a jobb oldalon James helyett. A kolumbiai legalább a passzokat nem rontja el. Szeptemberben még reménykedtem benne, hogy Bale megtalálja legalább a tavalyi formáját, de meccsről-meccsre rosszabb lesz.
Ha James visszatér nálam nem kérdés, hogy kinek kell a padot melegítenie, de valószínűleg Isco vagy Illarra lesz az áldozat...
Ha James visszatér nálam nem kérdés, hogy kinek kell a padot melegítenie, de valószínűleg Isco vagy Illarra lesz az áldozat...
- BlancoMark
Ezért brutál erős ez a csapat, mert ha nem is megy a játék, olyan egyéniségeink vannak elől hogy így is szarjuk a gólokat.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Az a baj, hogy csak a mozgása.Stevie ebben a korban már vezér volt és teljesen más szint. A védekezéssel nincs baj, néha megszerzi, leteszi Krooséknak de ennyi.Több váratlan kellene tőle, de lehetőséget alig kap sokat nincs hová fejlődnie nagyon. Továbbra is csak egy méregdrága cserejátékosról beszélhetünk sajnos.Illarra mozgása full olyan, mint Gerrardé
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Kerlon írta:Illarra mozgása full olyan, mint Gerrardé és távolról úgy néu ki, mint Oliver Queen amúgy egyre jobban játszik. Ronaldo és Benzema, viszont gyengék. Balen szokásos.
My name is Asier Illarramendi. I've spend 5 years in Real Sociedad....
Meg kellene pörgetni a félidő elejét, most is ahogy ritmust váltottunk, egyből összezavarodott az Almeria. Nem tetszik a játékunk, de így december közepén, klub vb előtt, Modric nélkül nem csodálkozom rajta. Picit pontosabb utolsó passzokra lenne szükség, és nem lenne gond.
Nem, a baj vele vanJim írta:nem Bale-el van a baj
ő egy k*rva jó játékos, sok gólt lő stb csak nem ide való
tipikus brit labdarúgó, otthon már ő lenne a legjobb
/kb mint Ibra nem illett a Barcában/
Arról nem a spanyol liga tehet, hogy nem tud bepasszolni középre az érkező társnak
Valami nagyon félrement nála fejben
Ez a felállt védelem ellen nem megy neki megállapítás is helytélen, mert aki követte őt a Spursben az láthatta, hogy minden második meccsükön beállt védekezni ellenük az ellenfél
- mathers
Sztem Illara távolról egy az egyben Xabi.Kerlon írta:Illarra mozgása full olyan, mint Gerrardé és távolról úgy néu ki, mint Oliver Queen amúgy egyre jobban játszik. Ronaldo és Benzema, viszont gyengék. Balen szokásos.
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
Én is ennek a pártján vagyok. Arról nem beszélve, hogy az ember nem csak a gólok miatt nézi a meccseket. Én is jobban szeretem Isco vagy Modric játékát. (Vagy Reusét ...)szerintem akkor is inkább legyen egy isco vagy modric típusú játékos a csapatban akivel van játék és nem a semmiből kell villanni valakinek
Illarra mozgása full olyan, mint Gerrardé és távolról úgy néu ki, mint Oliver Queen amúgy egyre jobban játszik. Ronaldo és Benzema, viszont gyengék. Balen szokásos.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
nem Bale-el van a baj
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Azért a kapott gól után amilyen fordulaton elkezdtünk pörögni,az kurva kemény volt..
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
szerintem akkor is inkább legyen egy isco vagy modric típusú játékos a csapatban akivel van játék és nem a semmiből kell villanni valakinekChris írta:Ebben a meccsben tökéletesen benne van Bale. Nulla játék, aztán egy ilyen szép gól a semmiből. Lehet vitatkozni, hogy jó-e ide, meg elég-e, de a góljait lövi, ahogy kell.
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
3 kapuraloves, 2 gol hatekonyak vagyunk, csak 0 a jatekunk ...
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR