ziro4vr írta:
Őőő elnézést, meccs volt, hol a facban vagytok?
De akkor majd én.
ZZ: imádom a kopaszt, de ezt a 352 féle borzalmat nem kéne eröltetni. Se a garnítúra nincs meg hozzá, se az edzői készség, hogy ezt hatékonyan alkalmazzuk. Ilyenformán 60 percig kár is kiemelni akárkit.
Utána, Benzema hozta amit szokott, jelenleg van 3 gólveszélyes ember a keretben, Benzema, Casemiro, meg egy random védő, ma Nacho volt az. Eléggé szomorú de ez van.
Itt nyáron vagy kinyílik a pénzcsap vagy leves van, az a baj. Ezzel a brigáddal egy Tuchel vagy egy Nagelsmann se tudna értelmes focit játszatni, akkor meg már inkább nézem a kopaszt.
Ált. mindennel egyetértek, itt is, leszámítva, hogy szerintem sem Tuchel/Nagelsmann az ide való edző
De tényleg irtó cink, hogy a Real Madridban csak 1 minőségi támadó van, de egyetértek, ez van..
Nekem sem tetszett ez a 352, arra volt egyedül jó, h Ramos kapott pár percet, nem hidegen kezd majd kedden, meg Kroos-Modric addig se játszott, csak amíg beálltak
de így előre veszélytelen volt, stabilitás sem volt kül. jellemző, csak az idő ment vele.. De amúgy is, ez a tegnapi nyilván halálra volt ítélve Isco nem létező dinamikája, Vini-Lucas-Mendy képességbeli hiányai miatt.
Osztotta a franciát a nép, bár engem a sutasága engem nem zavar, mert olyan beton, amilyen itt balbekk sose volt, csak előre alkalmatlan.
Kb. meg is van a kezdő így keddre, Nacho-Varane-Ramos-Mendy, Fede-M10-K8, LV-Benz-Rodry. Nem hinném, hogy LV-Rodry széllel kéne kezdeni, mi vagyunk előnyben, Ase-t meg pláne nem akarom a kezdőben látni. Gyenge idén is, meg az elmúlt pár meccses "formája" is az..
Nyomni fog az atalanta, hátrányban pláne, olyanok kellenek, akik tudnak is futni, meg nem büdös a meló se nekik (ilyen szempontból még akár Vini-Mendy is lehet a baloson)..
Hoztunk 3 pontot, el Capitano visszatért, Benzi 2 meccsen 3-at vágott.. Ez a bajnoki sztem. a bl-ről szólt. Sz@r volt, de valahogy megnyertük.