Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Hege

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Hege » 2021. március 17., szerda 0:11

Pipita írta: Nagyon jól játszottunk, végig irányítottuk a mérkőzést, ültek Zidane elképzelései, nagyon jó volt a felállás, csomó helyzetet alakítottunk ki.

Nagyon rég láttam ilyen jól játszani a csapatot, de nagy meccsekre továbbra is oda tudja tenni magát a Zidane-gárda, ez mindenképp bíztató.

10/10 volt ez a teljesítmény, Atalanta helyzet nem is volt, csak miután már 3-0-ra mentünk. A góljukra meg rögtön góllal válaszoltunk. 10/10, így tovább. :agree: :lilasalas:
2-0-ra, de egyébként igen. Varane tanár volt ma, Nacho volt picit veszélyes, közel járt a piroshoz. Stabil volt de volt par érdekes dolog.

Mendy pozícióját nem ertem.

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2021. március 16., kedd 23:07

Kercsó írta: asztaqrva. Henrikünk szerinte Zapata lövése után Varane kézzel sodorta el a labdát :lol: :lol:

remélem olvasod majd a fórumot te zseni, tudok egy jó optikust számodra :fpalm:
Elment teljesen a kedvem a mai közvetítéstől, elég volt mondjuk egész meccsen a dögunalmas kommentátor, erre ilyen emberek osztják utána az észt. :lol:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

tcskhun
Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,

HozzászólásSzerző: tcskhun » 2021. március 16., kedd 23:06

ferni írta: Hol volt ez a Varane kezezés tizenegyes? Közelében nem volt ember bakker, meg amúgy se.... :lol:
nem láttam én sem semmit,és ha necces lett volna tuti visszanézik
az ilyen ökrök adják a lovat a sok gyökér alá :vivo: :cens:
bocsi a stilusért de ez felháborito volt nagyon
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tcskhun 2021. március 16., kedd 23:09-kor.

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2021. március 16., kedd 23:05

asztaqrva. Henrikünk szerinte Zapata lövése után Varane kézzel sodorta el a labdát :lol: :lol:

remélem olvasod majd a fórumot te zseni, tudok egy jó optikust számodra :fpalm:
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2021. március 16., kedd 23:04

Hol volt ez a Varane kezezés tizenegyes? Közelében nem volt ember bakker, meg amúgy se.... :lol:
Azt a stúdióban meg sírnak, hogy sima tizi, egyértelmű..... :lol:

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2021. március 16., kedd 23:03

Toti írta: Beszartam mikor Mendy a semmibol elfutott keresztbe az ellenfel 16osan(!) belul a jobb szelen kavargato lucas elott :lol:
Erre amúgy van bármi magyarázat? Mert haszna eddig nem sok volt. A gólja sem ilyen szituból jött. Remélem ZZ semmilyen párhuzamot nem lát Mendy és Marcelo között, mert akkor nagy a baj.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. március 16., kedd 23:01

Pipita írta: Nagyon rég láttam ilyen jól játszani a csapatot, de nagy meccsekre továbbra is oda tudja tenni magát a Zidane-gárda, ez mindenképp bíztató.
Ez a baj, hogy inkább csak ezekre. Kis fika csapatok meg "otthon" vernek el, mert a játékosok szarnak bele/nincs koncepció a játékunkban.

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2021. március 16., kedd 22:59

Nagyon jól játszottunk, végig irányítottuk a mérkőzést, ültek Zidane elképzelései, nagyon jó volt a felállás, csomó helyzetet alakítottunk ki.

Nagyon rég láttam ilyen jól játszani a csapatot, de nagy meccsekre továbbra is oda tudja tenni magát a Zidane-gárda, ez mindenképp bíztató.

10/10 volt ez a teljesítmény, Atalanta helyzet nem is volt, csak miután már 3-0-ra mentünk. A góljukra meg rögtön góllal válaszoltunk. 10/10, így tovább. :agree: :lilasalas:

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2021. március 16., kedd 22:57

Beszartam mikor Mendy a semmibol elfutott keresztbe az ellenfel 16osan(!) belul a jobb szelen kavargato lucas elott :lol:
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. március 14., vasárnap 13:40

RealMadridFanatic írta: Probaltuk mar korabban is, elsore is latszott, hogy halva szuletett otlet.

Az, hogy probalkoznak dicseretes. Csak jo lenne olyasmivel kiserletezni, ami elfedi az egyenek gyengesegeit, nem kiemeli.

Vinicius ebben a felallasban ki van tolva a vonal melle, amikor 3 meterre nem tud passzolni (bar tegnap voltak szep labdai - es kontrafocin kivul nem is tudom mire lejetne hasznalni...). Mendy 5 meterrel bentebb, feltolva agyig, mikozben osszeesik a labdaban. Tuloldalon LV 10bol 8szor az elso emberben elakad, vagy beleiveli. Legalabb vedekezesben is eletveszely, folyamatosan onnan tud kapu ele kerulni az ellenfel. Akar az oldalan vezetett tamadassal, akat a tuloldalrol erkezeo beadassal.
Valverde jatekabol is pont az egyik legnagyobb erteket, a lenduletet vesszuk ki ezzel a bentebbrol indulo szelso szeru poszttal.
Ebbe azért belekötnék. A tegnapi felállásunk:

--------Karim-Vini
-------------Isco
Mendy-Case-Fede-LV
Nacho-Ramos-Varane

Amit írsz, hogy Vini a vonalon, Mendy meg 5 méterrel beljebb, az a hagyományos 433as felállásban szokott lenni.

Nekem továbbra is bejön ez a 352, csak pár poszton nem megfelelő játékos volt tegnap. Mendy erre az inkább támadóbb játékra alkalmatlan (neki az a poszt állt nagyon jól, ahol tegnap Nacho játszott) , Isco pedig szinte semmi azon a poszton, ami az egyik legfontosabb ebben a szisztémában.

Tegnap kipróbáltam volna a cserék után így:

---------Karim-Vini (Hazard)
------------Lukita
Rodrygo-Kroos-Case-LV
--Mendy-Varane-Nacho
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2021. március 14., vasárnap 13:14

wZoLee7 írta:
babaking írta: Nem működött jól a felállás, de ki lehetett próbálni, és mikor ha nem az Elche ellen? Ha meg marad a 433 akkor meg az a baj, hogy Zidane mindig ugyan azt tudja csak. Nektek semmi nem jó.

Szenvedős 3 pont volt ez is, mert elől vékonyak vagyunk. Szezon végéig ez lesz deal with it. Ha hozunk egy olyan hajrát mint tavaly akkor meg lesz a bajnokság.
Már máskor is próbáltuk, hasonlóan működött, és pontosan látszok kik azok akikkel lehetne ez jó és kik azok akikkel soha, utóbbiak kezdtek tegnap. Bocsánat ha nem lehet leírni már azt sem hogy valami egyértelműen nem jó :lol:
Persze le lehet, én is láttam, hogy nem müködik. Csak olyan érzésem van, ha az alapkezdö + alapfelállás megy az a baj. Ha más a felállás akkor az a baj. Ha nem rotál az a baj, ha Zizu rotál és Isco játszik az a baj.

Ezek a játékosok nem fognak egy másik felállástól megtáltosodni, de attól még kísérletezni kell, hátha lesz egy kis fejlödés.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. március 14., vasárnap 12:19

babaking írta: Nem működött jól a felállás, de ki lehetett próbálni, és mikor ha nem az Elche ellen? Ha meg marad a 433 akkor meg az a baj, hogy Zidane mindig ugyan azt tudja csak. Nektek semmi nem jó.

Szenvedős 3 pont volt ez is, mert elől vékonyak vagyunk. Szezon végéig ez lesz deal with it. Ha hozunk egy olyan hajrát mint tavaly akkor meg lesz a bajnokság.
Már máskor is próbáltuk, hasonlóan működött, és pontosan látszok kik azok akikkel lehetne ez jó és kik azok akikkel soha, utóbbiak kezdtek tegnap. Bocsánat ha nem lehet leírni már azt sem hogy valami egyértelműen nem jó :lol:

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2021. március 14., vasárnap 12:01

Probaltuk mar korabban is, elsore is latszott, hogy halva szuletett otlet.

Az, hogy probalkoznak dicseretes. Csak jo lenne olyasmivel kiserletezni, ami elfedi az egyenek gyengesegeit, nem kiemeli.

Vinicius ebben a felallasban ki van tolva a vonal melle, amikor 3 meterre nem tud passzolni (bar tegnap voltak szep labdai - es kontrafocin kivul nem is tudom mire lejetne hasznalni...). Mendy 5 meterrel bentebb, feltolva agyig, mikozben osszeesik a labdaban. Tuloldalon LV 10bol 8szor az elso emberben elakad, vagy beleiveli. Legalabb vedekezesben is eletveszely, folyamatosan onnan tud kapu ele kerulni az ellenfel. Akar az oldalan vezetett tamadassal, akat a tuloldalrol erkezeo beadassal.
Valverde jatekabol is pont az egyik legnagyobb erteket, a lenduletet vesszuk ki ezzel a bentebbrol indulo szelso szeru poszttal.

En orulok, ha latjak ZZ-ek, hogy csapatkent nulla, amit tamadasban lerakunk. Mintha nem ebredtek volna fel abbol, ami volt par eve. Tovabbra is annyibol all a tamadojatekunk, hogy impotens modon adogatjuk korbe, aztan egy elhalt beadasi kiserlettel vege. Amire szamitunk, azok egyeni villanasok, csak az a minoseg, ami korabban megoldotta ezt lenyegeben taktika, utasitasok, esetleg begyakorolt figurak nelkul, ilyen-olyan okbol eltunt. Ezzel rovid tavon sem lesz sikerunk. Es meg szerencsenk van, hogy Benzema meg Casemiro annyiszor villan...
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2021. március 14., vasárnap 11:50

Nem működött jól a felállás, de ki lehetett próbálni, és mikor ha nem az Elche ellen? Ha meg marad a 433 akkor meg az a baj, hogy Zidane mindig ugyan azt tudja csak. Nektek semmi nem jó.

A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. március 14., vasárnap 11:32

Ez a tegnapi megint egy hatalmas szenvedés volt. Az elején a legtöbb kraft Viniben volt, de szerencsétlen mikor a felállás és az ellenfél is kedvezne neki akkor Mendy ott van h mindent amit lehet elcsesszen. Hihetetlenül béna labdával a francia. Ezt látja mindenki, mégis teljes talány miért Ő ér oda a támadásokkal, miért rá játszunk a bal oldalról. Rendesen bepánikol ha ott terem a kapu előtt a labdával és inkább bepasszolja 3 védő közé de véletlenül sem rúgná kapura. Furcsa módon a másik oldalon állandóan hajtó és feltűnő LV is teljesen eltűnt. Ez a 352 senkinek sem jó a csapatból. Felejtsük is el gyorsan. Az sem tetszik, hogy mindig Karimnak kell visszalépnie, az egyetlen támadónk aki tud gólt szerezni és állandóan az van hogy a kapu elé Mendy, Vini, Isco meg Asensio ér oda, nem értem. Szép volt a csapattól, hogy küzdöttek a végsőkig és sikerült fordítani, én úgy látom, bármilyen rossz is kimondani, de kihpzták a tegnapi szar taktikából a lehető legtöbbet és amit jelenleg tudnak főként egyénileg.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. március 14., vasárnap 10:40

ziro4vr írta: Én azt látom rajta, hogy van működő filozófiája, amit tudott játszatni Dortmundban, tud játszani Londonban, nem tudott játszatni Párizsban. Ez sokat elmond róla, pozitív irányban is, negatívban is.
Rengeteg ilyen van, itt mukodik, amott nem, de kiemelkedot nem csinalt sehol se.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. március 14., vasárnap 10:19

ziro4vr írta: Őőő elnézést, meccs volt, hol a facban vagytok? :mrgreen: De akkor majd én.

ZZ: imádom a kopaszt, de ezt a 352 féle borzalmat nem kéne eröltetni. Se a garnítúra nincs meg hozzá, se az edzői készség, hogy ezt hatékonyan alkalmazzuk. Ilyenformán 60 percig kár is kiemelni akárkit.

Utána, Benzema hozta amit szokott, jelenleg van 3 gólveszélyes ember a keretben, Benzema, Casemiro, meg egy random védő, ma Nacho volt az. Eléggé szomorú de ez van.

Itt nyáron vagy kinyílik a pénzcsap vagy leves van, az a baj. Ezzel a brigáddal egy Tuchel vagy egy Nagelsmann se tudna értelmes focit játszatni, akkor meg már inkább nézem a kopaszt.
Ált. mindennel egyetértek, itt is, leszámítva, hogy szerintem sem Tuchel/Nagelsmann az ide való edző :)
De tényleg irtó cink, hogy a Real Madridban csak 1 minőségi támadó van, de egyetértek, ez van..

Nekem sem tetszett ez a 352, arra volt egyedül jó, h Ramos kapott pár percet, nem hidegen kezd majd kedden, meg Kroos-Modric addig se játszott, csak amíg beálltak :) de így előre veszélytelen volt, stabilitás sem volt kül. jellemző, csak az idő ment vele.. De amúgy is, ez a tegnapi nyilván halálra volt ítélve Isco nem létező dinamikája, Vini-Lucas-Mendy képességbeli hiányai miatt.
Osztotta a franciát a nép, bár engem a sutasága engem nem zavar, mert olyan beton, amilyen itt balbekk sose volt, csak előre alkalmatlan.

Kb. meg is van a kezdő így keddre, Nacho-Varane-Ramos-Mendy, Fede-M10-K8, LV-Benz-Rodry. Nem hinném, hogy LV-Rodry széllel kéne kezdeni, mi vagyunk előnyben, Ase-t meg pláne nem akarom a kezdőben látni. Gyenge idén is, meg az elmúlt pár meccses "formája" is az..
Nyomni fog az atalanta, hátrányban pláne, olyanok kellenek, akik tudnak is futni, meg nem büdös a meló se nekik (ilyen szempontból még akár Vini-Mendy is lehet a baloson)..
Hoztunk 3 pontot, el Capitano visszatért, Benzi 2 meccsen 3-at vágott.. Ez a bajnoki sztem. a bl-ről szólt. Sz@r volt, de valahogy megnyertük.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. március 13., szombat 22:55

Én azt látom rajta, hogy van működő filozófiája, amit tudott játszatni Dortmundban, tud játszani Londonban, nem tudott játszatni Párizsban. Ez sokat elmond róla, pozitív irányban is, negatívban is.
Nem illik.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. március 13., szombat 22:52

ziro4vr írta: Őőő elnézést, meccs volt, hol a facban vagytok? :mrgreen: De akkor majd én.

ZZ: imádom a kopaszt, de ezt a 352 féle borzalmat nem kéne eröltetni. Se a garnítúra nincs meg hozzá, se az edzői készség, hogy ezt hatékonyan alkalmazzuk. Ilyenformán 60 percig kár is kiemelni akárkit.

Utána, Benzema hozta amit szokott, jelenleg van 3 gólveszélyes ember a keretben, Benzema, Casemiro, meg egy random védő, ma Nacho volt az. Eléggé szomorú de ez van.

Itt nyáron vagy kinyílik a pénzcsap vagy leves van, az a baj. Ezzel a brigáddal egy Tuchel vagy egy Nagelsmann se tudna értelmes focit játszatni, akkor meg már inkább nézem a kopaszt.
Tul ertekeled azt a Tuchelt rendesen szerintem.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. március 13., szombat 22:18

Őőő elnézést, meccs volt, hol a facban vagytok? :mrgreen: De akkor majd én.

Nem illik.

Vissza: