Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Sierra

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Sierra » 2017. szeptember 9., szombat 15:57

Amúgy ezt én sem értem miért kell a szezon legelején ilyen sokat embert rotálni. :D Mindenki friss és üde még. :mrgreen:

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. szeptember 9., szombat 15:14

agyon lett rotálva a kezdő teljesen indokolatlanul. ezt most zz számlájára írom. az hogy nincs csatárunk az az év vicce de ez sem indokolja hogy így szétrotálja a kezdőt. ezt most elnyomta. -4 pont
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

volt
Kedvenc játékosaid: Raúl
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: volt » 2017. szeptember 9., szombat 14:59

Nevetséges, a nyár nagyon szarul sikeredett és erre rámehet a bajnokság is.
Bale, Benzema kuka. Nincs a csapatba Ronaldón kívül senki aki képes gólt lőni.
Theo meg Danilonál is fogalmatlanabb. Minek kellett ő ide?
Mai kezdőről nem is beszélek. Szarásig vagyunk kp-kal erre Theo es Marcelo is kezdő.

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2017. szeptember 9., szombat 14:57

Soha nem lattam ezt a nemet csatargyereket de telen johetne, mert ennel rosszabb biztos nincs.. Kell valaki akirol a kapu fele pattan a labda...

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2017. szeptember 9., szombat 14:57

Év elején a harmadik fordulóban nem tudom mi a retkes fasznak kell feltúrni a kezdőt mint a szart. Nem elég, hogy Cé amúgy sincs, még Zidane is hozzátesz.

Ez volt az érzésem tavaly év végén is (amit le is írtam), hogy már akkor is túltolta a rotációt egy-két meccsen. De akkor minden bejött neki, amihez hozzáért + volt Morata is. Úgy látszik el is hitte, hogy a rotáció mindig minden esetben működik, és megint átesett a ló túlsó oldalára. Remélem kurva hamar észhez tér.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. szeptember 9., szombat 14:54

VanillaSky írta:A kérdésre laza 2.

Depor-Real - sima, szép játék
Real-Valencia - impotens támadók
Real-Levante - felforgatott kezdő, nulla játék, káosz

Otthon két meccs és - 4 pont, ez nem teljesítmény!
Egyetértek. Totálisan felesleges változtatások voltak mára. Föleg ez a baloldal.. LV meg rém gyenge, 30 millióért boldogan kellett volna eladni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2017. szeptember 9., szombat 14:53

A kérdésre laza 2.

Depor-Real - sima, szép játék
Real-Valencia - impotens támadók
Real-Levante - felforgatott kezdő, nulla játék, káosz

Otthon két meccs és - 4 pont, ez nem teljesítmény!

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2017. szeptember 8., péntek 15:59

Nem feltétlenül erről az interjúról beszéltem. És nem azt mondtam, hogy mit mond, hanem ahogyan. Rettentő okosan kezeli a kérdéseket, szinte lehetetlen zavarba hozni.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. szeptember 8., péntek 15:23

Hát 90%-ban sablon duma, nagyjából semmi új információt nem közöl, de végülis érthető, nem mondhatja azt, hogy Bale-nek ez az utolsó esélye, ha nem teljesít akkor eladjuk pl.

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2017. szeptember 8., péntek 14:52

Az a profizmus, ahogyan beszél, az a mai napig lenyűgöz. Ha eszembe jut Calderon, csak röhögni tudok. Tökéletes ide.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. szeptember 8., péntek 14:51

“Jó kapcsolatot ápolok Bartomeuval, és a legjobbakat kívánom neki, szerintem egy jó elnök.”.

:agree: nagy troll az öreg, szerintem is remek elnök :lol:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2017. szeptember 8., péntek 13:22

Nekem mindig egy szó jut eszembe róla: Vérprofi.
Van, hogy én sem értek egyet vele (ami elég indokolatlan, tekintve hogy mennyire reális hogy képben legyek bármivel a klubnál. :mrgreen: ) de szerintem jelenleg a világ legprofibb klubelnöke. :salute:
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. szeptember 8., péntek 13:06

d.gergo írta:Pérez apánk nyilatkozatának folytatása:

Florentino Pérez: “A keretünk tökéletesen kiegyensúlyozott” http://madridom.hu/?p=108781
Én valahogy még mindig imádom, ahogy nyilatkozik. Nagyon örülök, hogy ő az elnökünk, a hülyeségei ellenére.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

e.gergo
Kedvenc játékosaid: David Beckham
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: e.gergo » 2017. szeptember 8., péntek 13:02

Pérez apánk nyilatkozatának folytatása:

Florentino Pérez: “A keretünk tökéletesen kiegyensúlyozott” http://madridom.hu/?p=108781

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2017. szeptember 2., szombat 11:48

El Unico írta:4.

Osszessegeben jo nyarat zartunk, diohejban irom csak le:
- szerzodeshosszabbitasok megoldva
- James es Morata eladasa, utobbi maradhatott volna annak fenyeben, hogy nem jott a helyere senki csak Mayoral
- Ceballos es Theo megszerzese
- Marcos Llorrente visszaterese
- egyben maradt a keret

Negativumok:
- Bale itt tartasa, de valoszinuleg a kutyanak sem kellett
- minosegi cserecsatar(?) hianya

Van penz lovera, valoszinuleg sporolunk is, mivel hirtelen fognak lelepni vagy kioregedni eleg sokan.

Atgondolt, szisztematikus munka folyik Madridban, ugy erzem, mintha minden dontes elott osszeulnenek az edzok, menedzserek, vezetosegi tagok es egyutt hoznak a donteseket. Egyszeruen jo munka folyik a klubnal, meg ha sokan nem is ertenek egyet vele, de nem megyunk bele hulye bizniszekbe, inkabb maradunk a seggunkon, szarra nyerjuk magunkat, nincs ertelme ossze vissza igazolgatni. Egy csatar tenyleg jol jott volna, de ez csak a tavozok miatt es a Bale-Benzema paros szutyok formaja miatt mondom, ki tudja, talan ok is osszekapjak magukat nem sokara.
Ezek közül:
-Szerződést még nem írt alá senki ahogy én tudom
-Moratát inkább a negatívumokhoz sorolnám, nézve Benzema 0 teljesítményét, és azt, hogy így Mayoral a B terv
-Llorrente visszaszerzése is jó, de kereten felül van kp-n, epizódszerepnél több nem fog jutni neki.

Én hármast adtam, fájni fog nekünk, hogy jelenleg az megy, ami, pedig Bale (és Benz?) eladásával,ha hoztunk volna egy jó támadót, (és megtartottuk volna Marianot) teljesen késznek érezném a keretet triplázásra, hatkupára, mindenre. Így sajnos szinte biztos vagyok benne, hogy lesznek meccsek ahol nem fog jönni a fontos gól, és nem is lesz kihez nyúlni.
Nyilván reklamálni nem fogok Pérezéknél, mert szinte mindent megnyertünk, csak ezt a nyarat kicsit egyhelyben topogásnak éreztem a keret szempontjából.
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. szeptember 2., szombat 11:20

4.

Osszessegeben jo nyarat zartunk, diohejban irom csak le:
- szerzodeshosszabbitasok megoldva
- James es Morata eladasa, utobbi maradhatott volna annak fenyeben, hogy nem jott a helyere senki csak Mayoral
- Ceballos es Theo megszerzese
- Marcos Llorrente visszaterese
- egyben maradt a keret

Negativumok:
- Bale itt tartasa, de valoszinuleg a kutyanak sem kellett
- minosegi cserecsatar(?) hianya

Van penz lovera, valoszinuleg sporolunk is, mivel hirtelen fognak lelepni vagy kioregedni eleg sokan.

Atgondolt, szisztematikus munka folyik Madridban, ugy erzem, mintha minden dontes elott osszeulnenek az edzok, menedzserek, vezetosegi tagok es egyutt hoznak a donteseket. Egyszeruen jo munka folyik a klubnal, meg ha sokan nem is ertenek egyet vele, de nem megyunk bele hulye bizniszekbe, inkabb maradunk a seggunkon, szarra nyerjuk magunkat, nincs ertelme ossze vissza igazolgatni. Egy csatar tenyleg jol jott volna, de ez csak a tavozok miatt es a Bale-Benzema paros szutyok formaja miatt mondom, ki tudja, talan ok is osszekapjak magukat nem sokara.
:goat:

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2017. szeptember 2., szombat 10:53

4es - nagyjából az előttem leirt indokok miatt. Bár ha kell télen jöhet egy csatár - mondjuk Mariano vissza, Cr meg rápihenhet a Blre
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

ThePilgrim
Kedvenc játékosaid: Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: ThePilgrim » 2017. szeptember 2., szombat 9:27

Alapvetően rendben volt az átigazolási szezon, de mégis csak 3-ast nyomtam két hiba miatt.

Az egyik az az, hogy Bale nem lett elküldve, bér ezen még lehet azzal segíteni, hogy nem lesz nyomatva, pláne Asensio kárára.

A másik pedig Mariano elengedése. A srácban bőven van kakaó, nem kezdő szint, de nyugodtabb lennék, ha tudnám, hogy nem Mayoralnak kell beszállnia szorultabb helyzetben, hanem jönne ő. Így, hogy Mbappé érthető okokból nem jött össze, őt meg kellett volna tartani.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. szeptember 2., szombat 9:26

Nem tudok 4-est adni, hiába szeretnék. A csere csatár kérdése nem lett megoldva. Egyszerűen nem tudok olyan felállást kitalálni, ami megbízhatóan működne és nincs benne CR. Morata nem lett pótolva. Ő nem volt CR kompatibilis az igaz. De pont ez volt benne az amilyennek kellene lennie a cserecsatárunknak. Nem azt nézi a kapu előtt, hogy kinek adja le, vagy hogy milyen flik-flakkal kerülje meg az 5. védőt. Megkapja a labdát és azt keresi, hogy hogyan lőhet gólt.
A Bale iránti bizalom meg egyszerűen érthetetlen. Múltkor hozta valaki (talán R24), hogy a számok nem hazudnak, össze volt hasonlítva 2 minőségi kp-sal (Figo, ZZ) ő, akit gólfelelősnek hoztak ide, és alig tudta még statokban is hozni őket olyan években, mikor 3-as gólátlaga van a csapatnak. Egy vicc a pali és ez az egész helyzet is.
Aggasztó lehet még a kp telítettsége. Tavaly sokan kritizálták, hogy Mateo kevés játéklehetőséget kapott (fel is röppentek hírek, hogy eligazol), most megkapta még a nyakára Ceballost és Llorrentét is. ZZ feladata lesz mindenkinek megfelelő játékpercet adni. Én tartok tőle, hogy a BBC miatt ez hogy fog megvalósulni.
A Pepe-Vallejo, Danilo-Theo és James-Cabellos csere majd elválik, én bízom a fiatalokban. Ez pozitív.
Mindent összevetve jóindulattal ez egy 3-as. Nem azt jelenti, hogy "idén nem nyerünk semmit" vagy "vége van mindennek". Szigorúan a nyári vezetőségi munkára értem.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2017. szeptember 2., szombat 9:15

Kettőfél de inkább 2-est nyomtam.
Győztes csapatunk van, nem volt szükség nagy változásokra csak apróbb hangolásra de még ez sem sikerült rendesen.
Mbappé nem sikerült, igen drága lett volna meg sok lett volna a fizetése, de ha elkerülik a súlyosabb sérülések valószínüleg aranylabdáig jutó játékosról beszélünk. B terv nem volt, és így hogy elengedtük Marianot és Moratat ez nagy hiba lehet elnézve a sérüléseket és a BB leépülését. Ha már nem akartunk igazolni akkor Benzemat el kellett volna adni és Moratat vagy Marianot megtartani esetleg mindkettőt, egyik sem sikerült, két szék között padló.
Pepe elengedésének részletei nyilván soha nem lesznek publikusak, nem tudom mi történt de képtelen vagyok elfogadni ahogy elengedte a vezetőség, a modern kor egyik legmeghatározóbb védőjéről beszélünk aki mindig harcolt a csapatért, nem azt mondom hogy legenda de azért csak lehúzott 10 évet itt és ő is a hátsó ajtón kellett távozzon, nem tetszik ez nekem.
Az igazolásainkban van fantázia, értékelni viszont még egyiket sem lehet, talán majd jövő nyáron, miénk a legjobb középpálya és az egyik legjobb védelem a világon, meglátjuk mire lesz elég. CR-en és Asension sok fog múlni BB duóba én már egyáltalán nem tudok bízni, Mayoraltól meg titokban várok valami extrát, még fiatal ha most meghúzza kicsit a jelenlegi Benzemát nem lesz nehéz kiszorítani.
Eladások: Morata a jelenlegi piaci állapotok alapján mondhatni hogy reális áron ment el, James meg bőven áron alul. Danilo viszont elment és még fizettek is érte, na ez viszont nem semmi, piros pont.

Vissza: