Nacho
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Re: Nacho - 18
Ha nem lenne elotte ez a harmas meg akar alap kezdo is lehetne. Szerencsetlensegere vilag legjobb kozephatvedei vannak elotte a sorba. Az biztos sok top csapatban kezdo lehetne. Erdekes, h alig jatszik es meg sem latszik rajta a kihagyas. Albiolban volt par Valencias szezon(kezdokent!), nagyobb rutinja volt es amikor bedobtak par meccsre azt sem tudta milyen rendezvenyen van.
Nem tudom, h ti hogy vagytok vele, de nem esnek ketsegbe, ha Nachot komolyabb meccseken kellene jatszatni.
Nem tudom, h ti hogy vagytok vele, de nem esnek ketsegbe, ha Nachot komolyabb meccseken kellene jatszatni.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Szerintem egyertelmu, hogy Nacho nalunk soha nem lesz stabil kezdo jatekos. Kap majd evi nehany meccset, serulesek eseten tobbet. Cserebe a Real Madridban jatszhat es kupakat nyerhet.
Persze lehet hogy par ev mulva jatszani szeretne rendszeresen, de elnezve azt hogy majd 25 eves korara nemzetkozi szinten alig ismerik a nevet.. Max abban remenykedhet hogy valami fontos meccsen serulesek miatt berakjak, elete meccset hozza es felfigyelnek ra a nagyobb csapatok.
Persze lehet hogy par ev mulva jatszani szeretne rendszeresen, de elnezve azt hogy majd 25 eves korara nemzetkozi szinten alig ismerik a nevet.. Max abban remenykedhet hogy valami fontos meccsen serulesek miatt berakjak, elete meccset hozza es felfigyelnek ra a nagyobb csapatok.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Egy rossz megmozdulása volt, amikor a baloldalon belebonyolódott a cseleibe, és elvette tőle a támadó, amúgy továbbra is jár a pacsi neki, mindegy melyik oldalon van rá szükség a védelemben, beugrik, és stabil.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Ahhoz már idős. Mindenesetre én ma is megdicsérem, mert amennyit láttam a meccsből, higgadtan és ügyesen játszott. GG Nachos :Đdoncsontos írta:lehetséges nem csak egy kiegészítő ember lesz a jövőben
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
egyébként ennek a Nacho fiúnak csak szerintem van eléggé Xabis mozgása? csak ugyebár sokkal gyorsabb kiadásban.
és pacsi neki a tegnapiért. több lehetőség és lehetséges nem csak egy kiegészítő ember lesz a jövőben. szorítok neki!
és pacsi neki a tegnapiért. több lehetőség és lehetséges nem csak egy kiegészítő ember lesz a jövőben. szorítok neki!
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Én is mindig írtam ide, amikor kapott egy-egy meccset, stabilan végigtolja a meccseket, és most, hogy a szélen kapott lehetőséget nem volt rossz támadásban sem, egy pár szinttel/fokkal jobban adogatta be a labdákat, mint Marcelo...
Csak így tovább!
Csak így tovább!
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
2015. november 25.
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
+1, én is így voltam vele, és én is remélem, hogy még sokáig a csapat kötelékébe fog tartozniRealista24 írta:CR után nálam ő a második legjobbja a meccsnek. Remélem hosszú ideig a csapat tagja lesz.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Én még nem emlékszem tőle olyan meccsre ami után nem dicsérve volt.Lehet akár többre is hivatott mint ez a csere szerepkör,ha elég türelmesek akár egy VaranE-Nacho védő párost is el tudnék képzelni a jövőben.Persze ahhoz kicsit többször kéne Lássuk,Ennyi meccsből nem lehet komolyabb következtetéseket levonni.Géci írta:Látom nem csak nekem tűnt fel. Itt mondtam meccs nézés közben a srácoknak, hogy kimondottan jól játszik a szélen.Realista24 írta:CR után nálam ő a második legjobbja a meccsnek. Remélem hosszú ideig a csapat tagja lesz.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Látom nem csak nekem tűnt fel. Itt mondtam meccs nézés közben a srácoknak, hogy kimondottan jól játszik a szélen.Realista24 írta:CR után nálam ő a második legjobbja a meccsnek. Remélem hosszú ideig a csapat tagja lesz.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
CR után nálam ő a második legjobbja a meccsnek. Remélem hosszú ideig a csapat tagja lesz.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- DT8
- Kedvenc játékosaid: Sami Khedira
További 6 évre írt alá szerződést, ezzel elkötelezve magát 2020-2021 szezon végéig.
Örülök neki, jó ő cserének bőven.
Örülök neki, jó ő cserének bőven.
- istimester
- rex madridistae
Mióta kiderült, hogy SS tag volt az öregR.M.C.F írta:kb 15 éve nem vetítik már....
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
kb 15 éve nem vetítik már.....Nem tudom Derikkel mi volt
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Arbeloa is tökéletes univerzális (most már inkább cserejátékos), Nachora mégjobban igaz ez, hiszen eredetileg belső védő aki jól lehozza a két szélsővédő posztot is.
Nem tudom Derikkel mi volt az idény folyamán a Castillában (sérülések?), de ha alapkezdő lett volna, úgy felhoztam volna a mostani Nacho szerepre és ahogy előttem írták Nacho pedig mehetett volna továbbfejlődni (ahogy pl Carvajal tette azt, persze tudom nem egykorúak) és jobb játékosként visszatérhetett. Nacho szerintem soha nem lesz Real kezdő szint, de egy tökéletes saját nevelésű spanyol jolly joker.
Nem tudom Derikkel mi volt az idény folyamán a Castillában (sérülések?), de ha alapkezdő lett volna, úgy felhoztam volna a mostani Nacho szerepre és ahogy előttem írták Nacho pedig mehetett volna továbbfejlődni (ahogy pl Carvajal tette azt, persze tudom nem egykorúak) és jobb játékosként visszatérhetett. Nacho szerintem soha nem lesz Real kezdő szint, de egy tökéletes saját nevelésű spanyol jolly joker.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Vegyes véleménnyel vagyok.
Szeretném Madridban tudni Nacho-t, ahogy írjátok is, 4. hátvédnek tökéletes. De úgy érzem, hogy mondjuk 1-2 éves kitérővel sokkal többet is kihozhatna magából, mert van benne, tud még fejlődni, és sokkal jobb lehet... HA minden összejön (sok játszatják, jó helyre megy, nívós csapatok ellen, nemzetközi porondon is etc.) És 2 év múlva, visszatérhetne akár a Ramos-Varane duó mögé 3-nak. (ki tudja Pepében mennyi van még. 1-2 év biztos.)
Viszont így kereshetnénk 4. hátvédet. Kiesne a jollyjoker, ilyen univerzális kiegészítő embert kétlem, hogy találnánk.
Kérdés, a vezetőség mit tervez vele..?
Szeretném Madridban tudni Nacho-t, ahogy írjátok is, 4. hátvédnek tökéletes. De úgy érzem, hogy mondjuk 1-2 éves kitérővel sokkal többet is kihozhatna magából, mert van benne, tud még fejlődni, és sokkal jobb lehet... HA minden összejön (sok játszatják, jó helyre megy, nívós csapatok ellen, nemzetközi porondon is etc.) És 2 év múlva, visszatérhetne akár a Ramos-Varane duó mögé 3-nak. (ki tudja Pepében mennyi van még. 1-2 év biztos.)
Viszont így kereshetnénk 4. hátvédet. Kiesne a jollyjoker, ilyen univerzális kiegészítő embert kétlem, hogy találnánk.
Kérdés, a vezetőség mit tervez vele..?
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Ha jól emlékszem egy hiba híján egy tökéletes szezont hozott le Albiol, ha jól emlékszem pont a Barca ellen hibázott egy nagyot. Nacho tökéletes padra való ember aki bármikor képes beugrani és lehozni egy jó teljesítményt. 4.nek simán maradhat még egy darabig - míg a Pepe-Ramos páros bírja kezdőként.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
Azért nem kell túlzásokba esni. Albiol itt lehozott egy elég durva évet , amihez egy jó darabig köze nem lesz Nachonak.istimester írta:Ha van esze, megy a Napoliba. Jobb, mint Albiol
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
- istimester
- rex madridistae
Ha van esze, megy a Napoliba. Jobb, mint Albiol
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Igaz hogy az asszony nem engedte erre a spartai versenyre? Es ezert cseszteti Arbeloa meg Xabi twitteren?
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
Egyetértek, szerintem megvan a tehetsége. Így, hogy van előtte egy Pepe-Ramos-Varane hármas necces. De az egyik sérülékeny, a másikkettő meg nem normális. Lehet, hogy kap lehetőséget jövőre, én nem bánnám. Bár ha valakit ki kéne tenni középről, nekem meg lenne a tippem.