Mike írta:Matt009 írta:Nézegettem a jutyubon a skill videókat, azon nekem úgy tűnt, hogy inkább tkp, mintsem kkp,
lehet h anno így volt, de a legfrissebb meccseken már nemhogy kkp, de inkább amolyan mélységi irányító volt
vs Real
vs Bayern
ha ezt tudná hozni nálunk is, akkor a kezdőből is nehéz lesz kihagyni
30ért jó igazolás, főleg manapság
Igen ezeken már jobban látszik. Ilyen posztú emberre volt szükségünk, ilyen minőségben. Rendkívül jó igazolás, nem is volt drága.
van egy olyan érzésem, hogy akár a kezdőben is találhatja magát nagyon gyorsan
Szerintem is van rá esély. Bár könnyen el tudom azt is képzelni, hogy a kp-n forgó rendszer lesz, és ritkán lesz 2 egymás utáni meccsen hasonló kp összetétel. Szerintem ez a jövő, a keretünk abszolút alkalmas arra, hogy rendszeresen rotáljunk. Ha Coentrao is marad (erre azért nem tennék sok pénzt), akkor gyakorlatilag minden posztot tudunk megfelelő minőségben pótolni, ami nagyon nagy fegyvertény.
Ezek után meg, ha marad James és Isco is, akkor nehezen tudom elképzelni, hogy Bale 0 teljesítménnyel alapkezdő maradjon. 2 olyan ember is lesz a padon, akik bármikor nyugodt szívvel a kezdőbe rakhatók, ha tavaszig nem javul a walesi, akkor nem lesz cécó, repülni fog a padra.