csak lokott rajta egyet., semmi nem volt lendületből érintkeztek. Openda akkor is felkenődött volna ha nincs ott Carvajal.
Olyan ez, mint mikor kosarlabdaban a levegoben levo jatekoson tolsz egyet.
Nem illik....
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. március 7., csütörtök 8:55
csak lokott rajta egyet., semmi nem volt lendületből érintkeztek. Openda akkor is felkenődött volna ha nincs ott Carvajal.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. március 7., csütörtök 8:54
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. március 7., csütörtök 8:51
Jajaja, es rogton azt kell mondani, hogy megöllek a kurvaanyadmarcell írta:Ez gondolom azután hangzott el, amikor Carvajal teljesen indokolatlanul lökött Opendán egyet a reklámtáblák felé. Én is felhúztam volna magam.Realista24 írta:
Lois Openda to Dani Carvajal: “I will f**k your wh*re mother.”
@livescore
HozzászólásSzerző: marcell » 2024. március 7., csütörtök 8:50
Ez gondolom azután hangzott el, amikor Carvajal teljesen indokolatlanul lökött Opendán egyet a reklámtáblák felé. Én is felhúztam volna magam.Realista24 írta:Lois Openda to Dani Carvajal: “I will f**k your wh*re mother.”M1Ö írta: Mondjuk ha nem ő csinálta volna és nem Orbán ellen, akkor az tuti, hogy nem lenne ennyire felkapva.
@livescore
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. március 7., csütörtök 8:46
Lois Openda to Dani Carvajal: “I will f**k your wh*re mother.”M1Ö írta: Mondjuk ha nem ő csinálta volna és nem Orbán ellen, akkor az tuti, hogy nem lenne ennyire felkapva.
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. március 7., csütörtök 8:43
Nem hát, meg a kedvencem, hogy állított képként terjed a neten a Vins akció.M1Ö írta: Mondjuk ha nem ő csinálta volna és nem Orbán ellen, akkor az tuti, hogy nem lenne ennyire felkapva.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2024. március 7., csütörtök 8:41
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. március 7., csütörtök 8:39
Jo, adjunk pirosat Vininek, legyen. De akkor Orbant is meszeljek el vagy harom meccsre, mert az a musor, amit levagott egy ilyen semmi utan, az a legszebb Barcas idoszakokat idezi.wZoLee7 írta:Az egójával úgy látom pont nem lesz gond, Jude mellett is tökéletesen megfér, azt látom a brazilon az sem zavarná ha Jude ontaná a gólokat csak, a lényeg h nyerjünk. Ezért tisztelem. Minden másért meg eladnám. Totál agyhalott tud lenni.dzsi91 írta: Aki azt hiszi az egója elbírja majd bappét hosszútávon az nemtudom eddig mit nézett. Ha jól menedzseli Carlo a dolgot lesz 1 jó szezonjuk együtt aztán lépni fog.
Ez a tegnapi, írhatjátok h belefér meg csak sárga, de nem. Ha ellenünk, a labdától távol egy ellenfél támadó így fellökné az egyik játékosunk és csak sárgát kapna, mindenki elküldené a bírót az anyjába. Ez labda nélküli szándékos agresszió volt, instant pirosnál sem szólhattunk volna semmit. Már előtte is, de utána főleg, legalább 15 percig csak elszórta a labdákat, nem a focival foglalkozott, inkább vitázott az ellenfél edzővel.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. március 7., csütörtök 8:27
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. március 7., csütörtök 8:26
Az egójával úgy látom pont nem lesz gond, Jude mellett is tökéletesen megfér, azt látom a brazilon az sem zavarná ha Jude ontaná a gólokat csak, a lényeg h nyerjünk. Ezért tisztelem. Minden másért meg eladnám. Totál agyhalott tud lenni.dzsi91 írta: Aki azt hiszi az egója elbírja majd bappét hosszútávon az nemtudom eddig mit nézett. Ha jól menedzseli Carlo a dolgot lesz 1 jó szezonjuk együtt aztán lépni fog.
HozzászólásSzerző: Zsobo » 2024. március 7., csütörtök 7:23
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. március 7., csütörtök 6:22
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2024. március 7., csütörtök 6:02
Már bocsi ha félreérthető voltam de én a Real Madridban lejátszott meccsekre értettem nem úgy összességében az egészre.Szerintem engedd el, ez nem így működik.
Akkor azt magyarázd meg kérlek, hogy miért panaszkodik szinte az összes futballista, hogy egy adott naptari évben rengeteg a mérkőzés?
Es egyre csak több és több lessz.
Es akkor még nem volt számolva az EB/VB éve.
Vegyük azt, hogy az milyen terhelés egy szervezetnek, hogy az adotr 0-5 fokból el kell utazni kupát játszani az Arabokhoz a +30 fokba mert a barom Piké eladta a haverjaival de nyilván elég sérülten 2 hét pihenő es mehet tovább a worldclass top forma mert a jatekosok droidok.
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. március 7., csütörtök 0:11
Mondjuk szvsz ez kicsit mas..kiserik írta:Csak erre reagálnék: az egoja elbírta Hazardot (a belga mindig kezdett, ha játékra alkalmas volt ZZnél), Karimot. Most úgy néz ki Judot is elbírja (gólörömnél sem csak magát éltette). Valaki kitalálta ezt az egós marhaságot és most fújja boldog boldogtalan, mint azt, hogy fogyatékos. Kérdem én: miből gondolod, hogy nem fogja bírni az egoja Mbappét? Volt valaha bármilyen konfliktusa csapaton belül bárkivel?dzsi91 írta:
Aki azt hiszi az egója elbírja majd bappét hosszútávon az nemtudom eddig mit nézett. Ha jól menedzseli Carlo a dolgot lesz 1 jó szezonjuk együtt aztán lépni fog.
HozzászólásSzerző: whitemadrid » 2024. március 7., csütörtök 0:08
Ez csak félig igaz. Ha hozzáérnek es még csK nem is durván már úgy dobja magát, hogy látványos legyen es lehessen reklamálni. Nálam ez is hülyeség.kiserik írta:Ezt értem. De. Ma is csinált 1 hülyeséget, lőtt egy gólt meg mellette párszor nem kapott jogos szabadot. Közben inkább felfelé lógott ki. Az 1 hülyeség miatt meg megy a fröcsögés.Steve írta:
Nem gondolom, hogy a “népharag” a lökés miatt van.
Az nem lehet, hogy az emberek unják a hisztérikus műsort, a gyerekes, butus viselkedést és a Vini focistát szeretnék látni?
A csapat egyik legjobbja tud lenni, ha a focira fókuszál. Unalmas a műsorozás.
A nyilatkozata óta sokkal nyugodtabb itt mégis minden meccsen és utána ugyan az folyik. Az egész csapatunk sík ideg (és mi is) a játékvezetők miatt, de csak nála van kiemelve, ha tesz bármit.
Mondjuk nem tudom miért csodálkozom, nem hiszem, hogy van még egy szurkolói közösség, ahol a BL továbbjutás után van aki az edzőt, van aki a gólszerzőt zavarná el, ahelyett, hogy örülne
A belga soha semmilyen téren nem volt konkurenciája Vininek.kiserik írta:Csak erre reagálnék: az egoja elbírta Hazardot (a belga mindig kezdett, ha játékra alkalmas volt ZZnél), Karimot. Most úgy néz ki Judot is elbírja (gólörömnél sem csak magát éltette). Valaki kitalálta ezt az egós marhaságot és most fújja boldog boldogtalan, mint azt, hogy fogyatékos. Kérdem én: miből gondolod, hogy nem fogja bírni az egoja Mbappét? Volt valaha bármilyen konfliktusa csapaton belül bárkivel?dzsi91 írta:
Aki azt hiszi az egója elbírja majd bappét hosszútávon az nemtudom eddig mit nézett. Ha jól menedzseli Carlo a dolgot lesz 1 jó szezonjuk együtt aztán lépni fog.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. március 7., csütörtök 0:02
Csak erre reagálnék: az egoja elbírta Hazardot (a belga mindig kezdett, ha játékra alkalmas volt ZZnél), Karimot. Most úgy néz ki Judot is elbírja (gólörömnél sem csak magát éltette). Valaki kitalálta ezt az egós marhaságot és most fújja boldog boldogtalan, mint azt, hogy fogyatékos. Kérdem én: miből gondolod, hogy nem fogja bírni az egoja Mbappét? Volt valaha bármilyen konfliktusa csapaton belül bárkivel?dzsi91 írta:Aki azt hiszi az egója elbírja majd bappét hosszútávon az nemtudom eddig mit nézett. Ha jól menedzseli Carlo a dolgot lesz 1 jó szezonjuk együtt aztán lépni fog.whitemadrid írta: Vininek egy igazi elő példa lehetne az ember.
HozzászólásSzerző: Steve » 2024. március 6., szerda 23:59
Én nem bántom minden meccsen. Szerintem fontos eleme a csaptunknak jelenleg. Nem a kedvencem a stílusa, de nincs jobb jelenleg.kiserik írta:Ezt értem. De. Ma is csinált 1 hülyeséget, lőtt egy gólt meg mellette párszor nem kapott jogos szabadot. Közben inkább felfelé lógott ki. Az 1 hülyeség miatt meg megy a fröcsögés.Steve írta:
Nem gondolom, hogy a “népharag” a lökés miatt van.
Az nem lehet, hogy az emberek unják a hisztérikus műsort, a gyerekes, butus viselkedést és a Vini focistát szeretnék látni?
A nyilatkozata óta sokkal nyugodtabb itt mégis minden meccsen és utána ugyan az folyik. Az egész csapatunk sík ideg (és mi is) a játékvezetők miatt, de csak nála van kiemelve, ha tesz bármit.
Mondjuk nem tudom miért csodálkozom, nem hiszem, hogy van még egy szurkolói közösség, ahol a BL továbbjutás után van aki az edzőt, van aki a gólszerzőt zavarná el, ahelyett, hogy örülne
HozzászólásSzerző: whitemadrid » 2024. március 6., szerda 23:57
Szerintem engedd el, ez nem így működik.p.csabi1 írta:Miért szerinted mennyit kellene pihenni egy játékosnak?whitemadrid írta:
Aha. Ok a 2het...
Előtte hany percet tolt az első meccstől kezdödően végig egészen idáig?
Az emberezést meg engedd el nyugodtan.
Minden harmadik negyedik meccsen kellene pihennie vagy mi?
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. március 6., szerda 23:55
Hát a látottak alapján az iswhitemadrid írta: Vininek egy igazi elő példa lehetne az ember.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. március 6., szerda 23:51
Ezt értem. De. Ma is csinált 1 hülyeséget, lőtt egy gólt meg mellette párszor nem kapott jogos szabadot. Közben inkább felfelé lógott ki. Az 1 hülyeség miatt meg megy a fröcsögés.Steve írta:Nem gondolom, hogy a “népharag” a lökés miatt van.kiserik írta: Igen, a lökes gáz volt, ahogy minden ilyen megmozdulás gáz. Az, hogy volt e provokáció azt nem tudhatjuk. Előfordult már mással is, mégsem volt ilyen népharag.
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem