Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

Re: Politika

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 13., szerda 8:45

Miert ne örülnék, ha ki lenne irtva az ideologiai szarsag az iskolakbol - az onnan indulo trendek elernek europaba is - es ertelmesebb, normalisabb felnottek lesznek a mostani gyerekekbol?
Vagy ne oruljek neki, mert amerikaiak? Nem vagy te egy kicsit rasszista? :kalapos:

Mas temaban, lehet nem lesz jo europanak, nem tudom, senki se tudja, mindenesetre ha igy lesz, még egy ok, hogy vegre rendbeszedjuk az eu-t, es osszekapjuk magunkat.
thereisonly1ronaldo

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. november 13., szerda 8:38

Azt továbbra sem értem trumptard hehe (woke swfan után szabadon) és barátai rajongásában, hogy Európából ennek ők miért örülnek. Azt gondolom egy amerikanak abszolút vannak mindkét oldalra érvek, és kérdés hogy kire szavazzon. Nekünk ez baromira nem kérdés. Ha elkezdi megcsinálni amiket ígért, az Amerikának kérdéses hogy jó-e, de nekünk egész biztosan nem jó. Ezt mondtam a szavazás előtt is, de nyilván nem körítettem köré elemzéseket, de most jött ki egy amit érdemes elolvasni.

https://zsiday.hu/2024/11/10/lesz-trump ... europaban/

Remélem az örömtáncok közben hehe is legalább valami olyan multinál lopja a napot aminek jelentős az amerikai kitettsége.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 13., szerda 8:04

Soha muhahahaaa :kalapos:
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 13., szerda 8:03

hehetheoriginal írta: Semmi. En jol elek.
Csakafidesz, narisari 26ban is 2/3 :kalapos:
Pedig csak meg akartalak erteni igy 20 ev utan :mrgreen: :sziv:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2024. november 13., szerda 8:03

hehetheoriginal írta: Pont ez a lenyeg, hogy mar ezzel többet tett, mint biden, de nem erted :lol:
Untatsz, keresek mas szorakozast :kalapos:
Bocs, de azon, hogy
- kitakarítják a woke-ot az iskolából
- megszüntetik a "washingtoni propagandagyártó központot"

nem nagyon lehet értelmet találni :kalapos: Orbán és Trump ebben nagyon együtt mozog, mindketten szeretnek láthatatlan ellenségek ellen küzdeni :kalapos:

Egyébként az, hogy a szülők eltávolíthatnak tanárokat, elég kétélű fegyver lehet (ennek a részleteit nem tudom, de így leírva nem tűnik teljesen jól átgondoltnak)

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 13., szerda 8:01

Semmi. En jol elek.
Csakafidesz, narisari 26ban is 2/3 :kalapos:
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 13., szerda 7:59

hehetheoriginal írta: A semminel a barmi is tobb :kalapos:
Akkor mi a bajod Vityaekkal? Azok is igernek mindent, meg hazudoznak. :mrgreen:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 13., szerda 7:58

A semminel a barmi is tobb :kalapos:

Amugy csak a wokeos swfan lazalma, hogy egesz orszagban nyilvanos a 10 pint, amit az oktatassal kapcsolatban megfogalmazott, de utana nem tartja be, friss elnokkent, nem tennek ra a wokeos swfan helyeben sok forintot, hogy igy lesz :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehetheoriginal 2024. november 13., szerda 8:00-kor.
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 13., szerda 7:57

hehetheoriginal írta: Pont ez a lenyeg, hogy mar ezzel többet tett, mint biden, de nem erted :lol:
De mivel tett tobbet? Hogy igert valamit, amit lehet nem tart be? :mrgreen:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 13., szerda 7:52

Pont ez a lenyeg, hogy mar ezzel többet tett, mint biden, de nem erted :lol:
thereisonly1ronaldo

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2024. november 13., szerda 7:47

hehetheoriginal írta:
swfan írta:

Január 20-án iktatják be, ugye vágod? Semmit nem "tett" eddig, mivel nem is tehetett. Nem elnök még.

Ez a "woke"-olás meg borzasztó unalmas
Wow tenyleg? You don't say
Nem tudtam.
Azt hittem mar masnap azonnal ő az elnok :coffee: :fpalm:
Hát sorry, de te vagy itt extázisban, hogy mi mindent tett eddig, miközben még 3 hónap van addig, mire bármit is tehet :lol:

Egyébként Trump barátod tipikusan olyan, mint az ő Viktor barátja: nem azt kell figyelni, amit mond, hanem amit csinál. Szóval nem kiabálnám el a helyedben

bluebike

HozzászólásSzerző: bluebike » 2024. november 13., szerda 7:44

'shutterisland írta:
A NER Hóhéra MP, nem messiás.
ennyi a lenyeg, amit a pali elmondott.

ket rossz (de legalabbis ketseges) alternativa kozul is ki lehet valasztani a kevesbe rosszat, gondolom ha a forumon akarkit megkerdeznenek, hogy le kell vagni az egyik karod, de te dontheted el, melyiket, akkor mindenki el tudna donteni, hogy jobbkezeskent inkabb a bal karomat adom vagy forditva.

nincs mas lehetoseg, vagy nyer a tisza, vagy nyer a fidesz, a biztos rossz helyet pedig bevallaljak az emberek a ketsegeset.

Ha MP esetleg egy pszichopata diktátor, akkor is rá kell szavazni, mert jobb 2 ilyen, ami ellentétes irányba húz, és ezzel kioltják egymást, mint egy ami nincsen semmilyen szinten korlátozva, ha már OV teljesen leépítette a fékek és ellensúlyok rendzserét.

Másrészt MP bontsa le a fidesz diktatúrá, ez a feladata, aztán ha nen leszünk elégedettek vele, majd választunk mást, őt könnyebb lenne leváltani, nem tud annyira gyökeret eresztei, mint a mostani piócák.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 13., szerda 7:39

swfan írta:
hehetheoriginal írta: Ahogy nezem trump mar most kb 5 nap alatt tobbet tett, mint a biden banda 4 ev alatt :lol:
Ezzel az oktatasreformmal, hogy kitakaritjak a politikai ideologiakat es a woke nyomorultsagot az iskolakbol, felhatalmazzak a szuloket, hogy eltavolithassak a gyenge/kartekony tanarokat es hogy decentralizálja az oktatas vezeteset, megszunteti a washingtoni propagandagyarto kozpontot es visszaadja az oktatás szervezeset az egyes allamoknak.
Nagy baratja , faszszopo Viktor követhetne, masolhatna ezt az utat, 26ig pont van ra ideje, hogy utana el tudjon takarodni a budos kurvaanyjaba
Január 20-án iktatják be, ugye vágod? Semmit nem "tett" eddig, mivel nem is tehetett. Nem elnök még.

Wow tenyleg? You don't say
Nem tudtam.
Azt hittem mar masnap azonnal ő az elnok :coffee: :fpalm:
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 13., szerda 7:33

Steve írta: Ferni, Erik, nektek hogy van ennyi szabadidőtök?
Ahogy kiseriknek is :mrgreen: mondjuk szerintem ferni vagy penzt kap, vagy azt akar erte, Erik meg csak elvezi :kalapos:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2024. november 13., szerda 7:24

hehetheoriginal írta: Ahogy nezem trump mar most kb 5 nap alatt tobbet tett, mint a biden banda 4 ev alatt :lol:
Ezzel az oktatasreformmal, hogy kitakaritjak a politikai ideologiakat es a woke nyomorultsagot az iskolakbol, felhatalmazzak a szuloket, hogy eltavolithassak a gyenge/kartekony tanarokat es hogy decentralizálja az oktatas vezeteset, megszunteti a washingtoni propagandagyarto kozpontot es visszaadja az oktatás szervezeset az egyes allamoknak.
Nagy baratja , faszszopo Viktor követhetne, masolhatna ezt az utat, 26ig pont van ra ideje, hogy utana el tudjon takarodni a budos kurvaanyjaba

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. november 13., szerda 6:40

A NER Hóhéra MP, nem messiás.
ennyi a lenyeg, amit a pali elmondott.

ket rossz (de legalabbis ketseges) alternativa kozul is ki lehet valasztani a kevesbe rosszat, gondolom ha a forumon akarkit megkerdeznenek, hogy le kell vagni az egyik karod, de te dontheted el, melyiket, akkor mindenki el tudna donteni, hogy jobbkezeskent inkabb a bal karomat adom vagy forditva.

nincs mas lehetoseg, vagy nyer a tisza, vagy nyer a fidesz, a biztos rossz helyet pedig bevallaljak az emberek a ketsegeset.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 13., szerda 5:52

Ahogy nezem trump mar most kb 5 nap alatt tobbet tett, mint a biden banda 4 ev alatt :lol:
thereisonly1ronaldo

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. november 13., szerda 2:33

halamadrid írta:
ferni írta:
Márciusban jött ki a Dűne 2, minden arról szólt. Plusz ugye akkor MPről is.
Akkor nyomatták ezt pár hétig, de hát azóta kb szóba se jött, ahogy alább hagyott a film utáni hype. Sztem jó poén volt.
Jogos kritika lenne, ha mai napig menne, de hát kb fél éve szóba se jött ez a Dűnés dolog sehol kb.
Volt is egy akkori tüntetésen Lisan al-Gaib feliratú tábla. Ha meg nyer 26-ban, meg is koronázhatja az abban az évben érkező, A Dűne messiása zárórésszel :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Egyébként itt egy mai HírTV-s (!!!!!!!) szakértés, aki az "ezt a tetves mocskos geci rendszert le kell váltani" és a "Főbe lövöm magam. Esküszöm, hogy főbe lövöm magam. Égő fáklya leszek a... stb." logika mentén érvel amellett, hogy MP nem Messiás, hanem a NER hóhéra. Közben többször NER-ezik, Rogánozik. Fasz sem tudja, hogy hogy engedték be, de hogy többet nem jön, az kurvaélet.

Reddit: https://www.reddit.com/r/hungary/commen ... si%C3%A1s/
YT (nem tudom mikortól): https://www.youtube.com/watch?v=fmo09i2S28Y
Most látom, hogy már írták, de legalább a link újdonság.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. november 13., szerda 1:42

ferni írta:
Pite86 írta:

Csak a karót nyelt emberek nem èrtik ezt :lol: :lol:
Amúgy ezt most hallottam először. Jót nevettem. :lol: :lol: :lol:
Tisza körökben ezt mèg nem olvastam hallottam, lehet keveset olvasok vagy figyelek ilyeneket.
Márciusban jött ki a Dűne 2, minden arról szólt. Plusz ugye akkor MPről is.
Akkor nyomatták ezt pár hétig, de hát azóta kb szóba se jött, ahogy alább hagyott a film utáni hype. Sztem jó poén volt.
Jogos kritika lenne, ha mai napig menne, de hát kb fél éve szóba se jött ez a Dűnés dolog sehol kb.
Volt is egy akkori tüntetésen Lisan al-Gaib feliratú tábla. Ha meg nyer 26-ban, meg is koronázhatja az abban az évben érkező, A Dűne messiása zárórésszel :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Egyébként itt egy mai HírTV-s (!!!!!!!) szakértés, aki az "ezt a tetves mocskos geci rendszert le kell váltani" és a "Főbe lövöm magam. Esküszöm, hogy főbe lövöm magam. Égő fáklya leszek a... stb." logika mentén érvel amellett, hogy MP nem Messiás, hanem a NER hóhéra. Közben többször NER-ezik, Rogánozik. Fasz sem tudja, hogy hogy engedték be, de hogy többet nem jön, az kurvaélet.

Reddit: https://www.reddit.com/r/hungary/commen ... si%C3%A1s/
YT (nem tudom mikortól): https://www.youtube.com/watch?v=fmo09i2S28Y
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. november 13., szerda 0:51

Ezzel a műsorvezetővel pont olyan beszélgetni mint hehével :D 3 perc alatt kifejti a csávó hogy nem megváltót hanem hóhért látnak benne, majd visszakérdez hogy be fog e neki jönni ez a megváltó szerep :D

Vissza: