Politika
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: Politika
Miert ne örülnék, ha ki lenne irtva az ideologiai szarsag az iskolakbol - az onnan indulo trendek elernek europaba is - es ertelmesebb, normalisabb felnottek lesznek a mostani gyerekekbol?
Vagy ne oruljek neki, mert amerikaiak? Nem vagy te egy kicsit rasszista?
Mas temaban, lehet nem lesz jo europanak, nem tudom, senki se tudja, mindenesetre ha igy lesz, még egy ok, hogy vegre rendbeszedjuk az eu-t, es osszekapjuk magunkat.
Vagy ne oruljek neki, mert amerikaiak? Nem vagy te egy kicsit rasszista?
Mas temaban, lehet nem lesz jo europanak, nem tudom, senki se tudja, mindenesetre ha igy lesz, még egy ok, hogy vegre rendbeszedjuk az eu-t, es osszekapjuk magunkat.
thereisonly1ronaldo
Azt továbbra sem értem trumptard hehe (woke swfan után szabadon) és barátai rajongásában, hogy Európából ennek ők miért örülnek. Azt gondolom egy amerikanak abszolút vannak mindkét oldalra érvek, és kérdés hogy kire szavazzon. Nekünk ez baromira nem kérdés. Ha elkezdi megcsinálni amiket ígért, az Amerikának kérdéses hogy jó-e, de nekünk egész biztosan nem jó. Ezt mondtam a szavazás előtt is, de nyilván nem körítettem köré elemzéseket, de most jött ki egy amit érdemes elolvasni.
https://zsiday.hu/2024/11/10/lesz-trump ... europaban/
Remélem az örömtáncok közben hehe is legalább valami olyan multinál lopja a napot aminek jelentős az amerikai kitettsége.
https://zsiday.hu/2024/11/10/lesz-trump ... europaban/
Remélem az örömtáncok közben hehe is legalább valami olyan multinál lopja a napot aminek jelentős az amerikai kitettsége.
- hehetheoriginal
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Pedig csak meg akartalak erteni igy 20 ev utanhehetheoriginal írta: Semmi. En jol elek.
Csakafidesz, narisari 26ban is 2/3
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Bocs, de azon, hogyhehetheoriginal írta: Pont ez a lenyeg, hogy mar ezzel többet tett, mint biden, de nem erted
Untatsz, keresek mas szorakozast
- kitakarítják a woke-ot az iskolából
- megszüntetik a "washingtoni propagandagyártó központot"
nem nagyon lehet értelmet találni Orbán és Trump ebben nagyon együtt mozog, mindketten szeretnek láthatatlan ellenségek ellen küzdeni
Egyébként az, hogy a szülők eltávolíthatnak tanárokat, elég kétélű fegyver lehet (ennek a részleteit nem tudom, de így leírva nem tűnik teljesen jól átgondoltnak)
- hehetheoriginal
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Akkor mi a bajod Vityaekkal? Azok is igernek mindent, meg hazudoznak.hehetheoriginal írta: A semminel a barmi is tobb
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
A semminel a barmi is tobb
Amugy csak a wokeos swfan lazalma, hogy egesz orszagban nyilvanos a 10 pint, amit az oktatassal kapcsolatban megfogalmazott, de utana nem tartja be, friss elnokkent, nem tennek ra a wokeos swfan helyeben sok forintot, hogy igy lesz
Amugy csak a wokeos swfan lazalma, hogy egesz orszagban nyilvanos a 10 pint, amit az oktatassal kapcsolatban megfogalmazott, de utana nem tartja be, friss elnokkent, nem tennek ra a wokeos swfan helyeben sok forintot, hogy igy lesz
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehetheoriginal 2024. november 13., szerda 8:00-kor.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
De mivel tett tobbet? Hogy igert valamit, amit lehet nem tart be?hehetheoriginal írta: Pont ez a lenyeg, hogy mar ezzel többet tett, mint biden, de nem erted
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
Pont ez a lenyeg, hogy mar ezzel többet tett, mint biden, de nem erted
thereisonly1ronaldo
Hát sorry, de te vagy itt extázisban, hogy mi mindent tett eddig, miközben még 3 hónap van addig, mire bármit is tehethehetheoriginal írta:Wow tenyleg? You don't sayswfan írta:
Január 20-án iktatják be, ugye vágod? Semmit nem "tett" eddig, mivel nem is tehetett. Nem elnök még.
Ez a "woke"-olás meg borzasztó unalmas
Nem tudtam.
Azt hittem mar masnap azonnal ő az elnok
Egyébként Trump barátod tipikusan olyan, mint az ő Viktor barátja: nem azt kell figyelni, amit mond, hanem amit csinál. Szóval nem kiabálnám el a helyedben
Ha MP esetleg egy pszichopata diktátor, akkor is rá kell szavazni, mert jobb 2 ilyen, ami ellentétes irányba húz, és ezzel kioltják egymást, mint egy ami nincsen semmilyen szinten korlátozva, ha már OV teljesen leépítette a fékek és ellensúlyok rendzserét.'shutterisland írta:ennyi a lenyeg, amit a pali elmondott.A NER Hóhéra MP, nem messiás.
ket rossz (de legalabbis ketseges) alternativa kozul is ki lehet valasztani a kevesbe rosszat, gondolom ha a forumon akarkit megkerdeznenek, hogy le kell vagni az egyik karod, de te dontheted el, melyiket, akkor mindenki el tudna donteni, hogy jobbkezeskent inkabb a bal karomat adom vagy forditva.
nincs mas lehetoseg, vagy nyer a tisza, vagy nyer a fidesz, a biztos rossz helyet pedig bevallaljak az emberek a ketsegeset.
Másrészt MP bontsa le a fidesz diktatúrá, ez a feladata, aztán ha nen leszünk elégedettek vele, majd választunk mást, őt könnyebb lenne leváltani, nem tud annyira gyökeret eresztei, mint a mostani piócák.
- hehetheoriginal
Wow tenyleg? You don't sayswfan írta:Január 20-án iktatják be, ugye vágod? Semmit nem "tett" eddig, mivel nem is tehetett. Nem elnök még.hehetheoriginal írta: Ahogy nezem trump mar most kb 5 nap alatt tobbet tett, mint a biden banda 4 ev alatt
Ezzel az oktatasreformmal, hogy kitakaritjak a politikai ideologiakat es a woke nyomorultsagot az iskolakbol, felhatalmazzak a szuloket, hogy eltavolithassak a gyenge/kartekony tanarokat es hogy decentralizálja az oktatas vezeteset, megszunteti a washingtoni propagandagyarto kozpontot es visszaadja az oktatás szervezeset az egyes allamoknak.
Nagy baratja , faszszopo Viktor követhetne, masolhatna ezt az utat, 26ig pont van ra ideje, hogy utana el tudjon takarodni a budos kurvaanyjaba
Nem tudtam.
Azt hittem mar masnap azonnal ő az elnok
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ahogy kiseriknek is mondjuk szerintem ferni vagy penzt kap, vagy azt akar erte, Erik meg csak elveziSteve írta: Ferni, Erik, nektek hogy van ennyi szabadidőtök?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Január 20-án iktatják be, ugye vágod? Semmit nem "tett" eddig, mivel nem is tehetett. Nem elnök még.hehetheoriginal írta: Ahogy nezem trump mar most kb 5 nap alatt tobbet tett, mint a biden banda 4 ev alatt
Ezzel az oktatasreformmal, hogy kitakaritjak a politikai ideologiakat es a woke nyomorultsagot az iskolakbol, felhatalmazzak a szuloket, hogy eltavolithassak a gyenge/kartekony tanarokat es hogy decentralizálja az oktatas vezeteset, megszunteti a washingtoni propagandagyarto kozpontot es visszaadja az oktatás szervezeset az egyes allamoknak.
Nagy baratja , faszszopo Viktor követhetne, masolhatna ezt az utat, 26ig pont van ra ideje, hogy utana el tudjon takarodni a budos kurvaanyjaba
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
ennyi a lenyeg, amit a pali elmondott.A NER Hóhéra MP, nem messiás.
ket rossz (de legalabbis ketseges) alternativa kozul is ki lehet valasztani a kevesbe rosszat, gondolom ha a forumon akarkit megkerdeznenek, hogy le kell vagni az egyik karod, de te dontheted el, melyiket, akkor mindenki el tudna donteni, hogy jobbkezeskent inkabb a bal karomat adom vagy forditva.
nincs mas lehetoseg, vagy nyer a tisza, vagy nyer a fidesz, a biztos rossz helyet pedig bevallaljak az emberek a ketsegeset.
- hehetheoriginal
Ahogy nezem trump mar most kb 5 nap alatt tobbet tett, mint a biden banda 4 ev alatt
thereisonly1ronaldo
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Most látom, hogy már írták, de legalább a link újdonság.halamadrid írta:Volt is egy akkori tüntetésen Lisan al-Gaib feliratú tábla. Ha meg nyer 26-ban, meg is koronázhatja az abban az évben érkező, A Dűne messiása zárórésszelferni írta:
Márciusban jött ki a Dűne 2, minden arról szólt. Plusz ugye akkor MPről is.
Akkor nyomatták ezt pár hétig, de hát azóta kb szóba se jött, ahogy alább hagyott a film utáni hype. Sztem jó poén volt.
Jogos kritika lenne, ha mai napig menne, de hát kb fél éve szóba se jött ez a Dűnés dolog sehol kb.
Egyébként itt egy mai HírTV-s (!!!!!!!) szakértés, aki az "ezt a tetves mocskos geci rendszert le kell váltani" és a "Főbe lövöm magam. Esküszöm, hogy főbe lövöm magam. Égő fáklya leszek a... stb." logika mentén érvel amellett, hogy MP nem Messiás, hanem a NER hóhéra. Közben többször NER-ezik, Rogánozik. Fasz sem tudja, hogy hogy engedték be, de hogy többet nem jön, az kurvaélet.
Reddit: https://www.reddit.com/r/hungary/commen ... si%C3%A1s/
YT (nem tudom mikortól): https://www.youtube.com/watch?v=fmo09i2S28Y
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Volt is egy akkori tüntetésen Lisan al-Gaib feliratú tábla. Ha meg nyer 26-ban, meg is koronázhatja az abban az évben érkező, A Dűne messiása zárórésszelferni írta:Márciusban jött ki a Dűne 2, minden arról szólt. Plusz ugye akkor MPről is.Pite86 írta:
Csak a karót nyelt emberek nem èrtik ezt
Amúgy ezt most hallottam először. Jót nevettem.
Tisza körökben ezt mèg nem olvastam hallottam, lehet keveset olvasok vagy figyelek ilyeneket.
Akkor nyomatták ezt pár hétig, de hát azóta kb szóba se jött, ahogy alább hagyott a film utáni hype. Sztem jó poén volt.
Jogos kritika lenne, ha mai napig menne, de hát kb fél éve szóba se jött ez a Dűnés dolog sehol kb.
Egyébként itt egy mai HírTV-s (!!!!!!!) szakértés, aki az "ezt a tetves mocskos geci rendszert le kell váltani" és a "Főbe lövöm magam. Esküszöm, hogy főbe lövöm magam. Égő fáklya leszek a... stb." logika mentén érvel amellett, hogy MP nem Messiás, hanem a NER hóhéra. Közben többször NER-ezik, Rogánozik. Fasz sem tudja, hogy hogy engedték be, de hogy többet nem jön, az kurvaélet.
Reddit: https://www.reddit.com/r/hungary/commen ... si%C3%A1s/
YT (nem tudom mikortól): https://www.youtube.com/watch?v=fmo09i2S28Y
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
Ezzel a műsorvezetővel pont olyan beszélgetni mint hehével 3 perc alatt kifejti a csávó hogy nem megváltót hanem hóhért látnak benne, majd visszakérdez hogy be fog e neki jönni ez a megváltó szerep