Elektronika
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Re: Elektronika
igen...az epic fail tipikus esete forog fenn
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
HDMI kábellel van összekötve a monitor a géppel, a videókártya csatlakozásánál
ez a monitor: https://www.pcbolt.eu/Gaba-24-GL-2423FHD-IPS-LED
ez meg a gép: https://www.pcbolt.eu/spd/pc_277/Gamer- ... neracio-Nv
Írtam a boltnak a problémáról, azt mondták minden fel van telepítve (ez stimmel is), ellenőrízzem, hogy a hangszórót jó helyre dugtam-e, nincs-e lenémítva. Nos, ezzel van némi gond, mert nincs hangszóróm
Eddig laptopom volt, oda nem kellett hangszóró, most eszembe se jutott.
én úgy sejtem, szükségem lesz egy hangszóróra.
ez a monitor: https://www.pcbolt.eu/Gaba-24-GL-2423FHD-IPS-LED
ez meg a gép: https://www.pcbolt.eu/spd/pc_277/Gamer- ... neracio-Nv
Írtam a boltnak a problémáról, azt mondták minden fel van telepítve (ez stimmel is), ellenőrízzem, hogy a hangszórót jó helyre dugtam-e, nincs-e lenémítva. Nos, ezzel van némi gond, mert nincs hangszóróm
Eddig laptopom volt, oda nem kellett hangszóró, most eszembe se jutott.
én úgy sejtem, szükségem lesz egy hangszóróra.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Tud adni hangot a videókártya is ki, ha olyan a monitorod, hogy hdmi-vel van kötve a vga-hoz.torjack írta: Hátha van itt pc guru. szóval vettem új asztali gépet (I5 proci, nvidia gtx1650 videokártya, stb). minden pöpec, kivéve, hogy nincs hang. nvidia high definition audio, elvileg videokártyáról megy, de meg se mukkan. hibaelháritó nem talál semmit, friss illesztőprogramok rajta vannak. alapértelmezett eszköznek van beállitva.
Ha sima hangfalad van, jack dugós, akkor az alaplapon kell nézelődni, gondolom oda dugtad be.
Biosban is lehet letiltva elsőre a hang, ott is érdemes nézelődni.
Adj infókat, mit hova dugtál, kötöttél, és akkor tudunk segíteni.
Amit hehe írt is valid probléma, de mint mondtam, a monitor ad hangot, ha olyan.
Enyém például ott adja a hangot, mert nincs hangfalam, csak egy hdmi kábellel van összedugva.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- torjack
Köszi, rápróbálok.hehetheoriginal írta:Tudtommal a videokartya az videokartya, az alaplapi integralt hangkartyat kell beizzitani vhogy.torjack írta: Hátha van itt pc guru. szóval vettem új asztali gépet (I5 proci, nvidia gtx1650 videokártya, stb). minden pöpec, kivéve, hogy nincs hang. nvidia high definition audio, elvileg videokártyáról megy, de meg se mukkan. hibaelháritó nem talál semmit, friss illesztőprogramok rajta vannak. alapértelmezett eszköznek van beállitva.
Az nvidia high def audio, mikor hdmivel osszekotod a kartyat egy tv-vel, akkor jelent vmit, de onmagaban nem allit elo neked ugy hangot, mint egy hangkartya.
Nezd meg pontosan milyen az alaplap, aztan gyarto support oldala, minden friss drivert, igy az audiot is telepited, aztan windowsban kivalasztod.
- hehetheoriginal
Tudtommal a videokartya az videokartya, az alaplapi integralt hangkartyat kell beizzitani vhogy.torjack írta: Hátha van itt pc guru. szóval vettem új asztali gépet (I5 proci, nvidia gtx1650 videokártya, stb). minden pöpec, kivéve, hogy nincs hang. nvidia high definition audio, elvileg videokártyáról megy, de meg se mukkan. hibaelháritó nem talál semmit, friss illesztőprogramok rajta vannak. alapértelmezett eszköznek van beállitva.
Az nvidia high def audio, mikor hdmivel osszekotod a kartyat egy tv-vel, akkor jelent vmit, de onmagaban nem allit elo neked ugy hangot, mint egy hangkartya.
Nezd meg pontosan milyen az alaplap, aztan gyarto support oldala, minden friss drivert, igy az audiot is telepited, aztan windowsban kivalasztod.
thereisonly1ronaldo
- torjack
Hátha van itt pc guru. szóval vettem új asztali gépet (I5 proci, nvidia gtx1650 videokártya, stb). minden pöpec, kivéve, hogy nincs hang. nvidia high definition audio, elvileg videokártyáról megy, de meg se mukkan. hibaelháritó nem talál semmit, friss illesztőprogramok rajta vannak. alapértelmezett eszköznek van beállitva.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Igen, ha 5 percnél tovább kell használni, a 2 karos sokkal kényelmesebb. Meg a vállheveder is jó.h3x0r írta:En fukaszabol csak 2 karosat vennek, azzal szepen, egyenes hattal tudsz dolgozni. Amelyiknel kozepen van egyetlen fogantyu, annal egy kicsit elore kell dolj, kicsinalja a derekad.rikko írta:
Ha nem 2 tenyérnyi területet kell csak nyírni, akkor aksis. Ha annál több, akkor csakis benzines. Kawasaki, Husqvarna ez az a kettő amit magam is használok ( jobban mondva a srác aki még van bízva a majd 1,5 ha kert nyirasaval) . Kawasaki fenntartása lényegesen olcsóbb és tud annyit,mint a Husqvarna. Viszont ha nagyobb teljesítményű kell, akkor csakis Husqvarna a barátod.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
-
- Kedvenc játékosaid: Guti, Raúl, Zidane, Modric
Jaja, majd a Husqvarna 135R lesz, ő a kiszemelt. De most jött be más költségh3x0r írta:En fukaszabol csak 2 karosat vennek, azzal szepen, egyenes hattal tudsz dolgozni. Amelyiknel kozepen van egyetlen fogantyu, annal egy kicsit elore kell dolj, kicsinalja a derekad.rikko írta:
Ha nem 2 tenyérnyi területet kell csak nyírni, akkor aksis. Ha annál több, akkor csakis benzines. Kawasaki, Husqvarna ez az a kettő amit magam is használok ( jobban mondva a srác aki még van bízva a majd 1,5 ha kert nyirasaval) . Kawasaki fenntartása lényegesen olcsóbb és tud annyit,mint a Husqvarna. Viszont ha nagyobb teljesítményű kell, akkor csakis Husqvarna a barátod.
- h3x0r
En fukaszabol csak 2 karosat vennek, azzal szepen, egyenes hattal tudsz dolgozni. Amelyiknel kozepen van egyetlen fogantyu, annal egy kicsit elore kell dolj, kicsinalja a derekad.rikko írta:Ha nem 2 tenyérnyi területet kell csak nyírni, akkor aksis. Ha annál több, akkor csakis benzines. Kawasaki, Husqvarna ez az a kettő amit magam is használok ( jobban mondva a srác aki még van bízva a majd 1,5 ha kert nyirasaval) . Kawasaki fenntartása lényegesen olcsóbb és tud annyit,mint a Husqvarna. Viszont ha nagyobb teljesítményű kell, akkor csakis Husqvarna a barátod.Nika91127 írta: Hali!
Akkus fűkaszákról vélemények?
https://www.amazon.co.uk/BLACK-DECKER-C ... B01DXV8YNW
Köszi!
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Ha nem 2 tenyérnyi területet kell csak nyírni, akkor aksis. Ha annál több, akkor csakis benzines. Kawasaki, Husqvarna ez az a kettő amit magam is használok ( jobban mondva a srác aki még van bízva a majd 1,5 ha kert nyirasaval) . Kawasaki fenntartása lényegesen olcsóbb és tud annyit,mint a Husqvarna. Viszont ha nagyobb teljesítményű kell, akkor csakis Husqvarna a barátod.Nika91127 írta: Hali!
Akkus fűkaszákról vélemények?
https://www.amazon.co.uk/BLACK-DECKER-C ... B01DXV8YNW
Köszi!
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
en inkabb azt tippelnem hogy lopott (kamionrol leesett, bocsi) es azon belul :
opcio 1 : gyarbol, a quality check-en bukott cuccok kozul lett lenyulva es valahogy szerzett hozza papirokat.
opcio 2 : valami hamisitvany ami valahogy valahonnan vagy valakitol el lett tulajdonitva dobozostol.
aztan az is lehet, hogy tenyleg csak szerencsed volt es az a 600 euro amirol ilyen udvariasan lemondott az neki lofacc.
mert ha jol olvastam akkor atvaltva 4000 euro felett van az atlagkereset hong kongban.
opcio 1 : gyarbol, a quality check-en bukott cuccok kozul lett lenyulva es valahogy szerzett hozza papirokat.
opcio 2 : valami hamisitvany ami valahogy valahonnan vagy valakitol el lett tulajdonitva dobozostol.
aztan az is lehet, hogy tenyleg csak szerencsed volt es az a 600 euro amirol ilyen udvariasan lemondott az neki lofacc.
mert ha jol olvastam akkor atvaltva 4000 euro felett van az atlagkereset hong kongban.
- hehetheoriginal
Nem tudom, lehet, de akkor miert csomagoltak be fullba szepen, mintha minden pacek lenne?ANDS írta:Opcio2: simán lehetséges, hibás a csatlakozója, kiderült a gyártás során. Leselejtezték, csak valaki kilopta a selejtes kupacból megsemmisítés előtt és áruba bocsájtotta.hehetheoriginal írta: ... you can keep it, sorry for your troubles
Vonjuk le a következtetéseket
......
Opcio2 van ingyen egy eredeti, de qualitychecken nem atment cuccom
....
Opcio4 zseni agytröszt nagyfonokotok (en ) mutatja a fenyt es az utat, ....
Opcio4: Ez nem is lehet kérdés
Ha nem megy at a teszten, akkor instant kuka nalam, gyartokent, esetleg megy tesztre, hogy mi a fasz tortent es hogy lehetne kiküszöbölni.
Vagy pöpec hamisitvany, de az meg azert erdekes, mert abszolut semmit nem talaltam rola a neten, az meg eleg fura igy
thereisonly1ronaldo
- hehetheoriginal
En ezt akkor vettem eszre eloszor, mikor az 50 millios mercedes fogyaszt 5 litertFaust írta: Mindig a nagypofaju gazdag geciknek van szerencsejuk.
thereisonly1ronaldo
Mindig a nagypofaju gazdag geciknek van szerencsejuk.
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Azaz. Nekem volt almasba meg epresbe 5 evesen.hehetheoriginal írta: ez az amit barhol barmilyen kinai es nem kinai boltban, neten, akarhol megkapsz fillerekert?
Anyam ugy vette a pecsi vasarcsarnok mellett az utcan.
https://www.tape-design.com/
Azt hiszem ok azok.
De rakerdezek.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- hehetheoriginal
Ja olyan nincs hogy megbékélés, röffen a kamion, aztan túra hongkongba setaloutcalatogatashoz csingcsangot gyalulnigutihaz14 írta: ha ilyen konnyen lemondott 600 eurorol akkor opcio 3 es nem kell csodakat belekepzelni, szerintem , de te mindenkepp jol jartal vagy legalabbis jobban mintha megbekeltel volna hogy ezert elment 600 euro
Nyilvan nem 20 eur az eloallitas, ez azert komolyabb cucc, mint egy leroggyant kinai iphone copy, en inkabb az elso ket opcio valamelyikere tippelek.
De tesztelem tovabb, a méréseket, hallgatast, osszehasonlitast más cuccokkal nem lehet hamisitani, ott a száraz tények vannak
ez az amit barhol barmilyen kinai es nem kinai boltban, neten, akarhol megkapsz fillerekert?Grazba ket srac elkezdte egy ideje ezeket a tapdokorongos zoonikat.
thereisonly1ronaldo
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Gondolom az ejszakas muszak csinal 2000-et belole ejszakankent.hehetheoriginal írta: Fejlemenyek (gondolom izzadt tenyerrel izgulva koveti mindenki mit csinal ez a fasz, aki szazezreket dobal ki 2 cm3 nagysagu kütyükre )
Refund ebben a pillanatban megerkezett a szamlamra, kerdeztem az eladot, hogy nem latom az emailben, hogy hova es hogy kellene visszakuldeni a motyot, erre irja, hogy you can keep it, sorry for your troubles
Opcio1 van ingyen egy eredeti, de nem qualitycsekkolt cuccom
Opcio3 van egy nem eredeti cuccom, ingyen, ami a tesztek alapjan korrekt hangminőséget nyujt (test still in progress)
Opcio4 zseni agytröszt nagyfonokotok (en ) mutatja a fenyt es az utat, hogy tudtok ti is nullaba audiofil fülest szervalni
Az is biztos,hogy kijon ca 20 eurobol a cucc nekik.
Aztan ugy volt vele,higy szarok ra.
Kicsit mas.
Grazba ket srac elkezdte egy ideje ezeket a tapdokorongos zoonikat.
Maganrepulovel mentek pl a Realhoz,Barcahoz.
30 eu asszem a zokni. Nagyon tapad,nagyon jo jatekos leszel tole. Van egy logo,ami asszem tavaly a Modricnal(?) ki is logott az egyik meccsen,amikor a sportszarat feljebb tolta.
A cipokkel bizniszelo haverom megtalalta valami azsiai oldalon a zoknit. Nem tobb asszem 20 centnel,par centert meg kerhetsz ra barmit.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
ha ilyen konnyen lemondott 600 eurorol akkor opcio 3 es nem kell csodakat belekepzelni, szerintem , de te mindenkepp jol jartal vagy legalabbis jobban mintha megbekeltel volna hogy ezert elment 600 euro
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Epichehetheoriginal írta: Fejlemenyek (gondolom izzadt tenyerrel izgulva koveti mindenki mit csinal ez a fasz, aki szazezreket dobal ki 2 cm3 nagysagu kütyükre )
Refund ebben a pillanatban megerkezett a szamlamra, kerdeztem az eladot, hogy nem latom az emailben, hogy hova es hogy kellene visszakuldeni a motyot, erre irja, hogy you can keep it, sorry for your troubles
Opcio1 van ingyen egy eredeti, de nem qualitycsekkolt cuccom
Opcio3 van egy nem eredeti cuccom, ingyen, ami a tesztek alapjan korrekt hangminőséget nyujt (test still in progress)
Opcio4 zseni agytröszt nagyfonokotok (en ) mutatja a fenyt es az utat, hogy tudtok ti is nullaba audiofil fülest szervalni
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema