Én is ma néztem meg eredeti nyelven, felirattal. Máshogy már nem is akarok egyáltalán filmet nézni, annyira alja lett a magyar szinkron.
A film brutál jó volt, tényleg érdemes moziban is látni. Ezek a színészek is egytől egyig tökéletesek a szerepre. Talán, ha egyre tudnám azt mondani, hogy vihettek volna több életet a játékába és Ő Christopher Walken. A Feyd Rautha színésze is nagyon jót hozott, de, aki nekem itt vitte a prímet az Timotheé Chalamet... Bazzeg milyen durván hozza ezt a messiás karaktert és tényleg van tekintélye attól függetlenül is, hogy eléggé feminim srácról van szó.
A moziról meg annyit, hogy én betiltanám ezt a nachos cuccot. Mellettem egy csaj egy órán át ropogtatott a kis szalvétával a nyakában és a film alatt végig annak a rohadt büdös szósznak a szagát kellett szagolni... Legszívesebben a fejére öntöttem volna.
Természetesen a pasijával együtt kimentek wcre is, vagy valahova a Harkonnenes viadal jelenet közben...
Szerk.:
Már ritkán járok moziba, pont az emberek miatt, de amin most még leakadtam, hogy 14:30kor kezdődött elviekben a film, ehhez képest 6 trailert kellett megnézni és vagy 30 reklámot. 14:50kor kezdték el, még rá is néztem az órámra.