Értékeld a legutóbbi meccset
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Sevilla ellen hoztunk +1 pontot ebben a fordulóban, örülni kell.
All time legszarabb támadósorral teljesen jó a top 4.
All time legszarabb támadósorral teljesen jó a top 4.
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Baromi veszelyesek ezek a Higuain, Ozil, Coutinho fele jatekosok. A kicsik ellen rugjak a golokat, adjak az assistokat, a legtobb meccsen jon toluk a villanas, eredmenyesek, ott vannak a gollovolistak elejen, mondhatni a csapat huzo emberei. Egy bizonyos szintig jok is, de ha nem figyel az ember, konnyen elhiszi hogy abszolut top jatekosok, kozben meg rengeteg tamadas hal el miattuk, a legnagyobb akadalyai a legfelsobb szint eleresehez. Ugyanakkor meg egyaltalan nem zavarna, ha Mariano cserekent meg a kis csapatok ellen hozna Higuain szamait.Galacticos írta:A 12essel lehet de nekem mesutrol az maradt meg amikor a vegen mar szart ra es csak csapkodott mikor lecsereltek es a testbeszede nekem nagyon hajaz asensioera.Kerlon írta: Ha most lenne egy 2012-es Higuaín Özil páros a csapatban, akkor simán bajnokok lennénk.
De inkabb ne legyen ilyen parosunk.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem én vagyok, de nem is értem. Ijesztődzsi91 írta:Annak gyengelestat írta: Szerintem szarkazmus
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Annak gyengelestat írta: Szerintem szarkazmus
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Szerintem szarkazmus
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nagyon remélem,hogy r24 trollkodik különben elég durva tudathasadásod van bástyapetiamadridista írta: Aztán :
Én mindig is nagyon tiszteltem az Atleticot. A szurkolóikat is és az edzőt is. Ezt le is írtam a meccs topikban még az első néhány percben. Immár 5 éve nem tudnak minket megverni ezek a nagyszerű sportemberek! Ennek ellenére vezetik a ligát 5(8) ponttal és még a Barca is előzött akiket ősszel megtömtünk.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Galacticos írta:A 12essel lehet de nekem mesutrol az maradt meg amikor a vegen mar szart ra es csak csapkodott mikor lecsereltek es a testbeszede nekem nagyon hajaz asensioera.Kerlon írta: Ha most lenne egy 2012-es Higuaín Özil páros a csapatban, akkor simán bajnokok lennénk.
Balen kivul en nem tudom volt e az elozo 10evbe ekkora fek a csapatba ilyen hosszu ideig. De a walesi legalabb letett vmit az asztalra a lejtmenet elott, de az a pali..
Szerintem a szerző arra gondolt,.hogy pár ótvar gyenge meccset csak hoztak volna nekünk és az már pont elég lett volna a címhez.
Ez összefügg a Benzemás dologgal. Karim sokkal rosszabb játékosnak tűnt mondjuk 2012ben. Mert voltak mellette olyanok (CR) akik valami brutálisan emberfelettit toltak. Most Benzema jól jászik. Illetve hozza saját magát. A többiek viszont nagyon nagyon gyengék. Így nem az algírt kell elővenni, hanem a többit akik hányás produktumot tesznek le az asztalra. Hozzájuk képest egy elhízott 2013as Higuaín is szupersztár.
Arányok testvereim! Arányok!
Aztán :
Én mindig is nagyon tiszteltem az Atleticot. A szurkolóikat is és az edzőt is. Ezt le is írtam a meccs topikban még az első néhány percben. Immár 5 éve nem tudnak minket megverni ezek a nagyszerű sportemberek! Ennek ellenére vezetik a ligát 5(8) ponttal és még a Barca is előzött akiket ősszel megtömtünk.
Tehát: Nem ma kellett volna nyerni....
A hsz-em 2 része meg itt a végén fut egybe.. ugyebár.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Egyébként szerintem jó volt a meccs. Kár azért a tiziért, a csapat ismét mutatott szép dolgokat 10 emberrel is. Karim rég nem játszott, de nélküle megint biztos, hogy nem ez a meccs vége. Casemiro egyébként idén nagyot meg, ahogy TBO is, pechjükre mivel a csapatnak nem megy nem igazán beszélnek róluk.
- Galacticos
A 12essel lehet de nekem mesutrol az maradt meg amikor a vegen mar szart ra es csak csapkodott mikor lecsereltek es a testbeszede nekem nagyon hajaz asensioera.Kerlon írta: Ha most lenne egy 2012-es Higuaín Özil páros a csapatban, akkor simán bajnokok lennénk.
Balen kivul en nem tudom volt e az elozo 10evbe ekkora fek a csapatba ilyen hosszu ideig. De a walesi legalabb letett vmit az asztalra a lejtmenet elott, de az a pali..
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Szerencsére nincs.Kerlon írta:Ha most lenne egy 2012-es Higuaín Özil páros a csapatban, akkor simán bajnokok lennénk.Galacticos írta: Valaki szokott spanyol forumokat olvasni vagy a marcan valami kozvelemeny kutatast vagy barmit, mert kivancsi lennek hogy a madridi szurkolok hogy allnak asensiohoz?!
Mert az a csavo szerintem a mar leszarom stilusu ozilhez vagy higuainhoz kepest is egy nagy rakas fos.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ha most lenne egy 2012-es Higuaín Özil páros a csapatban, akkor simán bajnokok lennénk.Galacticos írta: Valaki szokott spanyol forumokat olvasni vagy a marcan valami kozvelemeny kutatast vagy barmit, mert kivancsi lennek hogy a madridi szurkolok hogy allnak asensiohoz?!
Mert az a csavo szerintem a mar leszarom stilusu ozilhez vagy higuainhoz kepest is egy nagy rakas fos.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Galacticos
Valaki szokott spanyol forumokat olvasni vagy a marcan valami kozvelemeny kutatast vagy barmit, mert kivancsi lennek hogy a madridi szurkolok hogy allnak asensiohoz?!
Az volt a vicces, amikor Benzema kb. Casemiro helyén labdázgatott, Mendy csatárban volt, Nacho meg balhátvédben. ASensio meg valahol. Amúgy Marcora tényleg nincsenek szavak, - 1 ember, teljes mértékben nulla a pali.Faust írta:Gondolom meg van nekik mondva, mint ahogy Mendynek is hogy legyen tobbet elol mint hatul.Kerlon írta:
Btw én nem értem, hogy Kroos és Modric miért nem lép be többet a kapu előterébe a játékba, miért nem lőnek... Casemiro meg Valverde csinálja ezt, de ők ketten kb. csak, ha muszáj, akkor lőnek.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Gondolom meg van nekik mondva, mint ahogy Mendynek is hogy legyen tobbet elol mint hatul.Kerlon írta:Btw én nem értem, hogy Kroos és Modric miért nem lép be többet a kapu előterébe a játékba, miért nem lőnek... Casemiro meg Valverde csinálja ezt, de ők ketten kb. csak, ha muszáj, akkor lőnek.Csabi írta: ez az atletico ugyanaz a munkásszar mint eddig volt. csak most suarezzel van egy emberük aki azt is tudja, hogy kell nyerni.
a részünkről meg nem volt olyan rossz azért ez a meccs. sokkal rosszabbak is voltak már idén kiesők ellen pl. de az ami elől van, az leírhatatlan egy ilyen csapatban. az egész támadószekció nem méltó ehhez a csapathoz. ma is kázmér akart a legjobban gólt lőni.
Btw én nem értem, hogy Kroos és Modric miért nem lép be többet a kapu előterébe a játékba, miért nem lőnek... Casemiro meg Valverde csinálja ezt, de ők ketten kb. csak, ha muszáj, akkor lőnek.Csabi írta: ez az atletico ugyanaz a munkásszar mint eddig volt. csak most suarezzel van egy emberük aki azt is tudja, hogy kell nyerni.
a részünkről meg nem volt olyan rossz azért ez a meccs. sokkal rosszabbak is voltak már idén kiesők ellen pl. de az ami elől van, az leírhatatlan egy ilyen csapatban. az egész támadószekció nem méltó ehhez a csapathoz. ma is kázmér akart a legjobban gólt lőni.
K
K
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
ez az atletico ugyanaz a munkásszar mint eddig volt. csak most suarezzel van egy emberük aki azt is tudja, hogy kell nyerni.
na ja, csak a mi csatárunk suta szindrómamocsok írta: Egyébként az atletico suarezestul is elbaszott pár ziccert.
Mégis nagyot ment a suarez>benzema.
K
K
- mocsok
Egyébként az atletico suarezestul is elbaszott pár ziccert.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
[*]
Ja hát egy másodpercig se gondoltam hogy meg is nyerjük.
RealAsensio írta:Szerintem annyi eselyunk van ra mint a Kiraly Kupara. Menjunk a bajnoki cimre, az elerhetobb. Ilyen jatekosokkal nagyobb elvaras nem lehet. Covid, seruleshullam, forman kivuli jatekosok...petiamadridista írta: Úgy néz ki, hogy idén BL-t kell nyerni.
Ja hát egy másodpercig se gondoltam hogy meg is nyerjük.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Hát én lehet Realos szemüveggel néztem ezt a meccset (mi mással), de szerintem jobbak voltunk, kár hogy nem nyertünk
A bírón és Benzemán is múlott. Benzit nem bántom, sérülésből jött vissza, kár hogy szinte mindent elrontott.
A gól azért parádé volt. Case
A bírón és Benzemán is múlott. Benzit nem bántom, sérülésből jött vissza, kár hogy szinte mindent elrontott.
A gól azért parádé volt. Case