Taktikai háború (Legyél Ancelotti)

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
H.E.H.E.
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: mi

Re: Taktikai háború (Legyél Zidane)

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. június 2., péntek 15:24

megint lebecsülitek a juventust.

hányszor de hányszor játszottátok már el ezt, aztán mentünk haza a gecibe a kiesés után.

egyénenként nyilván jobb a madrid, de csapatként, stabil védekezéssel mindig kurvanehéz volt a juventus ellen játszani.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2017. június 2., péntek 13:50

csabi* írta:"Khedira bizonyos szempontból Cambiassóra emlékeztet. Az argentinhez hasonlóan érzi a pályát. Tudja, hogy hova kell helyezkednie. Mint a centereknél, akik tudják, hova kell bemozogni az érkező labdára. Khedira sokszor kerül helyzetbe és az adott meccseken fontos gólokat szerez. Tudja, hogy hova kell mozognia az átváltások során támadásból védekezésbe és fordítva. Ezt nagyon nehéz megtanítani és igaz, hogy ezt Marchisio is tudja, de az olaszhoz képest többet ér fel a kapu felé, illetve Marchisio osztogató feladatát Pjanic ellátja, miközben kiváló párost alkot Khedirával. A német nem védekező középpályás, tőle ritkán lehet látni egy-az-egy elleni játékot, de remekül zárja le a passzsávokat és kényszeríti a labdás játékost rosszabb opcióba. Olyan edzők alatt volt kezdő korábban és kezdő most is, hogy nem szabad megkérdőjelezni hasznosságát a csapatban."

eddig olvastam, innen nem tudom komolyan venni :lol:

Nagyon remélem, hogy kezdeni fog.
Marchisio sokkal jobb játékos, megszívnánk, ha Ő kezdene.
ZIDANE

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2017. június 2., péntek 13:49

Jóvanna, nem is szakértő Úr volt a lényeg.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. június 2., péntek 13:32

"Khedira bizonyos szempontból Cambiassóra emlékeztet. Az argentinhez hasonlóan érzi a pályát. Tudja, hogy hova kell helyezkednie. Mint a centereknél, akik tudják, hova kell bemozogni az érkező labdára. Khedira sokszor kerül helyzetbe és az adott meccseken fontos gólokat szerez. Tudja, hogy hova kell mozognia az átváltások során támadásból védekezésbe és fordítva. Ezt nagyon nehéz megtanítani és igaz, hogy ezt Marchisio is tudja, de az olaszhoz képest többet ér fel a kapu felé, illetve Marchisio osztogató feladatát Pjanic ellátja, miközben kiváló párost alkot Khedirával. A német nem védekező középpályás, tőle ritkán lehet látni egy-az-egy elleni játékot, de remekül zárja le a passzsávokat és kényszeríti a labdás játékost rosszabb opcióba. Olyan edzők alatt volt kezdő korábban és kezdő most is, hogy nem szabad megkérdőjelezni hasznosságát a csapatban."

eddig olvastam, innen nem tudom komolyan venni :lol:
Kép

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2017. június 2., péntek 13:28

Egy kis elemzés.

Bocsi, ha már volt, nem találkoztam vele eddig.

Nem rossz cikk, azt taglalja, amit én is érzek, földön, sok mozgással, kis játékokkal kell megverni őket, a védőik lépegetők. Isco meg szerintem is kulcsfontosságú lesz.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2017. május 25., csütörtök 17:04

Ha Carvajal és Isco is a kezdőben lesz én már megnyugszom!

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. május 25., csütörtök 10:46

marca szerint fix a helye a kezdőben a döntőn. nem kell félni.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2017. május 25., csütörtök 10:43

Akkor hivatalosan is kiégek, ha Isco egy szezon játékosa cím után a padon találja magát a BL döntőn. :lol:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. május 22., hétfő 11:35

Ha Pepe megy akkor Vallejo, de én a portugált itt tartanám még egy évig, Vallejo had fejlődjön csak ott.

Morata tuti hogy megy, tőlem amúgy maradhatna ha belátná a dolgokat, aztán akkor Béla léphetne.
Nem illik.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. május 22., hétfő 11:19

ziro4vr írta:DDG, Casilla, Zidane (Kell a jinx :mrgreen: )
Carvajal, Danilo, Nacho, Varane, Pepe, Ramos, Theo, Marcelo
Kovacic, Modric, Isco, Kroos, Llorrente, Casemiro, Lucas, Asensio
Bale, Benzema, Ronaldo, Mbappe

Még valami echte csatár tehetség jó lenne akit a kupában lehet nyomatni, Mariano inkább játsszon végre valahol. Vallejo 18ban jöhetne Pepe helyére, és Bale helyére is akkor egy Dembelé mondjuk.
Pepe marad? Ha nem akkor Vallejo mar most csatlakozni fog :)
James tavozasa biztos, Morata velemenyes. Az o dontese lesz, szerintem a csapatnal marasztalni akarjak, ha o tobbet akar, akkor menni fog.
:goat:

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. május 22., hétfő 11:16

DDG, Casilla, Zidane (Kell a jinx :mrgreen: )
Carvajal, Danilo, Naco, Varane, Pepe, Ramos, Theo, Marcelo
Kovacic, Modric, Isco, Kroos, Llorrente, Casemiro, Lucas, Asensio
Bale, Benzema, Ronaldo, Mbappe

Még valami echte csatár tehetség jó lenne akit a kupában lehet nyomatni, Mariano inkább játsszon végre valahol. Vallejo 18ban jöhetne Pepe helyére, és Bale helyére is akkor egy Dembelé mondjuk.
Nem illik.

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2017. május 17., szerda 19:54

En is ugy latom, hogy ha a nyaron nem lesz frissitve a keret, es megbolygatva a BBC, akkor nagyon nagy csalodas lehet a kovetkezo szezon. Nevre MBappe-n kivul nem igazan van otletem, Hazard nem gondolom, h elore lepes lenne.

Ha FM-ben nyomnam, Balet eladnam, James maradna padra, es Benzema-Bale helyere MBappe-Isco (442?) menne a galakezdobe. Rajtuk kivul DDG johet, es ha Casemiro helyere is jonne egy elorelepest jelento jatekos, az mar hab lenne a tortan. (v Kovacic beepitese, bar o sztem kelleni fog Modric helyere) Meg ugye Marcelo cserejenek a pletykalt srac.

Mar nem tudom ki irta, de egyet ertek, a kov szezon szempontjabol a legfontosabb MBappet hozni (esetleg massal megbintani a BBCt, de nem nagyon van otletem mas ji lehetne), m ha marad a BBC iszonyat szenvedes lesz a golszerzessel, es akkor bajnoki arany tutira nem lesz. En legalabb is igy erzem.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. május 17., szerda 19:11

Kell a frissítés, egy BL dupla meg végre bajnokság bealtatná a csapatot. Szerintem a második sor sem lenne ilyen éhes jövőre ezek után. Nem kell össze-vissza igazolni, 3-4 ember el, 3-4 kölcsönből vissza meg érkezik, és pár embert előrébb kell tenni a sorban. Párat meg hátrább.
Nem illik.

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. május 17., szerda 16:45

Veidt írta: Pedig hatalmas hiba lenne nem igazolni új játékost. Minden szezonban kellenek sikeréhes érkezők, akik új impulzust (esetleg fazont is) adnak a csapatnak, mert ugyanaz a 14-15 ember nem fogja tudni hosszabb távon (5+ év) fenntartani a motivációt.
Csak 2-3 évről beszéltem, aztán lehetne robbantani, kb akkor menne ki CR is ,addig viszont nem nagyon változtatnék semmit, max 1 kapust hoznék, bár most Keylor megint elővette a legjobb formáját.

De mindegy igazából, úgy sincs beleszólásom, hogy ki jön és ki megy a Madridba és ez maradjon is így.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Veidt
Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: Veidt » 2017. május 17., szerda 16:38

ikarus93 írta: Nem tudom nekem az jön le, hogy ZZ nagyon jól kialakította csapaton belül a hierarchiát és a Real Madridba, amelyik a világ legjobb csapata, nagyon nehéz megtalálni csapaton belül ezt az összhangot.
Jó egy DDG-t hoznánk attól még nem hiszem, hogy bármi is felborulna a csapaton belül, de ilyen Hazard féle arcoknál fenn állna a veszély, hogy bomlasztanák a csapat morált.
Pedig hatalmas hiba lenne nem igazolni új játékost. Minden szezonban kellenek sikeréhes érkezők, akik új impulzust (esetleg fazont is) adnak a csapatnak, mert ugyanaz a 14-15 ember nem fogja tudni hosszabb távon (5+ év) fenntartani a motivációt. Ez képtelenség, emberi oldalról. Az pedig a másik, amit sebydani írt, hogy az olyan játékosok, mint James vagy Morata, biztos hogy nem fognak még egy szezonnyi időre beállni a sorba és elfogadni a csereember szerepet, még akkor sem, ha Zidane mestere az öltözői egyensúly kialakításának. Mondhatnám akár Iscót is, de ő jövőre már jó eséllyel a gálakezdő tagja lesz.
JUANITO MARAVILLA

LM19 - TK8 :sziv:

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. május 17., szerda 16:26

sebydani írta: Ez azért sem lenne célszerű, mert 1 évig lehet mindenki alárendel mindent a csapatnak ilyen szinten a bajnoki címért meg a címvédésért, de 2 éven keresztül azok akik nem kapnak elég lehetőséget, egy VB előtti évben igencsak panaszkodnának már, semmiképpen sem tenne jó a morálnak. Plusz a keret többsége régóta együtt van, a bajnoki címeket kivéve nem panaszkodhatunk, semmi szükség rá, hogy jóllakott legyen a társaság, okosan kell változtatni, de mindenképpen kell, főleg, hogy tudunk is javítani az állományunkon. Nem kell félni belenyúlni, ésszel kell és okosan, és akkor maradunk is ebben a pozícióban tovább, nem kell tartani egy széteséstől.
Nem tudom nekem az jön le, hogy ZZ nagyon jól kialakította csapaton belül a hierarchiát és a Real Madridba, amelyik a világ legjobb csapata, nagyon nehéz megtalálni csapaton belül ezt az összhangot.
Jó egy DDG-t hoznánk attól még nem hiszem, hogy bármi is felborulna a csapaton belül, de ilyen Hazard féle arcoknál fenn állna a veszély, hogy bomlasztanák a csapat morált.
Puskás Ferenc

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2017. május 17., szerda 16:22

még 2-3 évig simán hozná a csúcsot.

Ez már 1-2 kulcsember kora miatt sem valószínű, másrészt ha "ne adj Isten" behúzzuk a BL-t megint, akkor akarva-akaratlanul jóllakottá válhat a társaság. Kellenek az új fiúk, komoly "versenytársak" akik folyamatosan jó teljesítményre sarkallják, húzzák fel a többieket és még nagyon éhesek a sikerre.

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. május 17., szerda 16:18

ikarus93 írta:Ha én lennék ZZ nem nyúlnék hozzá a kerethez, DDG se kéne, megvárnám míg fejben ott lesz Donnarumma és akkor Keylor helyett már őt hoznám.(ez olyan 2-3 év)
Esetleg Moratát elengedném és Marianora kíváncsi lennék.
Ez azért sem lenne célszerű, mert 1 évig lehet mindenki alárendel mindent a csapatnak ilyen szinten a bajnoki címért meg a címvédésért, de 2 éven keresztül azok akik nem kapnak elég lehetőséget, egy VB előtti évben igencsak panaszkodnának már, semmiképpen sem tenne jó a morálnak. Plusz a keret többsége régóta együtt van, a bajnoki címeket kivéve nem panaszkodhatunk, semmi szükség rá, hogy jóllakott legyen a társaság, okosan kell változtatni, de mindenképpen kell, főleg, hogy tudunk is javítani az állományunkon. Nem kell félni belenyúlni, ésszel kell és okosan, és akkor maradunk is ebben a pozícióban tovább, nem kell tartani egy széteséstől.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. május 17., szerda 16:14

Ha én lennék ZZ nem nyúlnék hozzá a kerethez, DDG se kéne, megvárnám míg fejben ott lesz Donnarumma és akkor Keylor helyett már őt hoznám.(ez olyan 2-3 év)
Esetleg Moratát elengedném és Marianora kíváncsi lennék.

Olyan bika csapatunk van ami még talán nem is volt, meg szerintem nem is lesz a jövőben ez a csapat még 2-3 évig simán hozná a csúcsot.
Puskás Ferenc

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2017. május 17., szerda 15:48

Ezaz, hogy ugyan úgy muzsikálna Ronaldo mellett is.
442 szerintem profin működne
Modric-Kovacic/Casemiro-Kroos
-----------Isco-----------
----CR---------Mbappe-------
Támadásban mehetne a 4312, védekezéskor meg 442.

Védősor (Carvajal-Varane-Ramos-Marcelo), mögöttük meg DDG.
Nagyon ütne a dolog. :D :D

Vissza: