Bundesliga
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bundesliga
Gündinnyo újra a német keretben. És hogy danomics is örüljön, badstuber is
Nem illik.
Nagyot fordult velük a világziro4vr írta:Jó lehet ez a Wolfsburg ha együtt tudják őket tartani, meg még némi erősítést véghez visznek. Jó focit játszanak.
Pár éve még minden szutykot leigazoltak csak legyen egy kis nevük, játékuk nem volt
- ziro4vr
Jó lehet ez a Wolfsburg ha együtt tudják őket tartani, meg még némi erősítést véghez visznek. Jó focit játszanak.
Nem illik.
Már a vbn is kellemes meglepetés volt nekem. Az egyetlen belga volt a kpsok és támadók közül aki tényleg jó volt. Idén úgy néz ki állandósítani tudja a jó teljesítményétziro4vr írta:Ez a De Bruyne továbbra is keményen tolja..kíváncsi vagyok mi lesz vele. Kicsit alálőttem a tudását, mondjuk Mourinho is.
Mourinho bánhatja, hogy Oscar kellett neki helyette
- ziro4vr
Ez a De Bruyne továbbra is keményen tolja..kíváncsi vagyok mi lesz vele. Kicsit alálőttem a tudását, mondjuk Mourinho is.
Nem illik.
na a Hertha majdnem megverte a Schalkét, de csak nem bírták ki...
de az X is se rossz azért nekik, sőt.
Dárdai > Ancelotti
de az X is se rossz azért nekik, sőt.
Dárdai > Ancelotti
not bad
thiagonak mi fej. :Đ
thiagonak mi fej. :Đ
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- ziro4vr
Ja hát ez az... darabra más megnézni, meg más a tényleges értéket nézve. Amíg Khedira ott van, mindenképp számolási hiba lesz valahogy. Érthetetlen. De nyártóóóól már neem.
Nem illik.
A sérülését leszámítva, azért játszott rendszeresen. A brazil meg nem.h3x0r írta:Mondjuk nem mintha Khedira olyan sokat osztott vagy szorzott volna.Kerlon írta:Casemiro nem osztott nem szorzott, a másik kettő meg pótolta őket. Ami baj volt, hogy Khedira és Illarramendi sem teljesít ilyen-olyan okokból, mert amúgy a létszámban meglennénk középre. Ami szomorú, hogy Khedira mindig is fos volt és nem korrigáltunk, Illarra meg nagyon mellőzve lett és nem is ment neki.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- h3x0r
Mondjuk nem mintha Khedira olyan sokat osztott vagy szorzott volna.Kerlon írta:Casemiro nem osztott nem szorzott, a másik kettő meg pótolta őket. Ami baj volt, hogy Khedira és Illarramendi sem teljesít ilyen-olyan okokból, mert amúgy a létszámban meglennénk középre. Ami szomorú, hogy Khedira mindig is fos volt és nem korrigáltunk, Illarra meg nagyon mellőzve lett és nem is ment neki.
Casemiro nem osztott nem szorzott, a másik kettő meg pótolta őket. Ami baj volt, hogy Khedira és Illarramendi sem teljesít ilyen-olyan okokból, mert amúgy a létszámban meglennénk középre. Ami szomorú, hogy Khedira mindig is fos volt és nem korrigáltunk, Illarra meg nagyon mellőzve lett és nem is ment neki.h3x0r írta:De legalabb jott volna valaki.realistahuni írta:
Nem hinném hogy már júniusba megkereste volna őt a bayern és halogatta volna augusztusig.
Szerintem utolsó pillanatban jött az ajánlat és akkor döntött. Az értelmes igazolás ki lett volna amikor a Kroos-Modric-James triónak folyamatosan kezdeni "kellett"? Eleve Isconak és a 38 millás Illarranak padoznia kellett az elején, nem akarok itt senkit győzködni de akkor sem jött volna nagy név, ha Xabi korán lelépik, Kroos és James voltak a tavaly nyár fő célpontjai.
3 ember tavozott (Xabi, DM, Casmiro) es 2 erkezett (Kroos, James)
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- h3x0r
De legalabb jott volna valaki.realistahuni írta:Nem hinném hogy már júniusba megkereste volna őt a bayern és halogatta volna augusztusig.Nem az a szentségtörés, hogy elment, hanem ahogyan azt tette. Hangoztatta, hogy imádja a Realt és kitölti a szerződését, erre az utolsó napokban lép le. Amire Carloék nem tudtak reagálni értelmes igazolással.
Szerintem utolsó pillanatban jött az ajánlat és akkor döntött. Az értelmes igazolás ki lett volna amikor a Kroos-Modric-James triónak folyamatosan kezdeni "kellett"? Eleve Isconak és a 38 millás Illarranak padoznia kellett az elején, nem akarok itt senkit győzködni de akkor sem jött volna nagy név, ha Xabi korán lelépik, Kroos és James voltak a tavaly nyár fő célpontjai.
3 ember tavozott (Xabi, DM, Casmiro) es 2 erkezett (Kroos, James)
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Nem hinném hogy már júniusba megkereste volna őt a bayern és halogatta volna augusztusig.Nem az a szentségtörés, hogy elment, hanem ahogyan azt tette. Hangoztatta, hogy imádja a Realt és kitölti a szerződését, erre az utolsó napokban lép le. Amire Carloék nem tudtak reagálni értelmes igazolással.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
nem lett volna kotelezo elengedni..ziro4vr írta:Ahogy és amikor lelépett, azzal van a probléma.realistahuni írta:háttérben, soha nem tudjuk meg. Kicsit bele is volt fásulva itt már, számomra nem akkora szentségtörés hogy lelépett.
szerk:
Hat nem nagy szam ez az Aubevalaki.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
krósz. csak lehet emberként is viselkedni.Xabi azért nem egy 18 éves taknyos, nyilván elég nyomós oka kellett hogy legyen.
Xabi azért nem egy 18 éves taknyos, nyilván elég nyomós oka kellett hogy legyen.pheco írta:Nem az a szentségtörés, hogy elment, hanem ahogyan azt tette. Hangoztatta, hogy imádja a Realt és kitölti a szerződését, erre az utolsó napokban lép le. Amire Carloék nem tudtak reagálni értelmes igazolással. Ha a VB után jelzi a vezetőségnek, hogy mi a helyzet, akkor egy rossz szavunk nem lenne, de így ez egy kicsit gerinctelen húzás volt.realistahuni írta:számomra nem akkora szentségtörés hogy lelépett.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nem az a szentségtörés, hogy elment, hanem ahogyan azt tette. Hangoztatta, hogy imádja a Realt és kitölti a szerződését, erre az utolsó napokban lép le. Amire Carloék nem tudtak reagálni értelmes igazolással. Ha a VB után jelzi a vezetőségnek, hogy mi a helyzet, akkor egy rossz szavunk nem lenne, de így ez egy kicsit gerinctelen húzás volt.realistahuni írta:számomra nem akkora szentségtörés hogy lelépett.
- ziro4vr
Ahogy és amikor lelépett, azzal van a probléma.realistahuni írta:háttérben, soha nem tudjuk meg. Kicsit bele is volt fásulva itt már, számomra nem akkora szentségtörés hogy lelépett.
Nem illik.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Hát nem tudom...én nem haragszom rá, nem tudok haragudni rá, sokat tett a csapatért, értelmes szimpatikus játékos volt mindig is. Nem ő tehet arról, hogy Khedira itt dekkol 5 éve nulla futballtudással, akkor még nem volt számításban hogy Modric kidől 4 hónapra, és Illarra elméletileg pont az ő utódja volt. Meg ott volt Casemiro is akit kölcsönadtunk. Múltkori Casillas interjúban kiderült hogy nem voltak egymással olyan húdejó viszonyban, szerintem Ramosszal se, de ki tudja mi volt a háttérben, soha nem tudjuk meg. Kicsit bele is volt fásulva itt már, számomra nem akkora szentségtörés hogy lelépett.Xabi... amikor látom mindig zavar, hogy így ment el, nagy madridistának hittem, nem az.