Megy a meccs!
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Megy a meccs!
2-1 jó esetben. Kemény csapat a Celta. Nem lesz ez sima. De, ne legyen igazam.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- ateeemadrid
én egyáltalán nem izgulok, hazai pályán szerintem nem fogjuk kímélni őket. lehet jönni a barca meccsel, de ott is inkább a katalánok hülyeségeinek volt köszönhető a vereség, persze nem elvenni akarom a celta érdemeit, csak na.
egyetlen dolog ami aggasztó, hogy nincs a padon értelmes opció. de szerintem viszonylag sima lesz.
egyetlen dolog ami aggasztó, hogy nincs a padon értelmes opció. de szerintem viszonylag sima lesz.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
az attol fugg milyen lejatszoval akarod nezni?wZoLee7 írta:Múltkori meccsnél valaki dobott egy remek sky sportos hd streamet...egy olyanért megint hálás lennék
itt van par:
http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?mat ... art=sports
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
Ettől a meccstől jobban tartok, mint korábban az Eibar idegentől, Rayo-tól, stb. Nem csak az hogy van három korrekt támadójuk (Nolito a Spanyol válogatottban is debütált), de idegenben X az ATMA-nál, a Barcát 0-1-re verték, tavaly otthon minket is nulláztak.... Szóval na, az ilyen meccsekre fel szoktak pörögni. Ramos helyett Varane-t szívesebben láttam volna a védelemben, mert ha megint hozza a múltkori megyekettes formáját, az nem marad büntetlenül...
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Múltkori meccsnél valaki dobott egy remek sky sportos hd streamet...egy olyanért megint hálás lennék
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Kroosnak ha fél lába lenne se hagyná ki CA egy ilyen találkozóról. hamar elérte a faszi, hogy tényleg csak a sör meccseken ne kelljen rá számítani mert amúgy CR mellett a legbiztosabb pontunk a csapatban jelenleg. HAJRÁ SRÁCOK!
C dupla Karim dupla és jól alszom.
C dupla Karim dupla és jól alszom.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Illarra végezze a piszkos melót, Kroos meg kicsit lazábban osztogasson..ja és Bale valamit hozzon most már
Nem illik.
- ___Samy___
nem tudom milyen arcok játszanak most a castillában, de szerintem lehetett volna hozni tőlük egy támadóbb arcot
bár ha belegondolok, a két vadló úgysem fog lejönni, szal ha azt nézzük elég is a mexikói
mondjuk középpályás is csak medrán van...kroos megint nem fog pihenni
bár ha belegondolok, a két vadló úgysem fog lejönni, szal ha azt nézzük elég is a mexikói
mondjuk középpályás is csak medrán van...kroos megint nem fog pihenni
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- h3x0r
Nem meglepo hogy Jese nem kerult a padra se. Ha valamelyik tamado megserulne, nem hinnem hogy Jese egy felidonel tobbet birna jatszani. Kedden majd ugyis fog jatszani, utana meg ott a klub vb.___Samy___ írta:nagyon nem tetszik ez a pad, előrefelé csak egy csicsaritó van...
Coentrao bejön védekezni, Marcelo meg megy támadni. Vagy Varane és Ramos csatárba.___Samy___ írta:nagyon nem tetszik ez a pad, előrefelé csak egy csicsaritó van...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ___Samy___
nagyon nem tetszik ez a pad, előrefelé csak egy csicsaritó van...
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
nem rossz kezdo.Csabi írta:open.
Casillas; Carvajal, Ramos, Pepe, Marcelo; Illarramendi, Kroos, James; Bale, Benzema & Cristiano.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
hue hue hue
jó felmérő lehet Illarranak, vamos
jó felmérő lehet Illarranak, vamos
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
open.
Casillas; Carvajal, Ramos, Pepe, Marcelo; Illarramendi, Kroos, James; Bale, Benzema & Cristiano.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Real Madrid - Conrellá 5-0
Jesé góllal tért vissza.
Tessék menni szavazni.
Jesé góllal tért vissza.
Tessék menni szavazni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Nagyon jó Jesét újra pályán látni és még a gól szerzés öröme is megadatott neki. Remek újra kezdés. Hajrá!
szerintem Medrán túlfűtött, legalább is látszik, hogy nem ügyetlen, de mintha néha kapkodnaCS0ki írta:nem tudom, de ennek a Llorrentenek a mozgása tiszta Varane, ugyanúgy tartja a kezeit, tisztára. És egész jól játszik.amúgy Derikkel mi a tosz van? Sokkal ígéretesebb volt, mint ez a Llorrente, nem?
Nekem viszont ő egyáltalán nem meggyőző továbbra sem.Medrán is nagyon be akar találni, egyértelmű kéne legyen a helye Khedira elött
Amúgy tényleg nem rossz ez a Llorrente gyerek se. Nacho meg full Ramos mozgású amúgy.
K
K
- terry76
- Kedvenc játékosaid: Zidane
- Kedvenc csapatod: RM
azé Te tudsz...R.M.C.F írta:Kb 20 év nem adja már a TV1.Kerlon írta:
amúgy Derikkel mi a tosz van?
nem tudom, de ennek a Llorrentenek a mozgása tiszta Varane, ugyanúgy tartja a kezeit, tisztára. És egész jól játszik.amúgy Derikkel mi a tosz van? Sokkal ígéretesebb volt, mint ez a Llorrente, nem?
Nekem viszont ő egyáltalán nem meggyőző továbbra sem.Medrán is nagyon be akar találni, egyértelmű kéne legyen a helye Khedira elött