Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
Re: Taktikai háború (Legyél Zidane)
Mbappe egyébként most is Falcao mellett játszik, elég sokszor szélre kihúzódva. Csak arra vonatkozóan, hogy hol lenne helye, hogy kaphatná meg a perceket.
Nyilván eladások függvénye a dolog, de én is jobban megborítanám a keretet most már. De lehet, hogy csak az unalom ellen. De tényleg kellenek a friss arcok, elég visszafogottak voltunk az utóbbi években ilyen ügyben.
Az elmúlt szezonokban is többször az eladásokkal volt a gond, most is azzal lesz szerintem. Ha van hajlandóság az eladásra, akkor nem aggódom az érkezők miatt, azt meg fogjuk oldani. Csak valószínűbb, hogy ragaszkodunk majd olyan játékosokhoz, akihez nem feltétlenül kellene.
Nyilván eladások függvénye a dolog, de én is jobban megborítanám a keretet most már. De lehet, hogy csak az unalom ellen. De tényleg kellenek a friss arcok, elég visszafogottak voltunk az utóbbi években ilyen ügyben.
Az elmúlt szezonokban is többször az eladásokkal volt a gond, most is azzal lesz szerintem. Ha van hajlandóság az eladásra, akkor nem aggódom az érkezők miatt, azt meg fogjuk oldani. Csak valószínűbb, hogy ragaszkodunk majd olyan játékosokhoz, akihez nem feltétlenül kellene.
- RealMadridFanatic
Danilo szerintem kell, vagy legalábbis valaki Carvajal mögé. Kisebb csapatok ellen elég a brazil is.
Bale mindenképpen marad, kár is szerintem ignorálni.
Viszont Modricnak egyre több pihenő kell majd, Casemiro nálam nem kezdő jövőre, illetve lesz elég sérülés, ez biztos, és szerintem ezt nemhogy hanyagolni kell a keret tervezésénél, hanem az egyik fő szempontnak kell lennie. Ami évek óta tart, nem fog varázsütésre változni.
Szóval a fenitek alapján Bale szinte biztosan sérült lesz megint egy darabig, valószínűleg Varane is.
Benzemát is lehet padra tenni, Cét az ideinél is többet lehetne pihentetni.
Ezek fényében szerintem mindenki kapna lehetőséget bőven.
Az alapkezdő eleve nálam ilyesmi lenne:
DDG - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kovacic, Kroos, Isco - Benzema, Cé
Asensio eléggé univerzális játékosnak tűnik, több posztra is be tudna szállni, Bale meg Mbappe pedig elosztja a perceket elöl, de a walesi tud szélső középpályás posztról is indulni.
Bale mindenképpen marad, kár is szerintem ignorálni.
Viszont Modricnak egyre több pihenő kell majd, Casemiro nálam nem kezdő jövőre, illetve lesz elég sérülés, ez biztos, és szerintem ezt nemhogy hanyagolni kell a keret tervezésénél, hanem az egyik fő szempontnak kell lennie. Ami évek óta tart, nem fog varázsütésre változni.
Szóval a fenitek alapján Bale szinte biztosan sérült lesz megint egy darabig, valószínűleg Varane is.
Benzemát is lehet padra tenni, Cét az ideinél is többet lehetne pihentetni.
Ezek fényében szerintem mindenki kapna lehetőséget bőven.
Az alapkezdő eleve nálam ilyesmi lenne:
DDG - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kovacic, Kroos, Isco - Benzema, Cé
Asensio eléggé univerzális játékosnak tűnik, több posztra is be tudna szállni, Bale meg Mbappe pedig elosztja a perceket elöl, de a walesi tud szélső középpályás posztról is indulni.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Annyit hozzatennek, nem kell Danilo es Bale, es akkor lenne jo a letszam...igy felesleges lenne Mbappe, Asensio es Lucas is csak ulne a padon
- RealMadridFanatic
A bajnokságról (ha győzünk) egész egyszerűen kijelenthetjük, hogy a keret második vonala nyerte meg. A BBC fémjelezte gálakezdő görcsösen és nehézkesen játszott szinte az egész bajnokságban. Ehhez hozzájön, hogy CR-t újra kell pozícionálni, Benzt az Atléti ellen mutatottak ellenére már nem bírja el a csapat hosszútávon, Bale pedig ki tudja mikor vethető be legközelebb? A keret szükséges minőségi bőségét adó Morata távozni szeretne, James a betöltött szerepe ellenére is magasan piacképes játékos maradt. Vérbeli balhátvédünk nincs (Marcelo a kimerülés szélén), Casemiro önmagában nem elég képzett ehhez a focihoz, Lucas pedig erősen visszaesett a korábbi hasznos önmagához képest. Egy csatár biztosan távozik, egy pedig a meccsek felén használhatatlan. Modric és Ronaldo a kiöregedés szélen, egyik sem bírja a heti kétmeccses iramot. Navas túlzóan le van húzva a fórumon, de a teljesítménye őt sem teszi beton biztos csapattaggá.
James topikból.
Egyetértek vele alapvetően, de így sincs szükség sok igazolásra szerintem.
Mbappe tényleg nagyon adja magát, középre Llorrentét meg kell próbálni egy szezon erejéig és az Isco-Kovacic duónak több bizalmat kell szavazni.
A lenti keret versenyképes lenne, szerintem az itteniek közül is az eddig kevesebbet foglalkoztatott játékosok éhesek maradnának, de még itt lenne a "rutin" melléjük.
DDG/Casilla/XY;
Carvajal/Danilo, Nacho/Varane, Ramos/Vallejo, Marcelo/Theo;
Modric/Kovacic, Casemiro/Llorrente, Kroos/Isco, Asensio/Lucas Vazquez;
Cé/Mbappe, Benzema/Bale
James, Morata, Pepe (?), Coentrao és Navas távozna, DDG, Mbappe, Theo és a kölcsönben lévők érkeznének.
Bale-t azért írom, mert biztosan nem lesz eladva. A keret univerzális lenne, de alapvetően el kellene indulni a 4-4-2 felé, persze meglehetősen kötetlen szerepekkel, ahogy a "fakó" nyomta a bugit, sok mozgással, kényszerítőkkel, ejakulátummal a tv-n...
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Köze nincs hozzá, mégha tudom is hogy ironizálsz, mert pont a liga meszelte el és utasították el az óvást.flori írta:Tebas megint megnyomja kicsit a csapatot.
Csak leírom, mielőtt komolyan veszi valaki.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- flori
Tebas megint megnyomja kicsit a csapatot.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
BRÉKING: A Cope szerint Nacho pályára léphet este, mert elfogadták a fellebbezését a klubnak.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Meg ugye Isco sem hosszabbított hivatalosan, és Kovacic sem elégedett a játékpercekkel. Őket meg kéne tartani.
Merci Zizou!
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
Babekk már megvan, de James eladásában én még nem vagyok annyira biztos. Ha tényleg a fejében vette, hogy itt marad, lehet még a padot is elfogadja, ami amúgy nem lenne annyira rossz. Mert bár játékban nem tartom őt sokra, de a bal lába nagyon penge, és elég gólerős is egy KP-hoz képest.sonic írta:Meg korai de lassan itt az ubiszezon es jonnek a transfer pletykak. Hosszu ido ota most eloszor vagyok halaloaan nyugodt. Ha nem csinalunk nagy baromsagot akkor biztos erosodni fog a keret. Ha eladjuk Moratat es Jamest ami eleg valoszinu akkor igy fogunk kinezni:
Navas, Casilla, Yanez
Danilo, Carvajal, Ramos, Varane, Nacho, Marcelo Coentrao
Casemiro, Llorrente, Modric, Kroos, Kovacic, Isco
Ronaldo, Benzema, Bale, Asensio, Lucas, Mariano
Ez tovabbra is egy nagyon utokepes, talan a legerosebb a vilagon. Osszeszokott, kiegyensulyozott, minosegben es mennyisegben is minden szempontbol kielegito.
Es akkor legalabb 100-120 millio pluszban vagyunk...
Erositeni tudunk nehany poszton. Ha Pepe megy akkor megvan az ember a helyere Vallejo szemelyeben. Coentrao helyere lehet hozni egy megbizhato cseret. Ha sikerul DeGea akkor ott is erosodunk. Elore lehet hozni egy lenduletes fiatal tehetseet (Bappe megfelelo), itt tudunk nagyot elore lepni.
Eladasokat is szamolva 100 millio korul vagy alatt ez siman meguszhato, es mindenhol elsoszamu eselyeskent indulhatunk.
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Na ez egy jó hír. Végre lehet akkor Nachot is játszatni jhv-ba és rotálni Daniloval.Realista24 írta:Pepe és Varane is a keretben lesznek holnap.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- Mester77
Realista24 írta:Pepe és Varane is a keretben lesznek holnap.
Akkor gondolom Danilo kezd majd, mert egyikőjükkel sem akar Z kockáztatni. Aztan ha nagyon forgatják akkor lehet kihez nyúlni a padon a védelmébe és Nachot a szélre dobva behozni középre egyiküket.
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Pepe és Varane is a keretben lesznek holnap.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
És sztetek az Atleti ellen akkor Isco pad?
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric, Vinicius jr., Casemiro
- Kapcsolat:
Yazid írta:Kapusok: Kiko Casilla és Rubén Yáñez.
Védők: Ramos, Nacho, Marcelo, Coentrao és Danilo.
Középpályások: Kroos, James, Casemiro, Kovacic, Modric, Asensio és Isco.
Támadók: Benzema, Lucas Vázquez, Mariano és Morata.
casilla
danilo - ramos - nacho - marcelo?
kovacic isco james?
lucas morata asensio
legvaloszinubb estere nem?
Igen, bár szerintem corntrao kezd majd. És lucas helyett elnézegetném mariano-t
"A győzelem mindig jobb, mint a döntetlen.”
"Ha a csapat jól játszik, akkor nyer, ha nem játszik jól, akkor nem nyer.”
Benitez
"Ha a csapat jól játszik, akkor nyer, ha nem játszik jól, akkor nem nyer.”
Benitez
Kapusok: Kiko Casilla és Rubén Yáñez.
casilla
kovacic isco james?
lucas morata asensio
casilla
kovacic isco james?
lucas morata asensio
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Meg korai de lassan itt az ubiszezon es jonnek a transfer pletykak. Hosszu ido ota most eloszor vagyok halaloaan nyugodt. Ha nem csinalunk nagy baromsagot akkor biztos erosodni fog a keret. Ha eladjuk Moratat es Jamest ami eleg valoszinu akkor igy fogunk kinezni:
Navas, Casilla, Yanez
Ez tovabbra is egy nagyon utokepes, talan a legerosebb a vilagon. Osszeszokott, kiegyensulyozott, minosegben es mennyisegben is minden szempontbol kielegito.
Erositeni tudunk nehany poszton. Ha Pepe megy akkor megvan az ember a helyere Vallejo szemelyeben. Coentrao helyere lehet hozni egy megbizhato cseret. Ha sikerul DeGea akkor ott is erosodunk. Elore lehet hozni egy lenduletes fiatal tehetseet (Bappe megfelelo), itt tudunk nagyot elore lepni.
Eladasokat is szamolva 100 millio korul vagy alatt ez siman meguszhato, es mindenhol elsoszamu eselyeskent indulhatunk.
Navas, Casilla, Yanez
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
Mondjuk személy szerint úgy gondolom, hogy a legerősebb Atleticonál is jobbak vagyunk, így különösebben nem érdekel, hogy ki a sérült náluk. Nyilván motiváltak lesznek, végre szeretnének továbbjutni rajtunk, de ha kedden nem csinál baromságot a csapat, mint a bajnokin, akkor le kell hoznunk kapott gól nélkül. Lehet mi sem rúgunk, de azért a bajnoki alapján bőven voltak lehetőségeink, ha meg Isco kezd, akkor esetleg egy kis színezést is várhatunk a játékban, nem azt a statikus ívelős szart, ami eddig működött. Nem azt mondom, hogy holnap már el kell dönteni a továbbjutást, de egy jó mérkőzéssel akár az is benne van. Azért mondjuk ma este el fogok tolni egy imát, hogy Keylor végre 16 (?) meccs után hozzon le egy clean sheetet. Tényleg nincs más kérésem, csak az, hogy holnap - illetve az esetleges továbbjutás esetén - a döntőben húzza már le a rolót. A többi meccsen meg rúgjunk eggyel többet, mint amennyit kapunk.
Kezdőm: Navas - Marcelo, Ramos, Nacho, Carvajal - Kovacic*, Kroos, Modric - Cé, Benzema**, Isco
* - úgyis Casemiro kezd, pedig az Atleti ellen pont semmi szükség nincs rá. Labdabiztos, normális emberekre van szükség, nem egy favágóra, akinek a szerepeltetését egész egyszerűen nem értem. Én komolyan elsírom magam, ha jövőre visszahozzuk Llorentét, aztán a Kovacic-Llorente duó helyett még mindig Casemiro lesz erőltetve...
** - Moratát játszatnám vagy Asensiót, de teljesen esélytelen, hogy itt változtasson Zidane.
Kezdőm: Navas - Marcelo, Ramos, Nacho, Carvajal - Kovacic*, Kroos, Modric - Cé, Benzema**, Isco
* - úgyis Casemiro kezd, pedig az Atleti ellen pont semmi szükség nincs rá. Labdabiztos, normális emberekre van szükség, nem egy favágóra, akinek a szerepeltetését egész egyszerűen nem értem. Én komolyan elsírom magam, ha jövőre visszahozzuk Llorentét, aztán a Kovacic-Llorente duó helyett még mindig Casemiro lesz erőltetve...
** - Moratát játszatnám vagy Asensiót, de teljesen esélytelen, hogy itt változtasson Zidane.
Isco tuti kezd, még bemelegiteni se küldték el a Valencia ellen, szerintem nem véletlenül.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Szerintem vagy James lesz vagy Lucas...
Meg persze Case.
Meg persze Case.
Nem illik.
Nálam Varane kellene. Rögzített szituknal kell a magassága, illetve Nachorol kaptunk már párat ilyen helyzetből. Amúgy R24gyel vagyok a kezdőt illetően.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K