Karim Benzema
- Hawer
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Benzema, Jesé
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Karim Benzema - 9
Csak nekem hiányzik Khedira?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Az ilyen szövegek tönkretesznek.kevés a szurkolóknak,kevés talán még Ancelottinak is,és persze kevés Pereznek....Ne álmodjunk,ettől Benzema nem igazán lesz jobb.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Nem histem hogy fog.Ha visszatér Ronaldo akkor biztos nem.Ez meg kevés,akár hogy is...kevés a szurkolóknak,kevés talán még Ancelottinak is,és persze kevés Pereznek....Ne álmodjunk,ettől Benzema nem igazán lesz jobb.A kérdés csak az,hogy más jobb lenne e...(Suarez valósznű,a többi...passz)De nincs ellenemre, ha Benzema tol egy tavaszi hadjáratot, és Jesé-Bale-CR-Karim-random rutinos padcsatár lesz ősztől
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nem fogjuk fehérben látni szerintem szóval mindegy, de belejönne gyorsan.morientes írta: Nem tudom...bolivia ellen asszem ő ott kezdett,de szenvedős volt nagyon,Tevez váltotta is.Higuain sérült volt asszem...nem váltotta meg a világot.Az atma sem abban a rendszerben játszott,ahogy a citybe sem...
De nincs ellenemre, ha Benzema tol egy tavaszi hadjáratot, és Jesé-Bale-CR-Karim-random rutinos padcsatár lesz ősztől
Nem illik.
- morientes
Nem tudom...bolivia ellen asszem ő ott kezdett,de szenvedős volt nagyon,Tevez váltotta is.Higuain sérült volt asszem...nem váltotta meg a világot.Az atma sem abban a rendszerben játszott,ahogy a citybe sem...Szerintem nem lenne gond ha Kun benn lenne a darálóban, egyrészt azért ki van pattintva valamennyire, nem könnyű elnyomni, másrészt a mozgáskoordinációja is kiváló. A pályán is jól lát, visszalép, osztogat abban is remek. Viszont azt nem tudom teljesen biztosan, hogy CR-rel mennyire menne a dolog, ott azért kéne okoskodni.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Szerintem nem lenne gond ha Kun benn lenne a darálóban, egyrészt azért ki van pattintva valamennyire, nem könnyű elnyomni, másrészt a mozgáskoordinációja is kiváló. A pályán is jól lát, visszalép, osztogat abban is remek. Viszont azt nem tudom teljesen biztosan, hogy CR-rel mennyire menne a dolog, ott azért kéne okoskodni.morientes írta: Nem mondtam hogy nem képes komoly dolgokra,tudom mire képes,én csak azt mondtam hogy nem az a klasszik center.Azért megnézném hogy mihez kezdene ha 433-ban bebasznák a darállóba kicsi Kunt...
A másik...nem mondtam hogy Benzema nem lehetne jobb,azt mondtam hogy más sem,tán csak Suarezt kivéve,játszana most hasznosabban a két állat mellett...persze ezen lehet vitázni.
Nem győzöm sokadszor hangsúlyozni,Benzema nem a kedvencem,nem vagyok vele elfogult,éppen ellenkezőleg,pont azt a negatív,látványosan elfogult véleményeket próbálom tompítani,hogy minden baj forrása ő....
Suarez, Kun és Götze ezekért én ölni tudnék oda előre, utóbbival elfogult vagyok szóval nem ér betámadni
Nem illik.
- morientes
Nem mondtam hogy nem képes komoly dolgokra,tudom mire képes,én csak azt mondtam hogy nem az a klasszik center.Azért megnézném hogy mihez kezdene ha 433-ban bebasznák a darállóba kicsi Kunt...Agüero-t oda lehet tennoi Suarez mellé, ő is nagyon kemény dolgokra képes. És lehet jobban focizni Benzema helyén, konkrétan benzema is tudna jobban focizni ennél. Ami CR, Bale mellett nem menne, az az, hogy ugyanolyan termelékeny legyen valaki, mint egy másik csapatban, ahol ő van középpontban.
A másik...nem mondtam hogy Benzema nem lehetne jobb,azt mondtam hogy más sem,tán csak Suarezt kivéve,játszana most hasznosabban a két állat mellett...persze ezen lehet vitázni.
Nem győzöm sokadszor hangsúlyozni,Benzema nem a kedvencem,nem vagyok vele elfogult,éppen ellenkezőleg,pont azt a negatív,látványosan elfogult véleményeket próbálom tompítani,hogy minden baj forrása ő....
LEGIO PATRIA NOSTRA
- ___Samy___
szerintem ez már nagyon nagy sarkításhát ilyet azért nem, ha valaki fizikai kontaktust létesített vele szemben akkor megszokott állni mindig, pont ez a baj vele, labdával is ezt csinálja mindig, egy kis lökés és már elválasztják
még ha azt írtad volna, hogy volt már rá nem egy példa, hogy inkább megállt a küzdés helyett, de hogy mindig....
bár nem láttam az első félidőt, de a másodikban jól mozgott, az a gólja meg gyönyörű volt
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- @Sonny
- Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Tegnap nálam a meccs embere volt.
Néha jogos a kritika amit kap,viszont sokszor csak azért van savazva,mert divat lett őt utálni, érdekes dolgok ezek. Marcelo topikja például közel sincs ennyire tele,pedig szerintem hetek óta közelébe sem ér önmagának,de ez már itt off...
Néha jogos a kritika amit kap,viszont sokszor csak azért van savazva,mert divat lett őt utálni, érdekes dolgok ezek. Marcelo topikja például közel sincs ennyire tele,pedig szerintem hetek óta közelébe sem ér önmagának,de ez már itt off...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Hogy neked mindig bele kell kötni más mondandójába, aki egy kicsit is elismeri Karimot. Nevetséges. Próbálom ignorálni, amiket írsz, de amikor egy elfogulatlan fórumozó normális hozzászólásába is belekötsz, csak azért, mert utálod a franciát...heccsat írta:hát ilyet azért nemCS0ki írta:Máskor is szokott ilyet
csak akkor is észre kell ezeket venni, amikor a támadás végén nem ő lő gólt, és a kommentátor nem hívja fel a figyelmet rá.
Carlo:
Sometimes I ask him to slow things down a little and he does that well too.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- heccsat
- Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos
hát ilyet azért nem, ha valaki fizikai kontaktust létesített vele szemben akkor megszokott állni mindig, pont ez a baj vele, labdával is ezt csinálja mindig, egy kis lökés és már elválasztjákCS0ki írta:Máskor is szokott ilyet
----------------De Gea-----------------
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam
Máskor is szokott ilyet, például már ma Bale góljánál kb ugyanezt megcsinálta, csak akkor is észre kell ezeket venni, amikor a támadás végén nem ő lő gólt, és a kommentátor nem hívja fel a figyelmet rá.Ez most szép volt Benzema, egy dolog tetszett ma, 2. gól előtt lebirkózta az emberét, ez kell egy csatártól. Nem kell mindig gól/gólok, de az akarás az a minimum amit el lehet várni valakitől.
Szerintem továbbra sem az akarásával van a gond. neki ilen a stílusa, tisztán játszik, nem szokott csípni, rúgni, harapni. Ilyen jellegű "akarást" soha nem fog mutatni. Régen voltak akarásbeli gondjai, amikor látványosan sétálgatott a pályán, de én már jó ideje nem látom ezt rajta, sokat védekezik, sokat fut.
Agüero-t oda lehet tennoi Suarez mellé, ő is nagyon kemény dolgokra képes. És lehet jobban focizni Benzema helyén, konkrétan benzema is tudna jobban focizni ennél. Ami CR, Bale mellett nem menne, az az, hogy ugyanolyan termelékeny legyen valaki, mint egy másik csapatban, ahol ő van középpontban.Az egyetlen Suarezen kívül,se Falcao,se Lewa,se Agüero(aki amúgy sem az a klasszik center,csak szólok,mert jobban szwret szélebbről indulni,a válogatottban meg kifejezetten szélső),,nem futballozna jobban a helyén egyik sem...
Én írtam ezt többször is már.valaki annak idején remekül megfogalmazta:
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
Karim nagyon erősen megosztja a szurkolókat, és szerintem mindkét tábor erős túlzásokba képes esni. szerintem egy alapvetően remek képességű támadóról van szó, aki viszont időnként (számomra nehezen magyarázható) motivációs problémákkal kűzd. vagyis pont, hogy nem kűzd. valaki annak idején remekül megfogalmazta: úgy tűnik, amikor a csapatnak amúgy is jól megy, ő is csillog és kiveszi a részét a játékból, viszont ha szenvedünk, a legritkább esetben képes vezéregyéniséggé válni, és megfordítani a meccs menetét. pont az a vagányság és gyilkos ösztön hiányzik belőle, ami átlendíthetné a csapatot a nehézségeken. Jesével és Iscóval rotálva viszont elég lehet a támadótrió harmadik tagjaként.
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Ez nem igaz, egyáltalán nem. Egyébként 30 plusz gól az olyan magas elvárás? De mondom, összkép. Ha nem jön a gól, de olyan a meccs és ad két gólpasszt, vagy szerez 3 labdát amiből később gól lesz, akkor teljesen más. Nem érdemes statisztikákra hagyatkozni... leírtam hosszan, hogy mit akarok, mit szeretnék. De továbbra sem egyről beszélünk. Erőszakos legyen, tartsa meg a labdákat, ne kislány módjára pöccintsen bele és ne az ellenfél induljon meg belőle. Plusz támadja a kaput, legyen robbanékony. Ahogy ma odaért az első beadásra. És majd jönnek a gólok.morientes írta:Hát pont arra akarok rávilágítani,hogy aki az összképet nem látja kettőnk közt,az tevagy...Te/ti szeretnétek hogy verjen 30+ gólt Ronaldo meg Bale mellett...ja meg hogy minden meccsen ő legyen a MoM,mert kevesebb tőle aztán nem elég...
A gólokról meg annyit, hogy mindig megvannak a lehetőségei. Ronaldo ide v. oda, aki egyébként 4 meccse nem lőtt gólt. Olyankor kell valaki aki fog. És most még 2 meccs nélküle.
- morientes
Hát pont arra akarok rávilágítani,hogy aki az összképet nem látja kettőnk közt,az tevagy...Te/ti szeretnétek hogy verjen 30+ gólt Ronaldo meg Bale mellett...ja meg hogy minden meccsen ő legyen a MoM,mert kevesebb tőle aztán nem elég...Majd kihevered. Azért néha egy összképet nem árt nézni a teljesítményével.
Az egyetlen Suarezen kívül,se Falcao,se Lewa,se Agüero(aki amúgy sem az a klasszik center,csak szólok,mert jobban szwret szélebbről indulni,a válogatottban meg kifejezetten szélső),,nem futballozna jobban a helyén egyik sem...Ronaldo,Bale mellett nem lehet...csak így,ahogy alárendeli magát magasabb érdekeknek...
Ezért érzem én még mindig a legjobb megoldásnak,ha csak Perez nem rak le a nyáron liverpoolba 93,5milliot(csakhogy Ronaldo be ne sértődjön ),és akkor jön harapós Lajos...
Off:nem neked szántam a tulfeszited...dolgot.Elírtam,de ki is javítottam...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Ha ma valaki előveszi ezt a szerencsétlent, akkor azzal tényleg nagy a baj.
Ma egy szava nem lehet rá senkinek, a 2 gól mellé feltűnően jól játszott, csípett, rúgott, harapott, ez kéne mindig, de hát tudjuk, hogy mi a helyzet vele... Szerdán ennek pont az ellenkezője volt, a Bilbao ellenit meg hagyjuk... Sajnos ilyen ez a Benzema, ezért nem lesz sosem kiemelkedő játékos, túlságosan rapszódikusan teljesít. Persze rám cáfolhatna, az nagyon jó lenne, de eltelt már annyi idő mióta itt játszik, hogy azt kell mondanom, sajnos ez valószínűtlen.
Ettől függetlenül, ha így játszik, mint ma, akkor istenkirály, ha viszont "csak" gólokat rúg, az nekem már tökéletes (pláne nála), 10 év múlva úgyis mindenki arra fog emlékezni, hogy hány gólt rúgott, meg hogy kik ellen, mennyire fontos gólokat, mennyire volt meghatározó játékos stb stb stb... nem azt, hogy hogy játszott a mezőnyben a meccseken.
Mondom, ha rúgja a gólokat, szezononként 30 esetleg 35-öt, én azzal bőven elégedett leszek, és leszarom, ha nem játszik úgy a meccsen, mint mondjuk ma.
Ma egy szava nem lehet rá senkinek, a 2 gól mellé feltűnően jól játszott, csípett, rúgott, harapott, ez kéne mindig, de hát tudjuk, hogy mi a helyzet vele... Szerdán ennek pont az ellenkezője volt, a Bilbao ellenit meg hagyjuk... Sajnos ilyen ez a Benzema, ezért nem lesz sosem kiemelkedő játékos, túlságosan rapszódikusan teljesít. Persze rám cáfolhatna, az nagyon jó lenne, de eltelt már annyi idő mióta itt játszik, hogy azt kell mondanom, sajnos ez valószínűtlen.
Ettől függetlenül, ha így játszik, mint ma, akkor istenkirály, ha viszont "csak" gólokat rúg, az nekem már tökéletes (pláne nála), 10 év múlva úgyis mindenki arra fog emlékezni, hogy hány gólt rúgott, meg hogy kik ellen, mennyire fontos gólokat, mennyire volt meghatározó játékos stb stb stb... nem azt, hogy hogy játszott a mezőnyben a meccseken.
Mondom, ha rúgja a gólokat, szezononként 30 esetleg 35-öt, én azzal bőven elégedett leszek, és leszarom, ha nem játszik úgy a meccsen, mint mondjuk ma.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Tudok valamit b[mod]meg!! :ĐRGéci írta:Mernék fogadni, hogy ma, hogy nem lesz CR a pályán, egy teljesen más Benzemát fogunk látni.
Kezdésnek mondjuk megválogathatod a szavaidat! R24
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Na nehogy megverjél Na de nem offolok, hajrá Benzemamorientes írta:Kezded túlfeszíteni a húrt....Nem vagyok homokos, de valamit azzal kezdhetne
- morientes
Hát elég idiótán néz ki...Nem vagyok homokos, de valamit azzal kezdhetne :lol:
LEGIO PATRIA NOSTRA
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Csak a baj van velemorientes írta:Én nem utálom,nem is nagyon komálom,nem is estem euforiaba mert ma rúgott két gólt de...
Ha visszalép mezőnybe,azabaj,hogy miért nem a kaput támadja.Ha a kaput támadja mint ma,akkor miért nem hasznosabb mezőnybe,azabaj.Ha nem lő gólt,azabaj.Ha gólt lő,akkor kevés az assziszt,azabaj...Ha izmos,azabaj.Ha szakallas azabaj...ha megnöveszti a haját azabaj..Ha kopasz,azabaj...
De ma rendben volt. Ilyen meccsekből kellene neki több. A következő két bajnokin kell fickándoznia, mert utána jön vissza Cr