Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 11., kedd 17:05

___Samy___ írta:
geci altal belinkelt
:lol: :lol:
legalább nagy betűvel írd már, ha nincs ékezet :mrgreen:
nem az ondora gondoltam :D De tudnad, h milyen korulmenyes kulfolfdi iPhone-rol irni....de jogos bocsesz Geci :)
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 11., kedd 17:00

Szinte minden csatáropció kiesik,vagy már kiesett. Egyedül Suarez maradt a piacon,aki elvágyódik Angliából,rengeteg kritikát kap,bántják a családját,nem akar ott maradni. Nem lenne vészes az összeg,vagy hogy úgy fogalmazzak: nem kerülne 50-60 millióba. Viszont gyors,technikás,agresszívan letámad ha kell,nagy teherbírású játékos. Szerintem ő fog érkezni Higuaín helyére.
Hát én ebben annyira nem vagyok biztos,előállhat olyan helyzet hogy Benzemaval képzelik el,és mögé hoznak valakit nem túl drágán,aki nem top csatár.
De hogy 50 alatt nem engedi el a pool az is majdnem biztos.
Mindezek ellenére én sem bánnám ha jönne,de biztosra nem mondanám...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. június 11., kedd 16:57

geci altal belinkelt
:lol: :lol:
legalább nagy betűvel írd már, ha nincs ékezet :mrgreen:
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

numberone1
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 11., kedd 16:48

Galacticos írta:
ez a perez interjú meg nagyon adja. :) legjobb elnök. :)
Hat nem tudom, ha megnezed geci altal belinkelt nyilatkozatot akkor lathatod, hogy van kis ellentmondas benne. Perez panaszkodik amiatt, h mindenki aron alul akar tolunk venni tolunk meg a csillagos eget is elkernek. Aztan ott van 85-rt Bale. Csodalkozik, h ez tortenik velunk.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. június 11., kedd 16:40

Én nem vagyok az a köpködős fajta, de most már nekem is kezd megfordulni egyre többször a fejemben, hogy nekik meg aztán mi a f :cens: közük van a mi edzőnkhöz, hogy nálunk ki a kezdő, kit igazolunk, honnan, stb.... hát eszem megáll, nézzenek már magukba. :vivo:

Los Blancos
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. június 11., kedd 16:29

Remélem oda :cens: unk nekik jövőre a pályán aztán elkussolnak Xavitól kezdve Iniestáig az összes... Nem tudom mit hisznek ezek...
Idén se kussoltak...pedig sok vizet nem zavartak az egymás elleni meccseinken.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. június 11., kedd 16:24

Nem azért, de ki más nyilatkozna, mikor edzőnk nincs, a játékosok nyaralnak? Ami meg még mindig elszomorító, hogy az őskatalánok már semennyire se tisztelnek minket és ocsmány mód pofáznak rólunk állandóan mi meg egy jó ideje csak hallgatunk meg megóvjuk a jó kapcsolatot velük meg az anyám kínja... Remélem oda :cens: unk nekik jövőre a pályán aztán elkussolnak Xavitól kezdve Iniestáig az összes... Nem tudom mit hisznek ezek...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. június 11., kedd 16:11

végre perez visszatért. :happy:

NathanBarley
Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: NathanBarley » 2013. június 11., kedd 16:09

Huh, porognek itt a hirek.

Suareznek orulnek, esszeru arfekves mellett kotelezo lenne leigazolni. Benzemaval jol kiegeszitenek egymast, foleg, ha valami oknal fogva visszallnank ket csataros hadrendre.

@Galacticos

En is ki voltam akadva Perez gentleman hozzaallasan, de felvilagositottak, hogy ez csak gesztus volt. Thiago megmondta kerek-perec, hogy nem jonne a madridba. A helyzet Varane-al is ugyanez. Nincs ebben semmi rossz :)

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 11., kedd 16:04

Géci írta:
El Unico írta:Na,úgy látszik meg van a csatárunk
Felvilágosítanál!? :D
suarezre gondol.
egyfolytában nyal luis. :D
portillo írta:
Galacticos írta:egyébként mit nyilatkoztak azok a jómadarak? :D
Csak a szokásos szájtépés.
Mou rosszat tett az egész spanyol futballnak, stb...
ja csak az? azokat olvastam. akkor most ezzel szerinte pereznél a pont. :lol:
Remélem kicsit odaszab nekik, főleg, ha igaz, hogy a szent katalánok ki akarták fizetni Varane kivásárlási árát.
ha kiakarták fizetni. perez helyében azonnal indulnék barcelónába thiagoért. levágám nekik a 18milliós csekket az asztalra, thiagonak ajánlanék egy fasza is fizetést meggyőzném hogy itt alapember lehet. nagyot néznének. hazafele meg odahívnék minden riportert a bajarasra és mondanám hogy: "én jó kapcsolatot akartam, de ti bepróbálkoztatok varannál... üdvüzöljék a klub legújabb játékosát Thiago Alcantarat". :mrgreen: :lol:

egyébként pont ezt pofáztam amikor perez elmondta hogy ő nem megy rá thiagora mert jó kapcsolatot akar. fordított esetben ezek szarnak a jó kapcsolatra meg mindenre. kifelé majd úgyis lekommunikálják úgy hogy a sok sporthirado harcost megetetik hogy ők a jók és már is minden rendben.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. június 11., kedd 16:03

Szinte minden csatáropció kiesik,vagy már kiesett. Egyedül Suarez maradt a piacon,aki elvágyódik Angliából,rengeteg kritikát kap,bántják a családját,nem akar ott maradni. Nem lenne vészes az összeg,vagy hogy úgy fogalmazzak: nem kerülne 50-60 millióba. Viszont gyors,technikás,agresszívan letámad ha kell,nagy teherbírású játékos. Szerintem ő fog érkezni Higuaín helyére.

Di Mariát eladjuk a Citynek,30-35 millió euróért,hozzáteszünk még,és érkezni fog Bale. :)
:goat:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 11., kedd 15:59

de komolyan most kell felvenni a kesztyűt?mikor mou alatt boldog boldogtalan ócsárolta a csapatot miért nem állt ki letolt gatyával hogy basszátok meg mivagyunk a legjobbak?ez már szerintem így késő, persze most is szép hogy megvédi a klubot.
Akkor Mourinho kezében volt a gyeplő, ez nyilvánvaló volt számomra. Ő nyilatkozott, vagy éppen nem nyilatkozott, háborúzott, kedveskedett, stb. Most újra Pérezre vár ez a szerep, és lám milyen jól csinálja.

Remélem kicsit odaszab nekik, főleg, ha igaz, hogy a szent katalánok ki akarták fizetni Varane kivásárlási árát. :box: :banplz:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. június 11., kedd 15:58

El Unico írta:Na,úgy látszik meg van a csatárunk

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. június 11., kedd 15:56

Na,úgy látszik meg van a csatárunk,és hálistennek nem Gomez lesz az. Habár,a hátamon ugyanúgy feláll a szőr,ettől a Suarez névtől,de pár gól,gólpassz,csel,és gyorsan meg fogom szeretni őt,hála a meznek majd,amit felvesz,és a remélhetőleg jó teljesítményének. Inkább Suarez,mint Gomez. Az álmom nem jött össze,a Falcao igazolás... :(

Viszont továbbra is imádkozom,hogy Bale-t megszerezzük.

C.RONALDO------SUAREZ-------BALE
--------MODRIC------------ÖZIL
-----------------------???
imádom perezt, nagyon nagy elnök.
de komolyan most kell felvenni a kesztyűt?mikor mou alatt boldog boldogtalan ócsárolta a csapatot miért nem állt ki letolt gatyával hogy basszátok meg mivagyunk a legjobbak?ez már szerintem így késő, persze most is szép hogy megvédi a klubot.
Nagyon adom,nekem is feltűnt,hogy mostanában állandóan az ő nyilatkozatát,válaszait olvasgatom mindenhol. Amíg meg Mourinho itt volt,addig csöndben volt. Érdekes... Talán ha akkor is ennyit beszélt volna,amikor Mourinho itt volt,jobban mentek volna az öltöző környékén a dolgok...
:goat:

portillo
Kedvenc játékosaid: Javier Portillo, Robinho, Varane, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: portillo » 2013. június 11., kedd 15:54

Galacticos írta:egyébként mit nyilatkoztak azok a jómadarak? :D
Csak a szokásos szájtépés.
Mou rosszat tett az egész spanyol futballnak, stb...
Szégyen a kukás, de hasznos.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 11., kedd 15:52

imádom perezt, nagyon nagy elnök.

egyébként mit nyilatkoztak azok a jómadarak? :D

BH710
Kedvenc játékosaid: Alexis, Thiago, Tello, Ronaldinho, Zidane
Kedvenc csapatod: FC Barcelona, Ferencváros

HozzászólásSzerző: BH710 » 2013. június 11., kedd 15:42

Galacticos írta:én az ilyen 10meccses eltiltásoktól nem félek annyira.
ha jobban belegondoltok ennyit pepe kapott. azt a harapást meg okosba csinálta csak utólag látszódott a felvételeken élőben én észre se vettem. persze itt is megbüntették volna de csak 2-3 meccsre.
kivéve ha messivel csinálja.

a rasszizmusos izéje meg, volt egy ugyanilyene busquetsnek mikor lemajmozta marcelót, nem lett belőle semmi spanyolországban.

inkább a színészkedéseitől meg az önzőzéseitől tartok. de remélem itt megváltozik.

Suarezzel szerintem nagyot nyerhetnétek. Állandóan a kaput támadja, gyors,technikás,gólra van beoltva a srác.CR-Suarez-Benzema csatársor ütne nálatok.És még ott van állítólag Bale is..

Cr7
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Raphael Varane

HozzászólásSzerző: Cr7 » 2013. június 11., kedd 15:36

A német Bild úgy értesült, hogy a Fiorentina mindenben megegyezett a Bayern München támadójával, Mario Gomezzel. :D

Ettől azonban még nem biztos, hogy a spanyol felmenőkkel bíró német válogatott játékos Olaszországba teszi át a székhelyét, mivel a bajor klub 30 millió eurót kér a támadóért, amit viszont biztosan nem tud kifizetni a lila-fehér csapat. Talán akkor – bár kérdéses, hogy hajlandó lenne-e a firenzei klub ennyit adni egyáltalán Gomezért -, ha sikerül értékesítenie a fél Európa által körberajongott Sztevan Joveticset.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 11., kedd 15:27

én az ilyen 10meccses eltiltásoktól nem félek annyira.
ha jobban belegondoltok ennyit pepe kapott. azt a harapást meg okosba csinálta csak utólag látszódott a felvételeken élőben én észre se vettem. persze itt is megbüntették volna de csak 2-3 meccsre.
kivéve ha messivel csinálja.

a rasszizmusos izéje meg, volt egy ugyanilyene busquetsnek mikor lemajmozta marcelót, nem lett belőle semmi spanyolországban.

inkább a színészkedéseitől meg az önzőzéseitől tartok. de remélem itt megváltozik.

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. június 11., kedd 15:26

Hát én nagyon csalódott leszek, ha nem próbáljuk meg leigazolni Suárezt. Minden jel szerint nagyon jönni akar és nem a pénzért. Ő legalább odateszi magát, technikás, gyors, szemfüles... Reméljük viselkedése megváltozik és nem kell nélkülözni 5-10 meccsekre. Csak hozzuk el. :sziv:

Vissza: