nem az ondora gondoltam De tudnad, h milyen korulmenyes kulfolfdi iPhone-rol irni....de jogos bocsesz Geci___Samy___ írta:geci altal belinkelt
legalább nagy betűvel írd már, ha nincs ékezet
Kommentáld a híreket
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Re: Kommentáld a híreket
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Hát én ebben annyira nem vagyok biztos,előállhat olyan helyzet hogy Benzemaval képzelik el,és mögé hoznak valakit nem túl drágán,aki nem top csatár.Szinte minden csatáropció kiesik,vagy már kiesett. Egyedül Suarez maradt a piacon,aki elvágyódik Angliából,rengeteg kritikát kap,bántják a családját,nem akar ott maradni. Nem lenne vészes az összeg,vagy hogy úgy fogalmazzak: nem kerülne 50-60 millióba. Viszont gyors,technikás,agresszívan letámad ha kell,nagy teherbírású játékos. Szerintem ő fog érkezni Higuaín helyére.
De hogy 50 alatt nem engedi el a pool az is majdnem biztos.
Mindezek ellenére én sem bánnám ha jönne,de biztosra nem mondanám...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- ___Samy___
geci altal belinkelt
legalább nagy betűvel írd már, ha nincs ékezet
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Hat nem tudom, ha megnezed geci altal belinkelt nyilatkozatot akkor lathatod, hogy van kis ellentmondas benne. Perez panaszkodik amiatt, h mindenki aron alul akar tolunk venni tolunk meg a csillagos eget is elkernek. Aztan ott van 85-rt Bale. Csodalkozik, h ez tortenik velunk.Galacticos írta:
ez a perez interjú meg nagyon adja. legjobb elnök.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Én nem vagyok az a köpködős fajta, de most már nekem is kezd megfordulni egyre többször a fejemben, hogy nekik meg aztán mi a f közük van a mi edzőnkhöz, hogy nálunk ki a kezdő, kit igazolunk, honnan, stb.... hát eszem megáll, nézzenek már magukba.
- Los Blancos
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: RMCF
Idén se kussoltak...pedig sok vizet nem zavartak az egymás elleni meccseinken.Remélem oda unk nekik jövőre a pályán aztán elkussolnak Xavitól kezdve Iniestáig az összes... Nem tudom mit hisznek ezek...
Nem azért, de ki más nyilatkozna, mikor edzőnk nincs, a játékosok nyaralnak? Ami meg még mindig elszomorító, hogy az őskatalánok már semennyire se tisztelnek minket és ocsmány mód pofáznak rólunk állandóan mi meg egy jó ideje csak hallgatunk meg megóvjuk a jó kapcsolatot velük meg az anyám kínja... Remélem oda unk nekik jövőre a pályán aztán elkussolnak Xavitól kezdve Iniestáig az összes... Nem tudom mit hisznek ezek...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- mocsok
végre perez visszatért.
-
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso
- Kedvenc csapatod: RMCF
Huh, porognek itt a hirek.
Suareznek orulnek, esszeru arfekves mellett kotelezo lenne leigazolni. Benzemaval jol kiegeszitenek egymast, foleg, ha valami oknal fogva visszallnank ket csataros hadrendre.
@Galacticos
En is ki voltam akadva Perez gentleman hozzaallasan, de felvilagositottak, hogy ez csak gesztus volt. Thiago megmondta kerek-perec, hogy nem jonne a madridba. A helyzet Varane-al is ugyanez. Nincs ebben semmi rossz
Suareznek orulnek, esszeru arfekves mellett kotelezo lenne leigazolni. Benzemaval jol kiegeszitenek egymast, foleg, ha valami oknal fogva visszallnank ket csataros hadrendre.
@Galacticos
En is ki voltam akadva Perez gentleman hozzaallasan, de felvilagositottak, hogy ez csak gesztus volt. Thiago megmondta kerek-perec, hogy nem jonne a madridba. A helyzet Varane-al is ugyanez. Nincs ebben semmi rossz
- Galacticos
suarezre gondol.Géci írta:Felvilágosítanál!?El Unico írta:Na,úgy látszik meg van a csatárunk
egyfolytában nyal luis.
ja csak az? azokat olvastam. akkor most ezzel szerinte pereznél a pont.portillo írta:Csak a szokásos szájtépés.Galacticos írta:egyébként mit nyilatkoztak azok a jómadarak?
Mou rosszat tett az egész spanyol futballnak, stb...
ha kiakarták fizetni. perez helyében azonnal indulnék barcelónába thiagoért. levágám nekik a 18milliós csekket az asztalra, thiagonak ajánlanék egy fasza is fizetést meggyőzném hogy itt alapember lehet. nagyot néznének. hazafele meg odahívnék minden riportert a bajarasra és mondanám hogy: "én jó kapcsolatot akartam, de ti bepróbálkoztatok varannál... üdvüzöljék a klub legújabb játékosát Thiago Alcantarat".Remélem kicsit odaszab nekik, főleg, ha igaz, hogy a szent katalánok ki akarták fizetni Varane kivásárlási árát.
egyébként pont ezt pofáztam amikor perez elmondta hogy ő nem megy rá thiagora mert jó kapcsolatot akar. fordított esetben ezek szarnak a jó kapcsolatra meg mindenre. kifelé majd úgyis lekommunikálják úgy hogy a sok sporthirado harcost megetetik hogy ők a jók és már is minden rendben.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Szinte minden csatáropció kiesik,vagy már kiesett. Egyedül Suarez maradt a piacon,aki elvágyódik Angliából,rengeteg kritikát kap,bántják a családját,nem akar ott maradni. Nem lenne vészes az összeg,vagy hogy úgy fogalmazzak: nem kerülne 50-60 millióba. Viszont gyors,technikás,agresszívan letámad ha kell,nagy teherbírású játékos. Szerintem ő fog érkezni Higuaín helyére.Felvilágosítanál!?
Di Mariát eladjuk a Citynek,30-35 millió euróért,hozzáteszünk még,és érkezni fog Bale.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Akkor Mourinho kezében volt a gyeplő, ez nyilvánvaló volt számomra. Ő nyilatkozott, vagy éppen nem nyilatkozott, háborúzott, kedveskedett, stb. Most újra Pérezre vár ez a szerep, és lám milyen jól csinálja.de komolyan most kell felvenni a kesztyűt?mikor mou alatt boldog boldogtalan ócsárolta a csapatot miért nem állt ki letolt gatyával hogy basszátok meg mivagyunk a legjobbak?ez már szerintem így késő, persze most is szép hogy megvédi a klubot.
Remélem kicsit odaszab nekik, főleg, ha igaz, hogy a szent katalánok ki akarták fizetni Varane kivásárlási árát.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Felvilágosítanál!?El Unico írta:Na,úgy látszik meg van a csatárunk
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Na,úgy látszik meg van a csatárunk,és hálistennek nem Gomez lesz az. Habár,a hátamon ugyanúgy feláll a szőr,ettől a Suarez névtől,de pár gól,gólpassz,csel,és gyorsan meg fogom szeretni őt,hála a meznek majd,amit felvesz,és a remélhetőleg jó teljesítményének. Inkább Suarez,mint Gomez. Az álmom nem jött össze,a Falcao igazolás...
Viszont továbbra is imádkozom,hogy Bale-t megszerezzük.
C.RONALDO------SUAREZ-------BALE
--------MODRIC------------ÖZIL
-----------------------???
Viszont továbbra is imádkozom,hogy Bale-t megszerezzük.
C.RONALDO------SUAREZ-------BALE
--------MODRIC------------ÖZIL
-----------------------???
Nagyon adom,nekem is feltűnt,hogy mostanában állandóan az ő nyilatkozatát,válaszait olvasgatom mindenhol. Amíg meg Mourinho itt volt,addig csöndben volt. Érdekes... Talán ha akkor is ennyit beszélt volna,amikor Mourinho itt volt,jobban mentek volna az öltöző környékén a dolgok...imádom perezt, nagyon nagy elnök.
de komolyan most kell felvenni a kesztyűt?mikor mou alatt boldog boldogtalan ócsárolta a csapatot miért nem állt ki letolt gatyával hogy basszátok meg mivagyunk a legjobbak?ez már szerintem így késő, persze most is szép hogy megvédi a klubot.
- portillo
- Kedvenc játékosaid: Javier Portillo, Robinho, Varane, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
- Kapcsolat:
Csak a szokásos szájtépés.Galacticos írta:egyébként mit nyilatkoztak azok a jómadarak?
Mou rosszat tett az egész spanyol futballnak, stb...
Szégyen a kukás, de hasznos.
- Galacticos
imádom perezt, nagyon nagy elnök.
de komolyan most kell felvenni a kesztyűt?mikor mou alatt boldog boldogtalan ócsárolta a csapatot miért nem állt ki letolt gatyával hogy basszátok meg mivagyunk a legjobbak?ez már szerintem így késő, persze most is szép hogy megvédi a klubot.
egyébként mit nyilatkoztak azok a jómadarak?
egyébként mit nyilatkoztak azok a jómadarak?
-
- Kedvenc játékosaid: Alexis, Thiago, Tello, Ronaldinho, Zidane
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, Ferencváros
Galacticos írta:én az ilyen 10meccses eltiltásoktól nem félek annyira.
ha jobban belegondoltok ennyit pepe kapott. azt a harapást meg okosba csinálta csak utólag látszódott a felvételeken élőben én észre se vettem. persze itt is megbüntették volna de csak 2-3 meccsre.
kivéve ha messivel csinálja.
a rasszizmusos izéje meg, volt egy ugyanilyene busquetsnek mikor lemajmozta marcelót, nem lett belőle semmi spanyolországban.
inkább a színészkedéseitől meg az önzőzéseitől tartok. de remélem itt megváltozik.
Suarezzel szerintem nagyot nyerhetnétek. Állandóan a kaput támadja, gyors,technikás,gólra van beoltva a srác.CR-Suarez-Benzema csatársor ütne nálatok.És még ott van állítólag Bale is..
- Cr7
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Raphael Varane
A német Bild úgy értesült, hogy a Fiorentina mindenben megegyezett a Bayern München támadójával, Mario Gomezzel.
Ettől azonban még nem biztos, hogy a spanyol felmenőkkel bíró német válogatott játékos Olaszországba teszi át a székhelyét, mivel a bajor klub 30 millió eurót kér a támadóért, amit viszont biztosan nem tud kifizetni a lila-fehér csapat. Talán akkor – bár kérdéses, hogy hajlandó lenne-e a firenzei klub ennyit adni egyáltalán Gomezért -, ha sikerül értékesítenie a fél Európa által körberajongott Sztevan Joveticset.
Ettől azonban még nem biztos, hogy a spanyol felmenőkkel bíró német válogatott játékos Olaszországba teszi át a székhelyét, mivel a bajor klub 30 millió eurót kér a támadóért, amit viszont biztosan nem tud kifizetni a lila-fehér csapat. Talán akkor – bár kérdéses, hogy hajlandó lenne-e a firenzei klub ennyit adni egyáltalán Gomezért -, ha sikerül értékesítenie a fél Európa által körberajongott Sztevan Joveticset.
- Galacticos
én az ilyen 10meccses eltiltásoktól nem félek annyira.
ha jobban belegondoltok ennyit pepe kapott. azt a harapást meg okosba csinálta csak utólag látszódott a felvételeken élőben én észre se vettem. persze itt is megbüntették volna de csak 2-3 meccsre.
a rasszizmusos izéje meg, volt egy ugyanilyene busquetsnek mikor lemajmozta marcelót, nem lett belőle semmi spanyolországban.
inkább a színészkedéseitől meg az önzőzéseitől tartok. de remélem itt megváltozik.
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Hát én nagyon csalódott leszek, ha nem próbáljuk meg leigazolni Suárezt. Minden jel szerint nagyon jönni akar és nem a pénzért. Ő legalább odateszi magát, technikás, gyors, szemfüles... Reméljük viselkedése megváltozik és nem kell nélkülözni 5-10 meccsekre. Csak hozzuk el.