Kommentáld a híreket
- sanko.
- Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
hol tudom elolvasni, hogy mit mondott a 2 katalán?
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
BélSierra írta:Már múltkor is akartam kérdezni, hogy ki az a Vadló?
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Del Piero
- Kedvenc csapatod: Juventus
Oksa, küldjük Asamoahtmatador írta:Najó, mostmár elég a faszakodásból. Csapjál oda nekik Perec, hozd a Thiagot, Juve megkapja a Leguánt meg a Herceget, ideadják a négerüket, aztán lehet két és fél hónapig üldözni a Kannibált meg a Vadlovat, ha az egyik sikerül, kész vagyunk.
Már múltkor is akartam kérdezni, hogy ki az a Vadló?
- matador
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Totti, Benzema, Varane, Modric
Najó, mostmár elég a faszakodásból. Csapjál oda nekik Perec, hozd a Thiagot, Juve megkapja a Leguánt meg a Herceget, ideadják a négerüket, aztán lehet két és fél hónapig üldözni a Kannibált meg a Vadlovat, ha az egyik sikerül, kész vagyunk.
Sportfilozófia: Roger Federer
-
Ebből csak ti jöttök ki jól.Los Blancos írta:Perez a Marcának azt nyilatkozta hogy nem elég 30 millió euró ahhoz hogy valaki leigazolja Higuaint.
Vesém nem kell neki?
nem. egy pogba kell neki.
Naja. Mindenki 30 millánál kezdődik.
Pogba <--> Higu&Sami, még jól is jár az öreghölgy
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Érdekes ez a Casemiro-Khedira vita,de azt mindenki elfelejti hogy tulajdonképpen nem is az a poszt.Casemiro Xabi Alonso helyén van jobban otthon,Khedira a mágnestáblán kicsivel feljebb(a pályán meg mindig ott ahol nemkéne )Persze be lehetne próbálni a helyén,miért is ne...
De az az igazság,hogy nagyon beljebb vele se leszünk.Az a überkp akire mindenki vágyik már egy ideje,úgylátszik idén is elmarad...persze a brazil kiegészítő embernek jó lesz,ahogy azt már többen is leírták előttem.
Ha meg Jovetic az a gyerek,aki kicsit emlékeztet D.Luizra a haja miatt,az tényleg ügyes futballista.Kérdés hogy az a sérülés mennyire lett maradandó...mer ami egyszer elszakadt...
De az az igazság,hogy nagyon beljebb vele se leszünk.Az a überkp akire mindenki vágyik már egy ideje,úgylátszik idén is elmarad...persze a brazil kiegészítő embernek jó lesz,ahogy azt már többen is leírták előttem.
Ha meg Jovetic az a gyerek,aki kicsit emlékeztet D.Luizra a haja miatt,az tényleg ügyes futballista.Kérdés hogy az a sérülés mennyire lett maradandó...mer ami egyszer elszakadt...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Én Suareznek is örülnék, ha jönne. Anno az Ajaxból is hoztam volna, de sokan leugattak miatta, hogy kevés ide. A viselkedése meg... Játszottak (játszanak) más paraszt viselkedésűek is, szóval ez nem mérvadó szerintem.
- Los Blancos
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: RMCF
Perez a Marcának azt nyilatkozta hogy nem elég 30 millió euró ahhoz hogy valaki leigazolja Higuaint.
Vesém nem kell neki?
nem. egy pogba kell neki.
Naja. Mindenki 30 millánál kezdődik.
Pogba <--> Higu&Sami, még jól is jár az öreghölgy
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
csak a szokásos katalán hagyományok, hánynak az éterbeMit csinált a két katalán? Lemaradtam valamiről...
Terry meg Ivanovicról nem is beszélve... De a Chelseanél nincs kvh.cart írta:A Chelseaben bőven Cahill a legjobb védő, de talán még egész Angliában is.Nézd meg a Chelsea belső védőit! David Luiz és ennyi.
Mit csinált a két katalán? Lemaradtam valamiről...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
A Chelseaben bőven Cahill a legjobb védő, de talán még egész Angliában is.Nézd meg a Chelsea belső védőit! David Luiz és ennyi.
- Tayo
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Varane, R9.
egy utolsó senkiházi lett ez a fabregas is mióta visszament a barcaba és beállt k.rvának, semmire nem becsülöm azóta.
-
- Kedvenc csapatod: Találd ki
Azt a napot várhatjuk, amikor Vidalt és Pogbát elengedik a Juvénál
-
Két világi paraszt, csak rájuk kell nézni.flori írta:azért pikének meg cescnek elég vastag a bőr..
-
Semmit, már elég volt a nyilatkozatokból, keveri keveri. Tegnap mondott a két fél egy konkrétat, amíg nincs edző, nincs üzlet. Addig húzza, amíg mi rárepülünk Tevezre(Milannak nincs pénze fizetni), és Joveticre. Remélem mihamarabb megoldódik az edző kérdés nálatok és akkor pont lehet végre ennek a Saga végére.Gerr90 írta:Hát mit mondjon szegény ember? Jobb lenne, ha azt nyilatkozná, hogy bármennyiért adja csak vigyék?Triumvirate98 írta:Perez a Marcának azt nyilatkozta hogy nem elég 30 millió euró ahhoz hogy valaki leigazolja Higuaint.
Vesém nem kell neki?
Szerintem ezt követeli meg az elnöki-etikett. 25 millióért már tuti elengedik a Juvéba, vagy az ágyúsokhoz.
Én sajnálom, hogy elmegy, de jobb lesz neki máshol.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
én - és sztem a többség is - tisztában vok vele, hogy pogba és vidal két alapember és nem eladó, de kérdezni azért szabad. perec meg szeret kérdezni.Nekünk Pogba és Vidal az, mint nektek Cristiano Ronaldo, csak ezt a mondatot kell megjegyezni, semmi mást.
-
Ha minden igaz akkor kifizették volna a 30 millió eurós záradékát, csak Varane egyértelmű volt és nemet mondod, mivel szeretné meghálálni a bizalmat amit a klub belé fektetett.aphael Varane az egyik legkeresettebb játékos, annak ellenére, hogy a Real Madrid érinthetetlennek minősítette. A Chelsea és a Manchester United is próbálkozott már nála, a TV3 szerint most pedig a Barcelolna vette fel a kapcsolatot a játékos képviselőjével. Varane azonban egyértelművé tette, hogy nem kíván távozni a Camp Nouba.
A Marca szerint holnap csúcstalálkozó Zidane és Perez között.
Nagyon úgy fest a dolog, hogy június 20 előtt nem nagyon lesz edzőnk, mivel a PSG továbbra se engedi Ancelottit.
Tőlünk mindenki 50 millió eurót akar akiért bejelentkezünk, és mi ennek a feléért engedjük el Higuaínt, tette fel költőien a kérdést.Perez a Marcának azt nyilatkozta hogy nem elég 30 millió euró ahhoz hogy valaki leigazolja Higuaint.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mohaola 2013. június 11., kedd 11:37-kor.
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.
-
Nagy különbség van aközött, hogy egy állandó, egyre inkább számolt labdarúgót eladjon a klub, mert a Real Madridnak szüksége van rá, egy olyanért, akit lapátra tettek. Nekünk Pogba és Vidal az, mint nektek Cristiano Ronaldo, csak ezt a mondatot kell megjegyezni, semmi mást.hehe írta:nem. egy pogba kell neki.Triumvirate98 írta:Perez a Marcának azt nyilatkozta hogy nem elég 30 millió euró ahhoz hogy valaki leigazolja Higuaint.
Vesém nem kell neki?