Bundesliga
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Re: Bundesliga
Son mesterhármas.
Perez meg már intézi a papírokat, hogy betörjünk az ázsiai piacra.
Perez meg már intézi a papírokat, hogy betörjünk az ázsiai piacra.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Bm aláz, közben Stieber 26 km-et már megtett...
Lever-Wolfsburg meg mi meccs (Bellarabi is ügyes gyerek jöhetne cserének )
Lever-Wolfsburg meg mi meccs (Bellarabi is ügyes gyerek jöhetne cserének )
Nem illik.
- ziro4vr
Reusnak megmondjuk, hogy nem mehet többet a váleszbe aztán annyi. Kb mindig ott sérül meg az edzéseken.
Gündogan meg már okés, de ha lesz is vele valami, egy jó kebabot bármikor odatol a többiek elé. Alsógatya modellünk már van, ideje nyitni a kajaipar felé is.
közben a hamburg most is hozza magát
Gündogan meg már okés, de ha lesz is vele valami, egy jó kebabot bármikor odatol a többiek elé. Alsógatya modellünk már van, ideje nyitni a kajaipar felé is.
közben a hamburg most is hozza magát
Nem illik.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Ha Sanitastol is csurran cseppen neked vmi akkor semmikeppen sem az.ziro4vr írta:Ja, szörnyű bizniszek lennének...
.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- ziro4vr
Ja, szörnyű bizniszek lennének...
Közben a hamburg megint benyeli a brét a béemtől, Robben durván tolja.
Közben a hamburg megint benyeli a brét a béemtől, Robben durván tolja.
Nem illik.
- numberone1
Meg szerencse, h nem te intezed az igazolasokat...ziro4vr írta:Indíthatnának, sőt még akár sikerrel is járhatnának, de nem fognak.
Én egyébként simán küldeném az "ímélt", 50 misiért Reus és Gündi, vagy 65 és hozzájuk csapják targoncában Aubameyangot.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- ziro4vr
Indíthatnának, sőt még akár sikerrel is járhatnának, de nem fognak.
Én egyébként simán küldeném az "ímélt", 50 misiért Reus és Gündi, vagy 65 és hozzájuk csapják targoncában Aubameyangot.
Nem illik.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Attól még indíthatnak 60-ról, nem?ziro4vr írta:35-40 között fog elkelni szerintem.
- ziro4vr
Lehet neki is meg kellene állnia minden kisebb mezhúzásnál vagy 10 pontos talajgyakorlatokat bemutatnia és akkor megúszná. Viccen kívül.
Amúgy nem fognak 60-ról indítani. 35-40 között fog elkelni szerintem.
Amúgy nem fognak 60-ról indítani. 35-40 között fog elkelni szerintem.
Nem illik.
- nmate
Inkább mindkettő. Másfél éve nem játszott le egyhuzamban 10 meccset. Persze 20 körül hoznám, de a szerződése megújítása miatt most jó 60-ról indítanák a tárgyalásokat kb.tucsoki írta:Sérülékeny játékosnak Coentrao-t nevezném. Reus-t pl. így rúgták le múltkor, azért ez nem ugyan az, mikor napozás közben rossz mozdulatot tesznek a koktél felé és meghúzódnak....
Inkább peches.
- numberone1
Kulon kellene valasztani a fogalmakat. Most a jelenrol v a multrol beszelunk? Csak mert itt jelen top kozeppalyasairol beszelunk....akkor Gundogan sincs mar az elitben. Ha a serulese elotti Gundi, akkor feltetelenul az. Akkor viszont ilyen alapon Wilshernek v Strootmannak is ott lenne a helyuk. A serulesek elott hasonloan magas szinten toltak, mint a torok nemet. Emlekszem amikor az Arsenal a Barca ellen jatszott, egyedul Wilsere az aki kiemelkedett ellenuk(na meg a ligaban is), az akkori Barca meg a csucson volt. Akkor nem sok jatekos tudott hatekonyan jatszani ellenuk v mondhatnam ugy is, h nem szartak ossze magukat. Banega volt meg hasonloan tehetseges, es akar tobbre is vihette volna.
Persze ezzel meg nem mondom azt, h Gundogan nem lehet ujra a regi, majd meglatjuk
Ez nagyon osszetett, mivel vannak mar kiforott tehetseges jatekosok mint Kroos, vannak karrierje csucsan levo mint Modric, vagy olyan tehetsegek mint Pogba v a belga Thielmanns(itt megjegyeznem, Pogba mar kozel lehet a kiforotthoz is), es meg lehetne sorolni. Gundogan, Strootman, Banega, Wilshere v Thiago nem tudott igazan klasszis lenni ilyen olyan okok miatt....meg lehet parbol.
Persze ezzel meg nem mondom azt, h Gundogan nem lehet ujra a regi, majd meglatjuk
Ez nagyon osszetett, mivel vannak mar kiforott tehetseges jatekosok mint Kroos, vannak karrierje csucsan levo mint Modric, vagy olyan tehetsegek mint Pogba v a belga Thielmanns(itt megjegyeznem, Pogba mar kozel lehet a kiforotthoz is), es meg lehetne sorolni. Gundogan, Strootman, Banega, Wilshere v Thiago nem tudott igazan klasszis lenni ilyen olyan okok miatt....meg lehet parbol.
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
Sérülékeny játékosnak Coentrao-t nevezném. Reus-t pl. így rúgták le múltkor, azért ez nem ugyan az, mikor napozás közben rossz mozdulatot tesznek a koktél felé és meghúzódnak....nmate írta:Sírtam természetesen, de ez nem azt jelenti, hogy ide kell hozni Wilsheret.h3x0r írta:Gondolom akkor is nevettel, amikor Khedira egesz evben kezdo volt.
Na mindegy. Eltértünk a témától, kicsit én is sajnálom ezt a Dortmundot. Reust hoznám instant, ha nem lenne sérülékeny. Egy átigazolással nagyjából bérletet is válthatna a Sanitasra.
Inkább peches.
- nmate
Sírtam természetesen, de ez nem azt jelenti, hogy ide kell hozni Wilsheret.h3x0r írta:Gondolom akkor is nevettel, amikor Khedira egesz evben kezdo volt.
Na mindegy. Eltértünk a témától, kicsit én is sajnálom ezt a Dortmundot. Reust hoznám instant, ha nem lenne sérülékeny. Egy átigazolással nagyjából bérletet is válthatna a Sanitasra.
- h3x0r
Gondolom akkor is nevettel, amikor Khedira egesz evben kezdo volt. :Đnmate írta:Ja, arra én is emlékszek. Nevettem is sokatalexoxladjackoxi írta: még itt a Real fórumon is szívesen látták volna Madridban.
- nmate
Ja, arra én is emlékszek. Nevettem is sokatalexoxladjackoxi írta: még itt a Real fórumon is szívesen látták volna Madridban.
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Amikor berobbant a köztudatba a 2010-2011-es idényben, emlékszem rá, még itt a Real fórumon is szívesen látták volna Madridban. 19 évesen nagyon nagy szezonja volt. Aztán jött 1,5 év kihagyás, ez egyértelműen megtörte a karrierjét. Nem játszik ő rosszul most sem, de nincs szezon amiben ne lenne legalább 3 hónap kihagyása. És ez így nehéz. Nagyon nehéz. Egy fiatal játékosnak pont az lenne a lényeg, hogy minél több időt töltsön a pályán. A rossz hozzáállással vitatkoznék. A magánéletben azt csinál, amit akar, engem nem zavar, hogy szórakozik. A pályán mindig kihajtja a belét, talán sokszor túl tüzes is.Drake írta:Évek óta nem fejlődik semmit,emellett szar a hozzáállása a focihoz.+ én még nem is mondanám olyan hatalmas tehetségnek.alexoxladjackoxi írta:A potenciál meg van benne, csak hát azok a fránya sérülések...
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Évek óta nem fejlődik semmit,emellett szar a hozzáállása a focihoz.+ én még nem is mondanám olyan hatalmas tehetségnek.alexoxladjackoxi írta:A potenciál meg van benne, csak hát azok a fránya sérülések...
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
A potenciál meg van benne, csak hát azok a fránya sérülések...nmate írta:Ahhoz nagyon elfogultnak kell lennialexoxladjackoxi írta:Ha meg már elfogultság, akkor nálam meg Wilshere.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Igazából védekezésben Thiago, Gündogan és Kroos is jó, szóval.. Ez a lényeg pont, sokoldalúak, pont jók a mai focihoz. Az irányítót meg úgy értettem, hogy ők azok, akik mozgatják a csapatot. Azért nem vettem ide a listára Iscot pl, mert neki más a szerepköre.alexoxladjackoxi írta:Elég tág fogalom már az, hogy irányító. Verrattira sem lehet rávágni, hogy irányító, mert védekezésben is nagyon jó. Ha meg már elfogultság, akkor nálam meg Wilshere. Mondjuk én Kroost lehúznám erről a listáról, mert ő meg már egy kész játékos.
- nmate
Ahhoz nagyon elfogultnak kell lennialexoxladjackoxi írta:Ha meg már elfogultság, akkor nálam meg Wilshere.