Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. június 10., hétfő 13:53

miró írta:
Én mernék egy ilyet jövőre csatár poszton: Benzema, Morata, Jesé.
de szép lenne,főleg ha benzema hozná a szokásos sz*rt,vagy még ha lesérülne milyen szép lenne mondjuk egy el classicora moratával kiállni.

itt vannak emberek akik középcsapatot akarnak csinálni a real madridból..
lewa,cavani,suarezből valaki. :salute:
és akkor azt az imént említett hármast nézném a padon.(jesét preferálnám még onnan is a legtöbbet..)
mirókám! ez ismerős neked: "Aki mer, az nyer." ?
A hülyeségeket meg mellőzük, mert senki nem akar a Real Madridból középcsapatot csinálni, csak van olyan, aki lát fantáziát bizonyos dolgokban és mer kockázatosat húzni...
Anthony írta: Szerintem sokáig jutnánk ezzel a trióval...a kupában 2-3 fordulóig.

Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta.
Na ezzel az emberrel fussunk neki a következő szezonnak...

Fúú nézzétek el nekem, kicsit túlzok, meg picit cinikus vagyok ma, ez egy ilyen nap.
Régen láthattad, hogy milyen "nagyszerű" futballt produkál a francia válogatott. Szerintem a mi kis szép hazánk válogatottja is megverné most őket, mert egy rakat hulladék, amit Deschamps összerakott. Az meg megint más kérdés, hogy Benzema a nagy csapatok ellen nem szokott felsülni, illetve, hogy még mindig nem sikerült megértenie jó pár fórumozó társunknak, hogy a két csatárunk volt egyedül rotálva és szereztek ~12 illetve ~15 gólt. Előző évben meg mindegyik 20 fölött jóval, ergo sokkal több van bennük és egyik sem kapott állandó bizalmat. Garantálom, hogy bármelyik hozni fogja a 25 gól körüli teljesítményt, ha fix kezdő játékosként kapnak szerepet.

Jesé meg Morata rendkívül tehetségesek és mindegyikben van potenciál, hogy Európában elismert csatárok/szélsők legyenek, mint Soldado vagy Negredo, akik bőven jók lennének csere/beugró csatárnak egy klasszis mögött.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Reaper's Scythe

HozzászólásSzerző: Reaper's Scythe » 2013. június 10., hétfő 13:43

heccsat írta:
Reaper's Scythe írta:Mondjuk ha erre magadtól is rájöttél, akkor akár át is írhattad volna a hozzászólásod kicsit normálisabb hangneműre

pedig nem sok túlzás volt benne... 1000 + perce nem lőtt gólt (valaki tudja pontosan mennyi?) és a lehetősége pedig megvan rá, részben nem is túl acélos az a kp, de eszméletlen mennyiségű ziccert is ki hagy sajnos, pedig én is őt szeretném, mint mindenkori real csatárt, de nagyon szegényes a teljesítménye, minden szinten, pedig a skill meglenne :(

Én sem a hozzászólás tartalmát vitattam, hanem, hogy normálisabban is meg lehetett volna fogalmazni, mint ahogy azt Ő is észrevette, mégsem tette.

Más: Én Morata-t nem tartanám meg, volt valami hír arról, hogy vinné pár csapat. Szerintem opcióval simán elengedhetnénk. Lewandowski-t ha 30 alatt el lehet hozni, akkor jöhetne, de drága csatárt nem igazolnék. Benzemának megadnám a lehetőséget még erre a szezonra, de most fix kezdőként. Mögötte lenne egy Moratanál nagyobb minőséget képviselő cserecsatár + Jesé és Ronaldo is bevethetők elöl.
Aztán, ha a francia befuccsol a következő szezonban, akkor hoznék egyet a Suarez, Agüero, Falcao hármasból. Meg biztos lesznek megint új felfedezettek, csillagok, minden szezonban felhypeolnak valakit :mrgreen:

Los Blancos
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. június 10., hétfő 13:40

Sokan lenézik itt Moratát, úgy, hogy alig játszott a posztján. Mou majdnem mindig szélsőként nyomatta.

heccsat
Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: heccsat » 2013. június 10., hétfő 13:36

Reaper's Scythe írta:Mondjuk ha erre magadtól is rájöttél, akkor akár át is írhattad volna a hozzászólásod kicsit normálisabb hangneműre

pedig nem sok túlzás volt benne... 1000 + perce nem lőtt gólt (valaki tudja pontosan mennyi?) és a lehetősége pedig megvan rá, részben nem is túl acélos az a kp, de eszméletlen mennyiségű ziccert is ki hagy sajnos, pedig én is őt szeretném, mint mindenkori real csatárt, de nagyon szegényes a teljesítménye, minden szinten, pedig a skill meglenne :(
----------------De Gea-----------------
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam

miró
Kedvenc játékosaid: Guti, Ibrahimovic

HozzászólásSzerző: miró » 2013. június 10., hétfő 13:32

énis bőven.

jesé ráadásul mindkét szélen is bevethető, ha meg benzema lesz az állandó kezdőnk akkor morata mögé elég lesz.
úgy érzed hogy minőségileg valamire is elég lenne ez a 3db csatár?
-jesét még nem láttuk milyen a felnőttbe,mennyire lesz neki erős az első osztály,a BL-ről nem is beszélek.
-Morataval kapcsolatban már látunk egy két dolgot,van amiben ügyes,vannak neki elég nagy hiányosságai,de ezért csak tartalékként,kiegészítő emberként kell számolni vele jövőre,illetve itt van benzema akinek szolidan is elég sz*r formája van,sőt 3 év alatt nem tudott maradandót alkotni,ahoz hogy 110%-ban kezdő csatár legyen,de most velük ezdenél el egy szezont? :roll:

ez szimpátia,semmi más reláció nem lehet benne. :roll:
Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta. -By Anthony

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. június 10., hétfő 13:28

Az AS szerint amennyiben a Real Madridnak nem sikerül tető alá hozni a Cavani transzfert, abban az esetben Gómez válik a fő célponttá, hogy a minden bizonnyal távozó Higuaínt pótolják. A Bayern München új edzője, Guardiola nem számol a támadóval.
Ez az év vicce lenne,sírva rohannék ki a világból... :lol: Akkor inkább maradjon Higuaín... azt hittem,legalább a Lewandowski,Suarez,Cavani és Falcao vonalon gondolkozunk...

Gündogan,Bale,Suarez/Cavani,oszt viszontlátásra... ezt a három játékost nem tudjuk megszerezni? Akkor mit akarunk?!
:goat:

Reaper's Scythe

HozzászólásSzerző: Reaper's Scythe » 2013. június 10., hétfő 13:17

Fúú nézzétek el nekem, kicsit túlzok, meg picit cinikus vagyok ma, ez egy ilyen nap.

Mondjuk ha erre magadtól is rájöttél, akkor akár át is írhattad volna a hozzászólásod kicsit normálisabb hangneműre :roll:

Tayo
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Varane, R9.

HozzászólásSzerző: Tayo » 2013. június 10., hétfő 13:14

énis bőven.

jesé ráadásul mindkét szélen is bevethető, ha meg benzema lesz az állandó kezdőnk akkor morata mögé elég lesz.
de szép lenne,főleg ha benzema hozná a szokásos sz*rt
az a szokásos szar elég sok gólt eredményezett nekünk a bl-ben...

Reaper's Scythe

HozzászólásSzerző: Reaper's Scythe » 2013. június 10., hétfő 13:11

Géci írta:Első dolgom lenne elmenni a csehóba leverni 1 sört, ha jönne Pogba :D

-----------------Casillas-------------
-Carvajal--Varane---Ramos-Marci
-----------------Pogba---------------
-Bale---Modric--------Özil-------CR
----------------Benzema-------------

Carlo Ancelotti

Ezzel kiegyeznék B-)

Pogbának nem az a posztja, ahova te beraktad. A Juvéban ott Pirlo játszik és, ahova te Modricot és Özil-t raktad, ott játszik Vidal/Pogba és Marchisio. Meg szerintem mi sem fogunk jövőre ilyen 4-1-4-1et játszani, ahogy a Juve sem ezt játssza.
Én inkább így tudnám elképzelni:

Carvajal---Ramos---Varane---Marcelo
-----------------Xabi---------------
--------Modric--------Pogba--------
Bale/Özil----------------------------CR
------------Benzema-------------

De ugye Pogbára nem sok esély van, ahogy Vidalra sem. Arra a posztra még Gündogan lehet a befutó talán, ha hármuk közül egyik sem jönne, akkor én nem vennék senkit az eddig említett tehetségeken(Casemiro, Kondogbia) kívül és maradna Khedira.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. június 10., hétfő 13:11

Szerintem sokáig jutnánk ezzel a trióval...a kupában 2-3 fordulóig.

Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta.
Na ezzel az emberrel fussunk neki a következő szezonnak...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Anthony 2013. június 10., hétfő 13:12-kor.

miró
Kedvenc játékosaid: Guti, Ibrahimovic

HozzászólásSzerző: miró » 2013. június 10., hétfő 13:05

de szép lenne,főleg ha benzema hozná a szokásos sz*rt,vagy még ha lesérülne milyen szép lenne mondjuk egy el classicora moratával kiállni.

itt vannak emberek akik középcsapatot akarnak csinálni a real madridból..
lewa,cavani,suarezből valaki. :salute:
és akkor azt az imént említett hármast nézném a padon.(jesét preferálnám még onnan is a legtöbbet..)
Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta. -By Anthony

Los Blancos
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. június 10., hétfő 12:46

Simán.

Pogbáról meg kár álmodozni. :(
Oda Casemiro vagy Kondogbia lesz vagy mind2.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. június 10., hétfő 12:16

Első dolgom lenne elmenni a csehóba leverni 1 sört, ha jönne Pogba :D

-Carvajal--Varane---Ramos-Marci
-----------------Pogba---------------
-Bale---Modric--------Özil-------CR
----------------Benzema-------------

Carlo Ancelotti

Ezzel kiegyeznék B-)

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. június 10., hétfő 12:08

Viszont, ha hozni kell csatárt, akkor meg ez lenne a prioritásom: Suárez, Lewa, Cavani, Böde.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. június 10., hétfő 12:05

higuból elég volt

Hát én nem vagyok Higuain párti, de Gomezhez képest, ő egy Ronaldinho.
Gomez...az nem tudom micsoda, nem lehet jelzővel illetni. Valami érdekes emberi lény akinek mindenéről pattog be a labda a kapuba 5 méterről.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. június 10., hétfő 11:54

Kerlon írta:
BBeno írta:Hiddinket birom. viszont ő tényleg kijelentette hogy akármi lesz idén ő visszavonul. bár nem leődöm meg hogy folytatná ha a PSG hívja.
Ja, mert az Anzhi valószínűleg csak zsebpénzt adott neki. :lol:
nem a pénzügyekre gondoltam. ott 10 millió eurót kapott tisztán. játékoskeretre gondoltam és arra hogy egyből BL főtáblás csapattal indulna.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. június 10., hétfő 11:47

ez egy hányinger ami pletyka nevén fut itt körülöttünk. még szerencse, hogy pletyka. majd elég lesz hányni akkor ha hivatalos lesz.

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2013. június 10., hétfő 11:45

na ez a gomez remélem valami nagy poén akar lenni. sírva fakadnék, ha a bernabeuban dadogna a balfütyi lábain a labda, higuból elég volt, erre idehoznánk egy még nagyobb komédiást...?

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. június 10., hétfő 11:44

Az AS szerint amennyiben a Real Madridnak nem sikerül tető alá hozni a Cavani transzfert, abban az esetben Gómez válik a fő célponttá, hogy a minden bizonnyal távozó Higuaínt pótolják. A Bayern München új edzője, Guardiola nem számol a támadóval.
Tuti én vagyok az egyetlen, aki örülne a német érkezésének :D Jóval olcsóbb lenne, és ha a széleket megerősítjük (Carvajal + Bale), akkor ők betolják középre a labdát, és Gomez belebotlik. Jók lennénk vele.

Persze Suareznek örülnék a legjobban, a hozható csatárok közül, de Gomezt mindenképpen Cavani elé sorolnám.
Na már csak az kéne, egy Higu-Gomez-Khedira mester trió aztán már meg is van a 3 fő arc az új joga bonito reklámhoz.
Akkor érkezik csatár, ha Higu elmegy.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Demes

HozzászólásSzerző: Demes » 2013. június 10., hétfő 11:44

Az AS szerint amennyiben a Real Madridnak nem sikerül tető alá hozni a Cavani transzfert, abban az esetben Gómez válik a fő célponttá
Na már csak az kéne, egy Higu-Gomez-Khedira mester trió aztán már meg is van a 3 fő arc az új joga bonito reklámhoz.
A legjobb dolog ami jöhet Gomezből az pár legendás komment a topikjában.

Vissza: