Pedig könnyen lehet, hogy ez lesz, mivel egy szélsőre(Bale) és középső középpályás(ok)ra kell a pénz. De ne legyen így.Realista24 írta:A Marca ugye azt írja, hogy Ancelotti dönt Higuról, szóval nálam már a szezon előtt megbukhat, ha megszavaz neki egy újabb évet.
Kommentáld a híreket
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Várunk Ancelottira mint egy megváltóra, de mikor olyan edzőnket is el lehetne hozni ingyen mint Lothar Matthaus v. Tornyi Barna. Nem értem.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A Marca ugye azt írja, hogy Ancelotti dönt Higuról, szóval nálam már a szezon előtt megbukhat, ha megszavaz neki egy újabb évet.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Érezni,hogy Zidane dolgozik a klubnál Nagyon tetszik. Szerintem baromira ért a labdarúgáshoz,szinte 100%-ig biztos vagyok benne,hogy jó edző lesz belőle. A jelenlegi pozíciója is tetszik.
Tegyük fel,hogy ez a trió fogja irányítani az első csapatot: Ancelotti,Cannavaro,Zidane. Tökéletes
Remélem,Zidane még több fiatal tehetséget fog a felnőtt csapathoz hozni,vagy az akadémiából merít majd. Tényleg jó szeme van a tehetségekhez.
A középpálya is nagyon fontos,de leginkább abból a szempontból,hogy Modric legyen kezdő,Özil legyen támadó középpályás, Ancelotti oldja meg,szervezze meg a csapatvédekezést,felejtsük el az ívelgetéseket,és akkor már elégedett leszek.
Az első a szemléletváltás,a felfogás,a taktika. Mert hiába hozunk ide bárkit is,ha Ramosék csak előre basszák a labdát,meg kontrázgatunk állandóan és visszahúzódunk a tizenhatosunk elé. Nem leszünk előrébb.
Tegyük fel,hogy ez a trió fogja irányítani az első csapatot: Ancelotti,Cannavaro,Zidane. Tökéletes
Remélem,Zidane még több fiatal tehetséget fog a felnőtt csapathoz hozni,vagy az akadémiából merít majd. Tényleg jó szeme van a tehetségekhez.
Nekem minden álmom most,hogy Bale csatlakozzon hozzánk. Méghozzá azért,mert akkor mindkét szélen olyan erősek leszünk,hogy nem igaz. Nem csak egyoldalasok,CR által.Én elégedett lennék egy beton vkp-val meg egy tehetséggel.
A középpálya is nagyon fontos,de leginkább abból a szempontból,hogy Modric legyen kezdő,Özil legyen támadó középpályás, Ancelotti oldja meg,szervezze meg a csapatvédekezést,felejtsük el az ívelgetéseket,és akkor már elégedett leszek.
Az első a szemléletváltás,a felfogás,a taktika. Mert hiába hozunk ide bárkit is,ha Ramosék csak előre basszák a labdát,meg kontrázgatunk állandóan és visszahúzódunk a tizenhatosunk elé. Nem leszünk előrébb.
Én elégedett lennék egy beton vkp-val meg egy tehetséggel.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
A Sky Italia-ra hivatkoznak a spanyolok, állításuk szerint felvették a kapcsolatot Hiddink-kel, de egyelőre semmi konkrétum (csak egy újabb lehetséges opció, ami elég képlékeny még)! Június 20-ig a franciák semmiképp nem akarják elengedni Ancelottit (annak ellenére, hogy tudják semmi esélyük ott tartani), akinek viszont már nagyon tele van a töke az arab vezetéssel!AS.com-on spanyolul van a hír, nem értem csak következtetek, hogy Ancelotti helyére Guus Hiddink érkezik a PSG-hez így elhárultak az akadályok?! Valaki fordítaná?!:)
Kondogbia ha érkezik is, sanszos, hogy egy évig még maradna a Sevillában! Így én azt mondom, hogy rajta (és Casemiron) kívül érkezne még 1 valaki a középpályára!Ha érkezik Casemiro és Kondogbia a felnőttcsapathoz várható még a középpálya megerősítésére játékos?
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
-
- Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga
Lehet, hogy most nagy hülyeséget mondok, de mintha már lejárt volna az opciónk Casemirora. Nekem úgy rémlik, hogy június 1.-éig volt érvényes. Persze ettől még megvehetjük.tubatibi írta:Casemiro-ról van mostanában valami hír?
Mennyi az esélye, hogy Kondogbiát a közeljövőben bejelentik?
Ha érkezik Casemiro és Kondogbia a felnőttcsapathoz várható még a középpálya megerősítésére játékos?
Én fotógén Samira gondoltam konkrétan.Realista24 írta:Higu?Azt a 4 milliót valakinek a fizetésére is szánhatnánk pl.
Remélem Pérez apó nem pont most el annyira keménykedni, hogy rajtunk marad.
Vele akarjuk Alonsot pótolni?Realista24 írta:Elileg megvesszük 6 millióért, mert ki tudja, hogy milyen állapotban lesz Xabi a műtét után.Casemiro-ról van mostanában valami hír?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Elileg megvesszük 6 millióért, mert ki tudja, hogy milyen állapotban lesz Xabi a műtét után.Casemiro-ról van mostanában valami hír?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Casemiro-ról van mostanában valami hír?
Ha érkezik Casemiro és Kondogbia a felnőttcsapathoz várható még a középpálya megerősítésére játékos?
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Higu?Azt a 4 milliót valakinek a fizetésére is szánhatnánk pl.
Remélem Pérez apó nem pont most el annyira keménykedni, hogy rajtunk marad.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Azt a 4 milliót valakinek a fizetésére is szánhatnánk pl.karesz46 írta:komolyan nem ertem hogy nem lehet az Ancelotti ugyet lezarni, a Psg is erzi h elmegy, ok is kell uj edzovel potoljanak, szoval nekik is erdekuk hogy tortenjen valami....ha meg a penzrol van szo nm ertem h nm lehet egy par milliot oda adni mikor tobb 10 milliot adunk jatekosokert...akkkor ez is megerne azt a 4milliot
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: CR7, Bale, Ramos
- Kedvenc csapatod: real
komolyan nem ertem hogy nem lehet az Ancelotti ugyet lezarni, a Psg is erzi h elmegy, ok is kell uj edzovel potoljanak, szoval nekik is erdekuk hogy tortenjen valami....ha meg a penzrol van szo nm ertem h nm lehet egy par milliot oda adni mikor tobb 10 milliot adunk jatekosokert...akkkor ez is megerne azt a 4milliot
Ja, mert az Anzhi valószínűleg csak zsebpénzt adott neki.BBeno írta:Hiddinket birom. viszont ő tényleg kijelentette hogy akármi lesz idén ő visszavonul. bár nem leődöm meg hogy folytatná ha a PSG hívja.
K
K
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
már pedig Zidane csak tudjamadridronie írta:Ezzel szemben Zizou + Perez egyik favoritja Kondogbia!
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Hiddinket birom. viszont ő tényleg kijelentette hogy akármi lesz idén ő visszavonul. bár nem leődöm meg hogy folytatná ha a PSG hívja.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, CR7, Kaká, Casillas, Raul, Ramos, Modric, Kroos
AS.com-on spanyolul van a hír, nem értem csak következtetek, hogy Ancelotti helyére Guus Hiddink érkezik a PSG-hez így elhárultak az akadályok?! Valaki fordítaná?!:)
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem beszélve arról, hogy milyen fizetéseket jelöltek meg a cikkben. :ĐEzt meg a The Sun álmodta meg ismét; szóval szerintem hagyjuk is!
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
szerintem Lewa annyira bele van esve a BM-be hogy képes megvárni míg lejár a szerződése.
remélem Suárez lesz ebből.
remélem Suárez lesz ebből.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Ha ezt a Lewandowskit idehozzák, akkor lehet csak a livescore-on keresztül fogok szurkolni pár meccsen amikor kezd...