Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
géza

Re: Politika

HozzászólásSzerző: géza » 2024. április 7., vasárnap 23:06

BlancoMark írta: Fleto fejebe neznek bele. Nem gondolhatja racionalisan, hogy barmikor odakerulhet hatalom kozelebe. Mi hajtja oket Klarikaval? Istenkomplexus?

Naprol-napra fogynak a szavazoik eletkor miatt, masreszt 100%, hogy MP-nek is meglesz a hatasa.

Milyen szep alom lenne ha 26-ban eltunnenek a magyar politika pocegodreben egy 5% alatti eredmennyel. :)
Pedig odakerulhetnek, tegyuk fel, hogy '26-ban nem lesz relativ tobbsege senkinek se, a Fidesz plusz Fidesz v2 (Mi hazank) sem er el egyuttesen 50%+1 mandatumot, akkor nehezen lehet elkerulni, hogy valaki egy 15-20%-os DK-val osszealljon.

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2024. április 7., vasárnap 22:14

BlancoMark írta: Fleto fejebe neznek bele. Nem gondolhatja racionalisan, hogy barmikor odakerulhet hatalom kozelebe. Mi hajtja oket Klarikaval? Istenkomplexus?

Naprol-napra fogynak a szavazoik eletkor miatt, masreszt 100%, hogy MP-nek is meglesz a hatasa.

Milyen szep alom lenne ha 26-ban eltunnenek a magyar politika pocegodreben egy 5% alatti eredmennyel. :)
Pszichopata. Plusz eszukben sincs hatalomra jutni.

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2024. április 7., vasárnap 22:04

Sztem ugy van vele, hogy amig jon a penz ov-től, ő+klári eljátszogatnak és van pénz koccintósra, még hó végén is. Sztem ennyi. Amíg játsszák a játékot, addig csörög.

Egyre biztosabb vagyok benne, hogy sose érdekelte (Antall József óta) egyiket sem a nép, csak legyen pénz lóvéra.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. április 7., vasárnap 21:53

RealMadridFanatic írta: 2 bit az 4 allapot, ne tulozzunk.
Igaz, igaz, csak az 1bitest másra használjuk, aztán a végén még valaki megsértődik :kalapos:
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. április 7., vasárnap 21:49

Fleto fejebe neznek bele. Nem gondolhatja racionalisan, hogy barmikor odakerulhet hatalom kozelebe. Mi hajtja oket Klarikaval? Istenkomplexus?

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. április 7., vasárnap 21:23

DK már kiírta, hogy Klárika vitára kész ha EP választás a téma, ha főpolgi a téma akkor az adott jelöltjük jelentkezik tisztességgel. Fletó gondolom nem ér rá.

Nagyon okos a fidesz és a dk összemosása Magyar által, ezt csak így lehetett elkezdeni. Remekül látszott mikor ment a Polip főcímdala alatt vetített videó, és a fideszesek mellett felugrott Gyurcsány, ugyanaz volt a tömeg reakciója. Heves füttykoncert, undor és megvetés.

Vidék lesz a kulcs, jó ötlet az országjárás, ott azért majd várják finomságok MP-éket. De neki kell ugrani.

A fidesz által kisajátított szimbolika használata is remek ötlet, szerintem nem is tudnak mit kezdeni vele Tóniék, hogy Kossuth nótát énekelnek Orbán ellenes 100ezrek a Parlament előtt. A bohár féle fogyatékosok próbálkoznak belekötni, de csak magukat járatják le még jobban.

Viszont Hadházy is jól beszél, mikor azt mondja hogy változás csak akkor lesz ha az EUs támogatásokkal kilóra megvett polgarmesterek aktivista hálózatát is ellensúlyozni lesz képes valaki. Az lesz a legnagyobb feladat ledönteni/ellensúlyozni valami hasonló hálózattal 14 év "munkáját". A földesúri hálózatot, lehetetlen küldetés, és hihetetlen, hogy van aki ebbe beleáll. Sőt, ilyen eredménnyel, hetek alatt. Tiszteletreméltó, bármi is lesz belőle, akárki pénzeli.

Valami megmoccant azért a közöny országában, azt kár tagadni. Végre. Azért ez a kegyelmi ügy gigantikus baklövés volt, még a kiüthetetlennek hitt NER-re is rászámoltak párat. Jó lenne nem engedni őket talpraállni.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2024. április 7., vasárnap 21:14

2 bit az 4 allapot, ne tulozzunk.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Faust

HozzászólásSzerző: Faust » 2024. április 7., vasárnap 21:03

Az nem csak a politika, hanem a korszellem, es nem csak kis hazankban. Ettol fuggetlenul termeszetesen igazad van.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. április 7., vasárnap 20:57

Faust írta:
hehetheoriginal írta: Köszi jol megvagyok, hidegen hagy a tema :roll:
Roncs ellen nincs mit tenni amugy, csak varni, amig kihalnak.
Hát apám, ezt sajnos el lehet felejteni. Amikor 18 voltam én is ugyan így vélekedtem, aztán most 34 éves vagyok, és látom hogy 20-30 éves formák és ugyanúgy gondolkodnak mint a szektás nyuggerek anno, Ami még rosszabb, mert nekik már kifogásuk sincs a tájékozatlanságra. Nem kell messzire menni, itt a fórumon is van pár élő példa. Ez a gondolkodásmód saját magától soha nem fog kihalni.
Én továbbra is a 2bites gondolkodást tartom a legnagyobb hibának a politikában. Minden vagy fehér, vagy fekete. Vagy velünk van, vagy ellenünk. Vagy messiás, vagy hazaáruló. Nincsenek árnyalatok, és folyamatosan megy a skatulyázás, megbélyegzés. Ebből adódik, hogy ha valaki valamit a fejébe vett, akkor azt onnan kiverni szinte lehetetlen. Ma Magyarországon nem is politika van, hanem hit. És a hitében senki nem ingatható meg, mert az úgy biztos, ahogy ő hiszi. Erre játszik rá mindenki, aki ma politikával foglalkozik, legyen az politikus, médiás, youtubos meg mittudoménki.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

untouchable

HozzászólásSzerző: untouchable » 2024. április 7., vasárnap 20:51

Mintha Minielnök úr kezdene begyurcsányozódni…
Mindig is tudtam, hogy ott van a háttérben meghúzódó Gyurcsány-szál.
Hala Madrid y nada más 🤍

tibi18
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2024. április 7., vasárnap 20:27

'shutterisland írta:
A magyar emberek megérdemlik, hogy tisztán lássanak és úgy tudjanak dönteni a június 9-i választáson, hogy ismerik a három oldal vízióját Magyarország és a magyar emberek jövője kapcsán.

Ezennel kihívom Orbán Viktort és Gyurcsány Ferencet egy hármas élő vitára a köztelevízióban. Az időpontban rugalmas vagyok. A vitát akár Hajdú (áfacsaló) Péter is vezetheti.

ui.: természetesen megbízhatják egymást is a vitában történő képviseletre, hiszen mindenki tudja, hogy a három oldal valójában kettő.
tetszik ahogy beleall, de gondolom a reakcio erre orbantol egy "szappanoperak nem erdekelnek" lesz, gyurcsany meg elkigyozik picit a hatterbe.
A DK részéről Dobrev vállalja, elvileg már válaszoltak neki.

Faust

HozzászólásSzerző: Faust » 2024. április 7., vasárnap 20:18

Ennel a gyurcsanynal csak egy mocskosabb fereg van/volt a kozeletben az elmult 35 evben, es az sem a Fonok. Pfejj.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. április 7., vasárnap 18:44

A magyar emberek megérdemlik, hogy tisztán lássanak és úgy tudjanak dönteni a június 9-i választáson, hogy ismerik a három oldal vízióját Magyarország és a magyar emberek jövője kapcsán.

Ezennel kihívom Orbán Viktort és Gyurcsány Ferencet egy hármas élő vitára a köztelevízióban. Az időpontban rugalmas vagyok. A vitát akár Hajdú (áfacsaló) Péter is vezetheti.

ui.: természetesen megbízhatják egymást is a vitában történő képviseletre, hiszen mindenki tudja, hogy a három oldal valójában kettő.
tetszik ahogy beleall, de gondolom a reakcio erre orbantol egy "szappanoperak nem erdekelnek" lesz, gyurcsany meg elkigyozik picit a hatterbe.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. április 7., vasárnap 12:44

Kurvaeletbe.
Hat igen :lol:

Amugy nekem ehhez az egesz politika temahoz nincs gyomrom, talan ha naiv 18-20 eves fejjel, egyetem alatt belevagtam volna, mas lenne, de akkor nagyon ott volt meg a tojashej a seggemen, nem voltam kepben a dolgokkal.
En ezt a sok csuszomaszo csotanygeci embert, akikkel osszesodort volna az ut, nem tudtam volna toleralni, abszolut kivulallokent is nehezen megy csak
thereisonly1ronaldo

Faust

HozzászólásSzerző: Faust » 2024. április 7., vasárnap 12:43

hehetheoriginal írta: Köszi jol megvagyok, hidegen hagy a tema :roll:
Hát apám, ezt sajnos el lehet felejteni. Amikor 18 voltam én is ugyan így vélekedtem, aztán most 34 éves vagyok, és látom hogy 20-30 éves formák és ugyanúgy gondolkodnak mint a szektás nyuggerek anno, Ami még rosszabb, mert nekik már kifogásuk sincs a tájékozatlanságra. Nem kell messzire menni, itt a fórumon is van pár élő példa. Ez a gondolkodásmód saját magától soha nem fog kihalni.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. április 7., vasárnap 11:54

Köszi jol megvagyok, hidegen hagy a tema :roll:
thereisonly1ronaldo

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. április 7., vasárnap 11:51

hehetheoriginal írta:
Caraway írta: Szerintetek sikerulni fog a partinditas az EP valasztasokra?

En azt hittem, hogy a tuntetesen bejelenti, es az lesz a nagy dobas, de ugy latom nem jott ossze. Egyre kevesebb az ido, necces lehet a vegere.

Egyebkent akik kint voltak, milyen volt? Rovid elmenybeszamolo? :)

En epp egy kulfoldi utazason vagyok, szoval az esemenyrol is csak ket 10 perces osszefoglalot lattam, meg nehany kiemelt mondatreszt olvastam a szonoklatbol, szoval nincs meg minden info.
Ep valasztasokon lesznek jeloltjei, akik indulnak, en ugy értettem fél füllel
Van vmi oldal, talpramagyarok.hu talan, ahol meg lehet csekkolni
1 nő és 1 férfi, ezt mondta tegnap és bárki jelentkezhet EP képviselőnek hozzájuk, várják a pályázatokat, szóval hehe itt az alkalom ha tenni akarsz valamit a roncs ellen :D
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. április 7., vasárnap 11:47

Caraway írta: Szerintetek sikerulni fog a partinditas az EP valasztasokra?

En azt hittem, hogy a tuntetesen bejelenti, es az lesz a nagy dobas, de ugy latom nem jott ossze. Egyre kevesebb az ido, necces lehet a vegere.

Egyebkent akik kint voltak, milyen volt? Rovid elmenybeszamolo? :)

En epp egy kulfoldi utazason vagyok, szoval az esemenyrol is csak ket 10 perces osszefoglalot lattam, meg nehany kiemelt mondatreszt olvastam a szonoklatbol, szoval nincs meg minden info.
azt mondta hogy hamarosan bejelenti melyik párttal tudnak elindulni az EP valasztasokon es varja a jelentkezoket a szabad ep listakra
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

sámat

HozzászólásSzerző: sámat » 2024. április 7., vasárnap 11:42

Süti írta:
sámat írta:
De van, de most mit álltok belém? :)
Külföldön meg még több embernek szúrja a szemét és még több pénze van ilyen célra.

Btw, én tavaly kétszer találkoztam MP-vel személyesen egy barátomnak köszönhetően.
És mondta hogy Amerika pénzeli?
Más volt a téma, én csak “véletlenül” voltam ott, barátom szeretett volna velük üzletelni, de nem lett belőle semmi.

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2024. április 7., vasárnap 11:35

sámat írta:
cart írta: Mert szerinted nincs itthon olyan ember akinek szúrja a szemét Orbán és van 10-15 milliója ilyen célra? Azért még ennyire nem csorok a magyarok hogy az amerikaiaktól kéne kérni :mrgreen:
De van, de most mit álltok belém? :)
Külföldön meg még több embernek szúrja a szemét és még több pénze van ilyen célra.

Btw, én tavaly kétszer találkoztam MP-vel személyesen egy barátomnak köszönhetően.
És mondta hogy Amerika pénzeli?
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Vissza: