Pedig odakerulhetnek, tegyuk fel, hogy '26-ban nem lesz relativ tobbsege senkinek se, a Fidesz plusz Fidesz v2 (Mi hazank) sem er el egyuttesen 50%+1 mandatumot, akkor nehezen lehet elkerulni, hogy valaki egy 15-20%-os DK-val osszealljon.BlancoMark írta: Fleto fejebe neznek bele. Nem gondolhatja racionalisan, hogy barmikor odakerulhet hatalom kozelebe. Mi hajtja oket Klarikaval? Istenkomplexus?
Naprol-napra fogynak a szavazoik eletkor miatt, masreszt 100%, hogy MP-nek is meglesz a hatasa.
Milyen szep alom lenne ha 26-ban eltunnenek a magyar politika pocegodreben egy 5% alatti eredmennyel.
Politika
Re: Politika
Pszichopata. Plusz eszukben sincs hatalomra jutni.BlancoMark írta: Fleto fejebe neznek bele. Nem gondolhatja racionalisan, hogy barmikor odakerulhet hatalom kozelebe. Mi hajtja oket Klarikaval? Istenkomplexus?
Naprol-napra fogynak a szavazoik eletkor miatt, masreszt 100%, hogy MP-nek is meglesz a hatasa.
Milyen szep alom lenne ha 26-ban eltunnenek a magyar politika pocegodreben egy 5% alatti eredmennyel.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Sztem ugy van vele, hogy amig jon a penz ov-től, ő+klári eljátszogatnak és van pénz koccintósra, még hó végén is. Sztem ennyi. Amíg játsszák a játékot, addig csörög.BlancoMark írta: Fleto fejebe neznek bele. Nem gondolhatja racionalisan, hogy barmikor odakerulhet hatalom kozelebe. Mi hajtja oket Klarikaval? Istenkomplexus?
Egyre biztosabb vagyok benne, hogy sose érdekelte (Antall József óta) egyiket sem a nép, csak legyen pénz lóvéra.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
Igaz, igaz, csak az 1bitest másra használjuk, aztán a végén még valaki megsértődikRealMadridFanatic írta: 2 bit az 4 allapot, ne tulozzunk.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- BlancoMark
Fleto fejebe neznek bele. Nem gondolhatja racionalisan, hogy barmikor odakerulhet hatalom kozelebe. Mi hajtja oket Klarikaval? Istenkomplexus?
- Pad'em
DK már kiírta, hogy Klárika vitára kész ha EP választás a téma, ha főpolgi a téma akkor az adott jelöltjük jelentkezik tisztességgel. Fletó gondolom nem ér rá.
Nagyon okos a fidesz és a dk összemosása Magyar által, ezt csak így lehetett elkezdeni. Remekül látszott mikor ment a Polip főcímdala alatt vetített videó, és a fideszesek mellett felugrott Gyurcsány, ugyanaz volt a tömeg reakciója. Heves füttykoncert, undor és megvetés.
Vidék lesz a kulcs, jó ötlet az országjárás, ott azért majd várják finomságok MP-éket. De neki kell ugrani.
A fidesz által kisajátított szimbolika használata is remek ötlet, szerintem nem is tudnak mit kezdeni vele Tóniék, hogy Kossuth nótát énekelnek Orbán ellenes 100ezrek a Parlament előtt. A bohár féle fogyatékosok próbálkoznak belekötni, de csak magukat járatják le még jobban.
Viszont Hadházy is jól beszél, mikor azt mondja hogy változás csak akkor lesz ha az EUs támogatásokkal kilóra megvett polgarmesterek aktivista hálózatát is ellensúlyozni lesz képes valaki. Az lesz a legnagyobb feladat ledönteni/ellensúlyozni valami hasonló hálózattal 14 év "munkáját". A földesúri hálózatot, lehetetlen küldetés, és hihetetlen, hogy van aki ebbe beleáll. Sőt, ilyen eredménnyel, hetek alatt. Tiszteletreméltó, bármi is lesz belőle, akárki pénzeli.
Valami megmoccant azért a közöny országában, azt kár tagadni. Végre. Azért ez a kegyelmi ügy gigantikus baklövés volt, még a kiüthetetlennek hitt NER-re is rászámoltak párat. Jó lenne nem engedni őket talpraállni.
Nagyon okos a fidesz és a dk összemosása Magyar által, ezt csak így lehetett elkezdeni. Remekül látszott mikor ment a Polip főcímdala alatt vetített videó, és a fideszesek mellett felugrott Gyurcsány, ugyanaz volt a tömeg reakciója. Heves füttykoncert, undor és megvetés.
Vidék lesz a kulcs, jó ötlet az országjárás, ott azért majd várják finomságok MP-éket. De neki kell ugrani.
A fidesz által kisajátított szimbolika használata is remek ötlet, szerintem nem is tudnak mit kezdeni vele Tóniék, hogy Kossuth nótát énekelnek Orbán ellenes 100ezrek a Parlament előtt. A bohár féle fogyatékosok próbálkoznak belekötni, de csak magukat járatják le még jobban.
Viszont Hadházy is jól beszél, mikor azt mondja hogy változás csak akkor lesz ha az EUs támogatásokkal kilóra megvett polgarmesterek aktivista hálózatát is ellensúlyozni lesz képes valaki. Az lesz a legnagyobb feladat ledönteni/ellensúlyozni valami hasonló hálózattal 14 év "munkáját". A földesúri hálózatot, lehetetlen küldetés, és hihetetlen, hogy van aki ebbe beleáll. Sőt, ilyen eredménnyel, hetek alatt. Tiszteletreméltó, bármi is lesz belőle, akárki pénzeli.
Valami megmoccant azért a közöny országában, azt kár tagadni. Végre. Azért ez a kegyelmi ügy gigantikus baklövés volt, még a kiüthetetlennek hitt NER-re is rászámoltak párat. Jó lenne nem engedni őket talpraállni.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- RealMadridFanatic
2 bit az 4 allapot, ne tulozzunk.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
Az nem csak a politika, hanem a korszellem, es nem csak kis hazankban. Ettol fuggetlenul termeszetesen igazad van.
Én továbbra is a 2bites gondolkodást tartom a legnagyobb hibának a politikában. Minden vagy fehér, vagy fekete. Vagy velünk van, vagy ellenünk. Vagy messiás, vagy hazaáruló. Nincsenek árnyalatok, és folyamatosan megy a skatulyázás, megbélyegzés. Ebből adódik, hogy ha valaki valamit a fejébe vett, akkor azt onnan kiverni szinte lehetetlen. Ma Magyarországon nem is politika van, hanem hit. És a hitében senki nem ingatható meg, mert az úgy biztos, ahogy ő hiszi. Erre játszik rá mindenki, aki ma politikával foglalkozik, legyen az politikus, médiás, youtubos meg mittudoménki.Faust írta:Hát apám, ezt sajnos el lehet felejteni. Amikor 18 voltam én is ugyan így vélekedtem, aztán most 34 éves vagyok, és látom hogy 20-30 éves formák és ugyanúgy gondolkodnak mint a szektás nyuggerek anno, Ami még rosszabb, mert nekik már kifogásuk sincs a tájékozatlanságra. Nem kell messzire menni, itt a fórumon is van pár élő példa. Ez a gondolkodásmód saját magától soha nem fog kihalni.hehetheoriginal írta: Köszi jol megvagyok, hidegen hagy a tema
Roncs ellen nincs mit tenni amugy, csak varni, amig kihalnak.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
-
Mintha Minielnök úr kezdene begyurcsányozódni…
Mindig is tudtam, hogy ott van a háttérben meghúzódó Gyurcsány-szál.
Mindig is tudtam, hogy ott van a háttérben meghúzódó Gyurcsány-szál.
Hala Madrid y nada más
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
A DK részéről Dobrev vállalja, elvileg már válaszoltak neki.'shutterisland írta:tetszik ahogy beleall, de gondolom a reakcio erre orbantol egy "szappanoperak nem erdekelnek" lesz, gyurcsany meg elkigyozik picit a hatterbe.A magyar emberek megérdemlik, hogy tisztán lássanak és úgy tudjanak dönteni a június 9-i választáson, hogy ismerik a három oldal vízióját Magyarország és a magyar emberek jövője kapcsán.
Ezennel kihívom Orbán Viktort és Gyurcsány Ferencet egy hármas élő vitára a köztelevízióban. Az időpontban rugalmas vagyok. A vitát akár Hajdú (áfacsaló) Péter is vezetheti.
ui.: természetesen megbízhatják egymást is a vitában történő képviseletre, hiszen mindenki tudja, hogy a három oldal valójában kettő.
Ennel a gyurcsanynal csak egy mocskosabb fereg van/volt a kozeletben az elmult 35 evben, es az sem a Fonok. Pfejj.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
tetszik ahogy beleall, de gondolom a reakcio erre orbantol egy "szappanoperak nem erdekelnek" lesz, gyurcsany meg elkigyozik picit a hatterbe.A magyar emberek megérdemlik, hogy tisztán lássanak és úgy tudjanak dönteni a június 9-i választáson, hogy ismerik a három oldal vízióját Magyarország és a magyar emberek jövője kapcsán.
Ezennel kihívom Orbán Viktort és Gyurcsány Ferencet egy hármas élő vitára a köztelevízióban. Az időpontban rugalmas vagyok. A vitát akár Hajdú (áfacsaló) Péter is vezetheti.
ui.: természetesen megbízhatják egymást is a vitában történő képviseletre, hiszen mindenki tudja, hogy a három oldal valójában kettő.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Kurvaeletbe.
Hat igen
Amugy nekem ehhez az egesz politika temahoz nincs gyomrom, talan ha naiv 18-20 eves fejjel, egyetem alatt belevagtam volna, mas lenne, de akkor nagyon ott volt meg a tojashej a seggemen, nem voltam kepben a dolgokkal.
En ezt a sok csuszomaszo csotanygeci embert, akikkel osszesodort volna az ut, nem tudtam volna toleralni, abszolut kivulallokent is nehezen megy csak
Hat igen
Amugy nekem ehhez az egesz politika temahoz nincs gyomrom, talan ha naiv 18-20 eves fejjel, egyetem alatt belevagtam volna, mas lenne, de akkor nagyon ott volt meg a tojashej a seggemen, nem voltam kepben a dolgokkal.
En ezt a sok csuszomaszo csotanygeci embert, akikkel osszesodort volna az ut, nem tudtam volna toleralni, abszolut kivulallokent is nehezen megy csak
thereisonly1ronaldo
Hát apám, ezt sajnos el lehet felejteni. Amikor 18 voltam én is ugyan így vélekedtem, aztán most 34 éves vagyok, és látom hogy 20-30 éves formák és ugyanúgy gondolkodnak mint a szektás nyuggerek anno, Ami még rosszabb, mert nekik már kifogásuk sincs a tájékozatlanságra. Nem kell messzire menni, itt a fórumon is van pár élő példa. Ez a gondolkodásmód saját magától soha nem fog kihalni.hehetheoriginal írta: Köszi jol megvagyok, hidegen hagy a tema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Köszi jol megvagyok, hidegen hagy a tema
thereisonly1ronaldo
- Pad'em
1 nő és 1 férfi, ezt mondta tegnap és bárki jelentkezhet EP képviselőnek hozzájuk, várják a pályázatokat, szóval hehe itt az alkalom ha tenni akarsz valamit a roncs ellenhehetheoriginal írta:Ep valasztasokon lesznek jeloltjei, akik indulnak, en ugy értettem fél füllelCaraway írta: Szerintetek sikerulni fog a partinditas az EP valasztasokra?
En azt hittem, hogy a tuntetesen bejelenti, es az lesz a nagy dobas, de ugy latom nem jott ossze. Egyre kevesebb az ido, necces lehet a vegere.
Egyebkent akik kint voltak, milyen volt? Rovid elmenybeszamolo?
En epp egy kulfoldi utazason vagyok, szoval az esemenyrol is csak ket 10 perces osszefoglalot lattam, meg nehany kiemelt mondatreszt olvastam a szonoklatbol, szoval nincs meg minden info.
Van vmi oldal, talpramagyarok.hu talan, ahol meg lehet csekkolni
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
azt mondta hogy hamarosan bejelenti melyik párttal tudnak elindulni az EP valasztasokon es varja a jelentkezoket a szabad ep listakraCaraway írta: Szerintetek sikerulni fog a partinditas az EP valasztasokra?
En azt hittem, hogy a tuntetesen bejelenti, es az lesz a nagy dobas, de ugy latom nem jott ossze. Egyre kevesebb az ido, necces lehet a vegere.
Egyebkent akik kint voltak, milyen volt? Rovid elmenybeszamolo?
En epp egy kulfoldi utazason vagyok, szoval az esemenyrol is csak ket 10 perces osszefoglalot lattam, meg nehany kiemelt mondatreszt olvastam a szonoklatbol, szoval nincs meg minden info.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Más volt a téma, én csak “véletlenül” voltam ott, barátom szeretett volna velük üzletelni, de nem lett belőle semmi.Süti írta:És mondta hogy Amerika pénzeli?sámat írta:
De van, de most mit álltok belém?
Külföldön meg még több embernek szúrja a szemét és még több pénze van ilyen célra.
Btw, én tavaly kétszer találkoztam MP-vel személyesen egy barátomnak köszönhetően.
- Süti
És mondta hogy Amerika pénzeli?sámat írta:De van, de most mit álltok belém?cart írta: Mert szerinted nincs itthon olyan ember akinek szúrja a szemét Orbán és van 10-15 milliója ilyen célra? Azért még ennyire nem csorok a magyarok hogy az amerikaiaktól kéne kérni
Külföldön meg még több embernek szúrja a szemét és még több pénze van ilyen célra.
Btw, én tavaly kétszer találkoztam MP-vel személyesen egy barátomnak köszönhetően.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.