Jövőre a BBC-t meg kell bontani. Ez 100%. A kérdés, hogy mi legyen. Cé már nem jó szélen. 32 éves, ez érthető, de a kaput érzi. Vagy meg kell tőle válni, vagy középre kell tenni őt. Ezáltal Benzema lesz a hunyó neki, pad vagy viszlát. Őket úgy ahogy vannak egy az egyben nem nagyon lehet pótolni. Én átállnék más felállással. Cé elől, mögött mondjuk Mbappe. Aztán mögöttük egy 4-es kp.
Cé nem fog elmenni, induljunk ki ebből. Amit felvázoltál, szerintem ideális. Benzema belép a nyugdíjas klubba, korban is, nem csak teljesítményben, nála jobbat padra nem találunk szerintem. Plusz ő még el is üldögél, válogatott úgysem lesz már. MBappé jöhet, be lehet építeni, amíg Zidane még húzza, egyszerűbb lenne, mint két év múlva.
Baleből pénzt kell csinálni, kérdés, hogy ki fizetne érte...és nem azért adnám el őt és nem Karimot, mert utóbbi a kedvencem, hanem azért, amit feljebb írtam, plusz Bale-ből szép summa jöhetne, a franciából meg apró.
James, Bale el, Mbappe és az Atmás védő in, plusz De Gea és erősödtünk a kritikus helyeken.