Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2020. december 15., kedd 23:56

Szépen rendbejöttünk. Jön 3 könnyebb meccs,jólenne nem elbaszni és tapadni matracékra.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2020. december 15., kedd 23:55

Nem volt egy jo meccs.
MOM, Karim, Courtois vagy Kroos...nem tudok valasztani.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Mickey
Kedvenc játékosaid: bappe
Kedvenc csapatod: párizs saint germain

HozzászólásSzerző: Mickey » 2020. december 14., hétfő 12:37

Nagyon szuper !

Az elmúlt találkozókon feljöttünk, legalább eredményben, de sztm hozzáállásban is.

Végig is néztem matracosék ellen, jó volt végig átérezni B-)

Bár azt nem értettem, miért nem Nacho jött be, Ase helyett, Rodryval karöltve.
Így Rod megint kiment jobbosra, amit sokan nehezményeznek....most eltávolították Vinit, erre kaptunk Aset. ( már ha jól rémlik )

Sajnálom hogy nem Carvajalnak adták a gólt. :/

Várom a Bilbao elleni mérkőzést ! :zoldsalas:
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
:mrgreen:

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2020. december 13., vasárnap 13:16

Zidane, Zidane, Zidane!! fantasztikus a pali, a tegnapi után sem lettem kisebb Zizu bérenc..
ahogy Padre írta, gyak 3 hete még értelmezhetetlen f*s volt az egész, azt mekkorát fordult a világ (kb a saját hajánál fogva rángatta ki magát a banda a gödörből, bravóó!!)
a meccsről:
őszintén, nem hittem h nyerünk, vagy túlértékeltem az atmát, vagy magunkat alul, de nem hittem. aztán úgy játszottuk le őket, h momentumuk sem volt (ok, egy fél helyzet, meg egy *ecske)
a meccsről:
kb a legerősebb kezdőnk játszott, (Vini sebessége/fizikuma kellett h kezdjen, Rodry technikájára nem volt szükség), ill. ellenük ez volt a legjobb. viszont sztem továbbra sincs meg az egyensúly. a támadóink 1 helyzetet teremtettek (Benz kapufa), azt annyi, látszik elöl kevesek vagyunk (bár most játszottunk a világ egyik legjobban védekező csapatával, szal szidni nem fogom őket, de több minőség kell erőre), évi 60 gól kéne előre, az egy real szint (mmint az első 3 kéne min. ennyit tudjon), mert nem fog mindig elcsúszni Case embere a szögletnél, meg nem fogja mindig kipókhálózni vki 30ról...
szal brutál jó meccs volt.. akik ZZ cseréibe kötöttek bele, nem értem.. Case kiesett kövi meccsre, felesleges lett vna, Kroos-Luka godmode. pont jó volt minden.. igazából mind1, hogy a baloson Vini/Ase van, Lukács fizikálisabb mint Rodry.. tényleg felesleges lett vna borítani ami müxik.. :)
Ramossal nem vok teljesen kibékülve, a Gladbach meg most a matrac 1 helyzete is sztem miatta volt? nemtom.. bántani nem fogom, de a sebessége tán most kezdett el kicsit kopni, bár beast továbbra is (meg most tért vissza).
kövi meccsen am. kipróbálnám, Ramos/Varane-t Case helyén (Ramos egyszer Zsozé alatt felment fél órára ugye? és kumma jó volt), Varane meg a 16ikban úgy rúgta előre a labdát, ahogy egy söprögetőnek kell, sztem tudná.. Fede sztem inkább legyen padon, vagy Kroos/Luka mellett kezdjen, h legyen változtatási lehetőség.. Nachoba most benne van a játékperc, nem érezném gyengébbnek a védelmet, ha Ramos+Nacho elött Varane tisztogatna (vagy mondjuk 5-4-1).. de aztán lehet Fede - Kroos-Modric lesz, de sztem ki lehetne próbálni..
szal le a kalappal a srácok előtt.. csoda volt, fontos 9 pont 7 nap alatt.. bravóóóó :salute:
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2020. december 13., vasárnap 11:09

Ugy latszik, hogy nem csak mentalisan, hanem fizikalisan is formaba jottek a sracok. Modric 35 evesen kepes megallas nelkul robotolni, Karim minden akcioban reszt vesz, szinte nem is 9-es mar, hanem 10-es.
Taktikai valtoztatas nem tortent szoval tenyleg mentalis eredetu a problema, amit Zizou ugy tunik ismet orvosolt.
Kiemelnem Courtoist, mert ismet olyan vedesei voltak, ami nelkul nem johetett volna ossze a gyozelem.

Ha ez a pozitiv flow meg kitart 5-6 meccsre, akkor szerintem januarban at lehet venni a vezetest.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2020. december 13., vasárnap 10:54

Egy hét alatt azért szépen visszajöttünk. Jó lenne ezt a mentalitást tartani és nem csak a nagy meccseken játszani, mert képesek leszünk 2 könnyű ellenfél ellen meg eldobni mindent.

Casemiro is szépen összeszedte magát, már csak Vininek kellene valamennyire focihoz hasonlító dolgokat művelni

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2020. december 13., vasárnap 10:04

kiserik írta: Remek 3 meccs volt, 3 döntő, gratula a csapatnak. Leírom az értékelésemet, aztán lehet jönni röhögni, az úgy is divat, az értelmes csevegés/vitázás meg nem.

A tegnapit egyértelműen a kp és a letámadás hozta. Gyakorlatilag nem volt a Ticonál a labda. Ehhez több tényező kellett. Mindenki pontosan passzolt, Case pl 10%-kal az átlaga fölött. A jobb oldalon összeállt a sokak által lenézett Solari által is preferált Carvajal-Modric-LV tengely, akik nagyon jól össze tudnak játszani, rengeteget mozognak és elég labdabiztosak egyenként is. Nagyon fontos volt a szélsők játéka. Gyakorlatilag a letámadásunk alapjai voltak. LV 4 szerelés és 1 interception (amíg szélső volt), míg Vini 3 és 1. (Sokan szidjátok a brazilt, rá is szolgál rendesen, de tegnap ő is hozta azt, ami kellett a meccshez. Futott, robotolt, szerelt (3. legtöbbet a csapatból, alapból átlagban a legtöbbet szerelő támadónk), pontosan passzolt, nem pazarolta/nem szórta el a labdákat.) Csak Carvajal szerelt náluk többet, aki nagyon jól hatástalanította Felixet, aki labda nélkül sokra nem ment, de egyszer kétszer megvillantotta, hogy nagyon jó játékos lehet belőle. Én továbbra is nagyon sajnálom, hogy a Regu-Felix kettős helyett ZZ a Mendy-Jovic kettőst választotta. Mindenesetre szép volt a tegnapi :salute:
En nem szeretnelek kirohogni, se vitázni. Inkabb az utóbbit választanám, ha lehet :) de mártírt se csinalj magadbol.

Annyit tennék hozzá, hogy szerintem carvajal a góljaig(en neki adom) életveszélyes volt. A labdaatvetelei, helyezkedese nem volt franoo. Igazabol, Lemarnak megkoszonhejtuk, hogy 1 méterről nem találta el a kapunkat. Érezhetően kell Daninak, hogy visszarazodjon. Egy pitbull carvajal, mellé a faradhatatlan lucas aranyat érhet. Illetve felixes reszhez meg, hogy a gyerek szerencsere rossz napot fogott ki. Vagy a nyomast nem birta. Nem tudom. Viszont volt egy labdaja, amit ha pontosan eloregurit, akkor Suarez a kapunkig sétál vele. Ott makunk volt, hogy Joao elszabta. Remek meccset jatszottunk le a kalappal, viszont regen nem lattam ilyen Ticot. Nem haraptak, lassuak voltak. Semmi eroszakossag. Egyedul Savic akart bulit csinálni, de az osszes tobbi, mintha le lett volna rivózva. Fura volt.

A mendy-s részt bánom, hogy belevetted. Azt hittem lesz végre egy olyan h.sz. ed, mikor békén hagyod a négert. No offense. :agree:
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2020. december 13., vasárnap 10:02

Persze.
De mindig igazam is van.

Továbbra is eladnék vagy 6-7 játékost és értelmes focistákat igazolnék helyettük.
Ha nem.így lesz, mindenkit kibasznék.

Nem játszok g.ci :lol:

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. december 13., vasárnap 9:40

Remek 3 meccs volt, 3 döntő, gratula a csapatnak. Leírom az értékelésemet, aztán lehet jönni röhögni, az úgy is divat, az értelmes csevegés/vitázás meg nem.

A tegnapit egyértelműen a kp és a letámadás hozta. Gyakorlatilag nem volt a Ticonál a labda. Ehhez több tényező kellett. Mindenki pontosan passzolt, Case pl 10%-kal az átlaga fölött. A jobb oldalon összeállt a sokak által lenézett Solari által is preferált Carvajal-Modric-LV tengely, akik nagyon jól össze tudnak játszani, rengeteget mozognak és elég labdabiztosak egyenként is. Nagyon fontos volt a szélsők játéka. Gyakorlatilag a letámadásunk alapjai voltak. LV 4 szerelés és 1 interception (amíg szélső volt), míg Vini 3 és 1. (Sokan szidjátok a brazilt, rá is szolgál rendesen, de tegnap ő is hozta azt, ami kellett a meccshez. Futott, robotolt, szerelt (3. legtöbbet a csapatból, alapból átlagban a legtöbbet szerelő támadónk), pontosan passzolt, nem pazarolta/nem szórta el a labdákat.) Csak Carvajal szerelt náluk többet, aki nagyon jól hatástalanította Felixet, aki labda nélkül sokra nem ment, de egyszer kétszer megvillantotta, hogy nagyon jó játékos lehet belőle. Én továbbra is nagyon sajnálom, hogy a Regu-Felix kettős helyett ZZ a Mendy-Jovic kettőst választotta. Mindenesetre szép volt a tegnapi :salute:
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. december 13., vasárnap 9:37

nem értem mi a bajotok, petiamadridista remekelt :mrgreen:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. december 13., vasárnap 8:35

A kritika nem egyenlő azzal amit itt páran csináltak.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ToniKroos

HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2020. december 13., vasárnap 8:33

ikelemen5 írta:
Babinho írta: Rohadtul hiányzik a Bernabeu azért...
Ez nekem is eszembe jutott ma! :)

Amugy, akik 3 meccsel ezelőtt temettek a csapatot, es általában vannak páran ilyen helyzetekben, ok ilyenkor hogy teszik helyre magukban a történteket? :lilasalas: :happy:
Én temettem, mert az amit az elmúlt időben mutattak, az arra volt méltó. Oké nyertünk 3 fontos meccset, de egy idény nem 3 meccsből áll. Ha kiesünk a nyolcas döntőben és mondjuk harmadikok leszünk, akkor az közelebb áll a temetői hangulathoz, mint az örömködéshez és sajnos az eddigi játékból kiindulva az esély is nagyobb rá. Ettől még szurkolok a csapatnak, de nem hiszem, hogy te egy héttel ezelőttig örömmel álltál fel a meccseink után. Szóval a kritika jogos volt, mint ahogy most a dicséret is.

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2020. december 13., vasárnap 8:32

Tjacks írta:
ikelemen5 írta: Ez nekem is eszembe jutott ma! :)

Amugy, akik 3 meccsel ezelőtt temettek a csapatot, es általában vannak páran ilyen helyzetekben, ok ilyenkor hogy teszik helyre magukban a történteket? :lilasalas: :happy:
Ez egy kicsit nekem szól. Visszakérdezek: te helyén tudod kezelni ezt a három meccset?

Részemről igyekszem reálisan megközelíteni, ha jól emlékszem azt is írtam hogy ha nyerünk az Atleti ellen utána jó lenne ha nem kapnánk ki bármilyen random csapat ellen.

Kétségkívül remek hetet zártak a fiúk, de szart sem ér az egész ha a következő 3-4 fordulóban többször betliznek.
Remélem! :)
Van több közeli barátom, akik a donyecki blama után a sevilla-gladbach-atleti sorra azt mondta, hogy mind buko, ZZ pedig távozzon! Ma megkerdezem tőlük, hogy mi a helyzet?!
En nem csinálok semmit, csak drukkolok a csapatnak, es remélem a legjobbakat! Ez nem az a korszak, amikor real drukkerkent pesszimistanak, pláne nem elegedetlennek kellene lenni szerintem!
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2020. december 13., vasárnap 8:02

ikelemen5 írta:

Ez egy kicsit nekem szól. Visszakérdezek: te helyén tudod kezelni ezt a három meccset?

Részemről igyekszem reálisan megközelíteni, ha jól emlékszem azt is írtam hogy ha nyerünk az Atleti ellen utána jó lenne ha nem kapnánk ki bármilyen random csapat ellen.

Kétségkívül remek hetet zártak a fiúk, de szart sem ér az egész ha a következő 3-4 fordulóban többször betliznek.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. december 13., vasárnap 7:37

BlancoMark írta: Nem akarok ünneprontó lenni, de a nagy generációváltásunk közepette is 90%-ban ugyanazok az arcok hozzák nekünk a meccseket mint akikkel tripláztunk (relatíve) jó pár éve. Nem lesz egyszerű tuningolni ezt a keretet, mert minden posztra elkél 1-2 fullos arc.
Nézd a jó oldalát, van ideje a fiataloknak beilleszkedni.

Viszont azért Valverde, Mendy és Rodrygo is bőven hozzá-hozzátesz a győzelmekhez.

Mendy dinamikáját, erejét jobban ki kéne használni. Jövőre mindenkit megba.zó játékost kell belőle csinálni. Ha felépül Martin és Hazard, plusz Valverde is lesz fixen, akkor kicsit hátradőlök.

Amúgy meg, imádom ZZ-t, de ami fontosabb, hogy a játékosok is. Sok éve ilyen széria után már arról beszéltünk, hogy edzőbuktatás van folyamatban...most meg edzőmentő projektbe kezdtek ugyanazok a srácok.
Óriási.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

mexes
Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: mexes » 2020. december 12., szombat 23:52

Grat a csapatnak az elmúlt két meccsért... :salute: végre adták az örömöt nekünk. ilyen az ha futnak és akarnak. És visszatért Valverde, hatalmas erősítés.

Kövi 5 meccs Bilbao, Eibar, Granada, Elche, Celta. Erős elvárás a min. 13 pont?
Hátha meglepnek kedden is minket, annak ellenére hogy vélhetően Marcival kezdünk. :kivagyhe:

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2020. december 12., szombat 23:49

Én nem temettem a csapatot egyáltalán, sőt bíztam benne, hogy osszekapjak magukat, hisz ez még mindig egy jó csapat. De ne felejtsük azért el azt, hogy még mindig vannak elég komoly problémák.
Így van, ez az év is a Karim, Kroos, Modric, Casemiro, Ramos, Courtois tengelyen áll vagy bukik. Ha esetleg még egy 3-4 ember stabilan, fixen felnő hozzájuk, akkor lehet majd igazán és komolyan reménykedni!
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

gólvonal
Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: gólvonal » 2020. december 12., szombat 23:27

ikelemen5 írta:

Én nem temettem a csapatot egyáltalán, sőt bíztam benne, hogy osszekapjak magukat, hisz ez még mindig egy jó csapat. De ne felejtsük azért el azt, hogy még mindig vannak elég komoly problémák.

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2020. december 12., szombat 23:24

Nem akarok ünneprontó lenni, de a nagy generációváltásunk közepette is 90%-ban ugyanazok az arcok hozzák nekünk a meccseket mint akikkel tripláztunk (relatíve) jó pár éve. Nem lesz egyszerű tuningolni ezt a keretet, mert minden posztra elkél 1-2 fullos arc.

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2020. december 12., szombat 23:23

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

Vissza: