de kell, hidd el hogy kell, zidane nem véletlenül most ilyesmit.Mindent erre a palira kell bízni, vakon mennék utána. Ha nem kell Bappé, nem kell. Ha kell Bale, kell.
csak a kutya béla nem akar lepattanni sajnos úgy néz ki...
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. augusztus 16., szerda 23:51
de kell, hidd el hogy kell, zidane nem véletlenül most ilyesmit.Mindent erre a palira kell bízni, vakon mennék utána. Ha nem kell Bappé, nem kell. Ha kell Bale, kell.
HozzászólásSzerző: flori » 2017. augusztus 16., szerda 23:49
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. augusztus 14., hétfő 15:13
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2017. augusztus 14., hétfő 15:04
De ő bőven érezheti azt, hogy mennyit hozzátesz a csapathoz, szerintem ő bőven a helyén is van kezelve, értékelve.Kettő, Kroos sem fog soha Ramosékkal és a fiatal spanyolokkal ökörködni, teljesen más mentalitás, mégis a keret egyik legnagyobb kincse, mert van mögötte teljesítmény.
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. augusztus 14., hétfő 14:55
Jamest előbb padra kellett rakni, hogy felismerje, itt nincs jövője. ennek az olt az ára, hgoy nem kapkodtak érte. Balelel is ugyanez a helyzet. Amíg játszik, miért igazolna el? A kupák gyűlnek, fizu rohadt magas, presztízs is megvan... ha pedig padra lesz rakva, nem hiszem, hogy 100 körül el tudnánk boldolni, mint idén nyáron.Sierra írta:Jameshoz hasonlóan beletörődni és eladni a picsába.
Egy, amit fentebb írtam, hogy neki ez még tetszhet is. Kb a semmiért jönnek a kupák, pénz, csillogás, játékpercek, stb.CS0ki írta:Ne mondja már nekem, hogy ő élvezi ezt? Semmi kötődése nincs a csapathoz, teljesen más típusú ember és játékos.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2017. augusztus 14., hétfő 14:49
Akkor lenne nagy baj az ára, ha nem lehetne ugyanennyiért eladni. De talán még valamivel többet is kapnánk érte. A baszott magas fizujával együtt léphetne a fenébe.Bale meg... már az idehozatalakor is tök fölöslegesnek tartottam, sosem tudtam megkedvelni, de nem is szolgált rá. 4 év alatt vajmi keveset tett hozzá a Realhoz, kurvára el kéne takarítani innen, mert egyszerűen nem ide való. Sajnos rohadt drága volt, marketing igazolás, és hiába telt már el 4 év, idén tutkó nem adják el. De lassan Pereznek is el kéne gondolkodnia, hogy mekkora luftot rúgott vele, és Jameshoz hasonlóan beletörődni és eladni a picsába.
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2017. augusztus 14., hétfő 8:33
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. augusztus 13., vasárnap 22:59
HozzászólásSzerző: Sierra » 2017. augusztus 13., vasárnap 22:57
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. július 29., szombat 13:48
Hatalmas +1... Mondjuk arról nem tudtam, hogy ziro szereti az ingyen sört is. De tényleg így kell ezt, csak a véleményét írta le. Elképesztő amúgy, hogy ahány szem, annyi féleképp nézik a focit.Realista24 írta:Csak a véleményét írja le, ti meg ugrotok ra mint ziro az ingyen sörre.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. július 28., péntek 22:51
Csak a véleményét írja le, ti meg ugrotok ra mint ziro az ingyen sörre.Karim the king írta:Most már igazán elkezdhetnél Te vele foglalkozni, mert szégyen, vérlázitó és erőszakos.Realista24 írta:Miért foglalkoztok vele?
HozzászólásSzerző: Karim the king » 2017. július 28., péntek 22:05
Most már igazán elkezdhetnél Te vele foglalkozni, mert szégyen, vérlázitó és erőszakos.Realista24 írta:Miért foglalkoztok vele?
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. július 28., péntek 18:57
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. július 28., péntek 18:47
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. július 28., péntek 18:25
Miért nyomod fullba a kretént? Engedd el a témát. Jobb lenne neked is.wxyz írta:Ez olyan, mint az állítani, a Tottenham baszd előre focit játszik.M1Ö írta:De neki nem okoz gondot, ha labdavezetés közben véletlen korrigálni kell jobbal, vagy egy-egy csel jön ki úgy, hogy a jobbosát kell használni. .
HozzászólásSzerző: wxyz » 2017. július 28., péntek 18:13
Ez olyan, mint az állítani, a Tottenham baszd előre focit játszik.M1Ö írta:De neki nem okoz gondot, ha labdavezetés közben véletlen korrigálni kell jobbal, vagy egy-egy csel jön ki úgy, hogy a jobbosát kell használni. .
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. július 28., péntek 17:58
Alapból ott van egynek a gólja. De nem is az a lényeg, persze, hogy többet ér ballal labdába, mivel bal lábas. De neki nem okoz gondot, ha labdavezetés közben véletlen korrigálni kell jobbal, vagy egy-egy csel jön ki úgy, hogy a jobbosát kell használni. Jamesnek, Özilnek meg talán Balenek is viszont igen.wxyz írta:Mert tudtatok mondani egy helyzetet amikor jobbal ért labdához?
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. július 28., péntek 17:42
wxyz írta:Bale azon a meccsen jó volt, nem tudom hol volt neki, ötből három rossz passza.
Asensio felhozatala nem korrekt. Egy erőnlétben elfogyó, 10 emberrel játszó csapat ellen jött be frissen. De Asensio érdekes játékos, mert a jobb lába annyiszor találkozik a labdával, mint Jamesé, amit rajtam kívül még senki nem hozott fel.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2017. július 28., péntek 17:19
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. július 28., péntek 16:56
Öngólok hadát követi el és lassan beleköt mindenkibe.lestat írta:Azert a Bayern ellen csak jobbak rugott golt.wxyz írta:Bale azon a meccsen jó volt, nem tudom hol volt neki, ötből három rossz passza.
Asensio felhozatala nem korrekt. Egy erőnlétben elfogyó, 10 emberrel játszó csapat ellen jött be frissen. De Asensio érdekes játékos, mert a jobb lába annyiszor találkozik a labdával, mint Jamesé, amit rajtam kívül még senki nem hozott fel.
De mondok jobbat. Messi.
Jelenlévő fórumozók: 24 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem