Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Kondogbiát, Lewát látom én is a nagy esélyesnek. Suarezt nem biztos, hogy hoznák, ha a Lewás hírek igazak lennének. Mondjuk ez a Kondogbia nem lenne rossz csak szerintem Alonso poszton kéne tolni, hogy ne lépje át a félpályát és a védők előtt lenne mint kemény labdaszerző. Elé nyugodtan lehetne tenni Modricot és ilyen butított 4-1-4-1 be is lehetne tolni. Ezzel a Bale gyerekkel nem tudom mi lesz, de simán el tudom képzelni, hogy idén megállunk 3 igazolásnál + Jesé és jövőre jön Bale vagy más, ha igazak a hírek rápróbálunk Matára
-
- Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga
Ebből a névsorból egyértelműen a Verratti-Gündogan páros kellene.
Pirlo vicc, Kondogbia pedig csak elfogadható megoldás, ha sem Vidal, sem Pogba nem jön össze (és sajnos úgy fest, nem fog).
Értem én, hogy mi vagyunk az Úriemberek Klubja, és Perez mindenkivel jó viszonyt próbál ápolni. Becsülöm ezt a régi vágású felfogást, modort, amit képvisel, de az a baj, hogy a riválisaink nem ilyenek. Pofátlan előszerződést kötnek, lerabolják a közvetlen vetélytársaikat, óriási pénzeket dobnak ki, hogy jóformán tárgyalások nélkül szerezhessenek meg játékosokat.
Nem azt mondom, hogy legyünk ilyenek, DE nyominak sem kell lenni. Kell nekünk Gündogan? Vegyük meg! Itt mindenki egy plusz évet kér tőlünk, Modric, Bale, most pedig a török-német. Nem igazolunk az ATMA-ból, nem igazolunk a Barcabol...
1648 óta az államérdek az első, nem pedig az eszmék. Picit vegyünk már mi is át ebből, legyünk élelmesebbek.
Pirlo vicc, Kondogbia pedig csak elfogadható megoldás, ha sem Vidal, sem Pogba nem jön össze (és sajnos úgy fest, nem fog).
Értem én, hogy mi vagyunk az Úriemberek Klubja, és Perez mindenkivel jó viszonyt próbál ápolni. Becsülöm ezt a régi vágású felfogást, modort, amit képvisel, de az a baj, hogy a riválisaink nem ilyenek. Pofátlan előszerződést kötnek, lerabolják a közvetlen vetélytársaikat, óriási pénzeket dobnak ki, hogy jóformán tárgyalások nélkül szerezhessenek meg játékosokat.
Nem azt mondom, hogy legyünk ilyenek, DE nyominak sem kell lenni. Kell nekünk Gündogan? Vegyük meg! Itt mindenki egy plusz évet kér tőlünk, Modric, Bale, most pedig a török-német. Nem igazolunk az ATMA-ból, nem igazolunk a Barcabol...
1648 óta az államérdek az első, nem pedig az eszmék. Picit vegyünk már mi is át ebből, legyünk élelmesebbek.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Ezzel szemben Zizou + Perez egyik favoritja Kondogbia!A középpályára lehetséges igazolások, Gündogan, Verratti, Kondogbia, Pirlo, közülük fog kikerülni két igazolás, Ancelotti Verrattit és Pirlot részesíti előnybe.
Ebből szerintem Lewandowski vagy Suárez lesz végül! Cavani jelen pillanatban is nagyon közel a Chelseahez; sanszos, hogy még a héten aláír Angliába!A hírek szerint Zidane Suarezt szeretné leigazolni Cavani helyett, akár ezen a héten létrejöhet a megállapodás a két klub között.
Ezt meg a The Sun álmodta meg ismét; szóval szerintem hagyjuk is!Angol kacsák megint szárnyra kaptak és szerintük augusztus 8-án Ronaldo hazatér Manchester United-be, mintegy 80 millió eurót fizetnek érte.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
magyarul verratti megy a juvéba, pirlo és cavani jön ide egy 100-asért.mohaola írta:Úgy fest, hogy ezen a héten sem lesz edző bejelentés, Perez és Zidane célja, hogy mához 1 hétre sikerüljön Ancelottit kinevezni, a PSG továbbra sem siet az olasz elengedésével.
A középpályára lehetséges igazolások, Gündogan, Verratti, Kondogbia, Pirlo, közülük fog kikerülni két igazolás, Ancelotti Verrattit és Pirlot részesíti előnybe.
A hírek szerint Zidane Suarezt szeretné leigazolni Cavani helyett, akár ezen a héten létrejöhet a megállapodás a két klub között.
Angol kacsák megint szárnyra kaptak és szerintük augusztus 8-án Ronaldo hazatér Manchester United-be, mintegy 80 millió eurót fizetnek érte.
ezt rövidebben is leírhattad volna
-
Úgy fest, hogy ezen a héten sem lesz edző bejelentés, Perez és Zidane célja, hogy mához 1 hétre sikerüljön Ancelottit kinevezni, a PSG továbbra sem siet az olasz elengedésével.
A középpályára lehetséges igazolások, Gündogan, Verratti, Kondogbia, Pirlo, közülük fog kikerülni két igazolás, Ancelotti Verrattit és Pirlot részesíti előnybe.
A hírek szerint Zidane Suarezt szeretné leigazolni Cavani helyett, akár ezen a héten létrejöhet a megállapodás a két klub között.
Angol kacsák megint szárnyra kaptak és szerintük augusztus 8-án Ronaldo hazatér Manchester United-be, mintegy 80 millió eurót fizetnek érte.
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
nem értem, hogy nem voltak képesek megegyezni a Juve vezetőivel most sem...
jó lenne ha az Arsenal is nyíltabban beszállna a buliba. jobb lenne mindenkinek egy kis licit
jó lenne ha az Arsenal is nyíltabban beszállna a buliba. jobb lenne mindenkinek egy kis licit
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Illaramendiről már volt korábban sajtópletyka, csak ezek elhaltak, miután azok a hírek kaptak szárnyra, hogy Ancelottinak Verratti kell.gerzsoooo írta:Meg van a két tehetség a kpra: Guilavogui nagyon tetszetősen csinálja dolgát és Illarramendi már megint. Tökéletesek lennének. Olcsók viszonylag és van bennük jövő.
-
- Kedvenc játékosaid: Hierro, R. Carlos, Zizou
- Kedvenc csapatod: régiek :)
Meg van a két tehetség a kpra: Guilavogui nagyon tetszetősen csinálja dolgát és Illarramendi már megint. Tökéletesek lennének. Olcsók viszonylag és van bennük jövő.
- hehe
rajtunk marad ez a gyökér annyira érzemvasárnap, 20:52
Gonzalo Higuaín Juventusba igazolása várat magára, mert Marotta nyilatkozata alapján a Real Madrid megvárja az új edző bejelentését, és kikéri a véleményét az argentinről.
egy khedirát azért még elbírtak volna.ááá ahogy itt figo, zidane meg robertító keverget a juve ellen
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
nmate írta:Mond az a név neked valamit, hogy Iniesta? Ő még mindig jobb, mint Bale. Megértem, hogy piszok sok potenciál van benne, elfogadom, valszeg én vagyok vak, ha ennyien mondják... de ne legyen már top 3 a pali egy szezonja miatt.R.M.C.F írta:Ha bale-t hozni tudnánk,akkor kb a 3 legjobb játékosból,2 itt játszana...
Most hogy mondod..... tényleg van ilyen nevű játékos,jó hogy vagy,mert különben nem ment volna.
De ha elhihető,akkor hidd el,tisztában vagyok vele ki az........de bale,jelenleg jobb a két nagymenőn kívül bárkitől.....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, Nesta, Maldini, Buffon
- Kedvenc csapatod: Olyan nincs...
Annyira gyűlölöm ilyenkor a Bayern Münchent, hogy az valami hihetetlen.érdekes fordulat Lewa ügyben. semmiképeen sem engedik el a BM-hez, semmi pénzért. inkább buknak 25-30 milliót de idén a BMbe nem fog igazolni. lehet hogy újra képbe jövünk... vagy akkor Lewa jövőre ingyen megy a BMhez.
Ha valamelyik csapat valaha is jól játszott ellenük a saját ligájukon belül, azt lerabolják. Évek óta mást sem csinálnak...
A Dortmund nagyon szimpatikus csapat volt nekem mindig is. Nagyon örülök annak, hogy feljöttek az utóbbi időben, de sajnos a dolgok állása úgy néz ki, hogy nem fogna a csúcs közelében maradni.
Nagyon helyes az, hogy a klub részvényeinek többsége a szurkolók kezében van, de ilyenkor bizony jól jönne egy tőkeerős magánember. Mert így egyetlen egy valamirevaló játékosát sem lesz képes megtartani a Dortmund
-
- Kedvenc játékosaid: CR7, Bale, Ramos
- Kedvenc csapatod: real
hat sztem vagy versenybe akarnak maradni a BMel a bajnoksagba s nem adjak el, vagy -ami valoszinubb- eladjak egy nm ligabeli csapatnak, ideje rahajtani ?BBeno írta:érdekes fordulat Lewa ügyben. semmiképeen sem engedik el a BM-hez, semmi pénzért. inkább buknak 25-30 milliót de idén a BMbe nem fog igazolni. lehet hogy újra képbe jövünk... vagy akkor Lewa jövőre ingyen megy a BMhez.
érdekes fordulat Lewa ügyben. semmiképeen sem engedik el a BM-hez, semmi pénzért. inkább buknak 25-30 milliót de idén a BMbe nem fog igazolni. lehet hogy újra képbe jövünk... vagy akkor Lewa jövőre ingyen megy a BMhez.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Jövőre fújjuk le az egész BL-t meg az összes ligát és nézzük, ahogyan az öregek zsugáznak
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
ne is mondd.. rossz nézni, mert eszembe jutnak a jelenlegi játékosaink...hehe írta:ááá ahogy itt figo, zidane meg robertító keverget a juve ellen, szánalom az egész mai futball
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- hehe
ááá ahogy itt figo, zidane meg robertító keverget a juve ellen, szánalom az egész mai futball
- h3x0r
Neymar jelenleg a vilag legnagyobb tehetsege. Aztan, ha olyan teljesitmeny hoz, mint CR es messi, akkor lehet a vilag legjobbjai kozt emlegetni. De addig tilos tulertekelni.Matt009 írta:Tudom ezzel sokan nem értenek egyet, de én azt az alapelvet vallom, hogy amíg Neymar nem bőg le a Barcában, addig igenis tisztelni kell, és úgy kell kezelni, mint a világ egyik legjobbját. Aztán, ha besül, lehet átértékelni. De addig tilos lebecsülni.
Jelenleg "csak" egy tehetseg, aki meg semmit nem mutatott komoly szinten. Megvan benne a potencial, a tehnikai tudasa elegendo, a kerdes csak az, hogy amit a gyenge vedok ellen megtud csinalni, azt a legjobbak ellen is megtudja-e.
Az ilyen beszólások mindig bearanyozzák a napomat.Matt009 írta:hogy amíg Neymar nem bőg le a Barcában, addig igenis tisztelni kell, és úgy kell kezelni, mint a világ egyik legjobbját.
Persze, világ legjobbja. Mother of God.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ha top három akkor top három...ki vagyok én hogy ezt vitassam... mondjuk van egy kis anomália a dologban,mert:Manchester ellen nem ment neki,city ellen megint nem,csetlik ellen szo-szo,arsenal ellen talán...eredmény:BL out.nmate írta:Mond az a név neked valamit, hogy Iniesta? Ő még mindig jobb, mint Bale. Megértem, hogy piszok sok potenciál van benne, elfogadom, valszeg én vagyok vak, ha ennyien mondják... de ne legyen már top 3 a pali egy szezonja miatt.R.M.C.F írta:Ha bale-t hozni tudnánk,akkor kb a 3 legjobb játékosból,2 itt játszana...
Tehát a közepes csapatok ellen pörgött,az EL-be szintén,de komolyabb csapatok ellen nem igazán...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...