Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Donát » 2013. június 6., csütörtök 14:57

ericco írta:Neymar értékét nem a celebkedés és a magamutogatás vitte fel. Max Brazíliában, ide azok a hírek, műsorok korlátozottan jutottak el hozzánk, Európába. Neymar szerencséja az, hogy a világ ki van éhezve egy újabb zseniális brazil focistára. Ronaldinho már rég volt a toppon, Kaká rövid ideig, Robinho pedig csak igéret maradt.
Szerintem ez hülyeség, nem feltétlen brazilra van kiéhezve, mondjuk arra nyilván kíváncsiak az emberek, h ki váltja majd CR-t, és Messit. Mivel ő ki tudott emelkedni Dél-Amerikában (lévén nem Hazard, Bale, és Götze volt a vetélytársa), most kíváncsiak rá a tömegek. Ha Bale nagy csapatba igazolna, teszem azt a Real Madriba, akkor nem nyomná az Adidas?

csibi

HozzászólásSzerző: csibi » 2013. június 6., csütörtök 14:56

romo tett fel egy videót hazardról. pfu mit csinál az a srác. de kár, hogy a cselzit választotta. inkább ő jönne, mint bale.

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2013. június 6., csütörtök 14:53

Ez a "celebkedés" egy marhaság szerintem. Zidane se volt egy nagy média bohóc, mégis megérte perkálni érte. Vagy ott van Messi, róla sem töltenek fel videókat a youtubera, ahogyan a pöcsén pörgeti a labdát, mégis népszerű.

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. június 6., csütörtök 14:52

Neymar értékét nem a celebkedés és a magamutogatás vitte fel. Max Brazíliában, azok a hírek, műsorok korlátozottan jutottak el hozzánk, Európába. Neymar szerencséja az, hogy a világ ki van éhezve egy újabb zseniális brazil focistára. Ronaldinho már rég volt a toppon, Kaká rövid ideig, Robinho pedig csak igéret maradt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ericco 2013. június 6., csütörtök 14:54-kor.
Merci Zizou!

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 6., csütörtök 14:48

Amúgy Bale-nak miért kisebb a médiaértéke, mint Neymarnak? Ő sem csúnyább srác (már amennyire meg tudom ítélni). Ez azon múlik, h kit kapott fel a média, vagy azon, hogy ki mennyit bohóckodik civilben, vagy min?
Meg kell nézni, hogy kinek milyen reklámszerződései vannak, ki mennyire celebkedik, stb. Ebben a brazil szerintem köröket ver Balere.
Az már más kérdés, hogy a celebkedés miatt kit-hogyan ítélnek meg az emberek, de eladhatóbbá teszi.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2013. június 6., csütörtök 14:45

Realista24 írta:
Belépő kártyának azért szerintem jobb mint a brazilé
Lehet, hogy jobb, sőt, de egy ilyen mértékű kiadásnál szinte nagyobb hangsúlyt kap a gazdasági megtérülés, mint a sportszakmai.
Amúgy Bale-nak miért kisebb a médiaértéke, mint Neymarnak? Ő sem csúnyább srác (már amennyire meg tudom ítélni). Ez azon múlik, h kit kapott fel a média, vagy azon, hogy ki mennyit bohóckodik civilben, vagy min?

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 6., csütörtök 14:40

Belépő kártyának azért szerintem jobb mint a brazilé
Lehet, hogy jobb, sőt, de egy ilyen mértékű kiadásnál szinte nagyobb hangsúlyt kap a gazdasági megtérülés, mint a sportszakmai.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. június 6., csütörtök 14:38

morientes írta:És hogy Bale lett a PL legjobbja,az nem jelenti azt,hogy a PD-be automatikusan be fog válni.
Belépő kártyának azért szerintem jobb mint a brazilé :roll: :lol:

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 6., csütörtök 14:32

Nem írtad el véletlenül a nevet és a bajnokságot? Amúgy igaz lenne Neymarra.
Nem éppen,mer a brit,meg az europai média hónapok óta arról cikkezik,hogy Bale jön a Real Madridhoz 60-70-90milliókért.Èdes megváltó krisztusom...ki se férne az a rengeteg 0.Ha Neymarol cikkeztek,akkor Baleről ugyan annyit legalább.

Modrical kapcsolatba meg az az érdekes,hogy pont azok fanyalogtak,mikor a hotvátnak volt egy halványabb időszaka,(hozzáteszem ritkán kapott fél óránál többet)akik körbenyalták mielőtt idejött.Ebből is látszik a szurkolói mentalitás.Azt várták tőle hogy idejön,aztán egyszerre fog feltűnni a pályán szélen,elől,hátul...aztán mikor elkezdte hozni magát ujfent,akkor megint mindenki odáig volt.Én igaz hogy szkeptikus voltam vele kapcsolatban,pláne az ára miatt,de meggyőzött,és kiálltam mellette akkor is,mikor savazták.Amúgy sokkal több gógyija van ehhez a játékhoz,mint a walesinek valaha is lesz...

És hogy Bale lett a PL legjobbja,az nem jelenti azt,hogy a PD-be automatikusan be fog válni.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. június 6., csütörtök 14:31

Na, végre néhány jó kacsa az éterben. :)

Ha Coentrao megy, legalább a leginkább pénzszóró csapat vigye, ha őket sem tudjuk lehúzni 20 millió fölött (akár 25), akkor madarak vagyunk.

És végre Callejon is kell valakink, kb az első ilyen hír volt ez. :) Bár engem nem zavar a jelenléte, de inkább kapjanak a fiatalok lehetőséget, amikor ő játszana. Az egyszerűsített futójátéka, taktikai fegyelmezettsége miatt nem is lenne neki olyan hülyeség az olasz liga és a napoli.

Bale-lel meg továbbra is egy komoly gond van: nem eladó, illetve csak nagyon durva áron.

numberone1
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 6., csütörtök 14:16

RealMadridFanatic írta:......
+1

en is hoznam Bale-t.
Az az aggodalom, h mit tudna kezdeni egy felalt vedelemmel szerintem kicsit eltulzott.
par dolog.
1. az EL-ben is eleg sok csapat bunkerezett a Tottenham ellen es igy is a huzo ember volt az osszes meccsen.Nem volt szerencsetlen ilyen csapatok ellen sem.
2.Ha a csapat jo formaban van fizikalisan es mentalisan akkor nincs olyan csapat aki sokaig kihuzna kapott gol(golok) nelkul. Csak ido kerdese lesz es mindenki meg lesz szorva.
3. Nem hinnem ha a csapat nagyon jo jatekkal rukkolna elo akkor Bale lefele logna ki. Egy Callejon nem logott ki annyira amikor a csapat legazolt tavaly mindenkit.
4. nalam meg mindig a legfobb indok az, ha a barca atadja a teruletet nekunk akkor CR-Bale barkit megfog verni. Egy Alaba majd seggen fogja venni a levegot amikor majd probalja utolerni. :mrgreen:
5. Pontrugasok levedekezeseben(amiben nagyon gyengek vagyunk) nagy hasznat tudnank venni(fizikai adottsagai miatt).
6. A mi pontrugasainknal +1 jo fejelo ember.
7.Jobb oldali pontrugasoknal szinten nagy hasznat tudnank venni.
8. Taktikailag fegyelmezett es vedkezesben is kiveszi a reszet.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Demes

HozzászólásSzerző: Demes » 2013. június 6., csütörtök 14:09

Hogy ha már úgyis fizetjük a 4milliót a PSG-nek akkor valahogy toljuk hozzá hogy jövő nyáron elsőbbségünk van Lucas-hoz és akkor rendben vagyunk.

Toky
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Toky » 2013. június 6., csütörtök 14:05

morientes írta:És akkor Ronaldo...
...vannak olyan dolgok amit nem lehet pénzel mérni,remélem Perez tudja ezt...
És Ronaldo tudja ezt? :-)

Kíváncsi vagyok, hogy Ancelotti beajánlja-e Lucast majd (ha igaz ez a 4 milliós hír). :shifty:
Azt mondjuk már lehetett sejteni, hogy fizetni fogunk érte akkor, amikor Pérez lenyilatkozta azt, hogy ez nem ördögtől való ötlet. Azt tudni lehetett, hogy a PSG nem engedi el ingyen. Én még szívesen adnék nekik költőpénzt két játékosukért is. Ha már Lucas ennyire megszerette a mestert, kár lenne Őket szétszakítani. :mrgreen:

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. június 6., csütörtök 13:45

PSG accepted Real Madrid €4m compensation to release Ancelotti, and The announcement will be tomorrow. [L'equipe]
Hmm, akkor nem jött be a blöff és a maszatolás, vagy csak mérsékelten...
Még jó... Ha most azt nyilatkozná, hogy nem állnak az útjába, akkor mindenki jönne ilyen nevetséges árakkal. Már alapból a 25 millió is az... Higuaín nem olyan rossz támadó, hogy 30 alatt kelljen eladni... Perez sem hülye.
Egyébként de, olyan rossz...Mármint egy 25 millió körüli csatár sem rossz persze, de nem a top kategória, hogy többet adjnaka érte 30-nál.
Perez szövege meg...Ha komolyan vennék, minek érdeklődne iránta bárki, nem fognak kivásárlási árat fizetni érte. De mi is pontosan tudjuk, hogy el akarjuk adni, a többi csapat is pontosan tudja ezt, függetlenül attól, hogy mit nyilatkozik Perez.
De legalább mára már bedobták a Chelsea és a City nevét is, még ha nyilvánvaló, hogy nincs nagyon realitása a dolognak.
A City nem akkora hülyeség szerintem. Mourinho biztos nem akarja a Chelsea-be, de Pelléből még kinézem. És a csatárhelyzetet tekintve olyan sok lehetősége a Citynek sincs.

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. június 6., csütörtök 13:41

Ancelottival kapcsolatban kivárnak/kivártak Perezék, ameddig csak lehet, ha nem muszáj, minek fizessenek alapon. Mennek az egyeztetések, Bronzetti is ott van elvileg.
A PSG meg addig nem akarja elengedni ingyen, amíg nincs utód. Mivel Leonardo is kiesett, Blanc valószínűleg megy Rómába, így sok alternatíva nem maradt, Ők is makacsabbak, legalább pénzt lássanak a dologból.

Akiket hozni akarnak fixen, edzőtől függetlenül, azoknál meg így is tudnak próbálkozni (Casemiro, Carvajal, esetleg Bale), gondolom ezért gondolkoznak így. Azért 4 millió euró nem 2 Ft... Még egy ekkora klubnál is számít minden "cent", kis túlzással.

Szerintem most hét végéig várnak, aztán ha nincs megoldás, akkor jövő hét elején kifizetik a pénzt, és bejelentik Ancelottit.

Bale-nél meg szerintem nincs olyan nagy határvonal azért, hogy van aki isteníti, és van aki semmibe nézi.
Azt szerintem azok is elismerik, hogy jó játékos, akik nem feltétlen szeretnék itt látni, csak megvan az az aggodalmuk, hogy a stílusa nem illik ide.
Ez benne van a pakliban amúgy. Én nagyon támogatnám az érkezését, mert én látom benne azt, hogy technikailag sem egy fogalmatlan, jól tud adaptálódni. Szerintem használható lenne Ő akkor is, ha felállt védelem ellen megyünk, egyszerűen akkora gyorsaságbeli, gyorsulásbeli fölénye van, hogy nem kell neki nagy terület ahhoz, hogy megverje a védőjét. A lövései meg halálosak. Jól is indul be üresbe. A labdát sem úgy kezeli, hogy tol rajta egy 15 métereset és fut agy nélkül. Persze ha van helye, akkor ezt is megteszi, de akkor meg miért ne tenné.
Én elfogadom, ha más nem így látja, nekem ez a benyomásom róla, nem félteném a spanyol bajnokságtól sem.
Az ára már más lapra tartozik, az azért nagyon csúnya lenne, ha Cé közeli összeget fizetnénk érte. Akkor hagyjuk inkább.

A kreatív arcok nekem amúgy is egy sorral hátrébb kellenek. Egy felállt védelmet is úgy lehet megbontani, ha vannak olyan emberek, akik jól mozognak üresbe, ÉS olyanok, akik megtalálják a réseket labdával.
Most a két oldalon Cé - Bale induló lenne, hát nem tudom melyik álló védelem veszi fel őket, ha indul a mulatság...
Főleg ha köztük van egy Suárez is.
Ehhez persze a középpályát nagyon rendbe kellene tenni, szerkezetváltást is szorgalmaznám, nehogy orrnehéz legyen a csapat.

Na mindegy, messzire mentem. Én díjaznám Balet.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2013. június 6., csütörtök 13:31

morientes írta:Én ezt ebben az ügyben pont fordítva látom.Itt sztm pont a média fújta túl Bale qualitásait,mert ugye rúgott 20 gólt a PL-be,ahol a taktika majdnem hogy ismeretlen fogalom
Nem írtad el véletlenül a nevet és a bajnokságot? Amúgy igaz lenne Neymarra.
morientes írta:Csakhogy most Bale van felkapva,mert majd ugyanannyi gelt rak a fejére mint Ronaldo...
Persze, az másodlagos, hogy a PL legjobbja lett. :D

Mindegy, Modricot is szinte mindenki fikázta mielőtt ide jött, most meg azok nyáladzanak a legjobban tőle, akik akkor a legjobban lehordták.

karesz46
Kedvenc játékosaid: CR7, Bale, Ramos
Kedvenc csapatod: real

HozzászólásSzerző: karesz46 » 2013. június 6., csütörtök 13:16

Kyller írta:PSG accepted Real Madrid €4m compensation to release Ancelotti, and The announcement will be tomorrow. [L'equipe]
ugy van, ez kell, remelem igaz :agree:
de ha nem akkor is mert nm lehet kifizetni egy edzoert 4 milliot, komolyan?azon mullik h mikor kezdunk igazolni.....meg amugy is ha kepesek vagyunk jatekosokert 40x eket adni nehogy mar egy edzoert csak 4 et ne :mrgreen: :mrgreen:

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 6., csütörtök 13:13

Azt nem igazán értem hogy mitől ennyire negatív bale megítélése általánosságban véve....illetve tudom,mert sajnos a fociban a megítélés nem feltétel a tudás hanem a média által bemutatott "kép" a döntő.......
Én ezt ebben az ügyben pont fordítva látom.Itt sztm pont a média fújta túl Bale qualitásait,mert ugye rúgott 20 gólt a PL-be,ahol a taktika majdnem hogy ismeretlen fogalom,Ronaldo meg vagy 40-et,szvsz..nem érdemes a két embert összehasonlítani...én még mindig úgy érzem hogy felállt védelem ellen kevés lenne.
Másrészről meg ott van egy Philiphe Coutinho a pool-ba,akitől nem zeng a média,de nagy szerepe van azért abban,hogy Suarez Lajosnak ennyire megy...aki ugyan nem vonal szélső,mint Bale,de rohadtul jó tkp,aki szélről indul meg(jobbról)
Csakhogy most Bale van felkapva,mert majd ugyanannyi gelt rak a fejére mint Ronaldo...

Higuain,valaki említette,hogy ő kezd a válogatottba nem Kun,nos ez annyiban nem igaz,hogy kezd mind2,általában,csak Pipita középen játszik,míg Agüero szélebre.Tehát menne a dolog kettejük közt a citybe.Jó lenne ha kiperkálna érte a sejk 30+kb...

És akkor Ronaldo...Én nem érzem a gyereket pofátlannak,ki akarja hozni a legjobbat a karrierjéből anyagi téren,mint asszem mindenki.A vezetőség dolga okosan dűlőre jutni vele,de egyet mondhatok,vannak olyan dolgok amit nem lehet pénzel mérni,remélem Perez tudja ezt...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára morientes 2013. június 6., csütörtök 13:16-kor.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

karesz46
Kedvenc játékosaid: CR7, Bale, Ramos
Kedvenc csapatod: real

HozzászólásSzerző: karesz46 » 2013. június 6., csütörtök 13:09

CS0ki írta:
A City-s hír akár még igaz is lehet. Ők meg fogják adni a 30+ millát Higuért. Pelle lesz ugyebár a City edző, és Pellénél Higuáin alapember lett a szezon közepén. Ha valakinek csak pozitív emlékei vannak Higuról, akkor az ő. Reméljük jó zsíros áron sikerül elpasszolni Higut.
Jaja, ebben van valami. Mondjuk a Citynél még képbe kerülhet Cavani, a hírek szerint erősen nyomulnak rá, de hátha Pelle odaviszi Higut. De szép is lenne! :roll:
vigyek csak Higut :mrgreen:

Kyller
Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Higuain, Ramos, Alvaro Recoba

HozzászólásSzerző: Kyller » 2013. június 6., csütörtök 12:48

PSG accepted Real Madrid €4m compensation to release Ancelotti, and The announcement will be tomorrow. [L'equipe]

Vissza: