Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

Toky
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Toky » 2013. június 6., csütörtök 1:34

Matt009 írta:
Pontosan,ezt én is így látom....pepe a világ egyik legjobbja..
... A fejemet fogom, amikor a fórumon olyanokat olvasok, hogy Pepet el kéne adni. Lehet látni 1-2 érthetetlen hsz-t, amiben Pepe eladásáról írogatnak tisztelt kollégák, aztán meg írják, hogy xy kh-t vennék a helyére. Kérdem én, miért lenne szükségünk egy ilyen játékoskeringőre? Jobb játékost kh-nak jelenleg nem tudunk hozni. Az 1-2 ember, aki talán jobb, mind betonkezdő a saját csapatában, de még Pepehez hasonlítható, de gyengébb kh-t se nagyon lehet megszerezni.
Pepe tényleg a világon az egyik legjobb középső védő, ez így igaz.
Ahogy az is, hogy már 30 éves. Hogy már 3. számú középső védő. Hogy Pérez a korábbi dolgai miatt már állítólag el akarta adni. És a pletykák (HA igaz) szerint (már nem emlékszem melyik klub) ajánlott érte 25 milliót, illetve Neki dupla gázsit a mostanihoz képest.
Szóval HA menni akarna, hogy pénzt keressen, és kezdő(!) legyen, akkor "Inigo Martinez + 5-10" millióért mehet. Ha Martinezt nem tudjuk megvenni így (azaz minimum 5 milliós haszonnal, és ebbe benne van az is, hogy nem jönne ide), akkor én sem adnám el. De ha az említett feltételek fennállnak, akkor nyugodt szívvel.
Matt009 írta:Csak hát a sajtó nagy úr.
Ne kezd már Te is.

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. június 6., csütörtök 0:34

Szerintem senki sem vitatja, hogy Bale jó játékos, szimplán nem illik ide,
Pont ez az. Nem Bale tudását nem ismerjük el, hanem a stílusával van gondunk. Ő Angliában egy technikás játékos, kiemelkedik a közegéből, itt nem emelkedne ki fele annyira sem. A La Liga más világ, itt erőből, sebességből nem igazán lehet megélni, itt technikai tudás, szűk területen is tökéletes megoldások kellenek. Kérdés, hogy ezek mennyire mennek Bale-nek. Nem azt mondom, hogy ezeket nem tudja, csak nem tudja olyan szinten, amivel itt alázná a jónépet.
Pontosan,ezt én is így látom....pepe a világ egyik legjobbja..
Egy az egyben adom ezt. Én is megkaptam a magamét párszor, amikor Pepet védtem. A fejemet fogom, amikor a fórumon olyanokat olvasok, hogy Pepet el kéne adni. Lehet látni 1-2 érthetetlen hsz-t, amiben Pepe eladásáról írogatnak tisztelt kollégák, aztán meg írják, hogy xy kh-t vennék a helyére. Kérdem én, miért lenne szükségünk egy ilyen játékoskeringőre? Jobb játékost kh-nak jelenleg nem tudunk hozni. Az 1-2 ember, aki talán jobb, mind betonkezdő a saját csapatában, de még Pepehez hasonlítható, de gyengébb kh-t se nagyon lehet megszerezni.
Csak hát a sajtó nagy úr.

Suarez detto. Az az ember egy igazi állat. Pozitív és negatív értelemben egyaránt. Vállalhatatlan, undorító, amit néha művel, de a védők is berosálnak, ha ellenük lép a pályára, és nem a testi épségüket féltik, hanem a kapujukat. Suarez egy középszar csapatban a legnagyobb védelmeket veszi hülyére gyakorlatilag minimális támogatással... Itt olyan társakkal, mint CR vagy Modric... Hát remélem nem csak elképzelnem kell, hanem valóság lesz.

EnzoZidane89
Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo,C.Ronaldo,X.Alonso
Kedvenc csapatod: Hala Madrid!

HozzászólásSzerző: EnzoZidane89 » 2013. június 6., csütörtök 0:12

Ezen most én is kiakadtam.. jobb Özilnél mert két lábas :shifty:
Már csak annyiban is vitatkoznék,hogy Özil szvsz a gyenge szezonja ellenére is világklasszis,és akkor még nem is mondtam,hogy a jobb szél ahova mourinho rakta az elmult meccseken nem is neki való... :agree:
Iker-Carvajal-Ramos-Varane-Marcelo-Casemiro-Modric-Isco-Bale-Ronaldo-Benzema

Hala Madrid & Go Ferrari
Kép

heccsat
Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos

HozzászólásSzerző: heccsat » 2013. június 6., csütörtök 0:11

jó akkor toljátok az egy lábas özilt, akinek az egylábasságán ment el két döntő szituáció is idén kupában és BL ben. Tök felesleges érvelni olyan embereknek, akiknek ott fityeg özil neve a kedvencek között, ha fel akarom venni a stílusát az utolsó hozzászólónak, akkor akár azt is mondhatnám, hogy ilyen kedvenc játékossal nem vagy kompetens a témában, nem akartam a szintedre süllyedni, de sikerült sajnos.

arra éleztem ki a dolgot, de ez nem azt jelenti, hogy csak abban gyenge, fizikálisan is kevés, elnyomja még az is aki nem akarja és már az arca is nagy lett a semmire

de egyébként ennek ellenére azt írtam, hogy "özil/Isco" , de ugorjatok már erre is... Istenem
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára heccsat 2013. június 6., csütörtök 0:15-kor.
----------------De Gea-----------------
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. június 6., csütörtök 0:08

heccsat írta:
pheco írta:Egyébként kiakadok, hogy sokan Iscot már a kezdőbe is raknátok Özil helyett. Nem tudom mit láttok abban a srácban, szerintem semmi extra. Tök ügyes meg tehetséges, de ide kevés szerintem. Felőlem jöhet, de nem érzem azt, hogy stabil kezdő tudna lenni. Vele nem lépünk előrébb. Kp megerősítéséről meg egyre kevesebb hír van, remélem hoznak legalább 1, de inkább 2 embert oda. Aztán jöhet egy szélső meg egy csatár.

hát igazából annyi, hogy már most jobb Özilnél, a gyerek 2lábas már ezzel sokkal előrébb vagyunk
Isco még semmit nem csinált csak volt egy jó félszezonja. Ráadásul többet játszik a bal szélen, mint középen.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

EnzoZidane89
Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo,C.Ronaldo,X.Alonso
Kedvenc csapatod: Hala Madrid!

HozzászólásSzerző: EnzoZidane89 » 2013. június 6., csütörtök 0:06

pheco írta:Egyébként kiakadok, hogy sokan Iscot már a kezdőbe is raknátok Özil helyett. Nem tudom mit láttok abban a srácban, szerintem semmi extra. Tök ügyes meg tehetséges, de ide kevés szerintem. Felőlem jöhet, de nem érzem azt, hogy stabil kezdő tudna lenni. Vele nem lépünk előrébb. Kp megerősítéséről meg egyre kevesebb hír van, remélem hoznak legalább 1, de inkább 2 embert oda. Aztán jöhet egy szélső meg egy csatár.

Ezt teljes mértékben adom. Isco még nem több,mint egy feltörekvőben lévő tehetség.
A Kp megerősítése meg remélem abban fog megmutatkozni,hogy hozunk egy vkp-t megy egy szélsőt.
Iker-Carvajal-Ramos-Varane-Marcelo-Casemiro-Modric-Isco-Bale-Ronaldo-Benzema

Hala Madrid & Go Ferrari
Kép

heccsat

HozzászólásSzerző: heccsat » 2013. június 6., csütörtök 0:04

hát igazából annyi, hogy már most jobb Özilnél, a gyerek 2lábas már ezzel sokkal előrébb vagyunk
Next season dreamteam

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2013. június 5., szerda 23:56

Egyébként kiakadok, hogy sokan Iscot már a kezdőbe is raknátok Özil helyett. Nem tudom mit láttok abban a srácban, szerintem semmi extra. Tök ügyes meg tehetséges, de ide kevés szerintem. Felőlem jöhet, de nem érzem azt, hogy stabil kezdő tudna lenni. Vele nem lépünk előrébb. Kp megerősítéséről meg egyre kevesebb hír van, remélem hoznak legalább 1, de inkább 2 embert oda. Aztán jöhet egy szélső meg egy csatár.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. június 5., szerda 23:47

azt lehet tudni, hogy ha az eladasokat nem szamoljuk, akkor kb mennyi penzunk van atigazolasokra?

heccsat

HozzászólásSzerző: heccsat » 2013. június 5., szerda 23:19

Szerintem senki sem vitatja, hogy Bale jó játékos, szimplán nem illik ide, nekem már elegem van az egylábas játékosokból, nem akarok még egy ilyet itt látni, egy Reusnak sokkal több hasznát vehetnénk, van az a pénz higgyétek el :/

ennél a felállásnál szeretnék a földön maradni és egy olyat írni, amire van is esély, nem szeretném Alonsot sokáig már ott látni, de amíg nincs jó alternatíva, közepest ne hozzunk; Özilért sem vagyok oda viszont isco is zsákbamacska, nem biztos, hogy elérné a kellő szintet
tudom, hogy Modric nem ott a legjobb, de még így is évezredekkel jobb ott, mint Khedira

Carvajal Varane Ramos Marcelo
---------- Modric Alonso
-- Reus ----Isco/Özil------Ronaldo
---------- Benzema/Suarez

cserék: Draxler, Albiol, Nacho, Jesé, Khedira, Özil, Arbeloa, Pepe, Jesus

ezzel próbáltam a realitásoknál maradni, talán csak Reus lenne necces

viszont akiben talán még Jesenel is több van az Draxler, 2 év múlva 50 millió körül lesz az a gyerek, eszméletlen ügyes, dinamikus, két lábas, jól lát a pályán
Next season dreamteam

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 5., szerda 23:09

Nálam Pepe hatalmas kedvenc, ezzel rendre meg is találnak, de szerintem simán benne van (legalábbis a sérülése előtt benne volt) a top 5-ben, sőt akár még a top 3-ban is. Mikor ezt másoknak mondom szemberöhögnek. Attól, hogy soha nem lesz az év csapatában, a kommentátorok agresszív állatnak tartják, és a Youtube-on ha beírtam a nevét sokáig a "Pepe the animal" és a "Pepe the assassin" videók jöttek ki az első két helyen, még a tudását objektíven kell szemlélni.
Megelőzőszerelésekben nincs párja az egész világon.
Szóval nálam Suarez is teljesen tiszta lappal indulna attól a pillanattól, hogy alákanyarítja a szerződését.
Pontosan,ezt én is így látom....pepe a világ egyik legjobbja.....de a drukker egy különleges fajta,a legtöbb a véleményét a speakerektől,az "álszakkomentároktól"az NSO-ról és a blikkből veszi.......ott meg lehúzzák nagyon.

Buták.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. június 5., szerda 23:05

Bale-lel talán a legtöbb embernek nem az a baja, hogy nem ismeri el, mint jó focista, hanem maga a játék, amit képvisel (kontrázós, gyorsaságon alapulómindemellett nem vitatja senki a technikai, passzjátékbeli tudását sem.) azt nem akarja itt látni. Legalábbis, ahogy én figyeltem meg eddig itt.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

2024/25: Ide azt a hét kupát.

Gerr90
Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga

HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. június 5., szerda 23:05

R.M.C.F írta:
Az Ajax óta láttam párszor játszani, de nálam nem volt annyira kiemelkedő.

Mivel eléggé szemétláda,így a megítélése sokkal rosszabb mint a valós tudása......ez hasonlít pepéhez,őt is sokkal rosszabbnak ítélik meg,mint amit valóban tud,mert egy köcsög alapjában véve.....de amit ő mentett,amit melózott kisegített oldalra,blokkolt......az embertelen volt.
Nálam Pepe hatalmas kedvenc, ezzel rendre meg is találnak, de szerintem simán benne van (legalábbis a sérülése előtt benne volt) a top 5-ben, sőt akár még a top 3-ban is. Mikor ezt másoknak mondom szemberöhögnek. Attól, hogy soha nem lesz az év csapatában, a kommentátorok agresszív állatnak tartják, és a Youtube-on ha beírtam a nevét sokáig a "Pepe the animal" és a "Pepe the assassin" videók jöttek ki az első két helyen, még a tudását objektíven kell szemlélni.
Megelőzőszerelésekben nincs párja az egész világon.
Szóval nálam Suarez is teljesen tiszta lappal indulna attól a pillanattól, hogy alákanyarítja a szerződését.

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 5., szerda 23:01

nmate írta:Egyáltalán nem rossz Bale megítélése itt a fórumon, eddig akitől olvastam rajtam kívül, hogy konkrétan nem szeretné itt látni, az morientes.
Pont, hogy a fordítottja igaz. Már Messi & CR magasságokba emelik, aztán ez az első olyan szezonja, amikor elitbe illő teljesítményt hozott.

Suarez meg alábecsült, a legjobb csatár jelenleg. Falcaot is odabassza.

Hááát én nagyon kevés bale mellett kardoskodó alakot láttam itt.......alig volt pár. Suarez meg igen,nagyon jó......ha a két játékost megszerezzük,akkor mindenki hátra dőlhet,mert a Cr-Suarez-bale pack az odaver.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 5., szerda 22:59

Egyáltalán nem rossz Bale megítélése itt a fórumon, eddig akitől olvastam rajtam kívül, hogy konkrétan nem szeretné itt látni, az morientes.
Pont, hogy a fordítottja igaz. Már Messi & CR magasságokba emelik, aztán ez az első olyan szezonja, amikor elitbe illő teljesítményt hozott.

Suarez meg alábecsült, a legjobb csatár jelenleg. Falcaot is odabassza.

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 5., szerda 22:58

Az Ajax óta láttam párszor játszani, de nálam nem volt annyira kiemelkedő.

Mivel eléggé szemétláda,így a megítélése sokkal rosszabb mint a valós tudása......ez hasonlít pepéhez,őt is sokkal rosszabbnak ítélik meg,mint amit valóban tud,mert egy köcsög alapjában véve.....de amit ő mentett,amit melózott kisegített oldalra,blokkolt......az embertelen volt.

Tayo
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Varane, R9.

HozzászólásSzerző: Tayo » 2013. június 5., szerda 22:56

Azt nem igazán értem hogy mitől ennyire negatív bale megítélése általánosságban véve....illetve tudom,mert sajnos a fociban a megítélés nem feltétel a tudás hanem a média által bemutatott "kép" a döntő.......
elismerem a mostani teljesítményét, kiemelkedő szezont futott. figyelgettem a játékát, baromi sokat fejlődött az évek alatt szinte minden téren. nekem egyszerűen a stílusa és azok az erényei amikkel angliában jól teljesít, azokkal van a bajom. ezeket szerintem ebben a közegben nem tudja megvalósítani, túlságosan is a sebességéből és az erejéből él meg, ha mourinho lenne az edzőnk akkor azt mondanám nyugodtan jöjjön mert az ő taktikájába, elképzeléseibe nagyszerűen beleillene. viszont én azt szeretném ha a következő szezontól merőben mást játszanánk. bale lehet tudna alkalmazkodni mert bebizonyította hogy egy tanulékony játékos, de valahogy én őt egy spanyol közegben nem tudom elképzelni, sokkal eredményesebb lehet egy Mu-ban szerintem.

Gerr90
Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga

HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. június 5., szerda 22:54

R.M.C.F írta:Azt nem igazán értem hogy mitől ennyire negatív bale megítélése általánosságban véve....illetve tudom,mert sajnos a fociban a megítélés nem feltétel a tudás hanem a média által bemutatott "kép" a döntő.......

bale,brutál jó......és suarez is nagyon,nála talán csak falcao az aki nekem jobban kéne,de falcao meg mezőnyben gyengébb a harapósnál.

Ez a 3as,annyira menne.....hogy sok hajam nem hullna ki 2013/2014 ben.
Balet divattá vált nem elismerni. Nekem nagyon furcsa, hogy a fórumon csak néhányan mondanak(unk) róla jókat. Nem azt mondom, hogy annyira jó játékos, mint CR, de sokban hasonlít hozzá a stílusa, és mikor a portugál jött nem igazán láttam ellenkező fórumozókat. Mindenképpen szeretném, ha leigazolnánk.
Hatalmasat nyernénk vele.
Suarez pedig kezd engem is meggyőzni, bár én valahogy mindig túlértékelt focistának találtam. Az Ajax óta láttam párszor játszani, de nálam nem volt annyira kiemelkedő. Viszont a videók alapján meg hatalmas tanár a posztján. Az igazság valahol a kettő között lehet, ami még így is egy olyan szint, amit nem ütnek meg a jelenlegi csatáraink. 40 alatt hoznám.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. június 5., szerda 22:44

Azért annyira nem borzasztó a helyzet... Mármint szőröstalpú parasztok sem vagyunk na! Most kijött 1-2 tagból a mondani való, de szerencsére lassan elcsendesülnek a hülyeségek. Bizom benne, hogy majd lesz 1 kis vacsora meg ez meg az majd a srácok, Zizu, Perez meg edzőbá társaságában és megdumálják a dolgokat. Mondjuk szerintem José távozásával megoldódtak a problémák. Az is benne van a pakliban, hogy Arbeloa tisztában van vele, hogy padozni fog és nyalizik Mounak hátha viszi a Chelseabe :lol:

Igen amúgy közben látom megy a duma. Ancelottinak volt 1 olyan felállása talán a Milannal, hogy 4-1-3-2

-------------------------------Iker
----Carvajal-----Varane------------Ramos------Marci

.........................Pogba :'( ---------------------

---Bale----------------Modric/Özil--------------CR--

------------Benzema-----------------Suarez/Jesé :hmmm:

Szerk.: Mondjuk az aláirásom sem rossz szerintem a 4-1-4-1-es felállással :-)

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 5., szerda 22:42

Azt nem igazán értem hogy mitől ennyire negatív bale megítélése általánosságban véve....illetve tudom,mert sajnos a fociban a megítélés nem feltétel a tudás hanem a média által bemutatott "kép" a döntő.......

bale,brutál jó......és suarez is nagyon,nála talán csak falcao az aki nekem jobban kéne,de falcao meg mezőnyben gyengébb a harapósnál.

Ez a 3as,annyira menne.....hogy sok hajam nem hullna ki 2013/2014 ben.

Vissza: