Pepe tényleg a világon az egyik legjobb középső védő, ez így igaz.Matt009 írta:... A fejemet fogom, amikor a fórumon olyanokat olvasok, hogy Pepet el kéne adni. Lehet látni 1-2 érthetetlen hsz-t, amiben Pepe eladásáról írogatnak tisztelt kollégák, aztán meg írják, hogy xy kh-t vennék a helyére. Kérdem én, miért lenne szükségünk egy ilyen játékoskeringőre? Jobb játékost kh-nak jelenleg nem tudunk hozni. Az 1-2 ember, aki talán jobb, mind betonkezdő a saját csapatában, de még Pepehez hasonlítható, de gyengébb kh-t se nagyon lehet megszerezni.Pontosan,ezt én is így látom....pepe a világ egyik legjobbja..
Ahogy az is, hogy már 30 éves. Hogy már 3. számú középső védő. Hogy Pérez a korábbi dolgai miatt már állítólag el akarta adni. És a pletykák (HA igaz) szerint (már nem emlékszem melyik klub) ajánlott érte 25 milliót, illetve Neki dupla gázsit a mostanihoz képest.
Szóval HA menni akarna, hogy pénzt keressen, és kezdő(!) legyen, akkor "Inigo Martinez + 5-10" millióért mehet. Ha Martinezt nem tudjuk megvenni így (azaz minimum 5 milliós haszonnal, és ebbe benne van az is, hogy nem jönne ide), akkor én sem adnám el. De ha az említett feltételek fennállnak, akkor nyugodt szívvel.
Ne kezd már Te is.Matt009 írta:Csak hát a sajtó nagy úr.