Túl optimista vagy. Eladjuk CR-t, és a portugál helyén Kaksi fog rohangálni, mer' Carlo nagy kedvence...nmate írta:Ez az Isco is az a kategória aki óccsón jöhet. Boateng nálam még az se, a gyerek piszok jól tüzel, de az itt nem menő CR-n kívül.
'szal jövőre CR-Higu-DM marad elől
Kommentáld a híreket
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
A Real legendák vs. juve legendákról nincs valamilyen keretinformáció? Hálás lennék egy ilyenért
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
Röhögnék, ha az lenne, hogy Higuaínról letesz a Juve aztán, meg majd augusztus 30 körül 18-ért elviszi valaki. Ahogy ezek az eladások szoktak lenni ez a realitás. Teljesen jó üzlet a Realtól vásárolni, nem tudom miért nem kattannak ránk a kisebb csapatok...
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ez az Isco is az a kategória aki óccsón jöhet. Boateng nálam még az se, a gyerek piszok jól tüzel, de az itt nem menő CR-n kívül.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
olyanból meg van itt már egy jópár...R.M.C.F írta:Ez az Isco nem nagyon szeret védekezni, elégé sétálgatós kölyök.....
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
olasz hírek szerint robban a bomba nem sokára olaszországban, mert tevez már a juve kapuiban kopogtat. a sárga fogú meg itt marad. én meg sírok.
az arsenal meg elengedi Arshavint, Denilsont meg Squillacit. lejár a szerződésük.
az arsenal meg elengedi Arshavint, Denilsont meg Squillacit. lejár a szerződésük.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Ez az Isco nem nagyon szeret védekezni, elégé sétálgatós kölyök.....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Galacticos
4-3-2-1ben nyomják. csatár mögött pedig mind a három pozícióban szokott játszani. az előbb direkt megnéztem hogy hogy írják le a malaga kezdőjét isco egyszer balon, egyszer középen ,egyszer jobbon. attól nem tartok hogy egyoldalas csapatok leszünk, főleg hogy carvajal jobban fogja segíteni a támadásokat mint essien vagy arbeloa.nmate írta:Isco lesz úgyis, vagy senki. Az a baj, ő is balon/középen játszik, annyira egyoldalas lesz a csapat, hogy az fájdalom.
elöl kötetlen posztok kellenek, céernek is sokat kéne feltűnnie a jobbszélen -sokkal többet mint mondjuk idén- és ha 4-3-3ban nyomjuk akkor meg a csatár is akár benzema lesz akár suarez vagy bárki neki is többször kikéne lépnie a szélre amikor mondjuk cr fut be középre vagy a harmadik játékosunk.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Azt tudom, hogy nem lesz jó meccs Az előző 4 Uru-Francia meccs 0-0 lettR.M.C.F írta:Az Uru-Fra meccset adja valami? Tud valaki valamit?
port-on nem írják egyik sport adónál sem. Marad a stream.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- nmate
Nem leszel vészmadár, mert ez csak nekem meg pár embernek agymenése, hogy Reus kell inkább, mintsem Bale vagy Isco.legendary írta:Nem akarok vészmadár lenni, de a Bayern például mindenképpen esélyesebb Reusért, mint a Real. Igazából Németországon belül a Bayern mindenkiért a legnagyobb esélyes.
Isco lesz úgyis, vagy senki. Az a baj, ő is balon/középen játszik, annyira egyoldalas lesz a csapat, hogy az fájdalom.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Az Uru-Fra meccset adja valami? Tud valaki valamit?
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- niden6
- Kedvenc játékosaid: Higuaín, Alonso, Varane
Már kijelentette, hogy távozik... De legyen igazad. :-)rajtunk marad ez a láma argentin, én mondom.
Dehogynem az.RealMadridFanatic írta:
Főleg, hogy Reus nem is Dortmund-nevelés.
Nála inkább az érdekes, hogy egy éve van csak ott.
Abszolút BVB-nevelés, onnan vette meg a Gladbach, majd vette vissza a Dortmund. Képben vagy.
Reus saját bevallása szerint sírt, amikor Götze távozott, mert azt hitte, hogy mindketten a Dortmundból vonulnak majd vissza. Németeket amúgy is nagyon nehéz külföldre vinni (ugyanúgy mint angolokat, tehát Bale se lenne egyszerű eset), ők eléggé ragaszkodnak a hazai bajnoksághoz.
Nem akarok vészmadár lenni, de a Bayern például mindenképpen esélyesebb Reusért, mint a Real. Igazából Németországon belül a Bayern mindenkiért a legnagyobb esélyes.
Akkor kb azt kapjuk, amennyit ér. BL impotens csatár egyetlen komoly célokat maga elé tűző csapatot sem érdekelhet túlzottan.Donát írta:El fog menni, de lehet, hogy csak 15ért...hehe írta:rajtunk marad ez a láma argentin, én mondom.
nem hiába nem kell fasznak se, vagy ha kell, akkor is lófütty pénzért.
ennyit ér.
- nmate
Én is szeretném látni mit alkot a nagyoknál, mert eddig sok fantáziát nem látok benne
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Sztm nincs azzal semmi baj,ha valakit Jeset dijazza,vagy Özilt,vagy valaki kritikát fogalmaz meg meg,disztingvált módon persze,egy-egy játékossal szemben.
Ha meg ezt konzekvensen teszi,az meg mégjobban becsülni való,ahogy Csoki is írta.
Sokszor talán csak az a furcsa,hogy mikor valakinek 2 hsz-en belül homlokegyenest eltérő a véleménye,azt nem tudom sokszor hovatenni...
Másrészről viszont meg mindenki írjon amit szeretne,ha ezzel nem sért meg senkit,elvégre ezért van ez a platform...
Jesét meg tényleg mindenki szeretné már látni,mit dandarít a nagyoknál,az is aki lát benne fantáziát,meg az is aki nem... :-)
Ha meg ezt konzekvensen teszi,az meg mégjobban becsülni való,ahogy Csoki is írta.
Sokszor talán csak az a furcsa,hogy mikor valakinek 2 hsz-en belül homlokegyenest eltérő a véleménye,azt nem tudom sokszor hovatenni...
Másrészről viszont meg mindenki írjon amit szeretne,ha ezzel nem sért meg senkit,elvégre ezért van ez a platform...
Jesét meg tényleg mindenki szeretné már látni,mit dandarít a nagyoknál,az is aki lát benne fantáziát,meg az is aki nem... :-)
LEGIO PATRIA NOSTRA
De Jesé iránti rajongás egy embertől jön, mint a fent említett úriemberek utálata általános téma, sok ember által előhozva. :-)Nem akarom Remyt védeni, de Higuáin, Khedira, meg Di Maria konstans utálata épp annyira sokszor (vagy még többször is) terítéken van, mint Remy Jesé iránti rajongása.
De kellenek az ilyen fix emberek, nekem Jim a kedvencem a spanyolosítással. De tényleg, ő tartja magát az elveihez, nem csapong jobbra-balra.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Nem akarom Remyt védeni, de Higuáin, Khedira, meg Di Maria konstans utálata épp annyira sokszor (vagy még többször is) terítéken van, mint Remy Jesé iránti rajongása. A fent említett trió utálást nem tartod ugyanúgy unalmasnak?Nem unod még ezt a Jesé szopkodást? Nem akarok én beleszólni abba, hogy miről és/vagy kiről írj, de egy idő után unalmas tud ez lenni
Nem unod még ezt a Jesé szopkodást? Nem akarok én beleszólni abba, hogy miről és/vagy kiről írj, de egy idő után unalmas tud ez lenni. Szerintem mindenki tudja -talán még maga Jesé is -, hogy beleszerettél, de attól nem lesz jobb neki sem, hogy naponta 60x fellövöd a nevét mindennel kapcsolatosan. ;)
accel: "vidal, kondogbia, pogba, casemiro? mind a négyen 180 fölött vannak jóval."
R24: "Vidal 35-40, Kondogbia 10-15, Pogba 25, Casemiro 6 misi.
Vagy félreértek valamit?"
R24: "Vidal 35-40, Kondogbia 10-15, Pogba 25, Casemiro 6 misi.
Vagy félreértek valamit?"
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Jól látom, hogy nincs 23-as számú mez jelenleg a csapatban? Simán odaadnám Jesének, ha feljön
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots