Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Donát » 2013. június 5., szerda 14:57

Kerlon írta:
Donát írta:
Reus dortmund-hű, mint Klopp. Szerintem egyelőre mozdíthatatlan.
Gondolom épp annyira, mint Götze. :-)
Ez igaz, nem tudom, lehet... :hmmm: Götze ugye bayor születésű (?), de 8 éves korától Dortmund-nevelés. Tehát végülis rá lehet mondani, h a karrier volt a szempont, mert 8 éves korában még valószínűleg nem volt bayern-ultra. Reus Dortmundban született, ott nőtt fel, elvileg ez álmai klubja, aztán ki tudja... :-)

Amúgy az mindenki számára egyértelmű, hogy minőségi kp-val DM uolyan minőségi játékos lenne, mint David Silva, Reus, Mata, vagy a többiek?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Donát 2013. június 5., szerda 15:00-kor.

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. június 5., szerda 14:54

Gondolom épp annyira, mint Götze.
Főleg, hogy Reus nem is Dortmund-nevelés.
Nála inkább az érdekes, hogy egy éve van csak ott.

De ha van záradék a szerződésében, akkor be kellene próbálni. Tényleg jó a srác.

Mondjuk én Bale-t is támogatnám, ha nem lenne olyan mocsok drága. De jó az a gyerek. Nagyon.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. június 5., szerda 14:49

Donát írta:
Gondolom épp annyira, mint Götze. :-)
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Donát

HozzászólásSzerző: Donát » 2013. június 5., szerda 14:42

nmate írta:
morientes írta:Ha ide akar jönni,leütjük,és felültetjük egy Cardiffi gépre...vélemény?
Én adom.
És elkezdjük győzködni Reust, hogy neki milyen jó lenne itt.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 5., szerda 14:39

nmate írta:
morientes írta:Ha ide akar jönni,leütjük,és felültetjük egy Cardiffi gépre...vélemény?
Én adom.
Ha meg belemenne a német,isten bizony átrepülnék dortmundba,és segítenék neki csomagolni... B-)
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 5., szerda 14:32

Én adom.

legendary

HozzászólásSzerző: legendary » 2013. június 5., szerda 14:30

A MU miért akarná Albiolt? :|

Nem hülyék ők se, pletykaszinten se merült fel, pláne, hogy ők jó eséllyel viszik Garay-t padra. Abból lehet valami a Realnak ugye, de Albiol a kutyának se kell.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 5., szerda 14:25

Balet kiperkáljuk ha nem akar jönni leütjük telenyomjuk droggal és manipuláljuk, hogy ő igen is itt akar játszani :mrgreen: 
Ha ide akar jönni,leütjük,és felültetjük egy Cardiffi gépre...vélemény? :roll:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Los Blancos
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. június 5., szerda 14:22

A Cadena Cope szerint a Real Madrid vezetősége megállapodott Cristiano Ronaldóval, aki 2018-ig a spanyol klub játékosa marad.
Lezárhatnák már ezt az egészet.

Perez nyilatkozataiból meg az jön le, hogy, ha nem jön üössze Carlo akkor megpróbáljuk Zizut.

Donát

HozzászólásSzerző: Donát » 2013. június 5., szerda 14:19

Géci írta:Mondok 1 fasza képletet bár én ezt elküldeném Pereznek szívem szerint :lol:
Kakát vissza a Milánba cserébe adják Boatenget (padra jobb lenne szerintem mint Kaká...)
Coentrao (+ Khedira :mrgreen: ) mehet a Chelseabe 25 misiért
Di Maria Psg-be Ancelottiért + Verratti meg kapnak max 10 misit
Albiol mehet a MU-ba és hozzuk Inégó Martinezt
Higuain meg Juvéba és adják cserébe Pogbát
Balet kiperkáljuk ha nem akar jönni leütjük telenyomjuk droggal és manipuláljuk, hogy ő igen is itt akar játszani :mrgreen:

Vélemény?
tök jól hangzanak, csak ki megy bele?
-PSG nem hiszem
-Juve nem hiszem
-Milan esetleg, ha fizetünk pluszba
-MU-s reális lehet
-Chelseat nem tudom, ez is reális lehet, én eladnám mind2t, pláne 30 millió körül. Bale csak akkor kell, ha jönni akar, ha nem, van közel olyan jó opció harmad áron. (+ Jesének is jót tenne, ha nem jönne :D )

Kaká mehet, van helyette Özil és Modric, nem kell a helyére senki. Di María helyett jöhetne Mata, Silva, Lucas, de egyik sem túl valószínű. Ha ott DM-Jesé páros tolná, és lenne normális kp szerintem nem lenne gond velük sem. Persze erre a normális kp-ra jelenleg túl sok esélyt nem látok :/
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Donát 2013. június 5., szerda 14:24-kor.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 5., szerda 14:17

Géci írta:Vélemény?
Hát, Higuain távozására nem sok esélyt látok, a többi viszont tuti így lesz.

:smile:

Legkisebbtobi

HozzászólásSzerző: Legkisebbtobi » 2013. június 5., szerda 14:12

BBeno írta:A Cadena Cope szerint a Real Madrid vezetősége megállapodott Cristiano Ronaldóval, aki 2018-ig a spanyol klub játékosa marad.
De kezdem unni ezt az egeszet.. komolyan olyan mintha ujra le akarna igazolni es jonnek naponta a hirek rola...
Géci írta:Mondok 1 fasza képletet bár én ezt elküldeném Pereznek szívem szerint :lol:
Kakát vissza a Milánba cserébe adják Boatenget (padra jobb lenne szerintem mint Kaká...)
Balet kiperkáljuk ha nem akar jönni leütjük telenyomjuk droggal és manipuláljuk, hogy ő igen is itt akar játszani :mrgreen:

Vélemény?
1. oke (ba boateng nem kaka posztja szerintem)
2. 25 millio coentrao + 20 millio khedira
3. ??? Ennyire ne nezzuk mar ertektelenek mariskat... az edzoert miota divat fizetni?
4. albiol padra teljesen jo... ha eladjuk akkor is fel kell hozni a castillabol valakit vagy nacho es kesz.
5. ertekben megegyeznek de ugyan miert akarna pogbat a juve elpaszolni? tavaly kellett volna gondolkozni
6. ot en is tamogatom.. de nem ennyiert
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Legkisebbtobi 2013. június 5., szerda 14:17-kor.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. június 5., szerda 14:11

A Cadena Cope szerint a Real Madrid vezetősége megállapodott Cristiano Ronaldóval, aki 2018-ig a spanyol klub játékosa marad.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. június 5., szerda 14:11

Mondok 1 fasza képletet bár én ezt elküldeném Pereznek szívem szerint :lol:

Vélemény?

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 5., szerda 14:10

Amúgy most néztem meg Transfermarkton, szerintük Khedirának csak 2015-ig él a szerződése Szóval valóban időszerű vagy a megújítása, vagy az eladása. Úgyhogy ha Vidal, esetleg Pogba nem jön össze (és lássuk be, hogy valószínűleg ez a helyzet), akkor Ramiresre még rákérdeznék. Ha Ő sem, akkor muszáj lesz Vele hosszabbítani.
Sajnos a brazil hiu ábránd...nem hiszem hogy a chelsea megválna tőle,valamint az a szorgalmas felfogás amibe a brazil játszik(játéktudással párosulva,nem úgy mint Khediranal)az Mounak is fekszik.
80%felett nyeri a párharcokat,gólt is elég sokszor szerez,szélsőt is tud,ha kell...nem is értem Scolari miért nem számít rá a konf.kupán... :roll:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Toky
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Toky » 2013. június 5., szerda 13:55

Donát írta:És ha Josénak spanyol fóbiája van, hozzuk Romeut is! :-)
Erről jut eszembe. Ha Mourinhonak kell Khedira, cseréljük már el Ramiresre. :D
Amúgy most néztem meg Transfermarkton, szerintük Khedirának csak 2015-ig él a szerződése Szóval valóban időszerű vagy a megújítása, vagy az eladása. Úgyhogy ha Vidal, esetleg Pogba nem jön össze (és lássuk be, hogy valószínűleg ez a helyzet), akkor Ramiresre még rákérdeznék. Ha Ő sem, akkor muszáj lesz Vele hosszabbítani.

Donát

HozzászólásSzerző: Donát » 2013. június 5., szerda 13:49

És ha Josénak spanyol fóbiája van, hozzuk Romeut is! :-)

Toky
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Toky » 2013. június 5., szerda 13:47

Tayo írta:Plusz Thiago Silva és Lucas is élteti Ancelottit és marasztalnák. Ez is egy újabb bizonyíték arról hogy milyen jó kapcsolatot alakít ki az olasz a játékosaival.
Mike írta:Olyan sok hír, pletyka, nyilatkozat volt már Ancelottival kapcsolatban, hogy el nem tudom képzelni h ne itt kössön ki. És akkor remélem hoz magával legalább 1 játékost is.
Hozzon kettőt. Verratti ugye a pletykák szerint amióta Ancelottival számolunk kell nekünk. (Tudom, hogy mit nyilatkozott Verratti.) Aztán most úgy tűnik, hogy Lucas nagyon kedveli. Mi itt a fórumon többen is vagyunk, akik kedvelik az Ő játékát. Gondolom Ancelottinak is tetszik. A PSG-nek kell állítólag di María. Meg lehet ezt beszélni. :mrgreen:
(Nem, továbbra sem hiszem, hogy eljönne.)
horesz93 írta:Örülnék ha Coentrao maradna a csapatnál,így Marcelonak nem kellene végig játszani az egész szezont.Fontosabb meccseken még mindig Coentraot játszatnám mert védekezésben stabilabb...
Szerintem meg védekezésben sincs lényegi különbség a két játékos között. Ellenben támadásban ég és föld. Ha pedig nekem nem is hiszel, az isteni, a mindig igazmondó Mourinho is kezdetben Coentraot játszatta a komolyabb meccseken, aztán később már azokon is Marcelo játszott.

Donát

HozzászólásSzerző: Donát » 2013. június 5., szerda 13:35

Csabi írta:perez megmondta, hogya héten nem lesz edző, úgyhogy igazolás sem, szóval nagyon szép nyár elé nézünk. ettől már csaka jövő év lesz szebb.
A háttérben folynak a dolgok, la. Zidane tárgyalt volna a T'hammel, és gondolom más játékosért is mennek az ajánlatok fű alatt.
Cr7 írta:A spanyol lapértesülés szerint, a Chelsea rég-új trénere, a portugál José Mourinho nem számol két spanyol játékosával, Fernando Torressel és Juan Matával.

A Marca úgy értesült, hogy a középpályás és a csatár is távozhat a nyári átigazolási szezonban a londoni klubtól, persze csak abban az esetben, ha megfelelő ajánlat érkezik a játékosokért.
Ha igaz, (amit kétlek) Matát érdemes lenne becserélni Di Mariára vagy Coentraora. (aztán novemberben már őr cinkelnénk folyamatosan :shutup: )

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 5., szerda 13:32

Coentrao nagy rejtély számomra. Meg, hogy mi az, hogy itt nem szeretik és éreztetik vele. Sajnos őt nem fogjuk tudni minőségben pótolni. Valószínű Nacho lenne a helyettese aki tök átlag.
Luxus egy 30+millios játékot jegelni a padon,ha megfelelő ajánlat érkezik,akkor el kell adni.
Ami meg azt a nem szeretik dolgot illeti,biztos úgy van,miért mondana ilyeneket ha nem volna igaz.Mendes ráerőltette őt csillagászati összegért a klubra,ami sokaknak nem tetszik.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Vissza: