ráadásul ez a szerepkör rengetegszer változik/változottHogy szar szerepet kapott Carlotol. Nem tudja megoldani, idegen neki. Olyan szinten le lett butitva a játéka, hogy faj nézni.
Karim Benzema
- ___Samy___
Re: Karim Benzema - 9
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Hogy mi a baja azon kívül, hogy egy lusta troger?
Hogy szar szerepet kapott Carlotol. Nem tudja megoldani, idegen neki. Olyan szinten le lett butitva a játéka, hogy faj nézni.
Félreértés me essék, nem írtam egy szóval sem, hogy nem hibás!
Hogy szar szerepet kapott Carlotol. Nem tudja megoldani, idegen neki. Olyan szinten le lett butitva a játéka, hogy faj nézni.
Félreértés me essék, nem írtam egy szóval sem, hogy nem hibás!
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Eladnám, ha látnám, hogy megvan a helyettese. Jesé nem megoldás középen, ő nem olyan stílust képvisel ami megoldja a problémáinkat ott. Egyelőre Benzema a legjobb megoldás azon a poszton.
Én csak - és szerintem a többiek is -, azért állok Benzema teljesítménye előtt értetlenül, mert megmutatta, hogy mire képes, elmondta, hogy mit szeretne és idén egyik se látom rajta. Persze dolgozik ezerrel, ami látszik a pályán, de nem látom a tűzt a szemében, hogy ő meg akar halni a sikerért és ez a tényező sok kevésbé ígéretes játékost tett jobb játékossá. Igazából szerintem senki se érti, hogy egy klasszis képességű játékos, miért teljesít ilyen hullámzóan.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Elnézést, az offért, de ez szúrja a szemem. Ez egyáltalán nem igaz. Pont, hogy a testépítők rengeteg nyújtanak, nincs bekötve az izmuk, elég sok pl lemegy spárgába meg ilyesmi.Géci írta:Amúgy izomzathoz visszatérve, azt tudom, hogy akik gyúrnak azoknak sokkal kötötteb az izmuk, de kétlem, hogy Benzemának ilyen baja lenne... Na mind1 nem tudom mi az oka, de remélem, hogy orvosolva lesz
Benznél az a gond, hogy közel sem olyan profi, mint CR. Nem lehetett hallani róla azt, hogy ő érkezik meg leghamarabb edzésekre és ő megy el legkésőbb. Ez a plusz súly amennyiben izom, nem szabadna gátolnia a gyorsaságát, csupán annyi kéne, hogy pluszban dolgozik.
De itt már nem is erről van szó sajnos, fájó szívvel, de én elpasszolnám nyáron.
- heccsat
- Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos
Szerintem nincs rajta felesleg, egyébként nem sok olyan szituáció van amikor le lehetne szűrni, hogy most lassú -e vagy sem, magától nem mer bevállalni egy sprintet a labdával, megáll és bevár másokat, fejben lassú az száz, de futásban nem vagyok biztos, hogy az lenne, ha egyébként megpróbálná, de meg sem próbáljamorientes írta:Nem arról volt szó,hogy miért szar,hanem arra próbálunk rájönni,hogy akkor miért lassú....valamint hogy az felesleg e rajta vagy izom...
----------------De Gea-----------------
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam
Next season dreamteam
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Nem arról volt szó,hogy miért szar,hanem arra próbálunk rájönni,hogy akkor miért lassú....valamint hogy az felesleg e rajta vagy izom...ez oké, de ettől nem lesz szar valaki, azért mert heti x foci mellett, esetleg tol mást is 1-2x :D
Az hogy szar,azt mindenki elismeri,de ha 100X leírod róla hogy szar,attól még Perez nem adja el holnap
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- heccsat
ez oké, de ettől nem lesz szar valaki, azért mert heti x foci mellett, esetleg tol mást is 1-2xmorientes írta:volt erről RMCF-nek egykor egy nagyon jó sportszakmai elemzése,hogy bizonyos edzésmódszerek hogyan befolyásolják pl a savasodást,a sebbességváltásokat,stb...
Egyébként sem hiszem, hogy nagyon hagynák őt ilyeneket csinálni, de bírom, hogy mindenféle kifogás van már arra, hogy ő miért nem jó, nem kifogás kell, hanem megoldás, az 5 év alatt mindenféle kifogás volt már, de ez már lejárt lemez, vagy teljesítsen vagy adjuk el, ilyen egyszerű a dolog, és szerintem mindenki tudja, hogy tőle itt maradandót már nem kapunk.
Next season dreamteam
Next season dreamteam
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Gyanùs vagy Te nekem :mrgreen:
Amúgy meg Kerlonnal értek egyet,más izomcsoportot mozgatnak meg egy küzdősport edzésen,meg egészen mást a futballistáknál....nem mindegy hogy az aktuális edzésmódszer hogy hat a robbanékonyságra,a gyorsaságra...volt erről RMCF-nek egykor egy nagyon jó sportszakmai elemzése,hogy bizonyos edzésmódszerek hogyan befolyásolják pl a savasodást,a sebbességváltásokat,stb...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Azért sem érdemes ezt összehasonlítani, mert rengeteget kihagytál míg Benzem nagyjából 2 hónapig nem csinálja intenzíven, hanem hambizik a mekiben, de pl ő már meg se engedheti magának, hogy a 2 hónapos szünetében ne kondizzon, mozogjon, mert az komolyan meglátszódna már az elő szezonján is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Igen, ez is igaz! Pontosan nem tudom hány év után kezdtem el megint focizni, de 3 hete mennek az edzések, és ezt vettem észre, de azzal is tisztában vagyok, hogy ez ahhoz képest bohóckodás... Én most csak leirtam egy személyes tapasztalatot, de lehet, hogy x idő edzés után nálam is változnak a dolgok.Kerlon írta:Géci, rohadtul nem mindegy, hogy komolyan szinted csinálod vagy sem. Most ilyen szinten 10 kg izomtól is lassulsz, nem hogy azon a szinten...
Amúgy izomzathoz visszatérve, azt tudom, hogy akik gyúrnak azoknak sokkal kötötteb az izmuk, de kétlem, hogy Benzemának ilyen baja lenne... Na mind1 nem tudom mi az oka, de remélem, hogy orvosolva lesz
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Te vagy képben leginkább Benzemával, mond meg te, hogy mi a baja, mert azt én sem hiszem, hogy +/- 5kg ennyit változtatna egy ember formáján. Az egész szezonja egy hullámvasút, tol 2 klasszis teljesítményt, ellötyög vállalhatóan 4-5 meccsen aztán jön 2-3 meccs legrosszabbja, majd megint javuló tendencia 4-5 meccsig és visszaértünk a klasszis teljesítményhez, és kezdődik elölről.A legutóbbi képek szerint kockás volt a hasa. Nem is ertem miről beszéltek. Mintha a robbanekonysag a kgon mulna.
Ide már nem Zizou kell, ide nem kemény kezű edző kell, ide nem pszichológus kell, hanem valami más, mert szerintem neki már annyit volt a lelkére beszélve, hogyha ez nem segített, akkor még 2 beszélgetés nem fog csodát tenni. Talán a posztja nem stimmel, talán fizikailag nincs a toppon, talán alul motivált, talán önbizalma nincs? Nem tudom. De nagyon jó lenne már végre tudni.
De őszintén szólva nekem ebben a szezonban is bebizonyította, hogy nem lehet rá hosszútávon számítani. Hiába lesz jó a szezon hátralevő részében, engem nem tud meggyőzni arról, hogy ő ide elég első számú csatárnak. Mindenképpen kell valaki elé. Nem feltétlenül kell eladni a nyáron, de vele, mint alapember nem szabad számolni.
Egy esetben lenne kivétel. Ha májusig klasszis teljesítményt hozna le és aranylabdás formában tolná. Na akkor talán. De ez úgysem lesz. Szimplán elfogadható teljesítmények meg már az elmúlt hónapok formaingadozásai miatt nem meggyőző értékűek.
Milyen hülyeséget? Az a hülyeség, hogy másfajta izomzat alakul ki valakin. Ilyet én nem állítottam, egyszerűen más izomzatod erősödik, másra áll be a szervezet. Pl. a kosarasok ezért is ugranak nagyobbat, az etiópok a ritkább levegőhöz szoktak és lettek jó táv futók stb... Lehet kötöttebbek az izmai, keveset nyújt stb... A testnevelő tanárom egyszer mondta, hogy a profiknál akár órákig is kell nyújtani, hogy ne legyen sérülékeny, ne fáradjon az izom és muszáj rá gyúrni. Max, ha azt írtam volna, hogy új izomzat, de akkor meg nobel díjas lehetnék vagy valami ilyesmi.heccsat írta:azért ilyen hülyeségeket ne nem létezik ilyen, hogy másfajta izomzat alakul ki valakin, vagy több vagy kevesebb, de másfajta nem lesz egy adott emberen (létezik másfajta izomzat, de ahhoz másik ember is kell)Kerlon írta:Teljesen más izomzat kell hozzá
szerintem neki már nincs visszaút, ha csak Zidane nem lép nagyon közbe, akkor nyáron megválunk tőle remélhetőleg
Géci, rohadtul nem mindegy, hogy komolyan szinted csinálod vagy sem. Most ilyen szinten 10 kg izomtól is lassulsz, nem hogy azon a szinten... Mondjuk R24 is írta, Karim tiszta szálka, de szerintem ő a korával erősödött.
K
K
-
Én arra fogom, bár én tudnék fogyni, mert nem vagyok olyan hú de szálkás... Bár igy könnyen lebeszél a fogyókúráról
Ami biztos, hogy lassult + szerintem vállalhatna többet, mert a kaput meg érzi annyira mint CR
Ami biztos, hogy lassult + szerintem vállalhatna többet, mert a kaput meg érzi annyira mint CR
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A legutóbbi képek szerint kockás volt a hasa. Nem is ertem miről beszéltek. Mintha a robbanekonysag a kgon mulna.Géci írta:Hát én lassan 10 éve foglalkozok küzdősportal. Előtte s közbe 9 évig fociztam. 2 hete megkeresett Nádudvar ùj foci edzője, hogy nem e szeretnék megint focizni. Mind1 nem nyomom le a laska szöveget... Lényeg, hogy hála a küzdősportnak szedtem fel x kiló izmot, meg lett olyan lábam mint overdosenak. Azt vettem észre, hogy gyorsabb lettem meg elég erőset rùgok. Viszont lassan gyorsulok fel. Most le akarok adni vagy 5kg-ot, mert erre fogom, de összességében a küzdősport olyan mintha kardióznál meg crossfitteznél, szóval szerintem tuti nem ez a baj. Szerintem csak fogynia kéne. Szerintem...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
hehe szerintem jobban hisz Patoba, mint Pato saját magába.
Amúgy mióta braziliában van egy kihagyott üres kapu és az elpanenkázott 11-esről emlékezetes idáig.
vb keretbe tényleg benne lesz?
Amúgy mióta braziliában van egy kihagyott üres kapu és az elpanenkázott 11-esről emlékezetes idáig.
vb keretbe tényleg benne lesz?
-
Hát én lassan 10 éve foglalkozok küzdősportal. Előtte s közbe 9 évig fociztam. 2 hete megkeresett Nádudvar ùj foci edzője, hogy nem e szeretnék megint focizni. Mind1 nem nyomom le a laska szöveget... Lényeg, hogy hála a küzdősportnak szedtem fel x kiló izmot, meg lett olyan lábam mint overdosenak. Azt vettem észre, hogy gyorsabb lettem meg elég erőset rùgok. Viszont lassan gyorsulok fel. Most le akarok adni vagy 5kg-ot, mert erre fogom, de összességében a küzdősport olyan mintha kardióznál meg crossfitteznél, szóval szerintem tuti nem ez a baj. Szerintem csak fogynia kéne. Szerintem...
- heccsat
azért ilyen hülyeségeket ne nem létezik ilyen, hogy másfajta izomzat alakul ki valakin, vagy több vagy kevesebb, de másfajta nem lesz egy adott emberen (létezik másfajta izomzat, de ahhoz másik ember is kell)Kerlon írta:Teljesen más izomzat kell hozzá
szerintem neki már nincs visszaút, ha csak Zidane nem lép nagyon közbe, akkor nyáron megválunk tőle remélhetőleg
Next season dreamteam
Next season dreamteam
Amúgy szerintem közre játszik a verekedős( nem tudom milyen küzdősportot tol a gyerek) haverja és Benzema tevékenysége is. Teljesen más izomzat kell hozzá és lehet heti kétszer lejár úgy is edzeni, aztán kicsit átállt. Kitudja mi lett vele... Én nagyon szeretem, de már én se bízok benne. Legalább most év elején szerzett jó pár fontos gólt.
K
K
-
Gyanùs vagy Te nekemrevolver írta:szerintem szedett fel, bilbao elleni meccs előtt mutatták a játékosokat és benzemát hátulról mutatták. hát elég nagy segge vanAmugy rosszul vettem eszre vagy szedett fel?