Na azok vannak. Amúgy szerintem az Atleti megint meg fog minket előzni.Raúlito írta:Sziasztok!
Régóta olvasgatom az oldalt és a fórumot is, szellemes, nagyon pezsgő és informatív viták zajlanak itt, így nem is tudom megállni, hogy csak olvasója legyek ezen eszmecseréknek
Spanyol bajnokság
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Spanyol bajnokság
- Raúlito
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Cristiano Ronaldo, Modric, Isco, Ramos, Marcelo
Sziasztok!
Régóta olvasgatom az oldalt és a fórumot is, szellemes, nagyon pezsgő és informatív viták zajlanak itt, így nem is tudom megállni, hogy csak olvasója legyek ezen eszmecseréknek
A vitához hozzászólva: Az Atletít sohasem kedveltem - 2013 és 2015 között nem is nagyon lehetett az agresszív védekezésre épülő, de látványos megoldásokból keveset felmutató játékképet - de el kell ismerni, a szervezettségük példamutató és a keretüket is évről évre fejlesztik! Nem vagyok teljesen nyugodt a Szuperkupa előtt, mert nálunk 1-2 igazolás még szükséges lenne, míg nekik már most komplett keretük van...
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
Bill Shankly
A vitához hozzászólva: Az Atletít sohasem kedveltem - 2013 és 2015 között nem is nagyon lehetett az agresszív védekezésre épülő, de látványos megoldásokból keveset felmutató játékképet - de el kell ismerni, a szervezettségük példamutató és a keretüket is évről évre fejlesztik! Nem vagyok teljesen nyugodt a Szuperkupa előtt, mert nálunk 1-2 igazolás még szükséges lenne, míg nekik már most komplett keretük van...
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
Bill Shankly
Bill Shankly
Bill Shankly
Ja, kodo írta. Neki elnézzük.
A Wolsfburg meccs egy példa volt, hogy akár 1 rossz meccsel is nagyon megéghetsz. Amúgy az Atleticonak kb. ez is volt a sorsa, hogy valami kis csapat ellen bénáztak.
A Wolsfburg meccs egy példa volt, hogy akár 1 rossz meccsel is nagyon megéghetsz. Amúgy az Atleticonak kb. ez is volt a sorsa, hogy valami kis csapat ellen bénáztak.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ateeemadrid
Kerlon írta:Senki nem írt oylat, hogy európa második legjobb csapata, illetve bárkiben benne lehet egy rossz meccs, ami végzetes. Nekünk is min múlott pár éve a Wolfsburg ellen? .ateeemadrid írta:Hát nemtudom, én valahogy annyira nem vagyok befosva tőlük, és sok extrát nem látok bennük. Azért tavaly is csak kiestek a BL csoportkörből, azért Európa 2. legjobb csapatától ez elég gáz, nem?
Tény, hogy jól erősítettek, de azért ez a keret nálam messze nem BL-esélyes. Persze az undorító focijuknak köszönhetően akármikor esélyük lehet egy topcsapat ellen, de ugyanúgy bőven benne van, hogy valami kisebb csapat megszivatja őket.
A Wolfsburg meg már nem csoportmeccs volt. Lehet szépíteni, de akkor is gáz kiesni egy BL csoportkörből egy állítólagos topcsapatnak.Atletico europa masodik legjobb csapata. Ezen kar is vitatkozni, jovo evi bl varakozasaim szerint alátámasztja ezt.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
-
A transferban nem tett jót nekik, főleg hogy előtte borzalmasan igazoltak. Mint Gameiro, Gaitan stb.ateeemadrid írta:Hát nemtudom, én valahogy annyira nem vagyok befosva tőlük, és sok extrát nem látok bennük. Azért tavaly is csak kiestek a BL csoportkörből, azért Európa 2. legjobb csapatától ez elég gáz, nem?
Tény, hogy jól erősítettek, de azért ez a keret nálam messze nem BL-esélyes. Persze az undorító focijuknak köszönhetően akármikor esélyük lehet egy topcsapat ellen, de ugyanúgy bőven benne van, hogy valami kisebb csapat megszivatja őket.
Kiváncsi leszek mit húz elő a kalapból Simeone az új szezonra.
amúgy én egyáltalán nem vagyok pesszimista a csapattal kapcsolatban. Egy esetleges Hazard érkezésével és akár egy csatárral nagyon sok meglepetést okozhatunk. Talán végre hosszú idők után lesz értelme bajnokságot nézni.
Senki nem írt oylat, hogy európa második legjobb csapata, illetve bárkiben benne lehet egy rossz meccs, ami végzetes. Nekünk is min múlott pár éve a Wolfsburg ellen? ... felesleges ennyiből következtetést levonni. Főleg, hogy a mérleg másik oldalán meg ott van, hogy csak mi bírtunk el velük az elmúlt években.ateeemadrid írta:Hát nemtudom, én valahogy annyira nem vagyok befosva tőlük, és sok extrát nem látok bennük. Azért tavaly is csak kiestek a BL csoportkörből, azért Európa 2. legjobb csapatától ez elég gáz, nem?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ateeemadrid
Hát nemtudom, én valahogy annyira nem vagyok befosva tőlük, és sok extrát nem látok bennük. Azért tavaly is csak kiestek a BL csoportkörből, azért Európa 2. legjobb csapatától ez elég gáz, nem?
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
Az a “kicsi híja” különbözteti meg a győztest a vesztestől!Kerlon írta:Kajak nemértem azokat, akik lenézik az Atleticot. Kis híján eredményesebbek lehetnének nálunk is az elmúlt 5 évben... Meg már mióta várjuk, hogy leeresszen a matrac? Oké, hogy nem szeretitek őket, de lenézni, leértékelni rohadtul nem szabad őket.
Amúgy lenézni én sem nézem le őket az elmúlt években Európa top csapatai közé emelkedtek teljesítményben! ( azt ne részletezzük, hogy apróból ahhoz kèpest, mint amennyit az olajcsapatok költöttek...)
“Senki se feledje, hogy az az éra, mely Messinek rendeltetett, végül Cristianoé lett.” /Tomas Roncero/ +1(+1) x5
Kajak nemértem azokat, akik lenézik az Atleticot. Kis híján eredményesebbek lehetnének nálunk is az elmúlt 5 évben... Meg már mióta várjuk, hogy leeresszen a matrac? Oké, hogy nem szeretitek őket, de lenézni, leértékelni rohadtul nem szabad őket.
K
K
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Realista24 írta:[
Most vagy soha?? Majd' minden évben közelebb vannak a tűzhöz, mint mi.
a most vagy sohát úgy értettem hogy most van a legnagyobb esélyük oda is érni mert a 2 nagynak vannak problémái
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Meg egy meccsen se lettuk az uj csapatunkat,de az atma mar most jobb, eselyesebb
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Most vagy soha?? Majd' minden évben közelebb vannak a tűzhöz, mint mi.RaúlCF írta:ToniKroos írta:Én amúgy nagyon gondolkodok egy hosszútávú fogadáson, hogy megnyerik a BL-t. Szerintem mi nem fogunk negyedszerre is nyerni (bár már tavaly is ezt gondoltam), ráadásul tényleg jól erősítettek, edzőjük is top. Hát csapat legyen a talpán, aki ezeket megfogja idén. Én még bajnoki címre is legalább akkora esélyesnek tartom őket, mint minket. Részben örülök is neki, rossz volt, mikor 2 csapatos volt a bajnokság azt 20 ponttal mentünk a harmadik előtt.
A blt murphy törvénye szerint behúzza a Juve a ligát viszont szerintem is az Atma elteszi. Se a Barca se a Real nincs toppon nekik meg most vagy soha évük lehet.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
ToniKroos írta:Én amúgy nagyon gondolkodok egy hosszútávú fogadáson, hogy megnyerik a BL-t. Szerintem mi nem fogunk negyedszerre is nyerni (bár már tavaly is ezt gondoltam), ráadásul tényleg jól erősítettek, edzőjük is top. Hát csapat legyen a talpán, aki ezeket megfogja idén. Én még bajnoki címre is legalább akkora esélyesnek tartom őket, mint minket. Részben örülök is neki, rossz volt, mikor 2 csapatos volt a bajnokság azt 20 ponttal mentünk a harmadik előtt.
A blt murphy törvénye szerint behúzza a Juve a ligát viszont szerintem is az Atma elteszi. Se a Barca se a Real nincs toppon nekik meg most vagy soha évük lehet.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Olyan aranykorszakuk van, amit valószínűleg nem mostanában fognak megismételni. És ki tudja meddig folytatják ezt még.wxyz írta:Arról volt szó, hogy lehetnének sikeresebbek.
2009-10-es szezon óta nyertek többek között: 3 EL-t, játszottak 2 BL döntőt! Nyertek egy bajnokságot, spanyol kupát, szuperkupát és 2x EU szuperkupát.
Ezt, ha a csapatok 99%-a éri el, lehet nekik tapsolni, mert nem kis teljesítmény. De azért lehetnének sikeresebbek.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Én amúgy nagyon gondolkodok egy hosszútávú fogadáson, hogy megnyerik a BL-t. Szerintem mi nem fogunk negyedszerre is nyerni (bár már tavaly is ezt gondoltam), ráadásul tényleg jól erősítettek, edzőjük is top. Hát csapat legyen a talpán, aki ezeket megfogja idén. Én még bajnoki címre is legalább akkora esélyesnek tartom őket, mint minket. Részben örülök is neki, rossz volt, mikor 2 csapatos volt a bajnokság azt 20 ponttal mentünk a harmadik előtt.
-
Ahhoz nem volt elég a keret, most talán az lesz.
Arról volt szó, hogy lehetnének sikeresebbek.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Te kotottel bele az Atletico jatekaba es, hogy miert nem igazolnak ugy, hogy tamadobb felfogasu, szebb focit tudjanak jatszani. En erre irtam, hogy kar oket a Realhoz, Barcahoz, Bayernhez hasonlitani. Ha hosszu evekig ezen a szinten maradnak, akkor lehet esetleg toluk szebb jatekot varni, de azt sem Simeoneval. Illetve ezzel a jatekkal megis csak sokra vittek es a Realon kivul senki nem tudta megallitani oket zsinorban 4 evig.wxyz írta:Oké, igazatok van.
De ezek, hogy jönnek ide? Nincs olyan HSZ amihez ezek kapcsolódnának.
Oké, igazatok van.
Atletico europa masodik legjobb csapata. Ezen kar is vitatkozni, jovo evi bl varakozasaim szerint alátámasztja ezt.
Szerk.: ha eddig nem lett volna eleg a teljesitmenyuk.
Szerk.: ha eddig nem lett volna eleg a teljesitmenyuk.