Megy a meccs!

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Megy a meccs!

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. szeptember 27., szombat 17:06

Ha kapunk egy gólt, könnyen úgy járhatunk, mint az Anoetaban. Illarranak jönnie kell 10 percen belül. A walesi bárd meg pihenjen szépen.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Banán

HozzászólásSzerző: Banán » 2014. szeptember 27., szombat 17:05

Kerlon írta:Helyzetjelentés a United gépéről:https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hph ... e=54C021C0 :lol: :lol: :lol:
:D

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. szeptember 27., szombat 17:04

Banán írta:csak az egyéni kvalitások miatt vagyunk előrébb, nem csapat szinten
Így van. Aki nem látta most is hogy milyen könnyedén rohantak át a középpályánkon (beleértve ebbe a BBC-t), az nemtom...

Kroos helyére én hoznám Illarra-t, nézzük meg mit tud a srác.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tucsoki 2014. szeptember 27., szombat 17:05-kor.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. szeptember 27., szombat 17:02

Helyzetjelentés a United gépéről:https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hph ... e=54C021C0 :lol: :lol: :lol:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Banán

HozzászólásSzerző: Banán » 2014. szeptember 27., szombat 17:01

Realista24 írta: Volt esélyed, elszúrtad.

:lol: :lol:
A 4-4-2 egyértelműen jobb, de ahogy írtam az elején, a kezdő után, nem lehet egész évben azt tolni. Egyrészt sablonossá kiszámíthatóvá válnánk, valamint abban a rendszerben csak bizonyos játékosok érzik jól magukat, tavaszra végünk lenne. Illetve nem árt, ha van két-három működőképes rendszer. Ez is működik, ami most fent van, csak ez tartogatja a legtöbb veszélyt.
ne csajoskodj :D

ha ezt egy Barca szurkoló olvassa szerintem 3x átfut az eddigi élete az agyán, hogy ennyi felállás létezik :D én személy szerint jobban örülnék, ha lenne egy rendszer, ami tökéletesen megy és ha az már megvan, lehetne opciókat keresni, másrészt a mai szerintem nem működik, csak az egyéni kvalitások miatt vagyunk előrébb, nem csapat szinten

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 27., szombat 16:58

viszont érdekelne a véleményed a felállásról, amit felvetettem, arra válaszolhattál volna :)
Volt esélyed, elszúrtad.

:lol: :lol:
A 4-4-2 egyértelműen jobb, de ahogy írtam az elején, a kezdő után, nem lehet egész évben azt tolni. Egyrészt sablonossá kiszámíthatóvá válnánk, valamint abban a rendszerben csak bizonyos játékosok érzik jól magukat, tavaszra végünk lenne. Illetve nem árt, ha van két-három működőképes rendszer. Ez is működik, ami most fent van, csak ez tartogatja a legtöbb veszélyt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. szeptember 27., szombat 16:57

sírok :lol: :lol: :lol:
aki ismeri a videót annak előny.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2014. szeptember 27., szombat 16:57

Realista24 írta:Majdnem. Tudatosan magunkra húztuk őket, és adtunk nekik területet. Egyik következik a másikból.
Csak ebben az volt a veszély, hogy iszonyat szellősen védekeztünk, és többször sem álltunk a helyzet magaslatán sőt. Ez a Modric Kroos kp iszonyat kevés lesz.

schranzer
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)

HozzászólásSzerző: schranzer » 2014. szeptember 27., szombat 16:55

Nah fog jonni Illarra, hogy Carlo bebiztositsa a KP-t ... Ez igy átjáróház, nem mondom h rosszak vagyunk, de ez a 2-0 csalóka, a 2-2 simán reálisabb lenne ... vissza kéne állni a 4 4 2-re, ugy is jonnének a gólok, ha meg nem, 2-0-nál az se gond, de nagyobb lenne a valoszinusege h nemkapunk gólt, mint ebben a 4 3 3-ban ...

OFF: ez a Vazquez vagy ki nagyon jokat beszelt a reklámok alatt ...
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR

Banán

HozzászólásSzerző: Banán » 2014. szeptember 27., szombat 16:54

Realista24 írta:Butaság mert más a véleményem? Akkor inkább hagyom a veled való kommunikációt.

Rossz napod van? :D

butaság feltételezni, hogy összepisilem magam, mert nem 0-4 az állás, nem ez állt a mondanivalóm mögött, ezért nem kell megsértődni, nincs nekem bajom meg konfliktusom sem senkivel és ez így is marad

viszont érdekelne a véleményed a felállásról, amit felvetettem, arra válaszolhattál volna :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Banán 2014. szeptember 27., szombat 16:55-kor.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 27., szombat 16:54

James>Bale
ez mindent elmond a mai meccsről, pedig aztán Jamesről a véleményem....
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. szeptember 27., szombat 16:53

marcelo mentése az über volt. :agree: :agree:
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2014. szeptember 27., szombat 16:53

realfan91 írta:Bale mehet balszélre. Ott ér is valamit, nem tudom minek erőlteti itt Carlo, nevetség tárgya...
Egyrészt ott Ronaldo van, őt meg érdemes ott játszatni ahol alegjobb
Másrészt ott csak annyival lehetne jobb hogy ha elkezd versenytfutni, akkor a vége nem az hogy visszafordul, hanem ballal beadja, de az meg nagyon nem a mi játékunk

a padon, na ott télleg érne vmit

realfan91 írta:ezen kívül James pad
semmi gond nincs a sráccal, hasznosan játszik
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 27., szombat 16:51

ne beszélj butaságot, akkora helyzeteik vannak mint a ház, kaptunk már így ki párszor, jókor jött a horvát gólja, nem pesszimista akarok lenni, csak szemmel látható különbségeket látok a 4-3-3 és a 4-4-2 között, Te nem így vagy vele? jól kentük úgy, szépen játszottunk, most meg középen csak rohangálnak koncepció nélkül, és beadásokból áll a támadásunk kétharmada
Butaság mert más a véleményem? Akkor inkább hagyom a veled való kommunikációt.
Szóval tudatosan szar a csapatvédekezés meg szándékosan nem akarunk helyzeteket ki alakítani?
Majdnem. Tudatosan magunkra húztuk őket, és adtunk nekik területet. Egyik következik a másikból.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

realfan91
Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane

HozzászólásSzerző: realfan91 » 2014. szeptember 27., szombat 16:49

Bale mehet balszélre. Ott ér is valamit, nem tudom minek erőlteti itt Carlo, nevetség tárgya....ezen kívül James pad és Illarra be. Benz pad és Chichó be. Aztán Modric le és Isco majd be...

teszler
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: teszler » 2014. szeptember 27., szombat 16:48

Realista24 írta:
Banán írta:szép volt, de ha a csapat érdekeit nézem, akkor így sem kellene a pályán lennie Benznek sajnos, teljesen átmennek rajtunk és ha a gólokat is szállítaná, akkor is ezt mondanám, teljesen más felállás kellene, és labda nélkül semmit sem csinál, ne gyertek a védekezik meg elviszi az embert dologgal, mert ha más van a pályán az sem csak úgy lebeg a semmiben... szerencsénk van ma eddig, csalóka az eredmény, remélem hamar váltunk nem a 70. percben csak, akkor lesz még 2 gólja CR-nek ma, gyenge az ellenfél
Miért csalóka az eredmény? Mert öt perc után nem 0-4 volt az állás? Mert nem rohantunk nekik? Vagy miért?

Szerintem azért, mert ha 2-2 lenne akkor egy szót sem szólhatnánk és itt temetné mindenki a csapatot. Ramoséknak nem sok közük van hozzá, hogy a Villarreal szar a befejezéseknél...
Hala Madrid!

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. szeptember 27., szombat 16:48

Jó tudni, hogy nem csak én vagyok ilyen bolond az uche lövöd be szöveggel :lol:
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois

HozzászólásSzerző: poronty » 2014. szeptember 27., szombat 16:47

Nem ezt játszanánk ellenük. Minden meccs más, értsétek már meg. :)
Szóval tudatosan szar a csapatvédekezés meg szándékosan nem akarunk helyzeteket ki alakítani?
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

Banán

HozzászólásSzerző: Banán » 2014. szeptember 27., szombat 16:47

Realista24 írta:Miért csalóka az eredmény? Mert öt perc után nem 0-4 volt az állás? Mert nem rohantunk nekik? Vagy miért?
ne beszélj butaságot, akkora helyzeteik vannak mint a ház, kaptunk már így ki párszor, jókor jött a horvát gólja, nem pesszimista akarok lenni, csak szemmel látható különbségeket látok a 4-3-3 és a 4-4-2 között, Te nem így vagy vele? jól kentük úgy, szépen játszottunk, most meg középen csak rohangálnak koncepció nélkül, és beadásokból áll a támadásunk kétharmada
Kerlon írta: Inkább Bale-t kéne ma lekapni és Jamesnak több szabadságot biztosítani.
tőlem az is jó lenne, nem vagyok Benz mellett se ellene, kizárólag a csapat érdekeit nézem, de Bale-ben eddig azért benne volt a gól, bármekkora suta dolgokat művelt
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Banán 2014. szeptember 27., szombat 16:49-kor.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. szeptember 27., szombat 16:47

Balet padra tennem pár meccsre. Sajna megérdemelné. Karimot is egyébként.
Nem illik.

Vissza: