Isco - 22
- ikarus93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Isco - 22
Amíg Beno nem erősíti meg addig nem hiszek senkinek.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A diktatúra már csak ilyendannen írta:
tehát csak a szokásos
Na de hogy ne legyen off. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy ki marad ki hétvégén. Bale, Isco, Kova vagy Asensio.
Iscóról úgy gondolom, hogy biztos játszani fog, a másik három kérdéses, de Bale-t is a kezdőbe vizionálom.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Törlöm dannen hsz-ét, kitiltom, és válaszolok.Kerlon írta:ezekután nem tudom, hogy maradhatna R kezében az irányítás...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Pérez: “Isco szerződéshosszabbítását a napokban bejelentjük” http://madridom.hu/?p=108741sebydani írta:Majd reggel Realista megmondja fake volt-e vagy nemBREAKING: Florentino Pérez confirms Isco has signed a contract extension and it will be announced shortly.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
ezekután nem tudom, hogy maradhatna R kezében az irányítás...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Majd reggel Realista megmondja fake volt-e vagy nemBREAKING: Florentino Pérez confirms Isco has signed a contract extension and it will be announced shortly.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- ateeemadrid
Ugyanígy vagyok vele. Egyébként válogatott csapatot igazán nem szerettem soha, általában azoknak szurkoltam, ahol több volt a Realos.Kicsit off, de eddig teljesen a spanyolok ellen voltam, az a fos tili-toli, amit csináltak, nézhetetlen volt, mint a Barca, bocs. De ez, amit tegnap műveltek....le a kalappal.
Viszont ezzel a Carvajal Ramos Isco Asensio 4-essel kurvára szimpi lesz ez a csapat, és visszanézve tényleg elég jó focit nyomtak.
Isco egyébként ha mindig ilyen formában nyomná, szerintem Cé és Messi után őt emlegetnék az egyik legjobbként, persze azért most magához képest is god mode-ban tolta.
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
Dettó ugyanerre gondoltam meccs közben!!! Kezd tetszeni ez a spanyol válogatott főleg így Isco vezetésével (egy tapasztalt Iniestával és egy ambíciózus Asensioval)Kicsit off, de eddig teljesen a spanyolok ellen voltam, az a fos tili-toli, amit csináltak, nézhetetlen volt, mint a Barca, bocs. De ez, amit tegnap műveltek....le a kalappal.
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
nyilván a tudás eddig is megvolt benne, de:
1. megkapta a szükséges játékperceket, amit megérdemelt és ami szükséges volt ahhoz, hogy továbblépjen, ezért:
2. formába lendült, tele van önbizalommal (azért abban a helyzetben meglépni azt a bőrözést... )
3. nem tudom, hogy Zizou volt-e, de valaki megtanította neki, meddig előnyös egy csel meg labdavezetés, és mikor kell leadni. Nagyon letisztult a játéka. Annyit vállal egyénileg, amennyivel pluszt tud adni a csapatjátékhoz, de nem öncélú, amivel csak hátráltatná
1. megkapta a szükséges játékperceket, amit megérdemelt és ami szükséges volt ahhoz, hogy továbblépjen, ezért:
2. formába lendült, tele van önbizalommal (azért abban a helyzetben meglépni azt a bőrözést... )
3. nem tudom, hogy Zizou volt-e, de valaki megtanította neki, meddig előnyös egy csel meg labdavezetés, és mikor kell leadni. Nagyon letisztult a játéka. Annyit vállal egyénileg, amennyivel pluszt tud adni a csapatjátékhoz, de nem öncélú, amivel csak hátráltatná
- ikarus93
Németeknél is nagyon komoly generáció van a Franciáknál szintúgy és akkor az Argentinokat,Brazilokat se szabad leirni, még ha sok is a nimand köztük.realistahuni írta:Fejben ha nem csúsznak el meg kell legyen a vb jövőre szerintem. Komoly generáció állt össze megint.Az egész válogatott tetszett amúgy, ha meg még egy Thiago is bekerül esetleg.. Öröm volt nézni ezt a tegnapit.
Az tuti, hogy ütös lesz a VB, de amig a Németek padján a fikazabáló fog ülni, addig a Spanyolok nagyobb favoritok nálam.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Fejben ha nem csúsznak el meg kell legyen a vb jövőre szerintem. Komoly generáció állt össze megint.Az egész válogatott tetszett amúgy, ha meg még egy Thiago is bekerül esetleg.. Öröm volt nézni ezt a tegnapit.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Közben kiderült, hogy kamu, ahogy várni lehetett.palesz77 írta:Kondigbia meccs utáni kamu interjúja is körbejárta a sajtót, senkit nem érdekelt, hogy az se igaz.. Mai sajtó ennyit ér.Realista24 írta:Egyre több portál hozza le, de egyelőre csak idézet. Majd a mixed zone videóra kíváncsi leszek.
Isco meg tegnap kegyetlen mit letolt. Nem csak a gólok miatt, szegény Verrattit szénné alázta, ami azért elég szép teljesítmény. Az egész válogatott tetszett amúgy, ha meg még egy Thiago is bekerül esetleg.. Öröm volt nézni ezt a tegnapit.
Kicsit off, de eddig teljesen a spanyolok ellen voltam, az a fos tili-toli, amit csináltak, nézhetetlen volt, mint a Barca, bocs. De ez, amit tegnap műveltek....le a kalappal.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Kondigbia meccs utáni kamu interjúja is körbejárta a sajtót, senkit nem érdekelt, hogy az se igaz.. Mai sajtó ennyit ér.Realista24 írta:Egyre több portál hozza le, de egyelőre csak idézet. Majd a mixed zone videóra kíváncsi leszek.
Isco meg tegnap kegyetlen mit letolt. Nem csak a gólok miatt, szegény Verrattit szénné alázta, ami azért elég szép teljesítmény. Az egész válogatott tetszett amúgy, ha meg még egy Thiago is bekerül esetleg.. Öröm volt nézni ezt a tegnapit.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Egyre több portál hozza le, de egyelőre csak idézet. Majd a mixed zone videóra kíváncsi leszek.Realista24 írta:Fake.Berti írta:Marco Verratti (Sky Italia): "I have suffered a lot with Isco tonight, I was shocked by his performance, Not Even Messi is approaching that level."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Gian Piero Ventura: “After Isco's nutmeg, all I could do was applaud”
Ez viszont true
Ez viszont true
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
komoly teljesítményt nyújt
a kezdőben a helye
a kezdőben a helye
És ha Morata letudna venni egy labdát vagy gyorsabb lenne, mint egy 35 éves Barzagli, akkor ez gól.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Golokban tobbet varok iden tole. Latszik ha nincs leszabajozva akkor nagyon elvezi a jatekot.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
Szó sincs haragról. Verratti egy nagyon jó játékos és azért hajtott. Ugyan úgy ahogy a védők és próbálnak maximumot hozni Cr ellen például.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Ezzel a Verratti nutmeggel nem tudok betelni.
És még most látom hogy volt egy elhúzása is ahol szintén feküdt Verratti, meg a gólt is mellőle lőtte. Valamiért nagyon haragudhat rá.
Amúgy meg egyre komolyabb a forma, Balenek itt lefőtt a kávé.
És még most látom hogy volt egy elhúzása is ahol szintén feküdt Verratti, meg a gólt is mellőle lőtte. Valamiért nagyon haragudhat rá.
Amúgy meg egyre komolyabb a forma, Balenek itt lefőtt a kávé.