Football Manager
Re: Football Manager
sonic papa, ma este vagy holnap kikerül a cikk az individual trainingről is az éjszaka folyamán megújult honlapra :-) remélem kibirod addig
accel: "vidal, kondogbia, pogba, casemiro? mind a négyen 180 fölött vannak jóval."
R24: "Vidal 35-40, Kondogbia 10-15, Pogba 25, Casemiro 6 misi.
Vagy félreértek valamit?"
Liverpool-os képek engem is érdekelnek, fm-ben mindig megpróbálom csúcsra vinni őket, de még a 13-al nem mertem, félek hogy teljes bukó lenne :Đ
Realista24 írta:Ide írod pl. hogy 2013/14-es szezon
teljesen mellé írtam, akartam is kérni hogy töröld
amúgy mindenképp töltsd fel a képeket mert engem pl leginkább azok érdekelnek. minden mennyiségben.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Befejeztem az első szezonom a liverpoolal. 4. helyen végeztem,elég ingadozó a csapat teljesítménye,érdekes taktikával tolom..Ha valakit érdekel rakok képekeket,csak akkora fogyi vagyok,hogy nem tudok linket elnevezni,szóval please help..pedig egyszer már mutatta R24 a régin..
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Csak a nemet, japan, koreai, sved es francia valogatottakat erinti a dolog. De egyebkent ja. Peldaul nezd meg a nemet valogatottat, milyen focistak jatszanak benne. Fake nevek. Nem tudod edzeni sem alapbol, meg a jatekosaid nem kapnak meghivot, stb...Savant írta:Micsudi? Unlockolni? Bocsesz a belepofázásért Külön kell vmit csinálni hogy a válogatottakkal is lehessen játszani vagy..?
Amugy az edzesnel az individual training focusnal ha be akarok allitani individual role-t akkor azt milyen intensityre erdemes tenni? Ha felrakom heavyre, akkor a jatekosaimnak very heavy lesz a workloadja, meg akkor is ha kozbe a csapat training avarage-re van allitva. Regen ugy volt hogy az individual training a teljes workloadbol vett ki egy bizonyos szazalekot, itt meg ugylatom hozzaadodik. Hogy a picsaba allitsam ezt be hogy jo legyen??
Huni, otlet??
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Savant
- Kedvenc játékosaid: Carlos, Zidane, Ronaldo; Jordan, Shaq, Ibaka
- Kedvenc csapatod: Madrid
Micsudi? Unlockolni? Bocsesz a belepofázásért Külön kell vmit csinálni hogy a válogatottakkal is lehessen játszani vagy..?
CRISTIANORONALDO
Ricsárd, Bayern-Barcelona BL elődöntő:
"A Barcelona nem szokott foglalkozni a játékvezetőkkel!"
- sonic
Az felettebb orvendetes. Na majd Jari gurit par golt, es akkor sima lesz. :-)Huni írta:Bajnokságot nagy nehezen első helyen fejeztük be, de van egy halom playoff meccs igy is, nincs egyenes feljutás. A szezon végén volt néhány meccs, ahol 11 emberem volt bevethető, a maradék 8 sérülés vagy eltiltás miatt nem, és most a playoffban sem rózsás a helyzet. Ráadásul lehet, hogy a kölcsönjátékosaim visszamennek a klubjukhoz mielőtt vége lenne a playoffnak
ja, 3 emberemet meg a válogatotthoz is elviszik.
En kozbe megint ujrakezdtem, mert rajottem hogy elfelejtettem a valogatottakat unlockolni... Nemet valogatott nelkul meg hogy nevelem ki a kovetkezo nemet aranylabdast??
Egyszer majdcsak vegigviszek mar egy szezont vegre.
- Savant
- Kedvenc játékosaid: Carlos, Zidane, Ronaldo; Jordan, Shaq, Ibaka
- Kedvenc csapatod: Madrid
A nyári felkészülési meccseket játszogatnám... az első meccs 0-5, mert nem tudtam a felnőtt csapat játékosait játszatni, mivel mindegyiküknél ezt írta ki:
Aztán a következőn megint nem, pedig semmihez nem nyúltam, nem variáltam, nem matattam. Mind a három ugyanolyan egyszerű barimeccs.
Ja a köv meccsen sem játszhatnak, már írja is. Ötlet?
Aztán a köv meccsen nyertem, mert játszhatott mindegyik.Unavailable for next match due to not being included in training camp squad
Aztán a következőn megint nem, pedig semmihez nem nyúltam, nem variáltam, nem matattam. Mind a három ugyanolyan egyszerű barimeccs.
Ja a köv meccsen sem játszhatnak, már írja is. Ötlet?
CRISTIANORONALDO
Bajnokságot nagy nehezen első helyen fejeztük be, de van egy halom playoff meccs igy is, nincs egyenes feljutás. A szezon végén volt néhány meccs, ahol 11 emberem volt bevethető, a maradék 8 sérülés vagy eltiltás miatt nem, és most a playoffban sem rózsás a helyzet. Ráadásul lehet, hogy a kölcsönjátékosaim visszamennek a klubjukhoz mielőtt vége lenne a playoffnak
accel: "vidal, kondogbia, pogba, casemiro? mind a négyen 180 fölött vannak jóval."
- sonic
Takaroggymar!
Amugy hogy allsz az Alavessel? Meglesz a feljutas?
Amugy hogy allsz az Alavessel? Meglesz a feljutas?
két lehetőség van most. menj be a preferences - interface menüpontba, a skin cache -vagy valami hasonló- elől vedd ki a pipát és always reload skin on confirm -vagy hasonló mellé- tedd be. ha ez nem segít, akkor csekkold le, hogy a mapparendszer hogyan néz ki. figyelj arra, hogy NE így legyen: dokumentumok/si/fm13/graphics/kits/ss1213kits/ss1213kits/ hanem így: dokumentumok/si/fm13/graphics/kits/ss1213kits
és ugyanez a többinél is.
és ugyanez a többinél is.
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Igen ez volt a probléma! :-)milyen hibát ír ki csomagolásnál? crc? mert akkor újra le kell töltened.
Viszont amilyen balfallosz vagyok egyik sem megy nekem!
Egyik mappa sem volt meg(graphics sem, azon belül semmi) szóval mindet magam csináltam meg!Valamit be kell pipálni vagy ennek alapból mennie kéne?
- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
Mért van, hogy mindig sokkal jobban játszok, a kapurarúgások kb 20-5 a javamra és még is csak ilyen 1-1 meg 1-0 nekik s ilyen eredmények születnek?
In vino veritas.
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
42 évesen.
kondija pont olyan ramaty (60-65% körüli) volt mint a többieknek. a 90 percet jól bírja, 70 alá nem megy, és a csapat többi része is 70 körül fejezi be a meccseket.
kondija pont olyan ramaty (60-65% körüli) volt mint a többieknek. a 90 percet jól bírja, 70 alá nem megy, és a csapat többi része is 70 körül fejezi be a meccseket.
-
- Kedvenc játékosaid: Iker, Sergio Ramos, Özil, CR7, R9, Zidane, Marcelo, Raul, Redondo, Guti, Luka, Robinho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF, MTK Budapest
Huni írta:Alavés - Malaga
Malaga - Alavés
litmanen és jonan is továbblőhetett volna, de inkább kihagyták a tiziket, hadd legyen izgalmas
ja, 5 kapufát lőttünk a 90 perc alatt
Hogy az istenbe bírta Jari végig a 120 percet 40 évesen ? Milyen volt a kondija ? Amúgy grat.
Kösz az edzés leírásról, hasznos volt.
Modric - Kroos
- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
Nálam higuval ellentétben Khedira szarja a gólokat
In vino veritas.
- sonic
Jari a zisten!
Amugy leszedtem en is a packokat, thx Huni. Holnap fel is rakom, lesz egy unalmas itthon ulos napom, kicsit megprobalok haladni a stutgarttal. :-)
Leigazoltam amugy ezt a Carlos Fierrot, remelem az idei FM-be is hasonloan faszantos mint amit itt paran az fm12-ben mutogattak. :-)
Amugy leszedtem en is a packokat, thx Huni. Holnap fel is rakom, lesz egy unalmas itthon ulos napom, kicsit megprobalok haladni a stutgarttal. :-)
Leigazoltam amugy ezt a Carlos Fierrot, remelem az idei FM-be is hasonloan faszantos mint amit itt paran az fm12-ben mutogattak. :-)
vagy játssz ablak módban, vagy használd az alt+f9 kombinációt. dokuemntumok/si/fm13/screenshots mappába menti a képet.