PC (játékok, Steam, konfiguráció)
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: PC (játékok, Steam, konfiguráció)
Hehe gyere egy cod2 1v1re, carentan, lerássollak tomzonnal te anyaszomorító.
Nem illik.
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
cod 2 meg 4 menne nekem is, ha épp gép előtt leszek, csak írjátok ki ide egyértelműen, hogy milyen szerver, milyen jelszó, és pontosan mikor
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Akkor be is szerzek valami mukodo cod2 verziot
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Ma este mar mehet akar,vagy a heten ha megbeszelunk valamit ugy alakitom
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
Én is benne lennék egy cod2/4 csapatásban, bármilyen formában .
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
vagy cs:go valaki?
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
BarçaNorbi írta:Én szívesen csatlakoznék, ha összegyűlne egy csapatnyi ember. Egyébként cod2 és cod4 szervert is lehet ingyen indítani online, be lehet állítani, hogy tört legyen, és promoddal van ellátva a cod4-es, így ugyanúgy mindenkinek meglenne az összes fegyver.wZoLee7 írta:Nos akkor, kiknek lenne kedve cod2/cod4 hez? GameRanger nevű programmal tudnánk szervert indítani, jelszóval védeni és simán mehetne a játék, discorddal a kommunikáció is. cod2 lenne a célszerűbb, ott ugyebár mindenkinek minden fegyver adott és nincsenek perkek se, egy gyors telepítés után mindenki ugyan olyan feltételekkel indulna
Ha lehet csatlakozni tort jatekkal, akkor en benne vagyok
ZIDANE
- wZoLee7
1v1? El Clásico
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
- Kedvenc csapatod: Barça
Én szívesen csatlakoznék, ha összegyűlne egy csapatnyi ember. Egyébként cod2 és cod4 szervert is lehet ingyen indítani online, be lehet állítani, hogy tört legyen, és promoddal van ellátva a cod4-es, így ugyanúgy mindenkinek meglenne az összes fegyver.wZoLee7 írta:Nos akkor, kiknek lenne kedve cod2/cod4 hez? GameRanger nevű programmal tudnánk szervert indítani, jelszóval védeni és simán mehetne a játék, discorddal a kommunikáció is. cod2 lenne a célszerűbb, ott ugyebár mindenkinek minden fegyver adott és nincsenek perkek se, egy gyors telepítés után mindenki ugyan olyan feltételekkel indulna
- wZoLee7
Nos akkor, kiknek lenne kedve cod2/cod4 hez? GameRanger nevű programmal tudnánk szervert indítani, jelszóval védeni és simán mehetne a játék, discorddal a kommunikáció is. cod2 lenne a célszerűbb, ott ugyebár mindenkinek minden fegyver adott és nincsenek perkek se, egy gyors telepítés után mindenki ugyan olyan feltételekkel indulna
Nem.pheco írta:Wildlands
Ugye ha egyedul jatszom akkor ad 3 botot a gep segitsegul. Viszont ha behivom a sqaudba a haverom, akkor eltunnek. Nem lehet beallitani, hogy 2 botot meghagyjon?
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Wildlands
Ugye ha egyedul jatszom akkor ad 3 botot a gep segitsegul. Viszont ha behivom a sqaudba a haverom, akkor eltunnek. Nem lehet beallitani, hogy 2 botot meghagyjon?
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Tokkal-vonóval 180-200k körül ki tudsz már hozni egy egész combos konfigot, ami szépen futtat szinte bármit.
Ajánlom a hardverapro.hu-t, rengeteg nagyon komoly alkatrész van nagyon baráti áron, megbízható emberektől.
Ajánlom a hardverapro.hu-t, rengeteg nagyon komoly alkatrész van nagyon baráti áron, megbízható emberektől.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Egyébként egy közepes gamer konfig mennyiből hozható ki?
Bőven elég lenne, ha medium körül eltolná a játékokat 2-3 évig még.
Bőven elég lenne, ha medium körül eltolná a játékokat 2-3 évig még.
ZIDANE
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
PUBG GYEREKEK!!!!!
Esküszöm, az elmúlt pár év legszórakoztatóbb játéka még a jelen fázisában is. Legutóbb 10 éve volt ilyen, hogy egy játék ennyire hosszú órákon keresztül a monitor elé szögezzen úgy, hogy egyszerűen nem tudom megunni. Ha valaki szintén megvette és játszani akar squadban vagy duoban, akkor írjatok pü-t vagy bármi, aztán lehet aprítani.
Zseniális játék
Esküszöm, az elmúlt pár év legszórakoztatóbb játéka még a jelen fázisában is. Legutóbb 10 éve volt ilyen, hogy egy játék ennyire hosszú órákon keresztül a monitor elé szögezzen úgy, hogy egyszerűen nem tudom megunni. Ha valaki szintén megvette és játszani akar squadban vagy duoban, akkor írjatok pü-t vagy bármi, aztán lehet aprítani.
Zseniális játék
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
hooppá, jön a far cry 5
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
hamesz írta:Ez az új Deus ex meg a Wildlands mennyire nem jött be te jó ég. Wildlandsnél monotonabb játékkal még nem is találkoztam. Egyik se érte meg a 20 ezer forintot csak pénz kidobás volt. Pedig az elején azt hittem velem van a baj, hogy már nem vagyok akkora játék fan, de aztán beraktam a Witchert(a kiegészítőket még úgyse toltam végig ) Ősszel az új AC meg a Red Dead jónak ígérkezik.
Esetleg próbáld meg úgy is, hogy kikapcsolod a HUD -ot. Teljesen.
100% taktikussággal karöltve.
Valamint másképp végrehajtani a szituációkat.
Az benne a legszebb, hogy nincs két egyforma szituáció és teljes a döntés szabadság. ( mikor-hol-hogyan stb..)
Arról nem is szólva, hogy ilyen mély és hiteles játék nem nagyon van abban a témában, amiben ez játszódik.
De persze úgy is fel lehet fogni, hogy menj el ide, csináld meg azt, majd game over.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
Sziasztok
Van egy bontatlan: Asus Geforce Gtx 750 Ti OC 2GB Gddr5 128bit PCI videokártyám.
Ha vkit érdekel írjon pü-t.
Van egy bontatlan: Asus Geforce Gtx 750 Ti OC 2GB Gddr5 128bit PCI videokártyám.
Ha vkit érdekel írjon pü-t.
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Én is azon nyomom, de monoton nekem így is. Menj el ahhoz a rengetek jelhez. Csinált meg ugyanazokat a feladatokat szinte. A nehézség jó benne, mert tényleg nehéz és szeretem a kihívásokat, de lehetett volna kicsit változatosabb. Egy sima középkategóriás játék lett. Pedig bíztam az Ubisoftban, hogy majd talán most szintet lépnek.donor írta:Én élvezem a Wildlands-ot. Legnehezebb fokozat, lopakodó üzemmód és egész jó.hamesz írta:Ez az új Deus ex meg a Wildlands mennyire nem jött be te jó ég. Wildlandsnél monotonabb játékkal még nem is találkoztam. Egyik se érte meg a 20 ezer forintot csak pénz kidobás volt. Pedig az elején azt hittem velem van a baj, hogy már nem vagyok akkora játék fan, de aztán beraktam a Witchert(a kiegészítőket még úgyse toltam végig ) Ősszel az új AC meg a Red Dead jónak ígérkezik.
Én élvezem a Wildlands-ot. Legnehezebb fokozat, lopakodó üzemmód és egész jó.hamesz írta:Ez az új Deus ex meg a Wildlands mennyire nem jött be te jó ég. Wildlandsnél monotonabb játékkal még nem is találkoztam. Egyik se érte meg a 20 ezer forintot csak pénz kidobás volt. Pedig az elején azt hittem velem van a baj, hogy már nem vagyok akkora játék fan, de aztán beraktam a Witchert(a kiegészítőket még úgyse toltam végig ) Ősszel az új AC meg a Red Dead jónak ígérkezik.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???