Én is hulyeségnek tartom, teljesen mindegy mit csinálna ha visszamegy a faszzopo angolok ugyis szétszednék. De szerintem neki a bl mindennél fontosabb és akár ilyen körbetekert cigány módot is képes bevállalni csakhogy messi ne érje utól.M1Ö írta:Az lenne a legnagyobb hülyeség tőle, ha 39 évesen vissza menne a PLbe. Én a helyébe rámennék az 1000 gólra és megmutatnám, hogy én vagyok minden idők legjobb góllövője. Ha majd váltani akar, menjem Amerikába. Ipyen arab-amerikai szinten elfocizhat akár 45 éves koráig is amilyen állat. Akkor meg "simán" össze jöhet az 1000.dzsi91 írta: Én nemhiszem,hogy ott majd ontja a gólokat. Ezt egyszerűen nem tudom elképzelni,hogy majd 20 év laliga, serie a meg premierleague után feltud erre pörögni. Ha van newcastle deal akkor talán még odateszi magát erre a fél évre de ha ottmarad végig szerintem nem fog jó számokat hozni.
Legalábbis nyár óta a bl miatt ment a cirkusz nemhiszem,hogy ez megváltozott csak mert messi vbt nyert vagymert csúnyán beszéltek róla carregherék.