Real Madrid játékosok a múltban
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid játékosok a múltban
https://www.fourfourtwo.com/features/qu ... ppearances
egy kis játék a hétvégére
egy kis játék a hétvégére
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
https://www.youtube.com/watch?v=DyW4qNSKWNg
1959/60-as évadról doku. Németesek és spanyolosok előnyben.
1959/60-as évadról doku. Németesek és spanyolosok előnyben.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raul Gonzalez, Isco, S.Ramos.
- Kedvenc csapatod: Real Madrid.
Ő tényleg nagyon jó lett volna, szinte játszott is folyamatosan már.(Sajnálom) emberileg is nagyon szimpatikus volt.Jim írta: bár itt nem szerepel
de Ruben de la Red
a getafe-i jó szezonja után visszatért, bejátszotta magát a kezdőbe
aztán a betegsége miatt kikerült a csapatból, és vissza is vonult emiatt
kár érte
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
bár itt nem szerepel
de Ruben de la Red
kár érte
de Ruben de la Red
kár érte
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Nálam Eto'o, egyértelműen. Amúgy Vinicius ugrott be arról amit ebben a videóban csinál Ha ő is akkora karriert fut be (természetesen nálunk) akkor minden rosszat el lehet majd neki nézni.Leno16 írta: Ezek közül kit lehet sajnálni a legjobban ? Vagy egyáltalán kell e?
https://youtu.be/wAUYMuQOsM8
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
- Kedvenc játékosaid: Raul Gonzalez, Isco, S.Ramos.
- Kedvenc csapatod: Real Madrid.
Zseniális játékos volt.(aaa eszméletlen dinamika volt benne és ehhez parosult egy pazar technikai tudás.)Sajnos Mourinho se nagyon kedvelte..kecsu10 írta: Most nézem a 2005-ös BL döntőt. Hihetetlen Kaka micsoda játékos volt. Aztán idejött már sérülten, leépülve, nagyon nagy kár érte. Hihetetlen sebessége volt, tökéletes technikai képzettség, és alázat is. Nagyon szomoruz, hogy ezt Madridban már nem tudta megmutatni. (Teszem hozzá, Hazardnál még így is jóval többet, remélem a szezon végére összeszedi magát a belga, mert nagyon kéne.)
- kecsu10
- Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker
Most nézem a 2005-ös BL döntőt. Hihetetlen Kaka micsoda játékos volt. Aztán idejött már sérülten, leépülve, nagyon nagy kár érte. Hihetetlen sebessége volt, tökéletes technikai képzettség, és alázat is. Nagyon szomoruz, hogy ezt Madridban már nem tudta megmutatni. (Teszem hozzá, Hazardnál még így is jóval többet, remélem a szezon végére összeszedi magát a belga, mert nagyon kéne.)
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Kezdjük ott jogy az Atletico játékát nehez focinak hívni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Én nem tudom, nekem mindig is unszimpatikus volt a gyerek, akinek megvan a kellő kapcsolati háttere, aztán egy elkényeztetett pávagyereknek tartottam. Az azért látszik, hogy a megfelelő közegben elég jó futballista lett, de nálunk a számai felét sem hozná, mert ott nagyon különbözik a focink és ezt sokan nem látják be itt se, hogy nem elég egy-egy jó játékost megvenni, aztán majd remekel nálunk is... Vagy felfogást váltunk vagy a megfelelő játékosokat vesszük meg a rendszerbe.Csabi írta:azért kérdezem, mert nem emlékszem ilyenre, de lehet csak kimaradt.Kerlon írta:
gondolom lenyilatkozta, ahogy Morata is megtette a juveval 2szer, a chelseavel és az atmavalais.
Haalandtól is ezért fosok, mert ő rohadtul nem ilyen játékú csapatban játszott eddig.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
azért kérdezem, mert nem emlékszem ilyenre, de lehet csak kimaradt.Kerlon írta:gondolom lenyilatkozta, ahogy Morata is megtette a juveval 2szer, a chelseavel és az atmavalais.Csabi írta:
ez miből derült ki?
gondolom lenyilatkozta, ahogy Morata is megtette a juveval 2szer, a chelseavel és az atmavalais.Csabi írta:ez miből derült ki?Realista24 írta:
Aztán ahogy az Atletibe igazolt, Kiderult, ez volt az alma
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
ez miből derült ki?Realista24 írta:Aztán ahogy az Atletibe igazolt, Kiderult, ez volt az almaJim írta:
nem támadtalak semmivel
ilyet sosem mondtam, hogy a nemzetiség az elsődleges
de ha van 2 közel azonos képességű játékos, akkor célszerű a saját nevelést, madridistát
ne adj isten spanyolt választani, már csak a spanyol+saját nevelés kvóta miatt is
- Jim
Egyetértünk nagyrészt
de nem csak én sírok utána, lásd másik topic
de nem csak én sírok utána, lásd másik topic
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jimbo.Jim írta:nem támadtalak semmivelziro4vr írta: Visszatámadás helyett inkább arra reagálj, miért fontosabb a nemzetiség a tényleges teljesítménynél?
de ha van 2 közel azonos képességű játékos, akkor célszerű a saját nevelést, madridistát
ne adj isten spanyolt választani, már csak a spanyol+saját nevelés kvóta miatt is
Llorente azet is lett eladva, mert olyan volt mint a többi hasonló. Fix jatekidot akart, nulla türelemmel rendelkezett, és amikor itt volt semmi extrát nem mutatott.
Aztán ahogy az Atletibe igazolt, Kiderult, ez volt az alma, mint Moratanak (bár neki a Chelsea és a Juve is.. ) Ilyenek után is csak te vagy képes sírni.
Nacho ugyanez volt régen, csak ő mellette madrisita és türelmes volt. Mostanra pedig úgy kinotte magát, hogy bármikor bármit eljatszik hátul a legmagasabb szinten.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
ziro4vr írta: Érdemben mit adott hozzá a hozzászólásodhoz mikor beközölted az nb1 meccseid számát?
Látom meg mindig itt vagy leragadva. Reagáltam a fotel szurkoló kommentre, de az hogy te minden ok nélkül mész neki Jimnek, aztán meg nekem, azt nem ertem. Mégha nyomta volna a szokasost, megértem, de így?
Aztán meg belem állsz.
Továbbra is tartom, hogy ha kötekedni tudsz csak ne válaszolj.
Hogy ne legyen off, Beckham olyan rugotechnikaval rendelkezett ami miatt kb bárhova lett volna helye.
- Jim
nem támadtalak semmivelziro4vr írta: Visszatámadás helyett inkább arra reagálj, miért fontosabb a nemzetiség a tényleges teljesítménynél?
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Na várj Jim, mióta vagyok én brazilfan?Jim írta:Ramos Nacho LV ők nem spanyolok?ziro4vr írta: Leírtam egy tényt, hogy bekem tipikus angol létére jobban tisztelte a mezt mint Jim kedvenc spanyoljai, erre az jött spanyolellenes vagyok. Ez szerinted vitakultúra:
ne kollektivizáljuk a spanyolokat
a kedvenc braziljaidat sem szidjuk kollektíven, azért mert 1-2 szar közülük...
Visszatámadás helyett inkább arra reagálj, miért fontosabb a nemzetiség a tényleges teljesítménynél?
Nem illik.
- Jim
Ramos Nacho LV ők nem spanyolok?ziro4vr írta: Leírtam egy tényt, hogy bekem tipikus angol létére jobban tisztelte a mezt mint Jim kedvenc spanyoljai, erre az jött spanyolellenes vagyok. Ez szerinted vitakultúra:
ne kollektivizáljuk a spanyolokat
a kedvenc braziljaidat sem szidjuk kollektíven, azért mert 1-2 szar közülük...
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Érdemben mit adott hozzá a hozzászólásodhoz mikor beközölted az nb1 meccseid számát?
Nem illik.