Tipik argentin szenny.Kercsó írta: ez a DePaul a legnagyobb szarcsimbók a mai fociban... plusz még ez a haj is. hányingerem van ha ránézek
Megy a meccs!
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Megy a meccs!
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
ez a DePaul a legnagyobb szarcsimbók a mai fociban... plusz még ez a haj is. hányingerem van ha ránézek
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Az emberek mások. Ha Kroosnak a cipőjére ráhúzol egy fekete zoknit, akkor az meg őt fogja zavarni.ELSiete írta:Mert kifele él és kifele játszik. Kroos egy teljes stadion folytonos futtykoncertjét tudta olyan szinten kizarni, hogy elmondasa szerint meg sem hallotta. Focival kéne foglalkozni.Rozsabimbo2019 írta: Sztm a meccs kezdete óta mennek a rasszista bekiabálasok. Mintha jelezte volna is közben a bírónak többször is
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Jaj mar, ennél nagyobb problémátok ne is legyen a csapattal kapcsolatban komolyan mondom.Cantera15 írta:Bennem is folyamatosan szekunder szégyenérzet van miatta.tomi_b írta: Vinicius gólöröme.. mennyire gyökkettő ez az ember.
Nekem kellemetlen ez a szánalom.
Nem szabad hogy a tahóságba bele vigyék a csapatot.
Ha higgadtan játszanak és beverik könyörtelenül a helyzeteket akkor meglesz a meccs.
Ha higgadtan játszanak és beverik könyörtelenül a helyzeteket akkor meglesz a meccs.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
-
Mert kifele él és kifele játszik. Kroos egy teljes stadion folytonos futtykoncertjét tudta olyan szinten kizarni, hogy elmondasa szerint meg sem hallotta. Focival kéne foglalkozni.Rozsabimbo2019 írta: Sztm a meccs kezdete óta mennek a rasszista bekiabálasok. Mintha jelezte volna is közben a bírónak többször is
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
hát amennyire én a jó kapusoktól láttam ilyenkor úgy repülnek ki terpeszben, hogy a lehető legnagyobb felületet lefedjék, Lunin meg szinte csak állt a lábain. Nem volt elvárható, hogy fogja, de sztem többet tehetett volna érteANDS írta: Lunin a rövid sarkot fogta.
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Sport1, Hegyi Iván végre régi szép idők
-
Radasul pont 1 hete nyilatkozta le, hogy tudja magáról, hogy g.ci irritáló, de szeretne megváltozni és jobb emberré válni. Igazi hangember. Sajnos ez a viselkedés nem Real Madridhoz méltó.nzooli93 írta: Anno Pepenek is elmagyarázták,hogy valtoztasson,ha itt akar maradni,jol emlekszem?
Ez a klubnak se tul jo ,hogy a 7esunk igy viselkedik. 20 eve nezem a csapatot, de ilyen jatekosra nem emlekszem,aki ennyire irritaloan viselkedett minden meccsen.
- Pad'em
Biztos de már millió eset volt, most már igazán megtanulhatná kizárni. Tiszta fejjel sokkal előrébb van nem igaz hogy ezt nem tudja beleverni egy pszichológus.Rozsabimbo2019 írta: Sztm a meccs kezdete óta mennek a rasszista bekiabálasok. Mintha jelezte volna is közben a bírónak többször is
Meccs után felőlem feltolhat megint 10 videót meg írthatja a rasszistákat de meg kell tanulni koncentrálni. 3 nappal a hangzatos nyilatkozata után megint totál agyatlan.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
tobbszor jelezte ez igaz. de itt a vilag legszarabb biroi vannak, mit var?Rozsabimbo2019 írta: Sztm a meccs kezdete óta mennek a rasszista bekiabálasok. Mintha jelezte volna is közben a bírónak többször is
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Es mit vár? Fujja le ide 0-3al? Jatszani kene nem pofazniRozsabimbo2019 írta: Sztm a meccs kezdete óta mennek a rasszista bekiabálasok. Mintha jelezte volna is közben a bírónak többször is
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Guti, Xabi Alonso, Modric
Bennem is folyamatosan szekunder szégyenérzet van miatta.tomi_b írta: Vinicius gólöröme.. mennyire gyökkettő ez az ember.
-
Sztm a meccs kezdete óta mennek a rasszista bekiabálasok. Mintha jelezte volna is közben a bírónak többször is
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Mennyire kínos nézni ezt a bírót. Nem azert mert szarul fuj, vagy ilyenek.
Az embernek nulla tekintélye van a pályán. Olyan, mint egy növény. Percenként 1 fetrenges/pofazas. Ez az eredménye.
Minap neztem egy Collina összeállítást, hat basszameg....ezek a spanyol kis köcsög... De meg egy bolond lahoz is elintezte ezeket. Kurvagaz.
Az embernek nulla tekintélye van a pályán. Olyan, mint egy növény. Percenként 1 fetrenges/pofazas. Ez az eredménye.
Minap neztem egy Collina összeállítást, hat basszameg....ezek a spanyol kis köcsög... De meg egy bolond lahoz is elintezte ezeket. Kurvagaz.
- nzooli93
Anno Pepenek is elmagyarázták,hogy valtoztasson,ha itt akar maradni,jol emlekszem?
Ez a klubnak se tul jo ,hogy a 7esunk igy viselkedik. 20 eve nezem a csapatot, de ilyen jatekosra nem emlekszem,aki ennyire irritaloan viselkedett minden meccsen.
akkor pereze isrealistahuni írta:De geciunalmas vagy a folyamatos bappézasoddal.gutihaz14 írta: szep volt vinike
bappe remelem megkapja a 7es mezt
Péesgém.hu a te oldalad.
valamelyik univerzumban:
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Én azt adnám, ha teljesítménnyel meg gólokkal lennének csendre intve a matracék, nem folyamatos pofázással meg a Barcára és az Atletletire jellemző szánalmas mutogatással.Remy írta:Mondjuk ezt most adtam. Patkány De Pólék egyék csak.tomi_b írta: Vinicius gólöröme.. mennyire gyökkettő ez az ember.
- Sorrentino
Carlo vajon ugyanezt a meccset nézi vagy megvárja Vini pirosát majd?
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
De geciunalmas vagy a folyamatos bappézasoddal.gutihaz14 írta: szep volt vinike
bappe remelem megkapja a 7es mezt
Péesgém.hu a te oldalad.