dehogy.őt is átengedjük mounak a chelseabe,csak karankan múllik.vagy Karanka átveszi az irányítást.
egyszerűbb lett volna azt írni hogy annyi % van a maradására mint arra hogy kihagy 10ből 9ziccert.kiszámoltam, 78%, hogy marad.
HozzászólásSzerző: miró » 2013. június 4., kedd 11:05
dehogy.őt is átengedjük mounak a chelseabe,csak karankan múllik.vagy Karanka átveszi az irányítást.
egyszerűbb lett volna azt írni hogy annyi % van a maradására mint arra hogy kihagy 10ből 9ziccert.kiszámoltam, 78%, hogy marad.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 4., kedd 11:04
Karanka mondjuk állítólag nemet mondott Mourinho hívásának.agy Karanka átveszi az irányítást.
Hogy toszódj megkiszámoltam, 78%, hogy marad.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. június 4., kedd 11:02
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2013. június 4., kedd 11:02
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. június 4., kedd 11:00
miró írta:ne is viccelj ilyennel..nem fogom megnézni azokat a meccseket ahol kezdő,és kikapcsolom a tv-t amikor csereként beáll.úgy érted higuain marad?
még mindig rémálmaim vannak a lyon elleni kapufa miatt.töketlenbalfasz.
kiszámoltam, 78%, hogy marad.Realista24 írta:Akkor Forza Interúgy érted higuain marad?
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. június 4., kedd 10:59
Hát télen már picit késő lesz, mivel akkor már csak másfél év lesz a szerződéséből, jövő nyáron pedig jobbik esetben megfeleződik ennek köszönhetően az ára. Pont erről van szó. Idén nyáron kell lépni, ha nem akarunk félszázmillióktól elesni feleslegesen.madridronie írta:Ami pedig Cristianot illeti; nyáron, de legkésőbb ősszel illetve a tél közeledtével úgy is kiderül, hogy mik CR7 valós szándékai, addig felesleges is ezen lovagolni, illetve amíg Bale nincs meg biztosítékként, örökösként, addig sajnos nincs is miről beszélni!
A Monaco a kedvező adótörvényeknek köszönhetően sorban fogja elcsábbítani a pénzéhesebb játékosokat. Ehhez jobb lesz hozzászokni.Falcaorol lemaradtunk mert jo fejek vagyunk.
Thiago ugyanez.
Gundogant nem hozzuk mert a dortmund túl sok jatékosát adta el idén.
Aguerot nem hoztuk mert inkább a ityvel megállapodtunk.
Azért az edzőt már bejelenthetné, ideje lenne :-)Ma se fog semmit mondani, csak azt amit eddig: zidane a foci igazgató, jesé nagy tehetség, cristiano újításán dolgozunk, örülünk carvajal visszatérésének,
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 4., kedd 10:57
Akkor Forza Interúgy érted higuain marad?
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. június 4., kedd 10:55
úgy érted higuain marad?Csabi írta:Pérez simán megkenhette volna Thiagót. Nem akarta, ennyi. Elég sajnos, hogy jó nagy puhapöcs lett belőle. Ma se fog semmit mondani, csak azt amit eddig: zidane a foci igazgató, jesé nagy tehetség, cristiano újításán dolgozunk, örülünk carvajal visszatérésének, stb stb stb.
és most keresek egy sötét sarkot és elkezdek sírni.
Jó lenne ha Bale itt lenne, de egyáltalán nem érzem, hogy mindent rá kéne tennünk. Sőt talán egy Isco - Jesé pakknak sokkal jobban tudnék örülni. De amilyen marhák...már látom az egész nyarunkat.
na most vissza a sarokba sírni...
HozzászólásSzerző: flori » 2013. június 4., kedd 10:53
és most keresek egy sötét sarkot és elkezdek sírni.
HozzászólásSzerző: Jim » 2013. június 4., kedd 10:53
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. június 4., kedd 10:51
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 4., kedd 10:50
Sajnálom, ha nem érted, amit írok. Egyszerűbben nem tudom leírni.a jelenlegi barcelona neked toppon lévő?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. június 4., kedd 10:48
Vicces, hogy mi általában udvariaskodunk ezek meg akkor kötnek belénk, amikor akarnak...Pérez a tegnapi sajtótájékoztatóján elmondta, hogy nem fogják kifizetni Thiago 18 milliós kivásárlási árát, mert szeretnének továbbra is jó kapcsolatot ápolni a Barcelonával.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. június 4., kedd 10:48
sooo disrespectful.Angol lapok szerint Zidane találkozni szeretett volna a Tottenham vezetőségével, hogy Baleről tárgyaljon, de elutasították. A Spurs elnöke kijelentette, hogy csak Pérezzel hajlandó tárgyalni a walesi játékosról.
HozzászólásSzerző: miró » 2013. június 4., kedd 10:47
a jelenlegi barcelona neked toppon lévő?Thiago meg inkább marad a világ egyik legjobb csapatában, ahelyett, hogy eligazolna egy kevésbé jó Citybe vagy MUba, vagy egy nem éppen a toppon lévő Madridba.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. június 4., kedd 10:45
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 4., kedd 10:45
Szeretném olyan egyszerűen látni a világot, mint itt néhányan. Irigyellek titeket.két sorral lejjebb meg írtad hogy falcao a pénzt választotta.
thiagot akkor miért ne lehetne megkenni??
ki ne találd hogy te ezt is tudod,hogy thiago nem olyan gyerek stb...
HozzászólásSzerző: miró » 2013. június 4., kedd 10:42
két sorral lejjebb meg írtad hogy falcao a pénzt választotta.Mondta Thiago egy büdös szóval is, hogy el akar igazolni, akár ide, akár az MU-ba vagy Citybe?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 4., kedd 10:40
Na még folytasd te isFalcaorol lemaradtunk mert jo fejek vagyunk.
Thiago ugyanez.
Aguerot nem hoztuk mert inkább a ityvel megállapodtunk.
Nem tudtam, hogy már lezárult a játékospiac.Gundogant nem hozzuk mert a dortmund túl sok jatékosát adta el idén.
HozzászólásSzerző: miró » 2013. június 4., kedd 10:39
most már azért perezt se értem,minden másnap nyal ronaldonak..Pérez: “Tudom, hogy sok drukkert aggaszt Cristiano Ronaldo helyzete, de mindent megteszünk, hogy itt maradjon és innen vonuljon vissza. A Tizediket Cristianóval fogjuk megnyerni.”
ezt meg azért ne......kezeljük helyén a dolgot.fiatal,ügyes,tehetséges,bizonyítson!A Real Madridnak nem kell keresnie a következő Galaktikusát, mert ő már a csapatban játszik és egy centbe se fog kerülni Péreznek.
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem