Megy a meccs!

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Galacticos

Re: Megy a meccs!

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. november 4., kedd 21:48

istenem, kivagyok ezektől a cr-benzema játékoktól. B-)

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. november 4., kedd 21:47

nagyon.. össze -vissza ez a meccs.
Nincs igazi meccs íze :D
Kicsit olyan mintha egy ilyen Bernabeú kupa lenne. :D
Madridunk sem játszik túl jól. Nagy a terület a csapatrészek között, de az látszik, hogy nem egy szint a két csapat.
Verjünk még 3at. :D

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. november 4., kedd 21:46

R.M.C.F írta:
dehogynem, megelőz, lefut, meggyaláz, qrva jól indít és nem a szögletzászlót lövi telibe, rá fordulni még egyszer nem engedte az ellenfelet.
Az egy dolog és szép dolog.
jó, persze vannak parásabb meccsek, de Varane átjátszhatatlan úgy, hogy szabálytalanságot sem követ el, de még a durvaság sincs benne... amúgy szabálytalankodtunk egyáltalán? :hmmm:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. november 4., kedd 21:46

CS0ki írta:Abban igaza van R.M.C.F-nek, hogy ennél jobb ellenfél nem kell, hogy kijöjjön Varane erőssége, mert a Liverpool támadói a gyorsaságukban bíznak, keresztbefutásokkal próbálkoznak, fizikai pozíciós harc viszont nem nagyon van. Ide a védőtől sebesség kell, jó helyezkedés, megelőzés, higgadt fej...ezekben Varane a legjobb talán a világon, így lubickol.

Ugyanakkor ez az ellenfél, Varane meg így oldja meg. Nehogy már ne tapsoljunk! :roll: Meg az az ívelés...remélem Ramos, pepe figyelt, hogy így kell ezt, ha meg nem megy, akkor ne próbálkozzanak.

nem arról van szó hogy nem ismerem el varanet, ellenben truecolor bunkó beszólásával,hanem egy védő megítéléshez had lássam ha az ellenfél támadni is tud,mert a pool NEM TUD.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. november 4., kedd 21:44

Abban igaza van R.M.C.F-nek, hogy ennél jobb ellenfél nem kell, hogy kijöjjön Varane erőssége, mert a Liverpool támadói a gyorsaságukban bíznak, keresztbefutásokkal próbálkoznak, fizikai pozíciós harc viszont nem nagyon van. Ide a védőtől sebesség kell, jó helyezkedés, megelőzés, higgadt fej...ezekben Varane a legjobb talán a világon, így lubickol.

Ugyanakkor ez az ellenfél, Varane meg így oldja meg. Nehogy már ne tapsoljunk! :roll: Meg az az ívelés...remélem Ramos, pepe figyelt, hogy így kell ezt, ha meg nem megy, akkor ne próbálkozzanak.

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. november 4., kedd 21:44

TrueColours írta:
Kerlon írta: dehogynem, megelőz, lefut, meggyaláz, qrva jól indít és nem a szögletzászlót lövi telibe, rá fordulni még egyszer nem engedte az ellenfelet.
De az nem számít, mert nem Pepe csinálja! :D (szerintem is epic)

Ez nekem szólt? Na és miért? varanet nem ismerem el mint top védőt? Vagy mi a probléma? Vagy megint egy egy had szóljak semmit nem mondok ember ?

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. november 4., kedd 21:43

Varane nagy tanár ma is, a félidõ legjobbja.
Marcelo sokat kapott tõlem az elmúlt 3-4 hét folyamán, hatalmasat fordult pozitív irányba a játéka, nulláról - legalábbis nálam.
CR kicsit görcsös, nem jön be ma minden neki, ...nak kellett minden oldalon, címlapon a rekorddal foglalkozni. :D Úgyis betalál.
Benzema teljesítménye már-már alap ugye a BL-ben. :salute:
Hala Madrid, gyere Bale! :)
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. november 4., kedd 21:43

CR,Benzi, Isco, Modric es Marcelo nagyon erzik a kisetuleten valo jatekot.
mielott vki betamadna, ezt ugy atlalanosassagban ertettem, nem a mai meccs alapjan.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. november 4., kedd 21:40

dehogynem, megelőz, lefut, meggyaláz, qrva jól indít és nem a szögletzászlót lövi telibe, rá fordulni még egyszer nem engedte az ellenfelet.
Az egy dolog és szép dolog.

TrueColours
Kedvenc játékosaid: A jó formában lévő játékosaink
Kedvenc csapatod: Találd ki!:D

HozzászólásSzerző: TrueColours » 2014. november 4., kedd 21:39

Kerlon írta: dehogynem, megelőz, lefut, meggyaláz, qrva jól indít és nem a szögletzászlót lövi telibe, rá fordulni még egyszer nem engedte az ellenfelet.
De az nem számít, mert nem Pepe csinálja! :D (szerintem is epic)

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. november 4., kedd 21:39

Nekem a mai meccs legfőbb pozitivuma ronaldo cipője,nem olyan mintha a kék osztriga klubból jött volna éppen ki,ezt úgy hívom: foci cipő.

Ja,és ezen felül van sok pozitivum is,de ez nekem marha fontos....és egyébként tényleg lényeges dolog,annak ellenére hogy sokan nevetnek ezen.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. november 4., kedd 21:38

R.M.C.F írta:
CS0ki írta:Benzema baszott nagyot játszik, talán csak varane jobb nála. Viszont CR-t zavarja ez a rekord dolog, vagy nem tudom...Valahogy nem akar összejönni a dolog. Modric adott egy jó kis labdát, de ezen kívül rajta jön ki kb a leginkább, hogy kicsit lazázás van. Arbeloa meg erősen kilóg...

Varanet nem lehet megítélni ma rendesen,mert nyomás nélkül játszik,szinte mindig szemben a labdával,párharc kevés,a szélsőjátékuk,emberelőnyös szitu meg gyakorlatilag zéró.
Galacticos írta:szerintem cr egyáltalán nem rossz.
én azt se látom rajta hogy annyira hajszolná a rekordot és ráfeszülne. egyáltalán nem önzőzik.
hátralép, teszi-veszi... és nem mellesleg nekem baszottul tetszik az ahogy karimmal ketten egyérintőznek, nagyon érzik egymást. :)

isco viszont ja, elég pontatlan ma, és sokszor is szerelik.

varane meg isten.. de hát pepe is, és ramos is. :lol:
Zseniálisak azok a kis 20 centi passzok köztük, amúgy CR annyira nem játszik lelkesen, mint az utóbbi meccseken, szerintem keveset mozog, de egy kicsit görcsösnek is érzem
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. november 4., kedd 21:37

R.M.C.F írta:
CR tobbet tesz erte mint Messi.
Sok olyan focistával találkoztam az életem során,akiknek nem kellett "sokat" tenni az eredményért....1xűen "megtalálta" a lehetőség.
Van ilyen. Messi ilyen....független attól,hogy a focija álom.....
De latod. Akar CR is lotyoghetne ma, de inkabb hajszolja a legeket. Le a kalappal elotte. :salute:

CR,Benzi, Isco, Modric es Marcelo nagyon erzik a kisetuleten valo jatekot.
Realista24 írta:Lassan elmegyek a francia páros játékától :salute:
orul a kis lelked. :D en is boldog vagyok, mar csak Pogba hianyzik innen.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. november 4., kedd 21:34

szerintem cr egyáltalán nem rossz.
én azt se látom rajta hogy annyira hajszolná a rekordot és ráfeszülne. egyáltalán nem önzőzik.
hátralép, teszi-veszi... és nem mellesleg nekem baszottul tetszik az ahogy karimmal ketten egyérintőznek, nagyon érzik egymást. :)

isco viszont ja, elég pontatlan ma, és sokszor is szerelik.

varane meg isten.. de hát pepe is, és ramos is. :lol:

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. november 4., kedd 21:33

CS0ki írta:Benzema baszott nagyot játszik, talán csak varane jobb nála. Viszont CR-t zavarja ez a rekord dolog, vagy nem tudom...Valahogy nem akar összejönni a dolog. Modric adott egy jó kis labdát, de ezen kívül rajta jön ki kb a leginkább, hogy kicsit lazázás van. Arbeloa meg erősen kilóg...

Varanet nem lehet megítélni ma rendesen,mert nyomás nélkül játszik,szinte mindig szemben a labdával,párharc kevés,a szélsőjátékuk,emberelőnyös szitu meg gyakorlatilag zéró.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára R.M.C.F 2014. november 4., kedd 21:35-kor.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. november 4., kedd 21:33

varane mit játszik, te jó ég :salute:
el sem hiszem, hogy ilyen hátvédsor van a keretben
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. november 4., kedd 21:32

numberone1 írta: igen kerlek. :salute: :lol: ... szom erdekli....
Igen, elég baj. Botrányos a helyesírásod, a legalapabb szavakat sikerül rendre elbasznod. Így a mondandód is nehéz komolyan venni.

BLaZE
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle

HozzászólásSzerző: BLaZE » 2014. november 4., kedd 21:31

Varane elég GOD mode-ban van. De persze ez neki az átlagos :D
halálomig madridista leszek

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. november 4., kedd 21:31

Benzema baszott nagyot játszik, talán csak varane jobb nála. Viszont CR-t zavarja ez a rekord dolog, vagy nem tudom...Valahogy nem akar összejönni a dolog. Modric adott egy jó kis labdát, de ezen kívül rajta jön ki kb a leginkább, hogy kicsit lazázás van. Arbeloa meg erősen kilóg...

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. november 4., kedd 21:31

Ilyenkor örülök marhára, hogy nem dobtam ki egy meccsre 120-150 eurot. Kegyetlen vacak egy meccs! Isco és CR is versenyzik egymással, hogy melyikük tudja jobban alulmúlni a másikat. A franciák faszák.

Vissza: