Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

Gaborone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, CR7, Kaká, Casillas, Raul, Ramos, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Gaborone1 » 2013. június 4., kedd 9:47

[/quote]Milyen szarból?[/quote]
ami évek, lassan évtizedek óta van a csapatnál, hogy kívülről szép mézesmázas a cucc, belülről meg közben rohad az egész.
klubvezetők fejére növő játékosügynökök, játékosuralom, belviszályok a játékosok között, a vezetők között, és a játékosok és vezetők között, erre jön rá a mocskos média, akinek csak a balhé kell és akár hazudik is érte, az áruló, egymást fúró játékosok, akik basszák kitenni a lelküket a pályán a mezért, de a szutykos markukat nyújtják, meg rinyálnak, hogy nem kapnak elég pénzt.

hát meg a faszom.

okádék ez az egész. én nem hiába ábrándultam ki az egész real madridból, meg a mai fociból. kanyarban nincs a korábbi 90-es évekbeli örömfocihoz képest. de ez én vok, más felőlem azt csinál, amit akar.

Hehe kifejtette bővebben én előbb két mondatban. Annyi különbséggel, hogy Én még csak kezdek kiábrándulni de valahogy minden Év újbóli reménnyel tölt el. 15 évnyi Real Madrid szerelem nem múlik csak úgy el, szimplán csak kiábrándító a helyzet évek óta. Főleg most

Gaborone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, CR7, Kaká, Casillas, Raul, Ramos, Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: Gaborone1 » 2013. június 4., kedd 9:42

Realista24 írta:
hogy ebből a szarból kimarad,
Milyen szarból?

Lehet, rosszul érzem de majdhogynem romokban hever a Madrid. Sikertelen év, botrány-botrány hátán, igazolások-edzők körül káosz, boldogtalan játékosok:)

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. június 4., kedd 9:42

Realista24 írta:
Milyen szarból?
ami évek, lassan évtizedek óta van a csapatnál, hogy kívülről szép mézesmázas a cucc, belülről meg közben rohad az egész.
klubvezetők fejére növő játékosügynökök, játékosuralom, belviszályok a játékosok között, a vezetők között, és a játékosok és vezetők között, erre jön rá a mocskos média, akinek csak a balhé kell és akár hazudik is érte, az áruló, egymást fúró játékosok, akik basszák kitenni a lelküket a pályán a mezért, de a szutykos markukat nyújtják, meg rinyálnak, hogy nem kapnak elég pénzt.

hát meg a faszom.

okádék ez az egész. én nem hiába ábrándultam ki az egész real madridból, meg a mai fociból. kanyarban nincs a korábbi 90-es évekbeli örömfocihoz képest. de ez én vok, más felőlem azt csinál, amit akar.
Ha még két évet lehúz ezen a színvonalon, de mentálisan senki nem tud hozzá felnőni a csapatból, akkor joggal távozhat ingyen.
kurvára nem :lol:

a bernabeut meg kereszteljük át máltai stadionra, mi meg leszünk benne szeretetszolgálat.
nem 200 forintról van szó, amit ha odaadsz a sarki (szigorúan nemcigány) öreg hajléktalannak, akkor beleszakadsz a csődbe.
Kép
Kép
Kép

Ryel
Kedvenc játékosaid: Raul, Morientes, Figo, Higuain, Cristiano Ronaldo, Varane, Modric

HozzászólásSzerző: Ryel » 2013. június 4., kedd 9:38

Ronaldo már így is bőven megfizette a vételi díját, az más kérdés, hogy ezt csapatszinten nem tudtuk kamatoztatni, ami miatt egyénileg sem érte el azokat a sikereket amiket megérdemelt volna.

Ha meg akarjuk tartani, márpedig ki ne akarná, arra csak a türelemmel és empátiával van esélyünk. Ha még két évet lehúz ezen a színvonalon, de mentálisan senki nem tud hozzá felnőni a csapatból, akkor joggal távozhat ingyen. Fájó kimondani de így van, és ezt szerintem Perez is tudja.

Ha rárakjuk most az árcédulát, akkor biztosra veszem, hogy el fogjuk veszteni, vagy rosszabb esetben már most teljesen demotiváljuk. Arról pedig már ne is beszéljünk hogy jelen állás szerint az érte kapott összegből egy darab Bale jönne ki.

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. június 4., kedd 9:37

RealMadridFanatic írta:Továbbra sem nagyon látok olyan alternatívát, ahová elmenne most, úgyhogy mindenképpen alá kell vele íratni.
Ezért akar ingyen eligazolni, hogy aztán nyugodtan mehessen oda, ahol amúgy nem tdunák kifizetni az árát.
De remélem, igazatok van, és jól haladnak a tárgyalások.
madridronie írta:Kivel, kikkel (amikor Suárezek, meg Cavanik kerülnek 60 millióba)? Minden nagyobb, tőkeerős csapat foggal-körömmel ragaszkodik a sztárjaihoz, gyakorlatilag röghöz köti őket; de persze mi annyira dúskálunk a jóban meg a tutiban és akkora királyok vagyunk, hogy a világ legjobbját (valakinél csak a második) is simán a kirakatba tehetjük, aki 4 éve megkérdőjelezhetetlenül egyedül viszi a hátán csapatunkat! Na, ne csináljuk már!!!
Senki sem azért adná el, mert a fentiekben nincs igazad. Ez így van, ezek tények. De a hírek/kacsák szerint egy 90 millióért vett játékos (ami fontosabb, hogy jelenleg ennél is többet ér), ingyen akar eligazolni. Na ez az, amit nem szabad megengedni. Ha Ronaldo tényleg két év múlva ingyen akar eligazolni, akkor a helyettesét jövőre úgy is meg kell találni, vagy ha ezt más rendszerben akarjuk megodlani, akkor még több játékos kell. A különbség az, hogy idén talán még kaphatnánk érte egy 100 millió körüli összeget erre a célra, jövőre már jóval kevesebbet, két év múlva semennyit.
Szerintem ez a Ronaldo sztori újabb kacsa, nem kell itt izgulni meglesz az a hosszabbítás.
Remélem, igazad van. Csak ismétlem, túl sok már a hír ezzel kapcsolatban, és bizony van bennük logika.

Realista24 írta:
Milyen szarból?
Aminek a nagy részét ő lapátolta ide :D
Merci Zizou!

Luigi-K1
Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo

HozzászólásSzerző: Luigi-K1 » 2013. június 4., kedd 9:35

A Manchester City offenzívát indít Pepéért. Az AS szerint az angol klub 25 millió eurót fizetne a portugál védőért,
-Ez rendben is lenne...
A másik ,amit még írnak,hogy Navasról megegyeztek a Sevillával...
Akkor nem kell aggódni,hogy nálunk köt ki...
Bár nyilván van,aki örült volna neki itt...
Courtois---- Carvajal-Militao-Alaba-Mendy-----Valverde,Casemiro,Modric-----Vinícius--Benzema-MBappé

Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...

„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 4., kedd 9:34

Milyen szarból?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

@Sonny
Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: @Sonny » 2013. június 4., kedd 9:33

Szerintem ez a Ronaldo sztori újabb kacsa, nem kell itt izgulni meglesz az a hosszabbítás.

Gaborone1

HozzászólásSzerző: Gaborone1 » 2013. június 4., kedd 9:29

Irigylem Mourinho-t. hogy ebből a szarból kimarad, jól tette, hogy lelépett. Eskü Chealse drukker leszek( bárcsak ilyen könnyen menne):D

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. június 4., kedd 9:28

Take it easy. Ha valóban igaz is lenne a hír 2 év alatt még elég sokszor megváltozhat valakinek a véleménye.
Egyrészt.
Még jó, hogy a punto pleotás interjú éjfél után zajlott Perezzel, amikor már megjelennek a másnapi címlapok, és rá is kérdeztek erre. Perez azt mondta, hogy fals az info. Nyilván nem mondhat mást, de most ezért nem kell elkezdeni parázni. Továbbra sem nagyon látok olyan alternatívát, ahová elmenne most, úgyhogy mindenképpen alá kell vele íratni.
De szerintem alá is fog. Műbalhé ez.
Másrészt, épp írni akartam! :roll:
az érte kapott százvalamennyi millióból durván erősíteni lehetne a keretet.
Ettől fogva nem ajánlatos érzelmi ügyet csinálni a dologból, és csak a milliókat szabad nézni.
Kivel, kikkel (amikor Suárezek, meg Cavanik kerülnek 60 millióba)? Minden nagyobb, tőkeerős csapat foggal-körömmel ragaszkodik a sztárjaihoz, gyakorlatilag röghöz köti őket; de persze mi annyira dúskálunk a jóban meg a tutiban és akkora királyok vagyunk, hogy a világ legjobbját (valakinél csak a második) is simán a kirakatba tehetjük, aki 4 éve megkérdőjelezhetetlenül egyedül viszi a hátán csapatunkat! :coffee: Na, ne csináljuk már!!! :sly:
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. június 4., kedd 9:18

karesz46 írta:1)ez csak az AS felvetese, valoszinuleg kacsa
Én is odaírtam, hogy ha ez igaz, de túl sok a hír ezzel kapcsolatban, így egyre kevésbbé valószinű, hogy kacsa a dolog, bár simán meglehet.
karesz46 írta:2)ameddig Cavani 60, suarez 50, Bale is 60/70/80 addig az erte kapott 100 milliobol nm is tudnank olyan nagyot erositeni, nem beszelve hogy az se biztos h el tudnank 100 ert adni +amugyis csak egy jatekos jatszhat egyszerre a helyen
A helyettesítését mindenképp meg kéne oldani, legkésőbb jövő nyáron. Hiába drága a többi játékos, ennek semmi köze ahhoz, hogy egy rekordösszegért igazolt játékos ingyen szeretne távozzni. Még mit nem? Ha nem hosszabbít, idén el kell adni. Kész.
karesz46 írta:3)nagy a marketing erteke, ha el is menne ket ev mulva szinte visza hoznak a mezek, ezek azok,+meg itt is jatszik addig
Szerintem picit túl van dimenzionálva ez a mezkérdés. KB a bruttó fizetését jó ha fedezik ezek a bevételek, az elszalasztott 100 milliót nem kapnánk vissza soha senkitől.
karesz46 írta:meg az a 2 ev alatt meggondolhatna magat, ha iden nyaron igy gondolja, nm biztos telen is igy fogjaez az en velemenyem, nm kell vele egyet erteni, de meggyozni se probaljatok
Semmi garancia sincs arra, hogy meggondolja magát. Alá kell vele iratni egy olyan szerződést, amelyben vagy egy opció, hogy ha két év múlva még mindig szeretne, akkor szabadon távozhat, ha egy klub letesz érte X milliót. Meg kell értenie, hogy ingyen nem igazolhat el, több szempontból sem. Ha nem akarja megéreni, ultimátum. Vagy aláírja, vagy vannak drasztikusabb megoldások is, amelyek rövid távon senkinek sem jók.
Gaborone1 írta:Akkor mond meg nekem, miért nem tud aláírni?
Gondolom ez az év pszichikailag kifárasztotta, tudja, hogy a kerrierje zenitjén túl van, és a jó éveiből hátralevőket nem itt akarja eltölteni, hanem ahol jól érzi magát. Belefásult a dolgokba, ami teljesen normális. Nem akarja egy újabb szerződéssel további 4-5 évre ideláncolni magát. Nem hiszem, hogy a pénz az oka. Ez teljesen normális, emberek ők is, a baj ott kezdődik, hogy lassan lejár a szerződése, és ő ingyen akar távozni. Ez semmiképp sem következhet be a klub érdekeit nézve.
Gyenge probalkozas helyrehozni az alkupozicionkat, amin Higuain nyilatkozata nem kicsit rontott.
Szerintem is erről lehet szó.
Merci Zizou!

Gaborone1

HozzászólásSzerző: Gaborone1 » 2013. június 4., kedd 9:14

Realista24 írta:
Akkor mond meg nekem, miért nem tud aláírni??? Perez legjobban fizetett játékossá akarja tenni, tehát a pénz kipipálva, itt a zsírosdeszka??!!!
Nem tudom, hogy a pénz van-e a dolog mögött, ma még nem beszéltem vele. De korábban cikkeztek arról, hogy problémája van azzal, hogy a marketingbevételek 50%-át le kell adni, ergó saját magát fizeti. Vagy ha Blikkesre akarom venni a dolgot, akkor ingyen focizik a Real Madridnak.

akkor jó lenne ha beszélnél vele és elmondanád neki, hogy ne ugráljon mert pár év, és fizikuma (amiből él) már nem lesz a régi és akkor lefőtt a kávé.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. június 4., kedd 9:13

Take it easy. Ha valóban igaz is lenne a hír 2 év alatt még elég sokszor megváltozhat valakinek a véleménye.

De amugy igazatok van, tököm kivan, semmi jó hír már egy jó ideje. Edző nuku, Higanytól nem szabadultunk még meg, Neymar Barca, stb. stb.

Kéne már valami aminek tudjunk örülni is. (Carvajal papírforma volt, és előbb lássuk mit tud egyébként is).

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. június 4., kedd 9:13

Még jó, hogy a punto pleotás interjú éjfél után zajlott Perezzel, amikor már megjelennek a másnapi címlapok, és rá is kérdeztek erre. Perez azt mondta, hogy fals az info. Nyilván nem mondhat mást, de most ezért nem kell elkezdeni parázni. Továbbra sem nagyon látok olyan alternatívát, ahová elmenne most, úgyhogy mindenképpen alá kell vele íratni.
De szerintem alá is fog. Műbalhé ez.

Az edzőkérdéssel kapcsolatban ködösített megint. Ancelottinak élő szerződése van, de ha megoldja a helyzetét, akkor esélyes. Heynckes-szel nem beszélt, meglátják mit jelent ma be az öreg.
De leül Zidane-nal és meglátják mi lenne a legmegfelelőbb.

Bale-el kapcsolatban mintha puhítaná a népet, megint jött egy "a legdrágábbak a legolcsóbbak"-szerű szöveg. "A játékosok nem olcsók, vagy drágák, hanem befektetések. A legdrágább játékosokból lehetnek a sikeres befektetések, mert ha jók, akkor bevételeket generálnak."
Valami ilyesmi.

akkor be kell menni és aláírni az új, jobb kondíciójú szerződést.
Ennyi. :lol:
Talán volt is olyan hír, hogy a fizuemelés ezt kompenzálná, hogy a marketingbevételek fele a klubhoz megy.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára RealMadridFanatic 2013. június 4., kedd 9:14-kor.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

czier

HozzászólásSzerző: czier » 2013. június 4., kedd 9:12

miró írta:ami engem jobban idegesít,az perez és higuain..mi az hogy nem akarja eladni????????????????
fejbe lövöm magam ha jövőre is marad komolyan mondom...mit művel perez?

Gyenge probalkozas helyrehozni az alkupozicionkat, amin Higuain nyilatkozata nem kicsit rontott.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. június 4., kedd 9:11

Realista24 írta:
Akkor mond meg nekem, miért nem tud aláírni??? Perez legjobban fizetett játékossá akarja tenni, tehát a pénz kipipálva, itt a zsírosdeszka??!!!
Nem tudom, hogy a pénz van-e a dolog mögött, ma még nem beszéltem vele. De korábban cikkeztek arról, hogy problémája van azzal, hogy a marketingbevételek 50%-át le kell adni, ergó saját magát fizeti. Vagy ha Blikkesre akarom venni a dolgot, akkor ingyen focizik a Real Madridnak.
akkor be kell menni és aláírni az új, jobb kondíciójú szerződést.

vagy csak én vagyok túl okos? :lol:

nevetséges, ha ez igaz :lol:
Kép
Kép
Kép

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2013. június 4., kedd 9:10

Ez a CR hír nagy kapufa. Rá kell rakni az árcédulát, de aligha akad olyan klub ami ki tudja fizetni az árat amit ti szeretnétek érte. Még kevesebb olyan, ami ki is akarja. Egyedül a PSG lehet reális cél, de ha CR-rel nem tudnak megegyezni, akkor szivacs. És úgy tűnik a portugál bizony köti az ebet a karóhoz. Ráadásul a párizsiakból is maximum egy 80 milliós ajánlatot nézek ki. Annál többet bolondság lenne, hisz nincs kivel versenyezniük a játékosért...

Más kérdés hogy én már annyiért is megválnék tőle, semmi bajom vele, de a csapat szempontjából rohadtul nem egészséges hogy egyedül keresne annyit, mint a kezdőből másik féltucat játékos összesen. Még ha meg is érdemli, a többinek nyilván bassza majd a csőrét, és az idei év után tele van a padlás a konfliktushelyzettel, nem kell még több.

Pereznek hogy főhet most a feje. Nehogy a végén lemondjon... mármint június végén. :D
ami engem jobban idegesít,az perez és higuain..mi az hogy nem akarja eladni????????????????
Ez meg kamu Perez részéről, lódít az öreg, hogy meglegyen a 30 millió Higuért. Ha annyira meg akarta volna tartani, nem adnák egymásnak a Bernabeu ajtajának kilincsét a lehetséges érkező csatárok ügynökei. Illetve akkor az argentinunk is megkapta volna a szerződéshosszabbítását.... menni fog ez nyílt titok volt, már ősszel várható volt, azóta is egyre bizonyosabb... Csak gondolom a zebrák hezitálnak azon a 30 millión, és ebből a szempontból nem jött jól Higu korai búcsúja.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára füst 2013. június 4., kedd 9:14-kor.

miró
Kedvenc játékosaid: Guti, Ibrahimovic

HozzászólásSzerző: miró » 2013. június 4., kedd 9:08

a ronaldos hírhez csak annyit hogy ha nem változik akkor jövőre el kell adni jó nagy pénzért és kész..

ami engem jobban idegesít,az perez és higuain..mi az hogy nem akarja eladni????????????????
fejbe lövöm magam ha jövőre is marad komolyan mondom...mit művel perez?
Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta. -By Anthony

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 4., kedd 9:03

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2013. június 4., kedd 9:02

Géci írta:Simán el tudom képzelni, hogy csak arra vár, hogy ki lesz az ùj edző és, hogy az, hogy s mint számol vele... Rá merném tenni a havi fizum ami nem nagy :lol: , hogy nyár végén vagy télen aláír!
Melyik edző nem számolna vele, ha nem lenne semmi zűr a szerződése körül? :hmmm:
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

Vissza: