Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

Guti.HaZ.
Kedvenc játékosaid: Guti,Ronaldo(#9),Claude Giroux
Kedvenc csapatod: RealMadrid, RealBetis, PhiladelphiaFlyers, BostonBruins
Kapcsolat:

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Guti.HaZ. » 2013. június 3., hétfő 23:33

Mario Cirolo írta:
revolver írta:bocsi a dupláért
az a baj szerintem coentraoval, hogy olyan színtelen szagtalan játékos, hogy nem igaz. ha rágondolok egy ilyen szürke folt jut eszembe, egy olyan semmi. pedig nagyon jó kis bhv, egyik legjobb a világon. szóval így, hogy bizonyított, sem érzem azt, hogy olyan összegért ellehetne adni amiért nekünk megérné.(ezért sem pártolom az eladását)
Na vegre valaki, megfogalmazta, amit en is erzek Coentraoval kapcsolatban, jo kis jatekos. A legnagyobb problemaja az, hogy Marcelo az alternativaja, aki nalam a legjobb balhatved a vilagon jelenleg, vedekezesben siman hoz egy olyan szintet, mint Coentrao, tamadasban pedig eg es fold. Felolem tavozhat Coentrao, de akkor kell hozni helyette, egy Varane kaliberu Zidane bebit oda a balosra (mondjuk Dignet a lillebol).
Ez mi? Úgy tudom Varanera nem Zidane figyelt fel először, nem ő rántotta elő a nagy homályból.
"You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day."
Bert Ambrose (1896–1971)

https://www.facebook.com/fogadoblog/ :coffee:

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. június 3., hétfő 23:21

szerintem pedro león ha nem is sokkal, de jobb játékos, mint callejon.
arra viszont már biztosan nem emlékszem, hogy jól játszott e, mielőtt mou elvágta a fonalát az incidens miatt. :-)
inkább a getafétől elcsípett meccsekből kiindulva.

Mario Cirolo
Kedvenc játékosaid: Raul, David Silva, Isco, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Mario Cirolo » 2013. június 3., hétfő 22:59

revolver írta:bocsi a dupláért
az a baj szerintem coentraoval, hogy olyan színtelen szagtalan játékos, hogy nem igaz. ha rágondolok egy ilyen szürke folt jut eszembe, egy olyan semmi. pedig nagyon jó kis bhv, egyik legjobb a világon. szóval így, hogy bizonyított, sem érzem azt, hogy olyan összegért ellehetne adni amiért nekünk megérné.(ezért sem pártolom az eladását)
Na vegre valaki, megfogalmazta, amit en is erzek Coentraoval kapcsolatban, jo kis jatekos. A legnagyobb problemaja az, hogy Marcelo az alternativaja, aki nalam a legjobb balhatved a vilagon jelenleg, vedekezesben siman hoz egy olyan szintet, mint Coentrao, tamadasban pedig eg es fold. Felolem tavozhat Coentrao, de akkor kell hozni helyette, egy Varane kaliberu Zidane bebit oda a balosra (mondjuk Dignet a lillebol).
Iker-Daniel-Raphael-Sergio-Marcelo-Arturo-Luka-Gareth-Isco-Cristiano-Karim

revolver
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa

HozzászólásSzerző: revolver » 2013. június 3., hétfő 22:50

bocsi a dupláért
Most volt alkalma bizonyítani Coentraonak, meg is tette, és bár ez paradoxnak tűnik, ezért adnám el most, van esély rá, hogy jó zsetont lehetne érte kapni.

revolver
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa

HozzászólásSzerző: revolver » 2013. június 3., hétfő 22:42

-Na,már meg is tanították hazudni...
Megvolt az agymosás!!!
szerintem meg nagyon okosan csinálja, nem akarja, hogy rögtön kikezdje a média egy esetleges öncélú nyilatkozat miatt. most neki arra van szüksége, hogy probléma nélkül beilleszkedjen az európai labdarúgás világába. és ezt így érheti el, ha álszent nyilatkozatokat ad. attól még a játékstílusán nem fog változtatni. szépen is nézne ki, ha odamenne és azt nyilatkozná, hogy egyértelmű célja elvenni az aranylaszti örökös címét messitől és kitúrni a g*cibe.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. június 3., hétfő 21:50

Mindenesetre mindent meg kell tenni azért, hogy a Castilla huzamosabb ideig a 2-ik ligában tevékenykedjen. A 3-ik ligából kissé nehéz áthozni tehetségeket a nagycsapathoz.

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. június 3., hétfő 21:48

Angol forrásokra hivatkozva állítja a DC, hogy Mou vinné magával Khedirát és Modricot.

Az előbbi világbajnok hír lenne, utóbbi meg esélytelen. Sajnos az előbbi is, de jó lenne, ha annyira ragaszkodna Mou a némethez, hogy Abramovics komoly ajánlatot tegyen. Hátha kinyílna a szemük a vezetőknek (és rájönnének, hogy ha valaki komoly összeget fizetne Khediráért, akkor itt kell tartani karrierje végéig, 15 millás fizuval, 3 milliárd eurós kivásárlási árral, annyira jó :mrgreen: ).

Mindegy, kacsák ezek. De néha jó álmodozni...

Meg elvileg Angel Torres, a getafe elnöke mondta, hogy végleg eladtuk nekik Pedro Leónt. Most azt nem teljesen értem hogy is van ez. Nem tavaly ment oda végleg? Valami 6 millió euróról írnak, az most idén jön a kasszába?
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Luigi-K1
Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo

HozzászólásSzerző: Luigi-K1 » 2013. június 3., hétfő 20:23

„Örülök, hogy megvalósíthattam gyerekkori álmomat, és aláírhattam a Barcelonához. Azért jöttem ide, hogy segítsem ezt a klubot és a világ legjobb játékosát, Lionel Messit – szólt Neymar első nyilatkozata a Barcelona játékosaként. – Nem gondolok az aranylabdára, Messi a világ legjobbja, már annak is örülök, hogy vele játszhatok."
-Na,már meg is tanították hazudni...
Megvolt az agymosás!!! :mrgreen:

Remélem,hogy az ellenkezője fog történni...Nem szokott hozzá,hogy nem ő a középpont! :ike:
Courtois---- Carvajal-Militao-Alaba-Mendy-----Valverde,Casemiro,Modric-----Vinícius--Benzema-MBappé

Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...

„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. június 3., hétfő 20:20

Közben sevillai források szerint ismét előtérbe került Kondogbia, Varane nagy cimborája - lehet Ő volt anno, akit beajánlott a francia?
A tárgyalások már akár folyhatnak is (ez mondjuk kamu szerintem), napokon belül be is jelenthetik (ez is).

Higuaínért továbbra is érdeklődik az Arsenal, de Perez elvileg megmakacsolta magát, vagy 30 millert lerak érte a kérő, vagy marad az argentin, ha tetszik, ha nem.

A korábbi Tottenham manager, Glenn Hoddle szerint Bale nem fog lelépni a 'Spursből, még túl fiatal hozzá, ha dobbant, akkor inkább a MU, City kettős lehet a cél, ráér 27-28 évesen külföldre menni. Mondjuk ez csak az Ő véleménye.

Ahogy már említették is, a Le Parisien szerint Ancelotti már Madridban van a szerződésének utolsó részleteit tisztázni. Holnap jelenthetik be hivatalosan, majd indulhat a játékos-keringő.

Egy korábbi argentin kapus, Navarro Montoya meg "csiripelt" egyet, miszerint azt hallotta, hogy Cavani lehet a Real új csatára. Persze ezt még a pletykagyár (ahogy fent is látszik) DC is fenntartásokkal kezeli. :lol:
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Guti.HaZ.
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Guti.HaZ. » 2013. június 3., hétfő 19:26

Zsityi írta:A castilla egy kis szerencsével osztályozó helyen lehetne (rögtön feljutás után), a legtöbb gólt lőtték a másodosztályban, a Barcelona előtt vannak a tabellán. Mindettől függetlenül nincs egy épkézláb játékos, a csapat legjobbja is maximum Callejon szint, a csatár max a Sevillában tudna alkotni.
Viccesek vagytok :D
Az egy kis szerencse, az 8 pont, a Barcát 1 ponttal előzték meg és igen, viccesek vagyunk.
Bert Ambrose (1896–1971)

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 3., hétfő 19:24

Zsityi írta:A castilla egy kis szerencsével osztályozó helyen lehetne (rögtön feljutás után), a legtöbb gólt lőtték a másodosztályban, a Barcelona előtt vannak a tabellán. Mindettől függetlenül nincs egy épkézláb játékos, a csapat legjobbja is maximum Callejon szint, a csatár max a Sevillában tudna alkotni.
te tudod mekkora különbség van a másod és az első osztály között?

Zsityi

HozzászólásSzerző: Zsityi » 2013. június 3., hétfő 19:20

A castilla egy kis szerencsével osztályozó helyen lehetne (rögtön feljutás után), a legtöbb gólt lőtték a másodosztályban, a Barcelona előtt vannak a tabellán. Mindettől függetlenül nincs egy épkézláb játékos, a csapat legjobbja is maximum Callejon szint, a csatár max a Sevillában tudna alkotni.

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. június 3., hétfő 19:20

colladokkal
Ő eddig is fent volt idén, Jesús, aki most is védett.
Ha megfelel neki, 3. számú kapusnak jó.

Morata-t be kell vonni valami bizniszbe. Az elejétől fogva azt mondom, hogy nagyon gyenge, kiegészítő embernek is.

Nacho-t viszont szerintem indokolatlanul nézik le sokan. Az első fellépésein én is azt mondtam, hogy hulladék, de mostanában, ahogy egyre többet láttam, arról meggyőzött, hogy van helye az első keretben. Hátul univerzális ember, nem egy világmegváltó, de stabil teljesítményt nyújt. Ha Arbeloa fix kezdő tudott lenni évekig, akkor Ő is elfér itt. Akár jobbra, akár balra lehet 2. számú opció.

Itt jön képbe megint Coentrao. Ha csak a minőséget nézem, ragyogó lenne, ha maradna, viszont ha Marcelot elkerülik a sérülések (ahogy eddig sem volt jellemző rá a sok kihagyás), akkor teljesen felesleges egy ilyen szintű csere mögé. Ráadásul előbb-utóbb elégedetlenséghez vezet. Most volt alkalma bizonyítani Coentraonak, meg is tette, és bár ez paradoxnak tűnik, ezért adnám el most, van esély rá, hogy jó zsetont lehetne érte kapni. Viszont egy nagyrészt végigpadozott év után jóval kevesebbért menne el.
Ráadásul Ő is nyilatkozta, hogy nem érzi, hogy itt szeretnék, sőt...
A távozása abszolút plusz pénz lenne, Nacho és Arbeloa is be tud ugrani Marcelo mögé.
Most nem ez az a luxus, amit megengedhet magának a Real, amikor több a lyukas poszt, a minőségi emberek pedig iszonyat drágák. Na mindegy.

Jesé meg megérdemelné az esélyt. Ez is Mou egyik csökönyös hülyesége volt. Persze nem kell "beszólni" az edzőnek, főleg nem a sajtón keresztül, de minden nyomoréknak lehetőséget adott már, a nyilvánvalóan legtehetségesebb Castillásnak meg nem, olyan kamu indokkal, hogy nincs 9 és feles poszt az egyben. Nem is az, hogy a támadó harmadban mindenhol megélne a gyerek, illetve lehetőséget kaphatott volna bármelyik poszton.
Mindegy, ez a múlt. Annyit mindenképpen kiérdemelt, hogy megnézzük mit tud élesben. Egy ilyen szezon után azért sok első osztályú klub elvinne egy ilyen játékos, aki a spanyol második vonalban így termel. Persze általában nem topklubok, ez a félelmem vele kapcsolatban, nehogy nagy legyen a lépcső... Azt is támogatnám éppen e miatt, hogy kölcsönbe menjen egy erős középcsapatba, ahol számítanak rá. Annak semmi értelme, hogy marad a Castillában, és néha felviszik a nagyokhoz. Azt idén kellett volna, csak nem úgy alakult.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 3., hétfő 19:14

Benzemanak az elmúlt 4 évben egy igazán kiemelkedő idénye volt.
Akkor ez alapján mire van több esély jövőre? Hogy szárnyal, vagy hogy hoz egy átlagot??
Na. ennyi.
20 gól,20 gólpassz ebbe a "szar" szezonba.Úgy hogy hol játszott,hol nem.
Mi a garancia hogy ha idejönne bárki,Suarez,Cavani(aki 10 meccsen keresztül képtelen volt betalálni,itt már megnyúzták volna)vagy bárki más,hogy fut egy nagy szezont?
Na ennyi....
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. június 3., hétfő 19:07

Ez idén,minden Real Madrid támadóról elmondható,nem csak Benzemarol.
Egyébként meg mi a garancia hogy a kövi szezonba,egy új edzőnél,több lehetőséggel ismét flop lesz?
Benzemanak az elmúlt 4 évben egy igazán kiemelkedő idénye volt.
Akkor ez alapján mire van több esély jövőre? Hogy szárnyal, vagy hogy hoz egy átlagot??
Na. ennyi.

Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

HozzászólásSzerző: Victor » 2013. június 3., hétfő 18:58

Én örülnék neki, ha következő játékosok jövőre a keretben lennének: Casillas, Diego Lopez, Jesus Collado, Carvajal, Arbeloa, Nacho, Jesé, Morata. Végre lenne egy olyan mag, ami saját nevelés.
carvajal, casillas, lopez ok, arbeloa 0, nacho maximum középhátvédként vagy ha minden kötél szakad csak akkor ki a szélre, jesé zsákbamacska, morata szerintem hatalmas nagy 0

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. június 3., hétfő 18:57

Szerintem ez kúrva nagy hülyeség, hogy nem lehet bevetni csatár poszton. Szimplán olyan a kerete a Castillának, hogy az úgymond Castillás gálacsapat akkor igazán gólveszélyes, ha Cheryshev,Jesé,Moratta meg nem ugrik be a tag neve a pályán vannak. Mondjuk, ha nem nézzük meg nem is fogjuk megtudni, hogy jó lenne e :roll:
Itt én csak arra célzok, hogy kéne venne normális esetben 2 vkp játékost, de minimum egyet, de az odabasszon meg valahogy kéne venni 1 Bale-t aki kúrva drága lesz már látom... Ne gondolja senki azt, hogy Perez le tesz róla. Nagyon úgy érzem, hogy megy az altatás és majd, ha meglesz az edzőbá bevadulnak a történések :workout: :box:

Guti.HaZ.
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Guti.HaZ. » 2013. június 3., hétfő 18:54

MorataMartin írta:Én örülnék neki, ha következő játékosok jövőre a keretben lennének: Casillas, Diego Lopez, Jesus Collado, Carvajal, Arbeloa, Nacho, Jesé, Morata. Végre lenne egy olyan mag, ami saját nevelés.
Ezeknek a játékosoknak még egy darabig esélyük sincs a csapat magját alkotni, ha egyáltalán fogják valaha is. Nyilván, akik ott vannak, ők (is) látják, hogy kit kell felhívni, és kit nem.
Bert Ambrose (1896–1971)

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 3., hétfő 18:44

jesét is csak akkor éri meg felhozni ha nyomatjuk, mert játszania kell hogy tovább fejlődhessen.
jöttök itt ilyen derikekkel meg colladokkal. szerintetek ezeknek jót tenne ha feljönnének a nagy csapathoz évi 5meccsért? a többit meg a vip-ből néznék, esetleg a kispadon?
értem én hogy saját neveléseket akartok, de azért túlzásokba ne essünk már.
morata? akkora vicc az az ember hogy hihetetlen. mikor azt mondták rá hogy az új raúl én szégyelltem magam. morata semmi, nulla ezen a szinten. még kiegészítő embernek se. még azt az amúgy sem sok tehetségét is elpazarolná ha 3. számú csatár lenne.
jesében én sem hiszek annyira, nem lesz ő megváltó. neki az tenne a legjobbat ha kölcsönadnánk egy el/bl-ben szereplő német csapatnak, ahol rendszeres játéklehetőséget tudnak neki biztosítani. aztán majd jövőre, vagy két év múlva visszahoznánk mint most carvajalt, csak ezt is már meg kellett volna lép 1-2éve, és már jóval előrébb tartana.
nem csak 10-15ezres kis stadionok légkörét ismerné, meg a spanyol másodosztályét.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. június 3., hétfő 18:08

Nacho beugrónak megteszi és vannak jó megmozdulásai. Én Moratát mondanám inkább aki 1 Sevillában vagy nagyobb középcsapatban meghatározó lehet, de ide kevés lenne...
Blanc meg szerintem is ha választhat inkább választaná a PSG-t mint a Rómát...
Majd holnap minden kiderül :shifty:

Vissza: