Karim Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Karim Benzema - 9
kiserik mától védettséget élvezel
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
Pont a kiserik altal is irt plusz feladatok nelkul kivancsi vagyok hogy fog Benzema teljesiteni ezen a 3 CR nelkuli meccsen.
- kiserik_2
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB
1. Karim vs Lewa ahogy én látom:
Lewa +:
- kapu elé érkezés
- fejelés
- kapáslövések (bár ebben azért a szerencse faktor is számít)
Karim +:
- összjáték
- cselezés, vagy művésznevén skill
- védekezés
- alázat
Az a baj, hogy Benzemától sokan klasszis csatár megmozdulásokat várnak (amit véleményem szerint simán meg is tud, tudna csinálni), de van egy kis bibi. A Real Madridban neki kell visszazárni CR helyett (ebből is adódik, hogy mikor Marci fölmegy a támadással egészen az alapvonalig, akkor nem ér ugye vissza. Mivel CR nem zár vissza, mint a másik oldalon Bale vagy Jesé, így az egyszem speedezett mókusra (DM ) hárul a feladat, aki ha elméri a célt, akkor túlszalad rajta, így az öreg (Alonso) veszi fel a bal szélt, ebből adódik, hogy középen lyuk lesz pl), neki kell kimenni a szélre, ha CR csatárt akar játszani, sokszor neki kell visszazárni a középpályára, plusz ki kell szolgálni CR-t. Ennyi feladat mellett szerintem nem rossz a kapu előtti teljesítménye. Ami látszik, hogy teljesen beállt CR mögé. Hogy most ez jó vagy sem, azt mindenki döntse el, de egy biztos, Benzema az egyik legjobb támadó a mai mezőnyben, míg Lewa "csak" egy jó csatár.
Lewa +:
- kapu elé érkezés
- fejelés
- kapáslövések (bár ebben azért a szerencse faktor is számít)
Karim +:
- összjáték
- cselezés, vagy művésznevén skill
- védekezés
- alázat
Az a baj, hogy Benzemától sokan klasszis csatár megmozdulásokat várnak (amit véleményem szerint simán meg is tud, tudna csinálni), de van egy kis bibi. A Real Madridban neki kell visszazárni CR helyett (ebből is adódik, hogy mikor Marci fölmegy a támadással egészen az alapvonalig, akkor nem ér ugye vissza. Mivel CR nem zár vissza, mint a másik oldalon Bale vagy Jesé, így az egyszem speedezett mókusra (DM ) hárul a feladat, aki ha elméri a célt, akkor túlszalad rajta, így az öreg (Alonso) veszi fel a bal szélt, ebből adódik, hogy középen lyuk lesz pl), neki kell kimenni a szélre, ha CR csatárt akar játszani, sokszor neki kell visszazárni a középpályára, plusz ki kell szolgálni CR-t. Ennyi feladat mellett szerintem nem rossz a kapu előtti teljesítménye. Ami látszik, hogy teljesen beállt CR mögé. Hogy most ez jó vagy sem, azt mindenki döntse el, de egy biztos, Benzema az egyik legjobb támadó a mai mezőnyben, míg Lewa "csak" egy jó csatár.
- heccsat
- Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos
de nem is kell, csak jelentsen veszélyt a kapura a csatár, döntsön többször a 3 pont sorsáról, 1v1 ben legalább tudjon megverni valakit, egy noname védő ne induljon ellene esélyesként minden szituációban, tudja megtartani a labdát, ilyen dolgokat szerintem el lehetne várni a rm csatárától, de tőle még ezt sem kapjuk megmorientes írta:De nem cserélném ki olyanra,aki semmivel sem jobb nála.Mert ha az a valaki nem rúgna ne aggy isten 20+ gólt Ronaldo mellett egy szezonba
nekem a legnagyobb bajom tényleg az vele, hogy egyszerűen semmi gondot nem okoz az ellenfél védőinek, tényleg teljesen tehetségtelen emberek simán el tudnak vele bánni könnyedén
az, hogy sima lövőhelyzetekből meg néha-néha betalál annyira nem egy nagy dolog egy csatártól... támadja a kaput, a védők szarják össze magukat, foglaljon le 2 védőt is akár, de ezek mind hiányoznak
nézzétek meg Costát,Suarezt, RVP, Agüerot, szinte el sem lehet tőlük venni a labdát, RVP 4 ember között meg tudja tartani szinte mindig, Benzemának 1 is gondot okoz (de még ez is pozitív, mert nem, hogy gondot okoz, meg sem tartja)
a fenti emberek megkapják a labdát félpályánál is begyötrik magukat az ellenfél 16osáig, ezeket mind hiányolom Karimtól, magától nem tud egyszerűen megoldani semmit, ki kell őt szolgálni, nem tud ő lenne a különbség soha, míg egy Jese már 20 évesen tud; ezért vagyok úgy vele, hogy még ha nem is csatár Jese, de többet tudunk kamatoztatni az ő játszatásával, mint Benzemáével
----------------De Gea-----------------
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam
Next season dreamteam
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Nos itt,madridban...nyilván erről lenne szó.Lehet hogy aztán máshol(münchen,dortmund),a lengyel mérföldeket verne Benzamara...csak mikor azt írjátok, hogy sokkal komplexebb, meg hogy szinte mindenben jobb nála benzema, akkor nem igazán értem, mire gondoltok.
Szó sincs róla hogy védeném.De nem cserélném ki olyanra,aki semmivel sem jobb nála.Mert ha az a valaki nem rúgna ne aggy isten 20+ gólt Ronaldo mellett egy szezonba,azok nyavajognának a legjobban hogy minek kellett eladni,akik addig zavarták volna a p ába...
Mondom ezt úgy,hogy nem vagyok oda érte,sose szerettem.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
Ez nagyon jó hír! Sok boldogságot Nekik!Megszületett a kislánya Karimnak, múlt hétfőn.
3,1 kg, Mélia lett a neve.
But he is a good boy...
- heccsat
- Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos
Azért nem érted, mert maximum 1-2 ilyen tulajdonság van amiben jobb bár még ezekre is nehéz rájönni; volt egy jó féléve Benzemanak és itt annak a félévnek a teljesítménye alapján, meg a fiatal tehetséges forma alapján van még mindig megítélve sokaknál, nem azáltal amit ténylegesen teljesít.'shutterisland írta:csak mikor azt írjátok, hogy sokkal komplexebb, meg hogy szinte mindenben jobb nála benzema, akkor nem igazán értem, mire gondoltok.
Most ránéztem whoscoredra is statisztikák miatt (ha már valakinek a játékkép nem elég), hát ott is elég nagy rés van a két játékos között, de ahogy Higuainnak, ahogy az öreg Raúlnak, ugyanúgy Benzemának is megvannak a védencei.
Ettől függetlenül ezt amit ő itt átlagban teljesít, mondjuk úgy nem csak 1 csatár van aki nagy előrelépést jelentene hozzá képest.
----------------De Gea-----------------
Next season dreamteam
Next season dreamteam
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
jó, értem is, hogy jobban bírod a stílusát, és azt is tudom (látom), hogy a bale-ronaldo gólvágó szellő mellé pont egy ilyen típusú csatár dukál, aki előkészítésben és játékban átlagon felüli.
csak mikor azt írjátok, hogy sokkal komplexebb, meg hogy szinte mindenben jobb nála benzema, akkor nem igazán értem, mire gondoltok.
mert szerintem lewa is jó pár dologban jobb, mint benzema, van, amiben hasonlóak, és van, amiben benzema a jobb.
csak mikor azt írjátok, hogy sokkal komplexebb, meg hogy szinte mindenben jobb nála benzema, akkor nem igazán értem, mire gondoltok.
mert szerintem lewa is jó pár dologban jobb, mint benzema, van, amiben hasonlóak, és van, amiben benzema a jobb.
- morientes
Nézd shutter,én nem fogok statokkal szarakodni,meg sportszakmai elemzésekkel...a statokat megnézted már úgy is,tudom,az elemzés meg sokfajta lehet...sokféleképpen elő lehet adni...'shutterisland írta:Karim szinte mindenben jobb nálade ezeket le is vezetnétek ? tényleg kíváncsi vagyok, hogy rendesen kifejtve ez hogyan is van szerintetek.Benzema sokkal komplexabb mint a Lewandowski
melyik miben jobb, meg ilyenek.
Mégha Benzema nem is jobb,de nem is rosszabb,(max a formája),és ezért a járt utat a járatlanért én nem cserélném el.Az meg személyes vélemény hogy nekem a francia JÀTÉKA jobban tetszik...nem,nem ő nem szimpi,sose volt az...mint ember.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- 'shutterisland
köszi remy, de konkrétan arra a részére voltam kíváncsi, hogy miben jobb benzema, és miben lewa, hogy a kettőjük között ilyen nagy különbség van képességekben és komplexitásban. (ha van ilyen szó.)
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
szerintem itt is megrúgja a góljait olyan százalékban mint a lyonban
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Lewa abban jobb, hogy nem itt van, hanem a Dortmundban, így csak azt látjuk, hogy mennyi gólt lő. Illetve azt, amit ellenünk tolt. Benzema meg ugyebár mindig szem előtt van, így könnyű észrevenni a negatívumokat. + Benzema közutálatnak örvend.'shutterisland írta:Karim szinte mindenben jobb nálade ezeket le is vezetnétek ? tényleg kíváncsi vagyok, hogy rendesen kifejtve ez hogyan is van szerintetek.Benzema sokkal komplexabb mint a Lewandowski
Benzemát még nem láttuk olyan csapatban, ami rá épült volna, ő lett volna a gólfelelős. (Lyon... de ott még fiatal volt, az annyira azért nem mérvadó)
Az, hogy ki jobb ki rosszabb nem sokat mond, amíg nem tolták ugyanabban a csapatban. Jelen esetben Real Madrid. Lehet, hogy valaki hatalmas sztár a PL-ben, Németben, de itt nem tudna érvényesülni. De az is lehet, hogy fordítva, itt nem jó de másutt teljesít.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- morientes
Komplexabb.Az más kérdés hogy melyik van jobban formában.Nyilván vannak akik azt mondják,hogy Benzema 4 éve nincs itt formába,de ez barokkos túlzás.Nyilván Real Madrid formába nincs,csak hát az Ronaldo Lima forma,meg Raul forma,vagy RvN forma,de az már egy másik szint...pláne hogy olyan gólgyáros van a csapatba mint Ronaldo...amikor mindenki madridba Huntelaart akarta,mindenki azt hitte hogy majd megváltja a világot mer az ajaxba fosta a gólokat.De besült.Lewandowski se igen hiszem hogy máshogy lenne.Persze lehet mondani hogy honnan tudom,mikor még ki sem lett próbálva....csakhogy ezt a következtetést az eltelt évek alapján vonom le.Nem mindegy hogy ki hol mennyire eredményes...erre maga Benzema a legjobb példa,Lyonvan fista a gólokat,itt meg...de a franciába az tetszik hogy tudott idomulni Ronaldohoz,mert musz volt...nemtom hogy másnak ez hogy menne...Karimunk, sőt... , szerintem Karim szinte mindenben jobb nála, csak más rendszerben játszik és alárendeli magát CR-nek, míg Lewa a Dortmund gólfelelőse.
Valóban,Suarez lenbe az aktuális,a másik 3 uriembert csak azért soroltam fel mert ismerik a spanyol légkört...
LEGIO PATRIA NOSTRA
- 'shutterisland
Karim szinte mindenben jobb nála
de ezeket le is vezetnétek ? tényleg kíváncsi vagyok, hogy rendesen kifejtve ez hogyan is van szerintetek.Benzema sokkal komplexabb mint a Lewandowski
- kiserik_2
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB
Most megint meg fogom kapni, hogy ekkora marhaságot még nem hallottál, de Lewa semmivel nem jobb, mint a mi Karimunk, sőt... , szerintem Karim szinte mindenben jobb nála, csak más rendszerben játszik és alárendeli magát CR-nek, míg Lewa a Dortmund gólfelelőse. Az meg hogy jobban teljesít egyszerűen nem igaz, csak meg kell nézni a statisztikáikat, mint teljesítménymérő eszközöket. Lewandowski nagyon jó kis csatár, csak egy kissé túl van értékelve.Kerlon írta:Szerintem meg nem. Suarezt emelném csak ki. Falcao, Lewa, Kun, Costa között nincs sok különbség. Max stílusban... Amúgy rendkívül jó mindegyik és jelenleg sokkal jobban teljesítenek, mint a francia.
Emberi dolog. Amúgy elég nagykora szülött lett.Realista24 írta:Tévedsz.Nem nagyon láttam repesni a fb. Gondolom szegény gyerek csak a mama jólétének érdekében jöhetett a világra.
Titokban kezelték az ügyet, a pici koraszülött egy kicsit, mert március körüli időpontra volt kiírva a csajszi. A cikkek szerint jól megvannak, happy van.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Hány éves az anyuka?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tévedsz.Nem nagyon láttam repesni a fb. Gondolom szegény gyerek csak a mama jólétének érdekében jöhetett a világra.
Titokban kezelték az ügyet, a pici koraszülött egy kicsit, mert március körüli időpontra volt kiírva a csajszi. A cikkek szerint jól megvannak, happy van.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Szerintem meg nem. Suarezt emelném csak ki. Falcao, Lewa, Kun, Costa között nincs sok különbség. Max stílusban... Amúgy rendkívül jó mindegyik és jelenleg sokkal jobban teljesítenek, mint a francia.morientes írta:Dehogy jobb...Benzema sokkal komplexabb mint a Lewandowski...itt is kapná a savat a lengyel,ebben biztos vagyok...úgy mint Benzema.Ha tényleg,minőségi csatár kellene,az Suarez,Falcao,Kun,esetleg Diego Costa a mai mezőnyben...De szerintem Lewa jobb csatár mint Benya,jó lett volna ha nem happolja el előlünk a BM.
Nem nagyon láttam repesni a fb. Gondolom szegény gyerek csak a mama jólétének érdekében jöhetett a világra.Realista24 írta:Megszületett a kislánya Karimnak, múlt hétfőn.
3,1 kg, Mélia lett a neve.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K