utana neztem az elnokuk vagyonanak erdekessegkeppen.Arab ket böfögessel felköhögi egy hetkoznap reggeli utan.
8.000.000.000 dolcsi koruli adatot lattam, ha igaz es ebbol indulunk ki, annak a 250 millio ojro nagyjabol a 3%-a.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. június 29., csütörtök 23:49
utana neztem az elnokuk vagyonanak erdekessegkeppen.Arab ket böfögessel felköhögi egy hetkoznap reggeli utan.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2023. június 29., csütörtök 22:50
Ezek talalgatasok. A 200 millio kornyeke meg igaz is lehet, bar abban az esetben, ha kitart Mbappe, ezt lentebb is lehet vinni.cart írta:Alapból 200 milliót kér a PSG + 100 milliót a családmiro. írta: Elfog fixen jonni.
Psgnek is penz azert 250millio. Mi letesszuk bonuszokkal.
Lesz orom und bodotta.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. június 29., csütörtök 22:48
Mondjuk valahol megertelek, felgyulemlik a sok szar, jobb itt leirni indirekt modon,mint odahaza falhozcsapni az anyostFaust írta: Adj ra okot a vak remenykedesen kivul, hogy optimista legyek.
HozzászólásSzerző: cart » 2023. június 29., csütörtök 22:45
Alapból 200 milliót kér a PSG + 100 milliót a családmiro. írta: Elfog fixen jonni.
Lesz orom und bodotta.
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. június 29., csütörtök 22:40
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. június 29., csütörtök 22:36
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. június 29., csütörtök 22:28
Szerintem meg o lesz az elso nagyobb nev, aki ereje teljeben elmegy ezekhez a tetvekhez focizni a sivatagba. Onnantol kampo a focinak valoban.hehetheoriginal írta:En is igy erzem, figura palyafutasa vegeig ott marad, ugral a penzben mint dagobert bacsiYazid írta:
Úgy gondolom meg is egyeznek, akár hosszabbítás terén is
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. június 29., csütörtök 22:25
Arab ket böfögessel felköhögi egy hetkoznap reggeli utan.miro. írta: Elfog fixen jonni.
Lesz orom und bodotta.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. június 29., csütörtök 22:14
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. június 29., csütörtök 22:13
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. június 29., csütörtök 22:09
En is igy erzem, figura palyafutasa vegeig ott marad, ugral a penzben mint dagobert bacsiYazid írta:Úgy gondolom meg is egyeznek, akár hosszabbítás terén isRealista24 írta:Holnap Mbappe - PSG meeting.
HozzászólásSzerző: Yazid » 2023. június 29., csütörtök 22:08
Úgy gondolom meg is egyeznek, akár hosszabbítás terén isRealista24 írta:Holnap Mbappe - PSG meeting.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2023. június 29., csütörtök 21:38
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2023. június 29., csütörtök 20:56
Hagyjad mar, a faradt fos tottenhambe lovoldoz 30golokat a pali.hehetheoriginal írta:Hogy egy nyomorult kibaszott angol szar
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. június 29., csütörtök 20:35
Ezért lesz jó majd jh-benhehetheoriginal írta:Valverdenel konkret futballtudas gondok vannak boven, amit a hozzaallassal, munkamennyiseggel kompenzal.realbeckham írta:
az altalad kedvelt fede valverdeben megtalálható evek ota
Amugy igazabol, ha emlekezetem nem csal, caseval is voltak bajok. Aztan a portói kaland után elkezdett focizni szivbol
Nem eleg technikas, nem eleg labdabiztos, emiatt nem eleg stabil kp-ra, tamadasban meg nincs meg a technika, 1v1ezesi kepesseg es kreativitás, nalam ilyen semmilyen posztra se besorolhato, max cserejatekos szint, aki amikor bejon az utolso 20 percre agyonsprintel es letapos mindenkit, amibol helyzeteket alakithatunk ki egy faradtabb ellenfel ellen. De alapjatekhoz se kpn se elol nalam keves az ember, es ami a baj, hogy nem latok semmi fejlodest, semmi uj elemet beepulni a jatekaba. Tavaly tavasszal meg most osszel volt par nagy dugoja, amiket jol eltalalt, ezen kivul csak a futasmennyiseget lehet kiemelni.*
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. június 29., csütörtök 20:23
Hogy egy nyomorult kibaszott angol szarAnthony írta:Jönne már el az a nap, 30 gólos csatáron nem tudom mit kell annyit gondolkodni, aztán elviszi a Bayern.h3x0r írta:
Ahogy aláír valamit, örökre engedhetjük el, másnap mehetünk is rá Kane-re.
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2023. június 29., csütörtök 20:21
A Bayernnélp.csabi1 írta:Azt is írják hogy ha nincs megállapodás köztük akkor a Reál megteszi az első lépést.Realista24 írta:
Beszarsz. PSG azt akarja hogy hosszabbitson 2-3 évvel de szóbeli ígéretet fog kapni arra hogy eladnak 2024ben.
Holnap elválik hogy a barátunk milyen ember.
Ha valamit aláír akkor remélem kedden már Kane be lesz jelentve nálunk.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. június 29., csütörtök 20:19
Jönne már el az a nap, 30 gólos csatáron nem tudom mit kell annyit gondolkodni, aztán elviszi a Bayern.h3x0r írta:Ahogy aláír valamit, örökre engedhetjük el, másnap mehetünk is rá Kane-re.Realista24 írta:
Beszarsz. PSG azt akarja hogy hosszabbitson 2-3 évvel de szóbeli ígéretet fog kapni arra hogy eladnak 2024ben.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2023. június 29., csütörtök 20:07
Azt is írják hogy ha nincs megállapodás köztük akkor a Reál megteszi az első lépést.Realista24 írta:Beszarsz. PSG azt akarja hogy hosszabbitson 2-3 évvel de szóbeli ígéretet fog kapni arra hogy eladnak 2024ben.Realista24 írta: Holnap Mbappe - PSG meeting.
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2023. június 29., csütörtök 20:01
Szerintem ez úgy lesz, hogy Kane aláír vhova és másnap hosszabbít Mbappe. Kicsit komolytalan már ez az egész.h3x0r írta:Ahogy aláír valamit, örökre engedhetjük el, másnap mehetünk is rá Kane-re.Realista24 írta:
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem